BUY2USA - סיפור של חוסר בשירות

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
slava1982
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #121 

או קיי טוב לדעת! זו תגובה טובה ולעניין.
תודה.

liam
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 587
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #122 

כולם הגיבו לך לעניין, אבל בגלל שלא הסכמת עם מה שקראת, חשבת שתוקפים אותך.

היה לי מקרה שקניתי מוצר בכ- $130, המכס לא האמינו להצהרה, והעריכו את המוצר במעל ל- $300. שלחתי להם חשבונית, שלחתי להם את החיוב בפייפאל, שלחתי להם קישור ישיר לדף המוצר באתר ממנו קניתי (אתר מסודר, לא איביי. הסיפור דומה לזה של הנקסוס 4 שהעריכו אותו בכ- $600 למרות שכתוב שחור על גבי לבן באתר גוגל $300) שום דבר לא עזר, הם ביקשו לראות את החיובים בכרטיס האשראי שלי, לא הסכמתי והסברתי להם שאני לא מעוניין שהם יחטטו בפירוט של כרטיס האשראי, לא רוצה שזרים יראו מה קניתי בכל אותו החודש (בלי קשר לרכישות שלי מחו"ל).

לבסוף אחרי שערבתי את סגן מנהל המכס דוד שושן (בחור נחמד), העניין נפתר, ולא לקחו לי מיסים מעבר למה שהיה צריך. אתה יכול לנסות לפנות אליו, אולי הוא יכול לעזור לך במקרה זה. אך כמו שנכתב, תצטרך להוכיח שהמכשיר תקול.

slava1982
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #123 

עידכון:

לבסוף דרשו ממני לשלם תוספת תשלום על המכס של כ עוד 500 ש"ח. שילמתי דרך האתר של BUY2USA וקיבלתי את הטלפון לאחר יומיים.
אני אישית יותר לא מזמין דרכם כלום כי רמת השירות שקיבלתי הייתה ירודה ואני אספר לכם מה היה בדיוק:
חיכיתי שיחזור אלי הנציג ביום ראשון כפי שהבטיח אבל אף אחד לא חזר אלי, לכן יום שני בשעה 10 יצרתי קשר עם שירות לקוחות וביקשתי שיעבירו אותי לבחור בשם אופיר אבל אז הנציג אמר שהוא לא יכול להעביר ושאני אחכה שהוא יחזור אלי ובזה הסתיימה השיחה.
אז התקשרתי שוב פעם והפעם נציגה אחרת כן העבירה אותי לשלוחה של אופיר אבל לצערי הבחור לא ענה לי והשיחה חזרה אל אותה הנציגה והיא רשמה לו הודעה והבטיחה שהוא יהיה במשרד ועד 11 הוא יחזור אלי. כפי שאתם מנחשים אופיר לא חזר אלי ולאף נציג אחר לא הייתה תשובה בשבילי. לכן פניתי לאורנג' על מנת לקבל פירוט שיחות יוצאות (כי חזרתי לאופיר כשהוא התקשר אלי בפעם הראשונה) ודרך אורנג' הצלחתי להוציא את המספר שלו.לאחר שיחה קצרה הבחור ענה לי במיידי וכששאלתי אותו מה קורה עם החבילה ומדוע הוא לא חזר אלי למרות שהבטיח ולמרות כל הפניות שלי אז הוא אמר שהוא לא קיבל שום הודעות משירות הלקוחות ושהוא לא חזר אלי כי עדיין אין לו תשובה בשבילי, אבל כבר באותה השיחה הוא אמר בוא נבדוק אולי יש לי תשובה בשבילך והופה מופיע אצלו מייל מהמכס עם בקשה לתוספת תשלום. באותו היום הוא שלח לי את הבקשה לתשלום ומייד שילמתי ב פייפאל ולאחר יומיים ביום חמישי קיבלתי את הטלפון כשנסעתי לחיפה למרכז חלוקה של הדואר לאסוף אותו בכדי לזרז את העניינים.
האבסורד הוא כזה שביום חמישי פתאום אני מקבל טלפון מאותו אופיר ואומר לי: שלום, מדבר אופיר מBUY2USA פנית לשירות לקוחות וביקשת לדבר איתי. אז אמרתי לו שכבר דיברתי איתו ובשיחה לפני יומיים אמרת לי שאין לך שום פניות קודמות שלי והודעות שהשארתי בשירות הלקוחות אז איך פתאום עכשיו כן יש לך את הפניות שלי שהשארתי לפני יומיים? אז הוא אמר לי שרק עכשיו הוא הגיע לזה. בקיצור כנראה בגלל הלחץ שיש עכשיו ביושופס אז שירות הלקוחות שלהם לא יודע איפה הראש ואיפה היד ואיפה הרגל והולך שם כאוס אחד גדול.
אני בתור לקוח עם היסטוריה של 12 דפים שלמים של הזמנות דרכם הייתי מצפה ליחס ולשירות בהתאם. להבא אני אנסה חברות אחרות כי אצל כולם המחירים הם בערך אותם מחירים רק שאני מקווה שהשירות יהיה טוב יותר ללקוח מועדף (זו המדבקה שיש על כל הקופסאות שאני מקבל מהם).

