ממנו נאמר לי שYAMAHA לא יתאים לצרכים שלי, האם בכל זאת לדעתך לשאול מה הדגמים?DorM כתב:לפי דעתי לפני שאתה מקבל תשובה עדיף שתגיד איזה דגמים של ימהה יש כאופציה....
העדר באס וגבוהים טיפה צורמים - איך ניתן לפתור ? (דנון 4310 בעמוד 10)
מבחינת מה לא יתאים לצרכים שלך?
מבחינת גוון סאונד שיתקבל? זה עניין של דעה, אולי כן תאהב?
הייתי שואל בכל אופן איזה דגמים הוא מציע לבחון שנכנסים גם בתקציב.
בגלל שיש פה כמה בשרשור שממליצים על פוקאל עם ימהה אז מעניין לראות גם את דעתם אחרי שתרשום דגמים ספציפים.
מבחינת גוון סאונד שיתקבל? זה עניין של דעה, אולי כן תאהב?
הייתי שואל בכל אופן איזה דגמים הוא מציע לבחון שנכנסים גם בתקציב.
בגלל שיש פה כמה בשרשור שממליצים על פוקאל עם ימהה אז מעניין לראות גם את דעתם אחרי שתרשום דגמים ספציפים.
לדעתי ה NAD לא ייתן לך מענה. הרסיבר הקודם שלי היה NAD והוחלף כיוון שהצליל היה מאוד עמום, כאילו מישהו כיסה את הרמקולים עם שמיכה. לעומת זאת מאז שיש לי את הימהה (כחודשיים), אני מאוד מרוצה. אני לא יודע מה האינטרס של פיוז להגיד לך שלא יתאים לצרכים שלך, אבל במקרה שלי אישית ועם רמקולים של B&W אני העדפתי את הימהה על פני פיוניר ואונקיו. שווה לך לנסות אין מה להפסיד.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
יש לך רמקולים שונים לגמרי מהרמקולים של הבחור ואתה באמת לא מבין למה הוא מקבל עצות והמלצות שונות מההתנסות האישית שלך!?reg11 כתב:לדעתי ה NAD לא ייתן לך מענה. הרסיבר הקודם שלי היה NAD והוחלף כיוון שהצליל היה מאוד עמום, כאילו מישהו כיסה את הרמקולים עם שמיכה. לעומת זאת מאז שיש לי את הימהה (כחודשיים), אני מאוד מרוצה. אני לא יודע מה האינטרס של פיוז להגיד לך שלא יתאים לצרכים שלך, אבל במקרה שלי אישית ועם רמקולים של B&W אני העדפתי את הימהה על פני פיוניר ואונקיו. שווה לך לנסות אין מה להפסיד....
- bangoo
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 687
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
לי יש את הפוקאל 807 שקניתי בפיוז, הם נבדקו אצלהם עם רסיבר yamaha-rxv420 שלי אומנם הוא ישן אבל ידעתי שבזמן הקרוב אני לא יחליף אותו .kipikipod כתב:ממנו נאמר לי שYAMAHA לא יתאים לצרכים שלי, האם בכל זאת לדעתך לשאול מה הדגמים?DorM כתב:לפי דעתי לפני שאתה מקבל תשובה עדיף שתגיד איזה דגמים של ימהה יש כאופציה.......
גם אני מאוד אוהב סאונד חם ובאס עמוק וקיבלתי את זה בימאהה .
חיברתי אותם לפיונר 920 של אחי ולא אהבתי את השילוב....נכון לא התעמקתי בכיול מקסימאלי אבל לא התחברתי לסאונד.
עדכונים נוספים
אז זה מה שהולך לקרות בתקווה שאלו יהיו הצעדים האחרונים בשידוך,
מחר בעזרת ה', אני נוסע ל"פיוז" להחזיר את הפיוניר, האונקיו ישאר אצלי - האמת היא שהוא רסיבר מדהים, לכל האנשים כאן שהזמינו את ה809 מחו"ל ויש להם רמקולים עם חתימת צליל דומה לפוקאל - לא תתחרטו. אני פשוט "טיפה" פרפקציוניסט ומחפש את הדקויות.
אני אקבל מפיוז כבלים של VDH לבדיקה + רסיבר דנון 4310.
בהמשך השבוע הוא ינסה להשיג לי YAMAHA שרירי מהיבואן לבדיקה.
נקווה שאלו הצעדים האחרונים... אשדוד-גבעתיים זו דרך מעייפת מאוד כל פעם.
