אחרי ששמעתי את הרסיבר של Nad T787 בא לי לזרוק את הפיוניר שלי לפח
- Rainbow
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 422
ניתן לקרוא ביקורת על הרסיבר הזה של נאד באתר השכן.
השורה התחתונה היא - רסיבר מצוין ומאוזן שעושה יופי של עבודה, בסטריאו וגם ברב ערוצי.
המחיר המצוין שם הוא 18.000 ש''ח.
השורה התחתונה היא - רסיבר מצוין ומאוזן שעושה יופי של עבודה, בסטריאו וגם ברב ערוצי.
המחיר המצוין שם הוא 18.000 ש''ח.
- zeev78
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5766
18000 שקל לרסיבר זה יותר מדי, גם אם הוא "נותן בראש" למתחרים בסטריאו זו עדין לא סיבה להוציא כל כך הרבה כסף על רסיבר, מה עוד שנאד זו לא פסגת הסאונד והטכנולוגיה, בכלל לא, היו להם כמה מגברים טובים ברמת כניסה אבל לא יותר מזה.
- shigidar
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 434
וואו, 9 עמודים של פוסטים, אני מודה לא קראתי את כולם.
כמו שאתם יודעים אני סוחר בתחום ולכן מוגבל מבחינת מה אני יכול לכתוב.
יחד עם זאת חשוב למאוד ברכישה של ציוד מעבר לתחום הכניסה להשוות תפוחים עם תפוחים ...
ברמות הגבוהות הרמקולים מפונקים, צריך להתאים סטאפ שלם על מנת לקבל תמונה נכונה.
הבאנו GX50 לתצוגה וחיברתי אותו לרסיבר בסיסי ( היו חוטים פנויים:)) לא משהו. כאשר חיברתי למגבר של דנון DRA700 ( לא משולב מהרמות הגבוהות, אבל מאוד מוצלח) פתאום קיבלתי "תותח בגב" אם לצטט את אביב גפן.
חיברתי למגבר ממש טוב והרמקולים פשוט פרחו.
המסקנה המתבקשת היא שניתן גם לעשות הפוך, להדגיש מגבר בזכות רמקולים שמנגנים יפה איתו ופחות יפה עם אחרים.
בכל אופן אין במקרים האלו נכון ולא נכון, מה שמוצא חן באוזני פלוני לא חייב להיות זהה לאוזני אלמוני.
כמו שאתם יודעים אני סוחר בתחום ולכן מוגבל מבחינת מה אני יכול לכתוב.
יחד עם זאת חשוב למאוד ברכישה של ציוד מעבר לתחום הכניסה להשוות תפוחים עם תפוחים ...
הבאנו GX50 לתצוגה וחיברתי אותו לרסיבר בסיסי ( היו חוטים פנויים:)) לא משהו. כאשר חיברתי למגבר של דנון DRA700 ( לא משולב מהרמות הגבוהות, אבל מאוד מוצלח) פתאום קיבלתי "תותח בגב" אם לצטט את אביב גפן.
חיברתי למגבר ממש טוב והרמקולים פשוט פרחו.
המסקנה המתבקשת היא שניתן גם לעשות הפוך, להדגיש מגבר בזכות רמקולים שמנגנים יפה איתו ופחות יפה עם אחרים.
בכל אופן אין במקרים האלו נכון ולא נכון, מה שמוצא חן באוזני פלוני לא חייב להיות זהה לאוזני אלמוני.
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
הגיון פשוט , גולן כותב שהכי חשוב לו זה הצליל בסטראו .
אהב את הצליל של נאד ? על כיפ כפיאק , אז למה רסיבר של נאד ולא מגבר דו ערוצי של נאד? שישאיר לו כמה ג'ובות בכיס ואמור לתת לו יותר ממה שהוא מחפש .
או שאולי הרסיבר שלהם נשמע בדו ערוצי טוב יותר ממגברי הסטראו
אהב את הצליל של נאד ? על כיפ כפיאק , אז למה רסיבר של נאד ולא מגבר דו ערוצי של נאד? שישאיר לו כמה ג'ובות בכיס ואמור לתת לו יותר ממה שהוא מחפש .