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1574
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 141 פעמים

שליחה #124 

גם גם חבר שלי שהזמין מהם בפעם הראשונה קיבל מדבקה של לקוח מועדף, אתה לא באמת חושב שאתה מועדף נכון ? :lol: :lol: :lol:

slava1982
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #125 

חחח אני יודע שהם שמים את המדבקה הזאת לכל החבילות שלהם.
אבל הנה נקודה חשובה, נכון שעד כה השירות שלהם היה טוב כי עד היום לא נתקלתי בשום בעיה, השירות הטוב נמדד לא כשאין בעיות ללקוח אלא כשללקוח כן יש בעיה וזה הזמן לטפל בו ולתת לו את השירות הטוב ביותר במיוחד לקוח עם היסטוריית הזמנות של 12 דפים שלמים אצלם באתר!

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #126 

אם הית לקוח חדש שלהם הייתי מבין אותך, אבל דווקא בגלל שאתה לקוח ותיק אני לא מסכים איתך, לקוח חדש שמקבל שירות גרוע בפעם הראשונה הייתי יכול להבין שהוא לא רוצה להשתמש בשירות שלהם יותר, אבל לקוח שמקבל שירות טוב במשך תקופה ארוכה ואז קורה שיש בעיה, צריך להבין שזה שבכל מקום יכול להיות בעיות, צריך להבין שזאת תקופה המוסה וזה לא משהו שאפשר לחזות מראש, אתה לא יכול לדעת אם פתאום השנה עוד 10K איש יחליטו שהם רוצים להתחיל להזמין מחול, ולכן אני לא מסכים איתך, מניסיון שלי עם חברות אחרות ( לפני שהתחלתי להשתמש ביושופס ) השירות שלהם היה פשוט גרוע במקרה הטוב, מה גם שביושופס יש שילוח ימי שמאפשר לאחד מספר חבילות ולהוזיל את המשלוח לפעמים במאות וגם יותר שקלים ( כמובן שלא לכל אחד יש סבלנות לחכות חודש וחצי-חודשיים )

בכל מקרה, אם עד היום לא נאלצת לבקש מהם בכלל שירות, כנראה שהם עשו את העבודה שלהם כמו שצריך, וגם הפעם כמו שהסברתי לך החיוב הנוסף לא היה תלוי בהם, והם גם שילמו במקומך 200 שח על הבדיקה למכס ( מה שחברות אחרות לא היו עושות, וגם הם לא היו עושים עד לפני איזה שלושה חודשים ) תאמין לי שאם היית צריך לשלם עכשיו עוד 200 שח בגלל שהזמנת מחברה אחרת, לא בטוח שהיית אומר את אותם הדברים

גם לי יש כמה עשרות הזמנות אצלהם, ומבחינתי אם חברה נותנת לי שירות טוב עשרות פעמים ואז פעם אחת קצת מפשלת זה לא ימנע ממני לקנות ממנה שוב, אצל כולם יכול להיות בעיות במיוחד בתקופה כזאת שיש לחץ והשנה כנראה שבאמת קנו פי כמה וכמה יותר משנים קודמות בתקופה הזאת לפי כל ההודעות שאני רואה גם בפייסבוק אצל חברים וגם בפורומים שונים, זה לא אומר שזה לא מרגיז, אבל אפשר גם לנסות להבין, בסופו של דבר תעשה את ההחלטות שלך, אבל זאת דעתי...

ואגב אני לא חושב שזה רלוונטי בכלל אם יש לך הזמנה אחת או 100 עמודים של הזמנות אצלהם, אני מצפה שכל לקוח יקבל את אותו שירות, ולא שאני אקבל שירות יותר טוב בגלל שיש לי יותר הזמנות, מחר אני אהיה לקוח של חברה אחרת ויגידו לי אתה חדש אז השירות שתקבל יהיה גרוע יותר