אז זה מה שהולך לקרות בתקווה שאלו יהיו הצעדים האחרונים בשידוך,
מחר בעזרת ה', אני נוסע ל"פיוז" להחזיר את הפיוניר, האונקיו ישאר אצלי - האמת היא שהוא רסיבר מדהים, לכל האנשים כאן שהזמינו את ה809 מחו"ל ויש להם רמקולים עם חתימת צליל דומה לפוקאל - לא תתחרטו. אני פשוט "טיפה" פרפקציוניסט ומחפש את הדקויות.
אני אקבל מפיוז כבלים של VDH לבדיקה + רסיבר דנון 4310.
בהמשך השבוע הוא ינסה להשיג לי YAMAHA שרירי מהיבואן לבדיקה.
נקווה שאלו הצעדים האחרונים... אשדוד-גבעתיים זו דרך מעייפת מאוד כל פעם.
Utopia
לא שמעתי את הדגמים החדשים של דנון אבל אם שום דבר לא השתנה (פרט למגברים המשולבים ברמות הHIGHEND שלהם) אז הסאונד שלהם היה קליני ובהיר מאוד לטעמי אבל שווה לנסות כל עוד יש לך עצבים, זמן וסבלנות לזה. בכל אופן לא נראה לי שתקבל את הדינמיות שיש ל809, אפילו אם מדובר ברסיבר ברמה גבוהה יותר ממנו. האם אתה לוקח את הC122 לבדיקה?
אני חושב שמדובר בVDH C122, אין לי מושג, רק מחר אדע.zeev78 כתב:לא שמעתי את הדגמים החדשים של דנון אבל אם שום דבר לא השתנה (פרט למגברים המשולבים ברמות הHIGHEND שלהם) אז הסאונד שלהם היה קליני ובהיר מאוד לטעמי אבל שווה לנסות כל עוד יש לך עצבים, זמן וסבלנות לזה. בכל אופן לא נראה לי שתקבל את הדינמיות שיש ל809, אפילו אם מדובר ברסיבר ברמה גבוהה יותר ממנו. האם אתה לוקח את הC122 לבדיקה?...
בכל מקרה ע"פ הביקורות שקראתי הדנון נראה טוב, נקווה שישמע כך ויתאים לפוקאלים.
אני ממשיך להאזין לאונקיו 808 והוא פשוט רסיבר מדהים, טוב בהכל, נשמע מטורף בק"ב, ונשמע כיפי בסטריאו.
כמה חבל על העיצוב המזעזע, אבל זה לא מה שימנע ממני להיות איתו במידה ולא אוהב את האלטרנטיבות.
ה4310 הוא מתצוגה\עודפים אז כך שתהיה קפיצה מסוימת במחיר אך נאמר לי שוב לא לדאוג, אז אני לא דואג,
בהחלט יש על מי לסמוך אצל "פיוז".
Utopia
תגדיר אחרת "נשמה", אני כמעט מבין על מה אתה מדבר, אבל תנסה לתאר בצורה אחרת מה חסר לך...בועזון כתב:אני שוב תוהה אם חוסר שביעות הרצון שלי מהאונקיו 809 בסטריאו נובעת משילוב לא טוב עם הרמקולים, או כיול לא נכון... אני פשוט לא מצליח להכניס "נשמה" למוסיקה.......
אם אתה בכלל לא מרוצה אז כנראה שהשידוך לא נכון, גם אני דיברתי כמוך כשהייתי עם הLX70... רק אחרי שהחלפתי רסיבר הבנתי שהוא פשוט לא מתאים לאוזן שלי עם הפוקאל.
לפחות לפוקאלים שלי, האונקיו משתלב טוב עם כל תוכן שזרקתי לו, החל מפינק פלויד, לד זפלין, קולדפליי בFLAC במצב DIRECT, דרך הופעות 5.1 כמו David Gilmour: Remember That Night, ועד סרטים עם סאונד HD כמו האביר האפל \ כוכב הקופים החדש שיצא לא מזמן.
אני מודה שחסר משהו, זו הסיבה שאני עדיין בחיפושים, אבל בוא נגיד שאני לא חושב שאסבול כלל עם הרסיבר הזה במידה ואחליט להשאר איתו.
אגב, אני כיילתי עם האודיסי ל3 נק' שמיעה, יש לי 4 רמקולים, 2 פוקאלים קדמיים ו-2 אחוריים B&M ישנים וחביבים.