או שאולי הרסיבר שלהם נשמע בדו ערוצי טוב יותר ממגברי הסטראו
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
- zeev78
-
- חבר מכור קשה

בכל אופן אין במקרים האלו נכון ולא נכון, מה שמוצא חן באוזני פלוני לא חייב להיות זהה לאוזני אלמוני....
לגזור ולשמור
-
Golan38
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 178
לתשובתך שמעתי גם את המגבר סטריאו של נאד c390dd החדש וגם את המיוזיקל פידלטי באותה הדגמה ואותו הסט אפ. משום מה הרסיבר נשמע יותר מאוזן מהמגברי סטריאוbossgt6 כתב:הגיון פשוט , גולן כותב שהכי חשוב לו זה הצליל בסטראו .
או שאולי הרסיבר שלהם נשמע בדו ערוצי טוב יותר ממגברי הסטראו...
בעוד שה c390dd נשמע מעט יותר בהיר מהרסיבר, והוא בטח נשמע יותר מפורט מהמיזיקל פידליטי באוזניי
-
Golan38
-
- חבר פעיל מאוד

אגב בדיוק ראיתי שהרסיבר של Nad זכה אצל המתחרים לרסיבר השנה. כנ"ל גם לגביו באתר אמריקאי. כנראה שבכל זאת למרות על ההקנטות צדקתי שמדובר ברסיבר מדהים
והנה הסיבות מדוע הוא נבחר כרסיבר השנה:
הרסיבר הטוב ביותר הוא ה- NAD T787. מעבר לעובדה שהוא איכותי ביותר בתוצר הסוני שלו, משוכלל ועדכני מבחינת תכונות, היכולות שלו במוזיקת סטריאו, הן פנומנליות ביחס למתחרים. מדובר ברסיבר קולנוע ביתי שמצליח לשלב יכולות קולנוע ביתי מרשימות ויכולות סטריאו שאינן מביישות מגבר דו ערוצי איכותי.
הרסיבר הטוב ביותר הוא ה- NAD T787. מעבר לעובדה שהוא איכותי ביותר בתוצר הסוני שלו, משוכלל ועדכני מבחינת תכונות, היכולות שלו במוזיקת סטריאו, הן פנומנליות ביחס למתחרים. מדובר ברסיבר קולנוע ביתי שמצליח לשלב יכולות קולנוע ביתי מרשימות ויכולות סטריאו שאינן מביישות מגבר דו ערוצי איכותי.
Bang Bang Shoot you dead. shoot my lover in the head
- 9000es
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
לאחר כל הביקורות וההתרשמות האישית שלך מה שנשאר הוא להתחדש ולהנות .Golan38 כתב:אגב בדיוק ראיתי שהרסיבר של Nad זכה אצל המתחרים לרסיבר השנה. כנ"ל גם לגביו באתר אמריקאי. כנראה שבכל זאת למרות על ההקנטות צדקתי שמדובר ברסיבר מדהים
הרסיבר הטוב ביותר הוא ה- NAD T787. מעבר לעובדה שהוא איכותי ביותר בתוצר הסוני שלו, משוכלל ועדכני מבחינת תכונות, היכולות שלו במוזיקת סטריאו, הן פנומנליות ביחס למתחרים. מדובר ברסיבר קולנוע ביתי שמצליח לשלב יכולות קולנוע ביתי מרשימות ויכולות סטריאו שאינן מביישות מגבר דו ערוצי איכותי....
מחכים כבר לפוסט שלך לגבי הרכישה של הנאד 787 .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
תתחדשGolan38 כתב:לתשובתך שמעתי גם את המגבר סטריאו של נאד c390dd החדש וגם את המיוזיקל פידלטי באותה הדגמה ואותו הסט אפ. משום מה הרסיבר נשמע יותר מאוזן מהמגברי סטריאוbossgt6 כתב:הגיון פשוט , גולן כותב שהכי חשוב לו זה הצליל בסטראו .
או שאולי הרסיבר שלהם נשמע בדו ערוצי טוב יותר ממגברי הסטראו...
בעוד שה c390dd נשמע מעט יותר בהיר מהרסיבר, והוא בטח נשמע יותר מפורט מהמיזיקל פידליטי באוזניי...
