אני לא מבין... ה 422 נמכר ״בטעות״??
עכשיו אין אותו או שהוא נמכר ביותר ?
האם ייתכן שהם פשוט מחסלים את המלאי של ה 322 ואז ה 422 יחזור ?
ממש מדכא העסק הזה.
פיוניר VSX-422 מהדיוטי : רשמים ראשונים
- papiron
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 161
וו נעמט מען א ביסלע מזל ??
- epony
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
נתחיל מכך שרוב השרשור הזה בן שנה אם לא יותר...
שנית, ה-422 היה בדיוטי פרי לפני כשנה כאמור כשהוא יצא בארץ, לתקופה די קצרה של כמה שבועות בודדים. לעניות דעתי, ברגע שהגיע מלאי של 322 לארץ, התקבלה כמעט מיידית ההחלטה להכניס אותו לדיוטי פרי במקום ה-422, משיקולים כלכליים טהורים. היות ועדיין מדובר בחיסכון ניכר של עשרות אחוזים מהמחיר בחנויות, אני לא מוצא בכך כל פסול, ויכול רק לפרגן לחבר'ה שהספיקו לקנות את ה-422 בדיוטי פרי לפני שהוא ירד מהמדפים.
בכל מקרה, לא נראה לי שיש יותר מדי סיכוי שה-422 "יחזור" למדפי הדיוטי פרי, מכמה סיבות:
שנית, ה-422 היה בדיוטי פרי לפני כשנה כאמור כשהוא יצא בארץ, לתקופה די קצרה של כמה שבועות בודדים. לעניות דעתי, ברגע שהגיע מלאי של 322 לארץ, התקבלה כמעט מיידית ההחלטה להכניס אותו לדיוטי פרי במקום ה-422, משיקולים כלכליים טהורים. היות ועדיין מדובר בחיסכון ניכר של עשרות אחוזים מהמחיר בחנויות, אני לא מוצא בכך כל פסול, ויכול רק לפרגן לחבר'ה שהספיקו לקנות את ה-422 בדיוטי פרי לפני שהוא ירד מהמדפים.
בכל מקרה, לא נראה לי שיש יותר מדי סיכוי שה-422 "יחזור" למדפי הדיוטי פרי, מכמה סיבות:
- אין שום סיבה שיחסלו את המלאי של ה-322 ורק אז יתפנו כדי לחסל את המלאי של ה-422
- זכייני חנות האלקטרוניקה בדיוטי פרי התחלפו בשנה האחרונה. מי שהחזיקה את ה-422 הייתה BUG, בעוד שכיום א.ל.מ. מפעילה את החנות
- "חלון ההזדמנויות" של מכירת ה-422 בדיוטי פרי היה קצרצר ונבע כנראה כבר אז מבעיית תזמון בהגעת מלאים של דגמי ה-x22 כשאלה היו חדשים. עכשיו כשהעסק עובד, אין שום סיבה שייווצרו חוסרים כאלה
- papiron
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 161
קטע,
להבא נסתכל על התאריך.
לגבי ההבדלים ביניהם - יש כבר מידע אמין על HDMI Passthrough ?
לטעמי כל שאר ההבדלים פחות משמעותיים - זה יכול להיות דיל ברייקר רציני (כמובן אם אפשר להשיג את ה 422 במחיר טוב בארץ...)
להבא נסתכל על התאריך.
לטעמי כל שאר ההבדלים פחות משמעותיים - זה יכול להיות דיל ברייקר רציני (כמובן אם אפשר להשיג את ה 422 במחיר טוב בארץ...)
וו נעמט מען א ביסלע מזל ??
- pessik
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6647
epony כתב: אני לא מוצא בכך כל פסול,...
אני חייב להתייחס לנושא הזה :
מוכרים לנו מוצר נחות יותר באותו מחיר
וזה בסדר מבחינתך..
- epony
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
זה שוק חופשי, והמחיר שאתה מתייחס אליו מהווה הנחה עמוקה ביותר, עד כדי מחיר עלות כמעט עבור המשווק - כך שכן, אין לי בעיה עם זה...
- yoav4x4
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
ה HDMI Passthrough זה עניין מאוד מוזר שהעלתי אותו פה כמה פעמים.papiron כתב:קטע,
להבא נסתכל על התאריך.
לטעמי כל שאר ההבדלים פחות משמעותיים - זה יכול להיות דיל ברייקר רציני (כמובן אם אפשר להשיג את ה 422 במחיר טוב בארץ...)...
היבואן הירשמי מצהיר שזה לא קיים למרות שמתנוססת מדבקה גדולה על המוצרים עם השם הזה וגם במפרט.
בפרקטיקה הפונקצייה קיימת כבר מדגם ה 321 ובפועל זה יעבוד אולי רק אם יש לטלוויזיה יכולת ערוץ שידור חוזר באחת מיציאות ה HDMI
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...