Utopia
בועזון כתב:אני שוב תוהה אם חוסר שביעות הרצון שלי מהאונקיו 809 בסטריאו נובעת משילוב לא טוב עם הרמקולים, או כיול לא נכון... אני פשוט לא מצליח להכניס "נשמה" למוסיקה.......
הכל מתחיל ובסופו של דבר נגמר במקור, אתה משתמש בנגן CD או סטרימר וDAC? אם התשובה היא לא אז זה זה צריך להיות השידרוג הבא שלך.
בקצב הזה השדרוג הבא שלי יהיה חיפוש דירת חדר מעופשת ואישה חדשה...zeev78 כתב:בועזון כתב:אני שוב תוהה אם חוסר שביעות הרצון שלי מהאונקיו 809 בסטריאו נובעת משילוב לא טוב עם הרמקולים, או כיול לא נכון... אני פשוט לא מצליח להכניס "נשמה" למוסיקה.......
הכל מתחיל ובסופו של דבר נגמר במקור, אתה משתמש בנגן CD או סטרימר וDAC? אם התשובה היא לא אז זה זה צריך להיות השידרוג הבא שלך....
המקור הוא אכן סטרימר ללא DAC, אבל הייתי מרוצה מהתוצאה עם הרסיבר הקודם....רק עם החדש לא....
אתה חושב שנגן DVD ישן יחסית של OPPO יהיה טוב יותר? אם כן - בחיבור דיגיטלי או אנלוגי?
אני לא יודע באיזה נגן מדובר אז אני לא יכול להגיד אם הוא יהיה טוב או לא. באופן כללי בסטריאו עדיף להשתמש בכבלים אנלוגיים טובים מאשר בכבל דיגיטלי, הסאונד יותר מאוזן, דינמי ופתוח מאשר כבל דיגיטלי.בועזון כתב:בקצב הזה השדרוג הבא שלי יהיה חיפוש דירת חדר מעופשת ואישה חדשה...zeev78 כתב:בועזון כתב:אני שוב תוהה אם חוסר שביעות הרצון שלי מהאונקיו 809 בסטריאו נובעת משילוב לא טוב עם הרמקולים, או כיול לא נכון... אני פשוט לא מצליח להכניס "נשמה" למוסיקה.......
הכל מתחיל ובסופו של דבר נגמר במקור, אתה משתמש בנגן CD או סטרימר וDAC? אם התשובה היא לא אז זה זה צריך להיות השידרוג הבא שלך....![]()
המקור הוא אכן סטרימר ללא DAC, אבל הייתי מרוצה מהתוצאה עם הרסיבר הקודם....רק עם החדש לא....
אתה חושב שנגן DVD ישן יחסית של OPPO יהיה טוב יותר? אם כן - בחיבור דיגיטלי או אנלוגי?...
מאחר ואתה היית מההתחלה בדיעה של להחליף את הפיוניר וצדקת, מה לדעתך צריכה להיות הבחירה הבאה? (חוץ מDENON, אותו אביא לשישישבת בלי קשר כיוון ששבוע הבא אני גם ככה נמצא באיזור ת"א מס' פעמים אז אין לי בעיה להחזירו - אין מה להפסיד).zeev78 כתב:אני לא יודע באיזה נגן מדובר אז אני לא יכול להגיד אם הוא יהיה טוב או לא. באופן כללי בסטריאו עדיף להשתמש בכבלים אנלוגיים טובים מאשר בכבל דיגיטלי, הסאונד יותר מאוזן, דינמי ופתוח מאשר כבל דיגיטלי.בועזון כתב:בקצב הזה השדרוג הבא שלי יהיה חיפוש דירת חדר מעופשת ואישה חדשה...zeev78 כתב:בועזון כתב:אני שוב תוהה אם חוסר שביעות הרצון שלי מהאונקיו 809 בסטריאו נובעת משילוב לא טוב עם הרמקולים, או כיול לא נכון... אני פשוט לא מצליח להכניס "נשמה" למוסיקה.......
הכל מתחיל ובסופו של דבר נגמר במקור, אתה משתמש בנגן CD או סטרימר וDAC? אם התשובה היא לא אז זה זה צריך להיות השידרוג הבא שלך....![]()
אתה חושב שנגן DVD ישן יחסית של OPPO יהיה טוב יותר? אם כן - בחיבור דיגיטלי או אנלוגי?......
מלבד החלפת מקור, אני לא מתכוון בזמן הקרוב לרכוש נגן CD כלשהו, הקנייה הבאה היא cc800v...
