מתי הוט ישחררו כבר גרסא חדשה לממיר Magic HD שלהם?!
-
ValorHeart
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
jonicom, מעולה שאין לך בעיה עם הממיר, השרשור הזה לא נועד בשבילך, יש לך ממיר "מיוחד" או שאתה עדיין משתמש בWindows 95.
השרשור הזה נועד אך ורק למטרת מידע לגבי שחרור גרסאת תוכנה חדשה לממיר הזה שאולי תפתור את הבעיות שיש לו כיום והן:
Delay מטורף במחיקת הקלטות, בהעברת ערוצים, בהזזה קדימה ואחורה של תוכניות, בעצירת תוכנית, בשימוש בVOD(לעומת הMagic הישן)
תקיעת הממיר בזמן הקלטת שתי תוכניות וצפיה בהקלטה,
ריסטרטים שחוזרים על עצמם כל כמה ימים, במיוחד בזמן הקלטות,
הקלטות פגומות,
ואני בטוח שיש עוד הרבה בעיות, אלו רק שלי, כמובן שכל הבעיות שרשמתי לא קיימות בממיר Magic הישן, אבל כמובן, בשביל jonicom הממיר הזה מושלם, או שפשוט אנחנו לא משלמים מספיק כסף כל חודש בשביל לקבל מוצר טוב יותר.
השרשור הזה נועד אך ורק למטרת מידע לגבי שחרור גרסאת תוכנה חדשה לממיר הזה שאולי תפתור את הבעיות שיש לו כיום והן:
Delay מטורף במחיקת הקלטות, בהעברת ערוצים, בהזזה קדימה ואחורה של תוכניות, בעצירת תוכנית, בשימוש בVOD(לעומת הMagic הישן)
תקיעת הממיר בזמן הקלטת שתי תוכניות וצפיה בהקלטה,
ריסטרטים שחוזרים על עצמם כל כמה ימים, במיוחד בזמן הקלטות,
הקלטות פגומות,
ואני בטוח שיש עוד הרבה בעיות, אלו רק שלי, כמובן שכל הבעיות שרשמתי לא קיימות בממיר Magic הישן, אבל כמובן, בשביל jonicom הממיר הזה מושלם, או שפשוט אנחנו לא משלמים מספיק כסף כל חודש בשביל לקבל מוצר טוב יותר.
- abovebeyond
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 447
פשוט מכשיר זוועתי , אני שמח שמצאתי את הפוסט הזה
מה ביקשתי להעביר ערוצים ? למה לוקח פאקינג 10 שניות
חברים יש התקדמות ? או שפשוט אני אחזיר את המכשיר לממיר HD רגיל
יש המלצות על דגם מסויים ?
מה ביקשתי להעביר ערוצים ? למה לוקח פאקינג 10 שניות
חברים יש התקדמות ? או שפשוט אני אחזיר את המכשיר לממיר HD רגיל
יש המלצות על דגם מסויים ?
-
ValorHeart
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
הנציגים של הוט טוענים שכל יום אמורה לצאת גרסא חדשה, אבל אי אפשר לדעת אם זה סתם מריחות כי נמאס להם כבר לקבל תלונות על הממיר..
- Eksh
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 267
Bonanja כתב:לא הייתי קורא לזה מהפכה... הוט זולה יותר, אבל היא זולה יותר כי היא מציעה מוצר פחות טוב. מה גם שממה שידוע לי טלויזיה עלתה גם לפני 10-20 שנה בסביבות ה200 ש"ח (ומדבר רק על טלויזיה). מבחינת טריפל - הוט מככבת בעיקר בזכות HANDICAP לטובתה היישר ממשרד התקשורתjonicom כתב:כמו שכתבתי יש עדכון 100% אחרי פסח ,מי שלא היה מרוצה עד היום ימשיך להתלונן וזה כבר ל
בכל מקרה, לי אישית שווה לסבול קצת עם הממיר(לא כזה גרוע כמו בהתחלה), אני מעריך את המהפכה שהוט עשתה בשוק מבחינת המחיר....
מהפכה זה יותר שוק הסלולארי - אותו מוצר במחיר נמוך פי 3 ולפעמים גם פי 30..
jonicom - נשמע שגם אם ימכרו מוצר גרוע אתה תהיה מרוצה ממנו כי יש לו אריזה יפה...
- Bonanja
