לי לקח המון זמן עד שהחלטתי ,
היתה לי פלזמה שהיתה נחמדה לא יותר והלכה לעולמה ,
כל פעם שהייתי בחנות מתמחה וראיתי את ה סדרות ה VT30 ST30 ולאחר מכן VT50 , בכל פעם העין נמשכה למסכי הלד , תמיד זה היה מואר וצבעוני , והפלאזמות היו חשוכות ואנמיות , היתה לי ממש בעיה להחליט , האם אני באמת אוהב יותר את התמונה הזועקת או אני אדם של תמונה טבעית .
כל הזמן דיברו על שחור ושחור ושחור , וכשצפיתי בטלויזיה בחנות המוארת לא התלהבתי בלשון המעטה , ושאלתי את עצמי מה אני מפספס פה , מה כולם רואים ( אנשי הפורום הנכבדים , וסוקרים מקצועיים בעולם ) ואני לא רואה . האם אני מתכוון להוציא סכום כזה נכבד בלי שאני ממש סגור על התמונה.
ועוד חנות ועוד חנות , וטלויזיות הלד משגעות לי את העין , אבל מצד שני אני יודע שאני צופה תכנים רק בלילה ,
ואני יודע שהתמונה של הלד מוארת מאוד ורוויה בצבעים במיוחד בכדי למשוך את העין , אך האם זה מה שאני מחפש ?
זה מה שאני רוצה לראות בשעה עשר בלילה כשהכל חשוך ?
אז הלכתי שוב לחנות , והפעם ביקשתי לכבות אורות ( עדיין החנות מוארת) ופתאום הפלזמה מקבלת צבעים יותר יפים , הכל משתנה . הבנתי שזה מה שאני אוהב !
ואז , ה VT50 מגיעה אלי הביתה , ועל הקיר היא נראית פשוט מדהים ממש נסיכה , המסגרת הדקה והמסך השחור להחריד שכמעט בולע אותך פנימה . אני מכבה את כל האורות ופותח נשיונל ג'אוגרפיק HD ואז הבום מגיע !!!
הטלויזיה מכוונת על THX CINEMA ( ללא נגיעה בשום פרמטר) , מה זה הדברים האלה , איזו תמונה ! , אני עדיין
לא יכול לעכל מה אני רואה , השחור אלוהי השחור , זה כל ההבדל , פאקינג שחור . התמונה בולעת אותך פנימה , איזה עומק איזה צבעים איזה חיוך . ומעביר לערוץ הסרטים HD ואותה תחושה עוברת בי שוב, התמונה פשוט מושלמת .
מה שבטוח עכשיו הבנתי שאני בנאדם של שחורים

, לא עניין אותי כלכך הלבן , אני פשוט אוהב את מה שאני רואה .
אני כנראה לא אחזיר אותה