Utopia
שלום קיפיkipikipod כתב:אהלן,Rainbow כתב:שלום קיפיקיפוד
עם איזו הגברה שמעת את הפוקל אצל פיוז?...
המקור היה דיסק אודיו שנצרב מקבצי FLAC שלי, הושמע בחנות מנגן CD ומגבר של ROTEL...
גם אני הייתי בסרט הזה .
יש לי רסיבר של דנון 3808 ורציתי לשפר מעט את הסאונד בסטריאו .
חשבתי להחליף לרסיבר יקר יותר ו"נחשב" יותר כגון פיוניר LX 83 ואונקיו 1008 כמדומני.
הייתי בחנות מתמחה שמוכרת לרבים וטובים ,והרמקולים שאיתם שמעתי היו של קאבאס.
קאבאס כמו רוב הרמקולים הצרפתיים נחשב לרמקול מפורט\בהיר.
התוצאה הכללית הייתה איכס אחד גדול,סאונד לא נעים,לא צלול,צווחני משהו.
כשהציע לי המוכר החביב יש לציין,לשמוע עם מגבר זול של רוטל כדי לעמוד על ההבדלים
שיכולים להיות בין מגבר סטריאו יעודי לרסיבר ק''ב יקר , הסאונד השתפר בצורה דרמטית.
כששמעתי את ההבדל הגדול בסאונד הבנתי שחבל על כל הבירבורים ולבסוף ירדתי מנושא
החלפת הרסיבר.
מה שאני רוצה לומר בשורה התחתונה הוא-
אל תצפה לגדולות ונצורות משום רסיבר. רסיבר זה רק פשרה.
סאונד איכותי בדו ערוצי תקבל רק ממגבר סטריאו.
תקווה שהדנון יהיה טוב יותר מהפיוניר והאונקיו.
כן, אני מודע לכך וזה גם מה שניסן מ"פיוז" אמר לי בדיוק,Rainbow כתב:שלום קיפיkipikipod כתב:אהלן,Rainbow כתב:שלום קיפיקיפוד
עם איזו הגברה שמעת את הפוקל אצל פיוז?...
המקור היה דיסק אודיו שנצרב מקבצי FLAC שלי, הושמע בחנות מנגן CD ומגבר של ROTEL...
גם אני הייתי בסרט הזה .
יש לי רסיבר של דנון 3808 ורציתי לשפר מעט את הסאונד בסטריאו .
חשבתי להחליף לרסיבר יקר יותר ו"נחשב" יותר כגון פיוניר LX 83 ואונקיו 1008 כמדומני.
הייתי בחנות מתמחה שמוכרת לרבים וטובים ,והרמקולים שאיתם שמעתי היו של קאבאס.
קאבאס כמו רוב הרמקולים הצרפתיים נחשב לרמקול מפורט\בהיר.
התוצאה הכללית הייתה איכס אחד גדול,סאונד לא נעים,לא צלול,צווחני משהו.
כשהציע לי המוכר החביב יש לציין,לשמוע עם מגבר זול של רוטל כדי לעמוד על ההבדלים
שיכולים להיות בין מגבר סטריאו יעודי לרסיבר ק''ב יקר , הסאונד השתפר בצורה דרמטית.
כששמעתי את ההבדל הגדול בסאונד הבנתי שחבל על כל הבירבורים ולבסוף ירדתי מנושא
החלפת הרסיבר.
מה שאני רוצה לומר בשורה התחתונה הוא-
אל תצפה לגדולות ונצורות משום רסיבר. רסיבר זה רק פשרה.
סאונד איכותי בדו ערוצי תקבל רק ממגבר סטריאו.
תקווה שהדנון יהיה טוב יותר מהפיוניר והאונקיו....
אך עדיין, עובדה שיש הבדל תהומי בין הפיוניר לאונקיו, והפיוניר לא טוב בהרבה מהאונקיו בק"ב (אם בכלל).
אז אני מחפש את שביל הביניים בין פיוניר לאונקיו, זה הכל... התחנה הבאה היא דנון, לאחר מכן ימהה,
במידה וגם ימהה וגם דנון לא יהוו שיפור, אשאר עם האונקיו שעושה רושם של רסיבר מעולה.
