היום: אירוע אפל בשעה 20:00. עדכונים ומאמר סיכום אירוע

חדשות מכל העולם של מכשירים ניידים - סלולרי, ניווט, וכל דבר שנייד.
Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163

שליחה

moco כתב:
איתי_הגיתי כתב:אני יחכה לטאבלט לא אפל, תודה...
...
לא ברור למה אתה מחכה לטאבלט כשיש לך נטבוקים.
גם אם טאבלטים אחרים יספקו את התכונות שחסרות לך, לא סביר שיהיה לך ממש נוח לבצע את הפעולות. הרי הטאבלטים עדיין יהיו טאבלטים, מה שמראש מגביל את יכולות האינטראקציה (בכיוון האינפוט) עם המכשיר.
למה אתה רוצה טאבלט?
...
יש הרבה סיבות לרצות טאבלט... נוחות, משקל, ניידות, גישה, אפליקציות... כמובן שזה לא מתאים לכל אחד.

איתי,

אם אתה לא רוצה טאבלט של אפל, תציץ על המוטורולה XOOM ועל הסמסונג GALAXY TAB 2 שיהיו זמינים בקרוב.

אולי הם יענו על הצרכים שלך, לפי מה שאני מבין ממך, הם יוכלו להעניק לך חווית שימוש יותר קונבנציונלית וקרובה לדרך השימוש שאתה רגיל אליה. אני לא מכיר אותם, כך שאולי אני טועה, אבל שווה לבדוק...

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597

שליחה

Irus,
בוודאי שיש הרבה סיבות לרצות טאבלט, אבל חייבים גם לדעת למה הוא לא מתאים.
כשמישהו מנסה לשכפל את כל שימושיו בלאפטופ על טאבלט, אלא אם כן הוא משתמש בלאפטופ לצריכת תוכן בלבד (מה שאגב הוא די נפוץ) הוא ייתקל בקשיים.
זה לא קשור באיזה טאבלט מדובר וכולל גם טאבלטים עתידיים, אלא קשור בעצם היותו של המכשיר טאבלט. הדוגמא העיקרית זה המקשים שמעצם הגדרת הקטגוריה משתמשים בנדל"ן של המסך.
משה

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46466

שליחה

חבל שאין גימור מנומר.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358

שליחה

ziv_r כתב:חבל שאין גימור מנומר.
...
מדהים. באיזו עקביות הם מתעלמים ממך

איתי_הגיתי
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6052

שליחה

Irus
הבנת אותי, הייתי שמח ל OSX רגיל על הלוח, ולא את המ"ה המוזרה הזו.
תודה על המודלים ההם, אבדוק/אקרא.
משה, אני מחפש משהו קל, נראה לי שמחשב לוח יותר קל/נוח לנסיעות מנטבוק.
בנתיים הנטבוק והלפטופ נשארים בשימוש אצלי, אחרי שראיתי שהאייפד לא יתן לי מה שאני צריך.
אולי אני צריך להשקיע עוד בקריאה/הבנה.
ואולי היצרנים האחרים יעשו משהו שיהיה לי יותר שמיש/נוח במיידי בלי להפוך למומחה אייפד.
אישית אני לא מתחבר לאיטיונז, אני חושב שהם עושים שם טעות אפל האלה.

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

איתי,

תראה, גם מהאייפד אתה תוכל להוציא את מה שאתה רוצה, או משהו קרוב לכך.

אך בגלל שאתה לא רוצה להתחיל עם כל ההתעסקות, המלצתי לך על הדגמים האחרים, אשר אולי יותר קרובים למה שאתה מחפש.

לגבי אפל, אני לא חושב שהם עושים טעות עם האייטיונס, לאחר שמתרגלים, ניתן למצוא שם תוכנה יציבה ומאוד מגוונת, אשר מאפשרת סנכרון מעולה וכלים רבים ונהדרים לניהול המוזיקה, האפליקציות ושאר המדיה.

קצת קשה להגיד שהם עושים טעות, כאשר הם הולכים עם התוכנה והחנות כבר שנים רבות והן מכניסות להם מליארדים, כאשר כל שנה מצטרפים מליוני משתמשים חדשים.