slava1982
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #127 

אז ממה שאתה אומר שבגלל שאני לקוח ותיק אז כביכול מותר להם לגרוע בשירות ושאני בתור לקוח ותיק אמור לקבל את זה ולהבינם?
תזכור עלות שימור לקוח קיים הרבה יותר נמוכה מעלות של מציאת לקוח חדש או עלות של לגרום ללקוח חדש להישאר בחברה.
כבר אמרתי מקודם ואומר את זה שוב, השירות של החברות נמדד לא כשהכל בסדר והכל זורם ואין שום בעיות אלא השירות של החברות נמדד דווקא כשיש בעיה והלקוח זקוק לחברה שתפתור לו את הבעיה. כנראה שרוב הדברים שהזמנתי עד היום לא היו בקטגורייה בעייתית ולכן עברו חלק כנראה שזה מה שהיה קורה גם ברוב החברות הנותנות שירות דומה ודווקא כשכן יש בעיה ואני זקוק לנציג ולתשובות אז במקום לקבל את השירות שמגיע לי אני מתוזז בין נציגי שירות שלא ידעו לתת לי תשובות והיה אחד חוצפן במיוחד שאמר לי שאין לו יותר זמן לדבר איתי ושיש לו בממתינה עוד 3 כמוני אז שאני אחכה ויחזרו אלי. לזה אני לא קורא שירות לקוחות טוב ודווקא בנקודה הנ"ל החברה נמדד בשירות שהיא נותנת ללקוח.
בכל מקרה אני אישית אנסה חברות אחרות הנותנות שירות דומה ושכל אחד יעשה מה שטוב לו ושיזמין מאיפה שהוא רוצה.

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #128 

אם אתה רוצה לדבר בשמי אתה מוזמן לנהל את השיחה הזאת עם עצמך, אל תכתוב דברים שלא אמרתי, לא אמרתי שמותר להם, וזה לא העניין, אמרתי שאפשר להבין, אם אתה רוצה להבין או לא זה בעיה שלך, תשתמש באיזה חברה שנראת לך, רק חבל שעל זה ששילמו במקומך 200 שח אין לך מה להגיד, אנרתי לך מהתחלה שזה לא תלוי בהם אבל אתה התעקשת לקבל מהם תשובה לגבי ביטול החיוב הזה של המכס

slava1982
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #129 

נראה לי שאתה רשמת את זה ולא המצאתי שום דבר:
אם הית לקוח חדש שלהם הייתי מבין אותך, אבל דווקא בגלל שאתה לקוח ותיק אני לא מסכים איתך, לקוח חדש שמקבל שירות גרוע בפעם הראשונה הייתי יכול להבין שהוא לא רוצה להשתמש בשירות שלהם יותר, אבל לקוח שמקבל שירות טוב במשך תקופה ארוכה ואז קורה שיש בעיה, צריך להבין שזה שבכל מקום יכול להיות בעיות, צריך להבין שזאת תקופה המוסה וזה לא משהו שאפשר לחזות מראש, אתה לא יכול לדעת אם פתאום השנה עוד 10K איש יחליטו שהם רוצים להתחיל להזמין מחול, ולכן אני לא מסכים איתך.

בבקשה תראה לי היכן דרשתי מהם לקבל תשובה לגבי ביטול כלשהו של המכס??? בסה"כ רציתי לדעת מה קורה עם החבילה שהזמנתי וזה הכל. במקום כל זה תוזזתי בין נציגי שרות לקוחות שלא נתנו לי מענה כראוי עקב עומס או לא יודע בגלל מה. הרי בסופו של דבר שילמתי את מה שדרשו מבלי וויכוחים או טענות כלפיהם.

בקיצור אני רואה שהשיחה איתך לא מביאה לשום מקום, תמשיך להאמין במה שאתה מאמין בו ושיהיו לך המשך חיים נפלאים.
נערך לאחרונה על ידי slava1982 ב 22/12/2012 18:15, נערך פעם 1 בסך הכל.

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20680
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 970 פעמים

שליחה #130 

slava1982
ראית מה כתבתי עליהם? לצערי ההזמנות האחרונות מאכזבות נורא, משהו קרה שם לשירות.
אני בכל מקרה מחפש כעת חברות אחרות...

הזמנתי חמישה חולצות וקיבלתי מחיר מופרז ולא הגיוני בעליל לחבילה שוקלת 1.5 קילו.
57 דולר!!!!
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #131 

גם אני התאכזבתי מהם אתמול. עבור שני ג'ינסים של ליווייס 501 שהזמנתי מ-levis.com (בכ-$33.5 לכל אחד, היה מבצע מטורף של 30% הנחה), משלוח אווירי יצא לפי החישוב שלהם $45.
נאלצתי לבחור במשלוח ימי - "רק" $23.
אני לא כזה לחוץ על הג'ינסים, אז נחכה חודשיים...
במאסטופ יש רק משלוח אווירי, והם גם יקרנים, אפילו בבדיקה מוקדמת עם המחשבון שלהם.
אגב, יש למאסטופ יתרון קטן של הנחה של $10 על משלוח של הזמנות מאמזון, אז אם אתה מוצא באמזון בגדים, כדאי לשקול אותם בתור אופצייה קצת פחות יקרה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #132 

