יש דבר כזה כרטיס-טלוויזיה???

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835

שליחה

את הראשון , השלישי הוא תוספת פרופילים למשחקים שעושים בעיות עם מערכי כרטיסים ,אתה לא צריך את זה ,והלינק השני הוא גרסת בטא ,ככה שתתקין את הלינק הראשון . איפה שרשום 12.6
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

SHAULISHKO פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 195

שליחה

IamEzio + pixies, קרה משהו מדהים!!!!!.....תקעתי את הכבל HD שהוצאתי קודם, ששיניתי את הרזולוצייה בחזרה לכרטיס-מסך והכול היסתדר....הדיליי של 3שניות נעלם כלא היה ואני לא צריך להקליט.....איך אתם מסבירים נס כזה?....אני נישבע באימא-שלי-שתיחייה-עוד-40-שנה...שרק תקעתי את כבל ה-HD שבא מהמסך, בחזרה לשקע HDMI בכרטיס-מסך, כי נימאס לי מהדיליי המשגע....אבל לפני שהספקתי להעביר את ה-INPUT של המסך, לכניסת-HDMI נתתי פקודה קטנה בשלט של הממיר והגיב מייד להפתעתי ואז שמתי לב שהמסך מושלם לפני שהיספקתי לילחוץ על כפתור-ההקלטה....מעניין שתיתי לפני חצי-שעה כוס וודקה שאישתי קיבלה היום מתנה בקבוק...יכול להיות שאני מסטול-מהתחת?...

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985

שליחה

:lol: אין כמו קצת אלכוהול כדי לצבוע הכל בורוד...
זה נשמע כמו משהו מ"נפלאות" הדרייבר של כרטיס המסך, של AMD.
אתה עכשיו ברזולוציה המלאה של המסך או ברזולוציה הפחות טובה של 1920 על 1080?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

SHAULISHKO פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

pixies אחי, יש לי בשורה לא טובה, ואין שום קשר לאלכןהול...היתקנתי את הדרייבר של המסך, עשיתי ריסטארט למחשב עם ציפייה לכול-טוב והנה כול-הצרות חזרו...גם המסך השחור עם ההקלטה וגם הדיליי הארור של השלט-ממיר.....לי אין הסבר לזה....

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה

מצטער לשמוע...
אגב, הדיליי נגרם בגלל שאתה במצב הקלטה.
זה כנראה מוכיח לנו ששורש הבעייה הוא בדרייבר של כרטיס המסך.
זה קורה לך גם בחיבור DVI וגם בחיבור HDMI?
תנסה לשחק עם קצב הרענון (Refresh Rate) של כרטיס המסך. עושים את זה ע"י לחיצה על "מתקדם / Advanced" בחלון שבו משנים רזולוציה. זה נמצא בלשונית המוניטור בחלון שייפתח.

SHAULISHKO פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

בחיבור HDMI הכול מושלם, אין דיליי ואין מסך-שחור, יש רק רזולוצייה של 1920 וחלון הממיר הוא על רבע-מסך וזה די-מפריע.....בחיבור DVI הרזולוצייה מהממת, חלון-הממיר יושב על שישית-מסך-בערך וזה בסדר, אבל יש דיליי 3שניות ויש מסך-שחור שניפתר רק עם הקלטה אח שלי...

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר

שליחה

shaul5540,
אם אתה חוזר בינתיים ל HDMI ורוצה להשתמש בתוכנת ההקטנה שעבדה כבר, נראה לי שאפשר להגדיר ב NOD32 חריגים גם לקבצי EXE, בשיטה המתוארת פה -
http://www.ehow.com/how_6937510_make-ex ... nod32.html

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה

תנסה לשנות קצב רענון בחיבור DVI, כפי שכתבתי קודם.

SHAULISHKO פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

אני לא מוכן לוותר על הרזולוצייה המהממת של 2560על1600,
אבל שלחתי אימייל ל-אוורמדיה.קומ ובו שאלתי למה הם הגבילו את ההקטנה לרבע-מסך וסוף-סוף ענו לי עכשיו, אבל אני לא מבין מה קישקשו לי.....כתבו לי שאם - אולי אתם תבינו את העמוסים לאללה האלה...אני יורד לרזולוצייה של 1300 על משהו, אני אראה שמינית-מסך....מה הבדיחה הזאת?
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

please remove the currently installed AP& Driver from your computer's Computer before installation)

What is the screen resolution you set ? please note that the dimension of Aver MediaCenter depends on PC monitor resolution setting. As you can see on the attachment we set the resolution at 1440X900, so we can get one-eighth-screen. we assume the resolution you set is lower than 1280X 720 so that you cannot minor the window-size less than quarter of your pc-screen. we will recommend you to set the resolution higher than 1280*720, if the problem persist, please take a screen for us along with the dxdiag.txt file generated by the direct X diagnostic tool for further analysis:

How to get a DirectX Diagnostic file:
1. click on "START"
2. click "run"
3. type in "dxdiag" and click "OK"
4. check through the tabs and perform all tests
5. click "Save all Information..." and save the text file to a location of your choice
We prefer that DxDiag files be posted as message attachments rather than pasted into the body of the post.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה

לא, הם דווקא כותבים שכדאי לשים רזולוציה גבוהה יותר, כמו שהמלצנו קודם.
מה שהם כתבו לגבי DXDiag חשוב ונראה שאולי זה מקור הבעייה של חלון שחור ללא הקלטה.
ה-DirectX מטפל בכל הנושא של הצגת חלון מולטימדיה על גבי שולחן העבודה. ייתכן שעדכון שלו יפתור את זה.
נסה לפעול על פי ההוראות שלהם ושלח להם. מעניין אם הם ימצאו משהו.