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1665
Eksh כתב:אז כנראה שאתה לא יודע כמה עלה 100 מגה לפני שהוט חתכו את המחירים, פי 3 במינימום אם אני זוכר נכון, באזור ה400-500 ש"ח.Bonanja כתב:לא הייתי קורא לזה מהפכה... הוט זולה יותר, אבל היא זולה יותר כי היא מציעה מוצר פחות טוב. מה גם שממה שידוע לי טלויזיה עלתה גם לפני 10-20 שנה בסביבות ה200 ש"ח (ומדבר רק על טלויזיה). מבחינת טריפל - הוט מככבת בעיקר בזכות HANDICAP לטובתה היישר ממשרד התקשורתjonicom כתב:כמו שכתבתי יש עדכון 100% אחרי פסח ,מי שלא היה מרוצה עד היום ימשיך להתלונן וזה כבר ל
בכל מקרה, לי אישית שווה לסבול קצת עם הממיר(לא כזה גרוע כמו בהתחלה), אני מעריך את המהפכה שהוט עשתה בשוק מבחינת המחיר....
jonicom - נשמע שגם אם ימכרו מוצר גרוע אתה תהיה מרוצה ממנו כי יש לו אריזה יפה......
- nerya40
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1221
Bonanja כתב:הרבה יותר. אז תשתית 100 מגה הייתה עולה 600 ש"ח וספק אינטרנט עלה 600 שקל.Eksh כתב:אז כנראה שאתה לא יודע כמה עלה 100 מגה לפני שהוט חתכו את המחירים, פי 3 במינימום אם אני זוכר נכון, באזור ה400-500 ש"ח.Bonanja כתב:לא הייתי קורא לזה מהפכה... הוט זולה יותר, אבל היא זולה יותר כי היא מציעה מוצר פחות טוב. מה גם שממה שידוע לי טלויזיה עלתה גם לפני 10-20 שנה בסביבות ה200 ש"ח (ומדבר רק על טלויזיה). מבחינת טריפל - הוט מככבת בעיקר בזכות HANDICAP לטובתה היישר ממשרד התקשורתjonicom כתב:כמו שכתבתי יש עדכון 100% אחרי פסח ,מי שלא היה מרוצה עד היום ימשיך להתלונן וזה כבר ל
jonicom - נשמע שגם אם ימכרו מוצר גרוע אתה תהיה מרוצה ממנו כי יש לו אריזה יפה......
אחרי השקת הוטנט המחיר לספק 100 מגה ירד ל- 20 שקל.
ואחרי השקת המבצעים החדשים המחיר ל- 100 מגה ירד ל- 139 ש"ח
בטריפלים המחיר אף נמוך יותר. אני לדוגמה משלם 102 ש"ח בחודש על 100 מגה (במסגרת הטריפל)...
- Eksh
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 267
Bonanja כתב:באינטרנט אני לא כזה מתמצא, אבל ממה שזכור לי ככה התחיל אצל כולם, נכון. אבל בזק גם הורידה מחירים בהתאם לא? ממה שאני זוכר מהכתבה בYNET ההבדל בתשתית ללקוח חדש של 100 מגה לא כזה הבדל גדולEksh כתב:אז כנראה שאתה לא יודע כמה עלה 100 מגה לפני שהוט חתכו את המחירים, פי 3 במינימום אם אני זוכר נכון, באזור ה400-500 ש"ח.Bonanja כתב:לא הייתי קורא לזה מהפכה... הוט זולה יותר, אבל היא זולה יותר כי היא מציעה מוצר פחות טוב. מה גם שממה שידוע לי טלויזיה עלתה גם לפני 10-20 שנה בסביבות ה200 ש"ח (ומדבר רק על טלויזיה). מבחינת טריפל - הוט מככבת בעיקר בזכות HANDICAP לטובתה היישר ממשרד התקשורתjonicom כתב:כמו שכתבתי יש עדכון 100% אחרי פסח ,מי שלא היה מרוצה עד היום ימשיך להתלונן וזה כבר ל
jonicom - נשמע שגם אם ימכרו מוצר גרוע אתה תהיה מרוצה ממנו כי יש לו אריזה יפה.........
- lieli
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 460
יש חדש בנוגע לגרסה?
- giladl
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 964
כן, בעוד כמה שבועות
- lieli
-
- חבר פעיל מאוד

