פרסום סמוי

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
roslan
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 166

שליחה

Catskinner כתב:אתה מכיר את ההבדל בין סיבה לנסיבה?
...
כבר ציינתי שהשפה שלך לא מובנת לי
אם תוסיף עוד שורה או שתיים-אז לבטח אבין את כוונתך

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019

שליחה

זה תרגיל בהגיון: עורב הוא ציפור, כל העורבים שחורים מכאן שכל הציפורים שחורות. או לחלופין, כל מי שחולה שותה תה ומכאן שתה עושה אנשים חולים.

אם תבין את הכשל ההגיוני בשתי הקביעות למעלה תבין לבד גם מדוע הטענה שלך בנושא חסימת יבואנים לא רישמיים אינה מחזיקה מים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

roslan
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

Catskinner כתב:זה תרגיל בהגיון: עורב הוא ציפור, כל העורבים שחורים מכאן שכל הציפורים שחורות. או לחלופין, כל מי שחולה שותה תה ומכאן שתה עושה אנשים חולים.

אם תבין את הכשל ההגיוני בשתי הקביעות למעלה תבין לבד גם מדוע הטענה שלך בנושא חסימת יבואנים לא רישמיים אינה מחזיקה מים.
...
מחזיקה מים או לא-אני מתעקש (עדיין) לקבל דוגמאות מוחשיות לפירסום סמוי מצד חנות/ייבואן רישמי(ראה הודעה קודמת שלי בשרשור).
(אני באמת לא מבין בשביל מה הצורך לפרסם באופן סמוי כאשר ניתנת ללקוחות שלהם במה חופשית לפירסום גלוי)

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

בגלל שהם לא רוצים לשלם על מודעות?

roslan
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

Catskinner כתב:בגלל שהם לא רוצים לשלם על מודעות?
...
אני לא "מעורה" מספיק בנושא מי משלם וכמה(וזה גם לא ענייני).
אני מציג עובדה,ומעוניין לקבל דוגמאות שינסו לסתור אותה.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

אתה לא מציג עובדה אתה שוטח טענה. זה שני דברים נפרדים לחלוטין. כדי שהטענה שלך תהפוך לעובדה היא צריכה להתבסס על ממצאים עובדתיים ולכן אתה צריך למצוא את כל הפעמים שבהם פרסמו מודעות סמויות באתר, לחלק אותן בין יבואני רישמיים ולא רישמיים ולאחר מכן להציג נתוני חסימה לכל אחת מהקבוצות.

roslan
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

Catskinner כתב:אתה לא מציג עובדה אתה שוטח טענה. זה שני דברים נפרדים לחלוטין. כדי שהטענה שלך תהפוך לעובדה היא צריכה להתבסס על ממצאים עובדתיים ולכן אתה צריך למצוא את כל הפעמים שבהם פרסמו מודעות סמויות באתר, לחלק אותן בין יבואני רישמיים ולא רישמיים ולאחר מכן להציג נתוני חסימה לכל אחת מהקבוצות.
...
אכן כך,הגדרת את זה פיקס(Y)
שמע,עם האינטיליגנציה שלך-אתה מבוזבז כאן בפורום :wink:
וכולי תקווה שמישהו כאן יצליח להביא ממצאי פירסום סמוי מצד ייבואנים רשמיים באתר (בתחום המסכים,בדגש על לקוחות שלהם)

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346

שליחה

קלוד, אתה כוכב :lol:

ישבתי וקראתי עכשיו את כל השרשור ההזוי הזה (לא השרשור הזוי, אלא חלק מההודעות).
אני למדתי, אני מסנן את הודעות ה"התחדשתי" וההמלצות, כמו גם את הודעות ה"נדפקתי ע"י X" ע"י זה שאני מאמין רק למי שאני מכיר (ואני מכיר פה לא מעט באתר), לצערי זה רק מהחודשים האחרונים, פעם העסק היה הרבה יותר נקי.
אין פה שום איפה ואיפה בין יבואנים מורשים ובין פרללים, כולם יכולים לשלם כסף ולפרסם באתר באופן גלוי, אם זה באנרים, הזמנות לאירועים וכו'... (אם החברים החדשים לא מודעים לכך, אז אומר לכם שכל נושא הפרסומות הוא מחוץ לידיהם של המנהלים ונמצא בידי חברה חיצונית המתמחה בעניין בדיוק בשביל ניקיון הכפיים וחוסר התלות).
אני לא יודע כמה מכם זוכרים את שרשור ההתנגחות ביורוקום לגבי השחורים במסך, ולמרות שיורוקום מפרסמים ועושים אירועים, השרשור ההוא לא נחסם ונתן במה לכולם להביע את דעתם (אני בטוח שביורוקום לא אהבו את הפרסום בפורומים, אבל אין מה לעשות, זו בדיוק מהות הפורום).
לכן, אם מישהו הגיע למסקנה שצריך לחסום באופן גורף הודעות שכאלו, האמינו לי שההחלטה לא היתה לו קלה כי הרבה מאד תלוי פה על הפרק, אבל כנראה שזו הברירה היחידה שנותרה כדי לטהר את הפורום הזה שוב.

roslan
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

theAman כתב:קלוד, אתה כוכב :lol:

אני למדתי, אני מסנן את הודעות ה"התחדשתי" וההמלצות, כמו גם את הודעות ה"נדפקתי ע"י X" ע"י זה שאני מאמין רק למי שאני מכיר (ואני מכיר פה לא מעט באתר), לצערי זה רק מהחודשים האחרונים, פעם העסק היה הרבה יותר נקי.
אין פה שום איפה ואיפה בין יבואנים מורשים ובין פרללים, כולם יכולים לשלם כסף ולפרסם באתר באופן גלוי, אם זה באנרים, הזמנות לאירועים וכו'... (אם החברים החדשים לא מודעים לכך, אז אומר לכם שכל נושא הפרסומות הוא מחוץ לידיהם של המנהלים ונמצא בידי חברה חיצונית המתמחה בעניין בדיוק בשביל ניקיון הכפיים וחוסר התלות).
אני לא יודע כמה מכם זוכרים את שרשור ההתנגחות ביורוקום לגבי השחורים במסך, ולמרות שיורוקום מפרסמים ועושים אירועים, השרשור ההוא לא נחסם ונתן במה לכולם להביע את דעתם (אני בטוח שביורוקום לא אהבו את הפרסום בפורומים, אבל אין מה לעשות, זו בדיוק מהות הפורום).
לכן, אם מישהו הגיע למסקנה שצריך לחסום באופן גורף הודעות שכאלו, האמינו לי שההחלטה לא היתה לו קלה כי הרבה מאד תלוי פה על הפרק, אבל כנראה שזו הברירה היחידה שנותרה כדי לטהר את הפורום הזה שוב.
...
בתור חבר וותיק שמעורה(כך התרשמתי) בהיסטוריית השרשורים מהעבר-
בוא תיתן לי בבקשה דוגמה שבה לקוחות של חנות/ייבואן רישמי >נאלצו< לפרסם באופן סמוי בפורום
עד עכשיו-נאדה
ואני ממש (אבל ממש)לא מבין מדוע צריך ייבואן רישמי לפרסם את מרכולתו באופן סמוי,כאשר ניתנת לו (ללקוחות שלו) במה חופשית לכך :roll:

opv
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4862

שליחה

roslan כתב:

...
בוא תיתן לי בבקשה דוגמה שבה לקוחות של חנות/ייבואן רישמי >נאלצו< לפרסם באופן סמוי בפורום

עד עכשיו-נאדה
ואני ממש (אבל ממש)לא מבין מדוע צריך ייבואן רישמי לפרסם את מרכולתו באופן סמוי,כאשר ניתנת לו (ללקוחות שלו) במה חופשית לכך :roll:
...
אני אתן לך דוגמא, אורי נציג ח.י. יבואנית LG שנחסם בגלל שעבר על כללי הפורום והפיץ את משנת LG בפורומים השונים ובנוסף הטעה לא מעט קוראים.

roslan
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

opv כתב:
roslan כתב:

...