שיהיה לנו סופ"ש מהנה
Utopia
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
זאב, מה שלומך?zeev78 כתב:אני לא יודע באיזה נגן מדובר אז אני לא יכול להגיד אם הוא יהיה טוב או לא. באופן כללי בסטריאו עדיף להשתמש בכבלים אנלוגיים טובים מאשר בכבל דיגיטלי, הסאונד יותר מאוזן, דינמי ופתוח מאשר כבל דיגיטלי.בועזון כתב:בקצב הזה השדרוג הבא שלי יהיה חיפוש דירת חדר מעופשת ואישה חדשה...zeev78 כתב:בועזון כתב:אני שוב תוהה אם חוסר שביעות הרצון שלי מהאונקיו 809 בסטריאו נובעת משילוב לא טוב עם הרמקולים, או כיול לא נכון... אני פשוט לא מצליח להכניס "נשמה" למוסיקה.......
אתה חושב שנגן DVD ישן יחסית של OPPO יהיה טוב יותר? אם כן - בחיבור דיגיטלי או אנלוגי?......
אם יורשה לי, מה שכתבת תלוי באיכות של הנגן ואיכות ה-DAC של הרסיבר. אם יש לך רסיבר מודרני טופ-לבל כמו ה-LX85, ה-3067 או ה-5008 ואתה משתמש בנגן DVD פשוט אז בהחלט תקבל תוצאה טובה יותר עם כבל HDMI.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
שלום danlior, ברור שהדבר תלויי באיכות של הDAC או הנגן, צריכה להיות פרופורציה כמו כל רכיב במערכת בין העלות של המקור לשאר הרכיבים. אם תחבר לLX85 מקור טוב שעולה לדוגמא חצי ממנו קשה לי להאמין שתקבל תוצאה יותר טובה מסטרימר (או נגן דיודי פשוט, מבחינתי אין הבדל) והDAC של הLX85 אלא אם תגיד לי שבדקתה ויצא לך אחרת. על הנייר הכל נראה טוב ויפה אבל במציאות הדברים נראים אחרת, אני אישית חושב שבסאונד אין קיצורי דרך, הרסיבר (אם אין מגבר סטריאו יעודי) צריך להיות מוגדר במצב PURE אחרת יש קולורציה (לטובה או לרעה, זה כבר נושא לשירשור אחר) והמקור צריך להיות יעודי לסטריאו כאשר הפשרה הנכונה היא חיבור DAC איכותי. הפעם היחידה שבאמת התרשמתי מ"עיסקת החבילה" של נגן אוניברסלי היא שהאזנתי לנגן OPPO שיש לך אבל זה לא בא בחשבון כרגע בגלל שהיצור שלו הופסק (תתקן אותי אם אני טועה) וגם בגלל שאני חושב שצריך לתת פיתרון זול יותר ולכן צריך לתת לפותח השירשור הצעות לגבי DACS טובים, זהו כרגע הכיוון הנכון ויותר קל לסחוב אותם מרסיברים לא
?
kipikipod תבקש מפיוז שיתנו לך לשישי שבת את הDAC של MF (נתתי לך לינק) במקום לסחוב את הרסיבר של דנון. הוא יותר קטן ואת תיהיה מופתע מאוד מהיכולות שלו לשפר את הסאונד דרך סטרימר. אני לא יגיד לך שהוא יהפוך לך את הסטרימר לנגן CD יוקרתי אבל הוא בהחלט ישמע כמו נגן טוב ברמת כניסה וזה הרבה יותר טוב מכל סטרימר שעובד לבד או DVD אחר בתקציב שלך. זה הפיתרון היחידי שהוא הכי אפקטיבי ומשתלם מבחינתך כרגע. הכבלים של הVDH יתנו את הטאץ הסופי ולדעתי אתה תיהיה מרוצה מהתוצאות.
kipikipod תבקש מפיוז שיתנו לך לשישי שבת את הDAC של MF (נתתי לך לינק) במקום לסחוב את הרסיבר של דנון. הוא יותר קטן ואת תיהיה מופתע מאוד מהיכולות שלו לשפר את הסאונד דרך סטרימר. אני לא יגיד לך שהוא יהפוך לך את הסטרימר לנגן CD יוקרתי אבל הוא בהחלט ישמע כמו נגן טוב ברמת כניסה וזה הרבה יותר טוב מכל סטרימר שעובד לבד או DVD אחר בתקציב שלך. זה הפיתרון היחידי שהוא הכי אפקטיבי ומשתלם מבחינתך כרגע. הכבלים של הVDH יתנו את הטאץ הסופי ולדעתי אתה תיהיה מרוצה מהתוצאות.
נערך לאחרונה על ידי zeev78 ב 02/12/2011 16:07, נערך פעם 1 בסך הכל.