אה תודה אני אמתין שייקחו את הזמן

- giladl
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 964
הכוונה שלי הייתה שהעידכון לא ייצא לקראת חג השבועות הקרוב וגם לא בשבועות הבא...רק בעוד כמה שבועות
- Bonanja
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1665
giladl כתב:הכוונה שלי הייתה שהעידכון לא ייצא לקראת חג השבועות הקרוב וגם לא בשבועות הבא...רק בעוד כמה שבועות...
- nerya40
-
- חבר ותיק

העדכון יצא בחג שבועות, בנתיים אנחנו יכולים לספור:
וספרתם לכם ממחרת השבת מיום הביאכם את עדכון הממיר שבע שבתות תמימות תהיינה,
היום שלושה עשר יום שהם שבוע אחד ושישה ימים לבוא העדכון.
וספרתם לכם ממחרת השבת מיום הביאכם את עדכון הממיר שבע שבתות תמימות תהיינה,
היום שלושה עשר יום שהם שבוע אחד ושישה ימים לבוא העדכון.
- dor8
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4835
היה אמור לצאת בפסח לא??
לא נורא אולי לטכנאים עוד יש עצירות מהמצות ולכן זה קצת מתעכב...
לא נורא אולי לטכנאים עוד יש עצירות מהמצות ולכן זה קצת מתעכב...
- zmls
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 137
יצא העדכון!!!!!!!dor8 כתב:היה אמור לצאת בפסח לא??![]()
לא נורא אולי לטכנאים עוד יש עצירות מהמצות ולכן זה קצת מתעכב......
נראה לכם!!
- orir
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 496
יש בעיות עם ה QA של הגירסת החדשה. אף עובד בהוט לא מוכן להיות שפן הנסיונות של התקלה החומרתית הזו.
אפילו השומר בכניסה והבחור הצעיר שמביא סנדוויצים בצהריים סירבו בכל תוקף.
אז זה גורם לעיכוב קצר ולכן לא היה עידכון מאז 05/12.
אז זה גורם לעיכוב קצר ולכן לא היה עידכון מאז 05/12.
- darkar
-
- חבר פעיל

- תגובות: 66
באמת יצא העדכון?zmls כתב:יצא העדכון!!!!!!!dor8 כתב:היה אמור לצאת בפסח לא??![]()
לא נורא אולי לטכנאים עוד יש עצירות מהמצות ולכן זה קצת מתעכב......
נראה לכם!!...
- jagheadg
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1184
אם נמשיך את הקו המוביל בשרשור הזה אז ככה:orir כתב:יש בעיות עם ה QA של הגירסת החדשה. אף עובד בהוט לא מוכן להיות שפן הנסיונות של התקלה החומרתית הזו.
אז זה גורם לעיכוב קצר ולכן לא היה עידכון מאז 05/12....
מה!? יש להם QA בחברה?
חשבתי שאנחנו ה QA שלהם, אלו המשלמים כל חודש מאות שקלים ואוכלים חצץ עם כל עדכון שיוצא.
- lieli
-
- חבר פעיל מאוד

נו??
- nerya40
-
- חבר ותיק

אמרו לפני פסח, בפסח, אחרי פסח.... עכשיו זה אחרי ספירת העומר חחlieli כתב:נו??...