עד עכשיו-נאדה
...
אני אתן לך דוגמא, אורי נציג ח.י. יבואנית LG שנחסם בגלל שעבר על כללי הפורום והפיץ את משנת LG בפורומים השונים ובנוסף הטעה לא מעט קוראים.
...
לפי הבנתי-מדובר על נציג רישמי של עסק/ייבואן,שלבטח היה מסומן כ"עוסק בתחום".
שים לב,אני מבקש לציין מיקרים שבהם לקוחות פרטיים(חברי פורום) שרכשו ציוד מחנות/ייבואן רישמי ושנאלצו לפרסם את חוויותיהם מהציוד שרכשו באופן סמוי
הכוונה שלי היא להעמיד מולם את אותם 2 (אולי יש יותר?)חברי פורום שהורחקו והואשמו בפירסום סמוי של חנות/ייבואן פרללי.

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה

roslan,
אם אתה תבוא ותפתח שרשור התחדשתי ותפרסם שקנית מסך/רסיבר/רמקולים/כבלים או יוגורט בחנות מסויימת והיית אומר שהשירות היה נהדר, אנשים נהדרים ומחירים ללא תחרות, ומאותו הרגע אנשים היו מברכים אותך (ואולי גם קצת מזכירים את היבואן/חנות) אף אחד לא היה חוסם אותך.
אם אותו שרשור הופך להיות 20 דפים של דיון ביבואן/חנות וכמה שיבוא פרללי הוא מעולה ויבוא רשמי דפוק כי המסכים האלו מאירופה ואלו מסין וכו'....
אז המטרה פה הוחטאה (ד"א, אם לא הבנת, המטרה פה היא לומר לך להתחדש, כי באמת כיף לראות שמישהו מתייעץ פה, מפנים את מה שהוא לומד ורוכש משהו שמתאים לו).
אם תסתכלו באותם שרשורים שדיברו עליהם פה ושהיללו חנות מסויימת, תשימו לב שרק ההודעה הראשונית (ואולי עוד כמה פוסטים בודדים באמצע) הם בנוגע לחנות עצמה, כל שאר הפוסטים הם ברכות של החברים ותמונות של המוצרים (וגם קצת בדיחות פרטיות בין מכרים בשרשור).

כתבו פה קודם על הבחור מח.י. שנחסם, אני זוכר תגובות שלו שהיו הזויות במיוחד ושפירסמו מוצרים באופן בוטה, אז הנה לך גם יבואן רשמי מפרסם שפירסם את עצמו ונחסם (וזה למרות שהחברה בה הוא עובד שילמה כסף עבור פרסום במקומות המיועדים לכך), מעבר לזה שהוא נתן פה המלצות לא מקצועיות בעליל כמו גודל מסך ביחס למרחק וכו'...

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

roslan, נושא האינטליגנציה שלי בכלל לא עומד לדיון ואם תמשיך לחפור בו אתה עוד עשוי לגלות שיש עוד כמה סיבות לחסימת משתמשים מלבד פרסום סמוי.

roslan
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

theAman כתב:roslan,
אם אתה תבוא ותפתח שרשור התחדשתי ותפרסם שקנית מסך/רסיבר/רמקולים/כבלים או יוגורט בחנות מסויימת והיית אומר שהשירות היה נהדר, אנשים נהדרים ומחירים ללא תחרות, ומאותו הרגע אנשים היו מברכים אותך (ואולי גם קצת מזכירים את היבואן/חנות) אף אחד לא היה חוסם אותך.
אם אותו שרשור הופך להיות 20 דפים של דיון ביבואן/חנות וכמה שיבוא פרללי הוא מעולה ויבוא רשמי דפוק כי המסכים האלו מאירופה ואלו מסין וכו'....
אז המטרה פה הוחטאה (ד"א, אם לא הבנת, המטרה פה היא לומר לך להתחדש, כי באמת כיף לראות שמישהו מתייעץ פה, מפנים את מה שהוא לומד ורוכש משהו שמתאים לו).
אם תסתכלו באותם שרשורים שדיברו עליהם פה ושהיללו חנות מסויימת, תשימו לב שרק ההודעה הראשונית (ואולי עוד כמה פוסטים בודדים באמצע) הם בנוגע לחנות עצמה, כל שאר הפוסטים הם ברכות של החברים ותמונות של המוצרים (וגם קצת בדיחות פרטיות בין מכרים בשרשור).