הרבה משתמשים מגיעים עם חששות ודעות קדומות, אבל לאחר זמן קצר קל להתרגל ולנצל את הפיצ׳רים המגוונים, המיוזיק ג׳יניוס, לדעתי, מדהים גם המיקסים וגם יצירת רשימות ההשמעה על פי טעם המשתמש.

דרך אגב, אני ומשתמשים רבים אחרים, משתמשים בסנכרון הנתונים באוויר, בכל מקום בזמן אמת, דרך ה-Mobile Me, כך שהסנכרון באמצעות האייטיונס מתבצע לעיתים רחוקות יותר, בעיקר בכל הנוגע למדיה, מבלי כל קשר לסנכרון הנתונים שמשמשים לעבודה יום יומית.

כפי שאמרתי לך, יש אפשרויות רבות ותחליפים לאייטיונס, כולל תוכנות שמאפשרות העברת נתונים ישירות לתיקיות במכשיר, כמו זה למשל:

http://www.macroplant.com/phonedisk/

או כמו PhoneView לאייפון ולאייפד:

http://www.ecamm.com/mac/phoneview/

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597

שליחה

אני חושב שכשמדברים על ניידות בהקשר של טאבלטים זו ניידות קצת שונה מאשר בהקשר של נטבוקים (וכמובן לאפטופים).
הניידות של טאבלטים היא יותר ניידות שבתוך הבית או בתוך ביניין המשרדים. מה שיש לטאבלטים ואין לנטבוקים, וזה העיקר לדעתי, זו הגמישות להשתמש בהם בשכיבה ועמידה וישיבה בכל מצב. נטבוק מצריך או שולחן או ישיבה בזויות מוגבלות יותר.

בניידות של נסיעות הדבר הרלוונטי היחידי זה המשקל, אבל גם נטבוקים לא כבדים ולא גדולים. טאבלטים לא פותרים דווקא בעיית ניידות בנסיעות, למרות שכמובן אפשר ליסוע איתם בכיף.
משה

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4941

שליחה

לא להחליף אלא להוסיף ....
זה כל הסיפור :wink:
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !

אור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1483

שליחה

מה אתם חושבים?
המעבד החדש הA5 זהו גם המעבד שצפוי להיות באייפון 5? (לי זה נראה מאוד הגיוני)

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835

שליחה

ברור שהוא יהיה חלק מהאיפון 5 , עם חומרה כזאת שמתעלת על מכשירי הTegra 2 וגם הOrion של סמסונג שנימצא בSGSI II זה יהיה קלף חזק אצלם בשרוול ...
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3631

שליחה

moco כתב:אני חושב שכשמדברים על ניידות בהקשר של טאבלטים זו ניידות קצת שונה מאשר בהקשר של נטבוקים (וכמובן לאפטופים).
הניידות של טאבלטים היא יותר ניידות שבתוך הבית או בתוך ביניין המשרדים. מה שיש לטאבלטים ואין לנטבוקים, וזה העיקר לדעתי, זו הגמישות להשתמש בהם בשכיבה ועמידה וישיבה בכל מצב. נטבוק מצריך או שולחן או ישיבה בזויות מוגבלות יותר.

בניידות של נסיעות הדבר הרלוונטי היחידי זה המשקל, אבל גם נטבוקים לא כבדים ולא גדולים. טאבלטים לא פותרים דווקא בעיית ניידות בנסיעות, למרות שכמובן אפשר ליסוע איתם בכיף.
...
לא רק המשקל רלוונטי אלא גם הגודל.
עם עובי של 8.8 מ"מ ומשקל של כ-600 גרם, האייפד 2 מנצח את כולם... :-)

בכל הטיסות שלי בשנה האחרונה העדפתי לקחת איתי את האייפד, ולא את האסוס EEE כמו בשנים קודמות.
שלא לדבר על זמן הסוללה של 10 שעות, ששם בכיס את ה-EEE.

Batnun

.

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

Batnun,

ממך אני מצפה לשמוע שהאייפד 2 כבר הוזמן... :wink:

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835

שליחה

עד כמה שאני יודע אפל לא עושים Pre Order לאיפד 2 ...
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3631

שליחה

Irus כתב:Batnun,

ממך אני מצפה לשמוע שהאייפד 2 כבר הוזמן... :wink:
...
תאמין לי שאם היה אפשר כבר להזמין, הייתי מזמין :-)

רק מעצבן אותי שאצטרך לחכות עד ה-25 במרץ רק בגלל שאני גר באנגליה :x

Batnun

.