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
- michal20600
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 463
אני רוצה לעדכן אתכם בהמשך לדבריו של פותח השרשור -
עד עכשיו הממיר היה מחובר ב HDMI לטלביזיה
ובכל אופטי לרסיבר
עכשיו חיברתי את הממיר בכבל HDMI הכי פשוט שיש
לרסיבר - NAD t 748
ולא להאמין -
הסאונד נשמע הרבה יותר טוב
וגם התמונה
בהנחה ש ה 787 עוד יותר טוב ממנו - בא לי עכשיו לרוץ לשדרג ...
עד עכשיו הממיר היה מחובר ב HDMI לטלביזיה
ובכל אופטי לרסיבר
עכשיו חיברתי את הממיר בכבל HDMI הכי פשוט שיש
לרסיבר - NAD t 748
ולא להאמין -
הסאונד נשמע הרבה יותר טוב
וגם התמונה
בהנחה ש ה 787 עוד יותר טוב ממנו - בא לי עכשיו לרוץ לשדרג ...
- Yuval11
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 365
- שם מלא: Yuval11
חשבתי שכבר הגענו לסיכום שקונים פיוניר ומחברים לו מגבר סטריאו משולב
- 9000es
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
bossgt6 כתב:
אני בטוח שתשדרגי כי יש לי הרגשה שהוא נשמע יותר טוב
תתחדשי...
bossgt6
בוס . אתה מבין איך זה מתחיל בשאלות תמימות ומתקדם להבנה ומומחיות בתחום .
לאט לאט יוצא המרצע מן השק .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- DorM
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4220
מיכל מה יש לך לעשות עם רסיבר שעולה 18K?
-
Golan38
-
- חבר פעיל מאוד

השרשור הזה הפך למגעיל. לא זו הייתה מטרת הפוסט מראש. זה שהכותרת ״דרמתית״ נועדה כדי להמחיש את מידת ההתלהבות שלי מהרסיבר שלהם
אבל לראות אנשים יורדים ומגדפיםצאחד את השני זה ממש נמוך ומגעיל בעיניי, פשוט בלתי נסבל
אם ניתן היה למחוק את השרשור הייתי עושה זאת. אין לי גם עניין להיכנס שוב לשרשור הזה כי הבנתי פחות או יותר מה קורה כאן
ולצערי אני לא חושב שאני אעדכן כשאקבל את ברסיבר החדש, יותר מדיי אנרגיה שלילית ואני לא מעוניין בזה
אבל לראות אנשים יורדים ומגדפיםצאחד את השני זה ממש נמוך ומגעיל בעיניי, פשוט בלתי נסבל
אם ניתן היה למחוק את השרשור הייתי עושה זאת. אין לי גם עניין להיכנס שוב לשרשור הזה כי הבנתי פחות או יותר מה קורה כאן
ולצערי אני לא חושב שאני אעדכן כשאקבל את ברסיבר החדש, יותר מדיי אנרגיה שלילית ואני לא מעוניין בזה
- kipikipod
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1617
רוב האנשים אמרו לך את דעתם בצורה מכובדת, זה שיש ליצנים פה ושם... למי אכפת.Golan38 כתב:השרשור הזה הפך למגעיל. לא זו הייתה מטרת הפוסט מראש. זה שהכותרת ״דרמתית״ נועדה כדי להמחיש את מידת ההתלהבות שלי מהרסיבר שלהם
ולצערי אני לא חושב שאני אעדכן כשאקבל את ברסיבר החדש, יותר מדיי אנרגיה שלילית ואני לא מעוניין בזה...
עזוב אותך משטויות.
Utopia
- DorM
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4220
גולן אותי מעניין משהו אחר.
איזה שילוב של רסיבר קולנוע ביתי + מגבר סטריאו אתה יכול לקנות ב18K ושישמע לך יותר טוב מהנאד 787.
איזה שילוב של רסיבר קולנוע ביתי + מגבר סטריאו אתה יכול לקנות ב18K ושישמע לך יותר טוב מהנאד 787.