SHAULISHKO פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

pixies, שלחתי להם את ה-DXDIAG, אני מקווה שהם יעזרו, אבל הם עונים אחרי 5 ימים אח שלי...אפשר להישתגע עם הדיליי הזה של 3שניות, אתה חייב לילמוד בע"פ את התפריטים של הממיר, אחרת אתה לא יוצא מזה...למעלה,למטה,למעלה, למטה עד שאתה פוגע...וזה אם לא למדת בע"פ, את מיספר הירידות או העליות או ימינה או שמאלה...ברדאק....
נערך לאחרונה על ידי SHAULISHKO ב 09/08/2012 10:44, נערך פעם 1 בסך הכל.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה

תבדוק אם אתה יכול להגדיר רזולוציה של 2560 על 1600 בקצב רענון של 50Hz.

SHAULISHKO פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

איפה בדיוק?

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה

בחלון של מערכת ההפעלה שבו משנים רזולוציה, יש כפתור מתקדם / Advanced.
אתה לוחץ עליו, ומופיע חלון נוסף.
לך ללשונית ה-Monitor (צג או מסך בעברית, לא זוכר בדיוק), ושם תראה אופצייה לשנות קצב רענון / Refresh Rate.
בדוק איזה ערכים אתה יכול לבחור שם (כמובן כשאתה כבר על הרזולוציה של 2560 על 1600), נסה לשחק איתם, ותראה אם זה עוזר.

SHAULISHKO פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

אין שם כפתור REFRESH בשביל לילחוץ עליו, יש "MONITOR-SETTINGS" ובו מופיע רק 60-hertz ויש גם "COLORS" ומופיע בו משום-מה
רק true color 32bit....אין 64....ומערכת-ההפעלה שלי היא 64bit.....אולי כאן מיסתתרת הבעייה?

SHAULISHKO פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

pixies, כוס-אימא-של העולם הזה, אבל אני לא יודע מה קורה פה....שמתי עכשיו את הגדרות-HD בממיר על 576I איי ופתאום אין שחור....לא צריך להקליט וה-דיליי הארור נעלם....הממיר מגיב לשלט כמו חתול-בר!!!!!.....אתמול באותה הרזולוצייה זה לא עבד...מה הולך פה, אני לא מבין...!!!KILL ME

SHAULISHKO פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

ושוב אחרי 10 דקות חזרו גם המסך השחור עם ההקלטה, שכשאני צופה בממיר יש לי חץ-אדום-קטן מהבהב בחלון למעלה בצד, (כלומר הוא מקליט), וזה מה שמעצבן בהקלטה, וכמובן חזר גם ה-דיליי הארור...משהו פה מסריח...ניראה לי שאם אני אבטל את ה-HD לגמרי הכול יסתדר....נכון pixies???...

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה

הבעייה היא שב-576I הממיר לא מוציא תמונה באיכות HD. זה חייב לעבוד עם 720P או 1080I כדי שתוכל ליהנות ממלוא האיכות.
לא נראה לי שזה קשור.
לגבי ה-Refresh Rate, איפה שראית 60Hz, יש שם רק את האופציה הזו? או שיש עוד ערכים?

SHAULISHKO פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

אז pixies אחי, זה כן קשור...חיברתי את הממיר לכרטיס-טלוויזיה עם כבל-בננות והכול פרפקט חוץ מאיכות ה-HD...כלומר הבעייה היא בהגדרות של ה-HD וניראה לי שעוד כמה הגדרות מסביב...הבעייה היא ש-YES לא תומכים בינתיים בכרטיסי-טלוויזיה ו-HOT כן תומכים.....אני אחכה עוד חודשיים-שלושה ואם YES לא יתחילו ליתמוך בכרטיסי-טלוויזיה, אני אעבור ל-HOT...אין ברירה....אומנם הסידרות-מתח והקומדיות בהוט לא חדשות, כמו בייס, אבל...אני כבר אחשוב על זה אחי....המון-המון תודה!!!

SHAULISHKO פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

pixies אחי, אני לא יודע מה להגיד לך...אני כבר מפחד לישמוח....הוצאתי בייאושי את הממיר מהחשמל, ספרתי עד 15, חיברתי לחשמל ועשיתי בממיר "איתחול מחדש", נתתי YES לכול השאלות, (זה היה ה-דיפולט), סיים ועלה הממיר ופיתאום אני רואה במסך את ערוץ-511-HD באיכות מגניבה, בלי הקלטה והממיר שוב מגיב לשלט כמו TOMCAT (יענו חתול-בר...),....אז אני כבר לא יודע מה להגיד לך אחי....החמורים/רות בתמיכה-הטכנית של YES, לא ידעו להגיד לי לנסות איתחול-מחדש???....לא יודע מה להגיד....היסתכלתי בהגדרות-HD וזה עומד על 1080איי...
-
-
אם שוב יהייה בלאגן, אני אחבר את הממיר לכרטיס-TV עם כבל-הבננות ואמתין שתיהייה ל-YES תמיכה בכרטיסי-טלוויזיה...אין-ברירה....

חזור אל “תוכנה - KODI”