כתבו פה קודם על הבחור מח.י. שנחסם, אני זוכר תגובות שלו שהיו הזויות במיוחד ושפירסמו מוצרים באופן בוטה, אז הנה לך גם יבואן רשמי מפרסם שפירסם את עצמו ונחסם (וזה למרות שהחברה בה הוא עובד שילמה כסף עבור פרסום במקומות המיועדים לכך), מעבר לזה שהוא נתן פה המלצות לא מקצועיות בעליל כמו גודל מסך ביחס למרחק וכו'...
...
תודה על ההסבר
תוכל בבקשה להסביר לי במה חטא החבר yuria שרכש מסך חדיש ממיטב כספו מייבואן פרללי,ורצה לשתף את חבריו בפורום בחווית הקנייה ,ההנאה המרובה שלו מהמוצר שרכש וההמלצות שנתן למתעניינים לרכוש מסכים ?
האם הוא הורחק רק בגלל ש"העז" לכתוב תשבוחות על אותו "ייבואן ירושלמי" ?

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3893

שליחה

מצד אחד יש בקשה מהמנהלים להתייחס אליהם בכבוד, מצד שני מנהל עונה לחבר בצורה מזלזלת, מתבדח על חשבונו בכל מני התחכמויות. חבל. כבוד זה כביש דו כיווני.

roslan
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

nir11 כתב:מצד אחד יש בקשה מהמנהלים להתייחס אליהם בכבוד, מצד שני מנהל עונה לחבר בצורה מזלזלת, מתבדח על חשבונו בכל מני התחכמויות. חבל. כבוד זה כביש דו כיווני.
...
ראית?
ולמיטב הבנתי הוא לא מנהל כאן
בכל מקרה-אני לא אגיב יותר להודעות של הבחור

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה

roslan כתב: תודה על ההסבר
תוכל בבקשה להסביר לי במה חטא החבר yuria שרכש מסך חדיש ממיטב כספו מייבואן פרללי,ורצה לשתף את חבריו בפורום בחווית הקנייה ,ההנאה המרובה שלו מהמוצר שרכש וההמלצות שנתן למתעניינים לרכוש מסכים ?
האם הוא הורחק רק בגלל ש"העז" לכתוב תשבוחות על אותו "ייבואן ירושלמי" ?
...
מצטער, אני לא מכיר את הסיפור הזה, לכן אין לי מה להגיב בנושא.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

nir11 כתב:מצד אחד יש בקשה מהמנהלים להתייחס אליהם בכבוד, מצד שני מנהל עונה לחבר בצורה מזלזלת, מתבדח על חשבונו בכל מני התחכמויות. חבל. כבוד זה כביש דו כיווני.
...
אתה מודע לכך שבתחתית כל הודעה יש כפתור "דווח" שבאמצעותו אתה יכול להתלונן ישירות למנהלי האתר על התנהגות לא נאותה מצד חבר אחר, אפילו אם כמוני הוא מנהל קטגוריה. אני מציע לך להשתמש בו ברגע זה.

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3893

שליחה

תודה על העצה, אני אסתפק במה שכתבתי.
לא הייתי בהודעתי כוונה "לדווח" עליך למישהו, אלא להאיר את תשומת ליבך.
נערך לאחרונה על ידי nir11 ב 17/04/2011 15:17, נערך פעם 1 בסך הכל.

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7048

שליחה

לדעתי הדיון הזה מיצה את עצמו.

המסר הובן והנושא הופנם וכל שאר ההתפלספויות בשרשור אינו חלק מהדיון אלה סתם התנצחות של כמה משתתפים בינם לבין עצמם.

הייתי מציע למנהלים לנעול אותו

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”