- michal20600
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 463
אני רוצה להרחיב את השאלה -
אני רוצה לשדרג את הסאונד שבוקע מהממיר של הכבלים
ומהמחשב כשאני רואה סרטים
כשהמחשב והממיר מחוברים לטלביזה דרך הרסיבר
ולא ישירות -
רואים יותר טוב
ושומעים יותר טוב - כאשר הרסיבר הוא המופקד על פיענוח הסאונד
אם ברסיבר יותר יקר יש מעבדי תמונה יותר שווים
וגם מעבדי סאונד יותר טובים - לסטריאו -
זה בטח יקרין גם על הסאונד של הקולנוע הביתי
וזה שיופק ממיר הכבלים הנחות
ככה ששווה להוציא על זה כסף - למי שיכול לאפשר לעצמו
נכון שהרסיבר הזה עולה יותר מכל רכיבי המערכת שלי ביחד נכון להיום
ואני לא רואה באופק יכולת לרכוש אותו
(אלא אם אראלה תתקשר...)
אבל לפנטז ולהביע משאלות לב אפשר
ומהמחשב כשאני רואה סרטים
ולא ישירות -
רואים יותר טוב
(אלא אם אראלה תתקשר...)
אבל לפנטז ולהביע משאלות לב אפשר
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17940
מיכל מיכל מיכלי שלנוmichal20600 כתב:אני רוצה להרחיב את השאלה -
ומהמחשב כשאני רואה סרטים
ולא ישירות -
רואים יותר טוב
(אלא אם אראלה תתקשר...)
אבל לפנטז ולהביע משאלות לב אפשר...
בחייאת מי משקיע היום בשביל סאונד טוב יותר מהממיר של הכבלים??? נו באמת . למה בכלל לראות סרטים בממיר של הכבלים ולשמוע אותם בסטריאו במקום להשיג אותם ,כחצי שנה לפני הכבלים, בסאונד ותמונה HD בעזרת סטרימר בסיסי,מחשב וחיבור אינטרנט?
כל פעם אני צוחק מחדש מהכבלים האלו שיוצאים בפרסומות לסרטים חדשים ,שראיתי אותם כבר לפני חצי שנה
לחובבי התחום הזה (ונראה לי שאת בניהם) אין מה לחפש בכבלים האלו חוץ מלראות חדשות ו דה וויס.
- opv
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
אם נעזוב רגע את ההתבטאויות שנפגעת מהן, מה ניסית להשיג בשרשור?Golan38 כתב:השרשור הזה הפך למגעיל. לא זו הייתה מטרת הפוסט מראש. זה שהכותרת ״דרמתית״ נועדה כדי להמחיש את מידת ההתלהבות שלי מהרסיבר שלהם
ולצערי אני לא חושב שאני אעדכן כשאקבל את ברסיבר החדש, יותר מדיי אנרגיה שלילית ואני לא מעוניין בזה...
האם ניסית להעביר חוויה או שבאת לקבל דיעות אחרות?
אולי ההתלהבות שלך מסיטה אותך מהדרך הנכונה למטרה ואנשים מנסים להחזיר אותך לשם בדרכם.
אני למשל, חושב שהBMC שרצית לקנות, מתאים יותר לפרופיל שאתה מצייר.
אתה אומר שהוא מחוץ לתקציב, אבל האם זה היה אם לא היית מתלהב וקונה כבלים ב7000 ש"ח?
סתם נקודה למחשבה.
- zeev78
-
- חבר מכור קשה

michal20600 כתב:אני רוצה להרחיב את השאלה -
ומהמחשב כשאני רואה סרטים
ולא ישירות -
רואים יותר טוב
(אלא אם אראלה תתקשר...)
אבל לפנטז ולהביע משאלות לב אפשר...
מיכל, לפנטז ולהביע משאלות לב אפשר ואפילו חובה השאלה על מה? קודם כל על בית ענק עם מקום לחדר קולנוע יעודי, אחר כך סט רמקולים שעולה מינימום כ20000 שקל בלי התקנה וכבלים מהום סנטר (קשה לי להאמין שהנאד ידחף רמקולים ברמות האלה עם 120 ואט לערוץ אבל שיהיה), אחר כך מקור איכותי ולא זול (הבנתי שבקטע הזה את דווקא הולכת להיות מסודרת אבל חשוב להדגיש את זה למי שקורא את השירשור ושוקל למכור כלייה בשביל לקנות רסיבר) ואחר כך אפשר לקנות רסיבר (עם העודף שנשאר לך אחרי שקנית את הפורשה).