ביקורת של cnet על D8000 - לא טובה כמו שחשבנו

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
vic1234
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2143

שליחה

סרטון של אותו דגם שהיה בסקירה בחדר חשוך
למי שרוצה לראות כמובן שאין להסתמך על וידיאו אלה רק צפיה אישית

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4497

שליחה

טוב אז אולי היא לא טובה כמו שחשבנו, אבל כמו שזה נראה בקליפ אני לא יודע מה בכלל חשבנו
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

lirn8
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 449

שליחה

bossgt6 כתב:טוב אז אולי היא לא טובה כמו שחשבנו, אבל כמו שזה נראה בקליפ אני לא יודע מה בכלל חשבנו
...
זה בציניות? :מבולבל:

דרהילר
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 93

שליחה

ואותי מעניינת דעתו של 9000es על רכישת המסכים החדשים ,כולל מסכי יוקרה מארה״ב שלמרבה הפלא לא התפוצצו בבתים. מה דעתך?

roslan
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 166

שליחה

דרהילר,
מבין כל החברים הנכבדים כאן-דווקא אותו בחרת לשאול?
זה הרי כמו הזמנה לקרב,וזה מיותר

NBAFUN
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 91

שליחה

רוב האתרים בעולם מכורים מראש אני לא מאמין לשום אתר (על נושא זה דיברתי בעבר עם רן לוי מרייטינג מדור אלקטרוניקה ז"ל)אני מאמין כשאני רואה מוצר ואני מרוצה ממנו אחרי שעשיתי את המבחנים שלי אני חושב אם לקנות או לקנות ולא תמיד מעניין אותי מה אחרים אומרים כי אני משלם על המוצר ולכן אם הוא נראה לי טוב לא איכפת לי מה אחרים יגידו

דרהילר
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

נכון מאוד, וישנם מקרים שאתה משכנע את עצמך אפילו 9000 פעמים שאתה רואה דבר טוב ואתה יודע שלא...

NBAFUN
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 91

אני מסכים

שליחה

וזה מה שקובע מה שאתה אוהב לא מה שאחרים אוהבים כמו שיש אנשים שאהבו את אבודים ויש כאלה שאהבו את נמלטים כל אחד ואהבה שלו ואף לא יקבע לכם מה הכי טוב אתם תחליטו בעצמכם

תלתל
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 706

שליחה

שאלת השאלות-היכן ניתן להתרשם מהמסך והאם ההזמנה בין השורות במהלך הפוסט כאן מיועדת לחברים ספציפיים וותיקים או שצריך "להשתפשף" בהודעות וותק על מנת לזכות בהזמנה? 8)

2fast4u
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 64

שליחה

גם אני חיפשתי חנות על מנת להתרשם ממסך זה בתצוגה. נאמר לי שזה דגם חדש שיגיע תוך כמה חודשים
או שבכלל לא שמעו עליו. כבר הרמתי ידיים , כנראה שחוץ מאלה שהביאו ביבוא אישי או משהו כזה אין אפשרות לראות.

דרהילר
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

2fast4u כתב:גם אני חיפשתי חנות על מנת להתרשם ממסך זה בתצוגה. נאמר לי שזה דגם חדש שיגיע תוך כמה חודשים
או שבכלל לא שמעו עליו. כבר הרמתי ידיים , כנראה שחוץ מאלה שהביאו ביבוא אישי או משהו כזה אין אפשרות לראות.
...
. אתה מוזמן.

דרהילר
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

תלתל כתב:שאלת השאלות-היכן ניתן להתרשם מהמסך והאם ההזמנה בין השורות במהלך הפוסט כאן מיועדת לחברים ספציפיים וותיקים או שצריך "להשתפשף" בהודעות וותק על מנת לזכות בהזמנה? 8)
...
. גם אתה.