OhadG
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1201

שליחה

Batnun כתב:

רק מעצבן אותי שאצטרך לחכות עד ה-25 במרץ רק בגלל שאני גר באנגליה :x

Batnun

.
...
ומה אנחנו נאמר? :?: :?: :?:

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8142

שליחה

Irus כתב:
moco כתב:
איתי_הגיתי כתב:אני יחכה לטאבלט לא אפל, תודה...
...
לא ברור למה אתה מחכה לטאבלט כשיש לך נטבוקים.
גם אם טאבלטים אחרים יספקו את התכונות שחסרות לך, לא סביר שיהיה לך ממש נוח לבצע את הפעולות. הרי הטאבלטים עדיין יהיו טאבלטים, מה שמראש מגביל את יכולות האינטראקציה (בכיוון האינפוט) עם המכשיר.
למה אתה רוצה טאבלט?
...
יש הרבה סיבות לרצות טאבלט... נוחות, משקל, ניידות, גישה, אפליקציות... כמובן שזה לא מתאים לכל אחד.

איתי,

אם אתה לא רוצה טאבלט של אפל, תציץ על המוטורולה XOOM ועל הסמסונג GALAXY TAB 2 שיהיו זמינים בקרוב.

אולי הם יענו על הצרכים שלך, לפי מה שאני מבין ממך, הם יוכלו להעניק לך חווית שימוש יותר קונבנציונלית וקרובה לדרך השימוש שאתה רגיל אליה. אני לא מכיר אותם, כך שאולי אני טועה, אבל שווה לבדוק...
...
אכן יש הרבה סיבות לרצות טאבלט. נוחות זה לא אחת מהן ..
זה הדבר הכי לא נוח בעולם לשימוש יום יומי ביישומי מחשב.
רק המחשבה על כתיבת מסמך work על טאבלט ( כל טאבלט לא רק אייפד ) עושה לי פריחה על עור הפנים.

ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8142

שליחה

Batnun כתב:
moco כתב:אני חושב שכשמדברים על ניידות בהקשר של טאבלטים זו ניידות קצת שונה מאשר בהקשר של נטבוקים (וכמובן לאפטופים).

...
לא רק המשקל רלוונטי אלא גם הגודל.
עם עובי של 8.8 מ"מ ומשקל של כ-600 גרם, האייפד 2 מנצח את כולם... :-)

בכל הטיסות שלי בשנה האחרונה העדפתי לקחת איתי את האייפד, ולא את האסוס EEE כמו בשנים קודמות.
שלא לדבר על זמן הסוללה של 10 שעות, ששם בכיס את ה-EEE.

Batnun

.
...
רגע,
ואם זה 9.3 ו 700 גרם ועושה הכל יותר טוב בפחות כסף לא הית קונה ?
זה באמת משנה 8.8 או 9 נקודה משהו ? 600 או 700 ? נו באמת. זה לא מה שאמור לגרום לך לרצות מכשיר X או Y.

ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

Lior_M,

נוחות זה עניין אינדיבידואלי, אני מסכים איתך לגבי המסמכים, אבל יש המון דברים אחרים, למעשה רוב הדברים שהמשתמש הממוצע מבצע, שנוח, קל ויעיל יותר לבצע עם האייפד.

אני מדבר על גלישה, שימוש במייל, רשתות חברתיות ואפליקציות ייעודיות. למעשה, משתמשי אייפד רבים מדווחים שכמות השימוש שלהם במחשב האישי/נייד פחתה באופן משמעותי והיא הצטמצמה לפעולות מקצועיות או כאלה שבאופן מובהק מצריכות מחשב (בדומה למה שאתה הזכרת).

הדברים בולטים יותר כאשר מדובר על שימוש חיצוני, שמחייב ניידות, וזמן הסוללה הפנטסטי רק מחדד את זה.

שים לב מה Batnun אמר על השימוש בנסיעות, במקום הנטבוק, וזה עוד עם האייפד הראשון, שכאמור נחות במספר פרמטרים מהדור החדש.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78962
שם מלא: עפר לאור

שליחה

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78962