איזה סיכון לקנות גינס.... והיום יש 50 אחוז באתר שלהם :D
גינס יחסית כבד, אבל 5 חולצות טריקו??? זה שוקל 1.5 והם רצו 57 דולר משלוח!!
לצערי מסטופ לא מנסה להוביל, אין להם מבצעים אין להם כלום, הייתרון של usשופס שהם תמיד במצעים תמיד מפרסמים מאוד מובילים, רק לצערי כרגע הם מאוד מאכזבים, מאוד.
נעלים ב 20 דולר הזמנתי מהם כמה פעמים, כעת אני עובר למסטופ.
ולבגדים אחפש פיתרון אחר.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #133 

מהההה? אופס...
לא נורא, זה בכל מקרה זול בהרבה מבארץ. 600+ ש"ח לזוג אחד בפעם האחרונה שבדקתי.

מאסטופ מעולים בנעליים. זה $19, ותמיד מגיע מהר.
נדמה לי שהמחיר הזה הוא רק להזמנה מאמזון, אז תבדוק את זה מולם באימייל לפני שאתה מזמין מאתר אחר נעליים.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #134 

כן זה 19 מה שאני אומר שאני לא מזמין יותר נעלים מ usשופס על החמדנות הזו.
לרוב הזמנתי ב 20 בגלל השירות כעת אין שירות לקוח אחד פחות, אני בטוח שזה לא מזיז להם.

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #135 

mp3lll כתב:איזה סיכון לקנות גינס.... והיום יש 50 אחוז באתר שלהם :D
גינס יחסית כבד, אבל 5 חולצות טריקו??? זה שוקל 1.5 והם רצו 57 דולר משלוח!!
לצערי מסטופ לא מנסה להוביל, אין להם מבצעים אין להם כלום, הייתרון של usשופס שהם תמיד במצעים תמיד מפרסמים מאוד מובילים, רק לצערי כרגע הם מאוד מאכזבים, מאוד.
נעלים ב 20 דולר הזמנתי מהם כמה פעמים, כעת אני עובר למסטופ.
ולבגדים אחפש פיתרון אחר.
...
:lol: :lol: אתה בא בטענות ליושופס על זה ששלחו לך את החוחצות בחבילה גדולה? הרי כל החברות האלה עובדות בדיוק אותו הדבר, אתה משלם לפי המשקל והגודל של החבילה, למה ציינת רק את המשקל? תגיד מה הגודל של החבילה, כנראה שאין על מה להתלונן מחפשים בכח

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #136 

ממש לא מחפש בכוח, אם אתה מחפש ליצור ריב זה לא איתי..
אני מזמין משם חולצות כבר שלוש שנים, תמיד זה נע בין 20 עד 35, אתמול המחיר הגיע ל 57!!
חולצות טריקו חמישה במשקל של 1.5 המחיר מופקע ולא הגיוני,אין כאן חבילה הוליסטר שולחים בשקית את החולצות!!

אז אם בא לך לקשקש ולעצבן תעשה את זה בבית ולא כאן. (n)
נערך לאחרונה על ידי mp3lll ב 22/12/2012 22:16, נערך פעם 1 בסך הכל.

slava1982
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #137 

mp3lll כתב:אז אם בא לך לקשקש ולעצבן תעשה את זה בבית ולא כאן. (n)
...
+1

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #138 

mp3lll כתב:ממש לא מחפש בכוח, אם אתה מחפש ליצור ריב זה לא איתי..
אני מזמין משם חולצות כבר שלוש שנים, תמיד זה נע בין 20 עד 35, אתמול המחיר הגיע ל 57!!
חולצות טריקו חמישה במשקל של 1.5 המחיר מופקע ולא הגיוני,אין כאן חבילה הוליסטר שולחים בשקית את החולצות!!

אז אם בא לך לקשקש ולעצבן תעשה את זה בבית ולא כאן. (n)
...
נראה לי שמי שמחפש לריב פה זה אתה שפותח את הפה ויורד לרמות אישיות, זה שאתה לא אוהב את האמת זה בעיה שלך, אף אחד לא מנסה לריב איתך, אתה ממשיך לפרסם רק את המחיר ולא את גודל החבילה, ומה שהזמנת בעבר זה לא רלוונטי, מה שרלוונטי זה גודל החבילה הנוכחית שהזמנת ועל פי זה נקבע המחיר של המשלוח, אבל העיקר שיש סיבה להתלונן בפורום

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #139 

יופי סיימת? מה אתה קשור לדיון הזה? לא הזמנת מוצרים, תגיב לדיונים אחרים בבקשה.
תודה.

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #140 

קודם תלמד לנהל דיון ואחר כך תגיד שמחפשים לריב איתך, ולא זכור לי שמישהו עשה אותך מנהל הפורום או הדיון הזה, אני אחליט איפה להגיב, אם לא מתאים לך אל תתיחס

תודה

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”