LinkMattan פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 464

שליחה

vic1234 כתב:
סרטון של אותו דגם שהיה בסקירה בחדר חשוך
למי שרוצה לראות כמובן שאין להסתמך על וידיאו אלה רק צפיה אישית
...
בהחלט מרשים, ולפי הסרטון התאורה האחורית אחידה לחלוטין.

הזוי לגמרי, יתכן שcnet קיבלו מסך פגום?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78952
שם מלא: עפר לאור

שליחה

מנסיון, יש מודלים ומסכים עם נטיב לעננות וזליגות אור. מכה או בעיה במשלוח יכולים להחמיר את התופעה. זה יכול להיות חמור במסך מסויים ולא קיים כלל באחר.
נערך לאחרונה על ידי oferlaor ב 30/04/2011 12:16, נערך פעם 1 בסך הכל.

LinkMattan פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

oferlaor כתב:מנסיון, יש מודלים ומסכים עם נטיב לעננות ודליקות אור. מכה או בעיה במשלוח יכולים להחמיר את התופעה. זה יכול להיות חמור במסך מסויים ולא קיים כלל באחר.
...
אז זה ממש חתול בשק אם כך.

האם היבואנים בארץ מסכימים להחליף מסך בגלל זליגות או אי-אחידות?
קשה להוכיח שזו בעיה במסך הספציפי ולא בעיה גורפת של כל הדגם.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78952
שם מלא: עפר לאור

שליחה

אין ממש מדיניות כזו. אני מכיר מקרים שיבואן או חנות החליפו במקרה של זליגה חריפה. זה לא ממש מדיד וגם קשה מאוד להחליט אם זה חמור או לא. לכל מסכי ה LCD יש זליגה ועננות, הבעיה שככל שהמסגרות והעוביים של המסכים קטנים, כך הסיכון לזליגה ואי אחידות עולים.

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14365

שליחה

oferlaor כתב:אין ממש מדיניות כזו. אני מכיר מקרים שיבואן או חנות החליפו במקרה של זליגה חריפה. זה לא ממש מדיד וגם קשה מאוד להחליט אם זה חמור או לא. לכל מסכי ה LCD יש זליגה ועננות, הבעיה שככל שהמסגרות והעוביים של המסכים קטנים, כך הסיכון לזליגה ואי אחידות עולים.
...
זו אחת מהסיבות מדוע דגם ה D7000 צריך להיות לא פחות מעניין ...ואותי אפילו יותר מ D8000.

LinkMattan פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

oferlaor כתב:אין ממש מדיניות כזו. אני מכיר מקרים שיבואן או חנות החליפו במקרה של זליגה חריפה. זה לא ממש מדיד וגם קשה מאוד להחליט אם זה חמור או לא. לכל מסכי ה LCD יש זליגה ועננות, הבעיה שככל שהמסגרות והעוביים של המסכים קטנים, כך הסיכון לזליגה ואי אחידות עולים.
...
אתה יכול להסביר את הקשר בין עובי המסגרת והמסך לבעיות האלה? לצערי אני לא מומחה גדול.

niko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4966
שם מלא: איתן

שליחה

אנסה לענות אפילו שאני לא עופר :)
הקשר נובע מכך שהתאורה נמצאת בתוך המסגרת וברגע שהעובי קטן עוצמת הארה גם קטנה והסיכוי לחוסר אחידות גדל.
8)
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140

dude69il
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 774

שליחה

niko כתב:אנסה לענות אפילו שאני לא עופר :)
הקשר נובע מכך שהתאורה נמצאת בתוך המסגרת וברגע שהעובי קטן עוצמת הארה גם קטנה והסיכוי לחוסר אחידות גדל.
...
(Y) (Y) (Y)
התאורה ההיקפית צריכה גם "לעבוד" פי שניים כאשר צריך להאיר במרכז המסך (עוצמה גבוהה פי כמה)
כך למשל כאשר צריך להאיר נקודה לבנה במרכז המסך על מסך שחור, מקבלים זליגה ושחור שנוטה לצבע סגול בשאר המסך.

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”