התחדשתי!! השתדרגתי בפרוססור + מגבר (Y)
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
istarmini
כל העניין של "לטעמי" גם מסתיים באיזו שהיא נקודה. כבר כתבתי לך פעם, מה אם מישהו יבוא אליך ויאמר לך ש "לטעמו" הרסיבר של פירלס נשמע טוב יותר מהאינטגרה ומהפיוניר.
עם כל הכבוד לטעם אישי, מה שאומר לו זה "יקירי, אתה טועה"
גם כאן כשאתה כותב לי שמפורט מידי עושה לך כאב ראש אז תשובתי לך היא "טעמך כבודך וזכותך לשבת בבית עם הציוד שעושה לך טוב אבל באופן אבסולוטי - יקירי, אתה טועה"
כמו כן, אל תשכח שלגוון סאונד מתרגלים ואתה תקופה ארוכה היית עם ההארמן קארדון 260 ששימש אותך כפרוססור ושנינו יודעים כמה טוב הוא נשמע וכמה הוא מפורט. התרגלת לבינוניות שלו!
לילה טוב
כל העניין של "לטעמי" גם מסתיים באיזו שהיא נקודה. כבר כתבתי לך פעם, מה אם מישהו יבוא אליך ויאמר לך ש "לטעמו" הרסיבר של פירלס נשמע טוב יותר מהאינטגרה ומהפיוניר.
גם כאן כשאתה כותב לי שמפורט מידי עושה לך כאב ראש אז תשובתי לך היא "טעמך כבודך וזכותך לשבת בבית עם הציוד שעושה לך טוב אבל באופן אבסולוטי - יקירי, אתה טועה"
כמו כן, אל תשכח שלגוון סאונד מתרגלים ואתה תקופה ארוכה היית עם ההארמן קארדון 260 ששימש אותך כפרוססור ושנינו יודעים כמה טוב הוא נשמע וכמה הוא מפורט. התרגלת לבינוניות שלו!
לילה טוב
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
בוקר טוב לכם ......זה נשמע לי כמו תכנית ציפורי לילה עם גדעון רייכר , רק חסר לי קצת מוסיקה בין הפוסטים 
אגב את שניכם אני אוהב
אני לא יודע אם הירחון הזה נחשב או לא , אבל גם כאן האונקיו מרטיט את ליבו של הסוקר
http://www.hometheater.com/content/onky ... ver-page-3
With Audyssey MultEQ XT32 engaged, it’s one of the top AVRs out there sonically. Compared with the competitors’ flagship products, the Onkyo comes in nearer the bottom price-wise and at the top in nearly every other category you can think of.
the TX-NR5008 is the best-sounding AVR I’ve ever used, bar none.
אגב את שניכם אני אוהב
אני לא יודע אם הירחון הזה נחשב או לא , אבל גם כאן האונקיו מרטיט את ליבו של הסוקר
With Audyssey MultEQ XT32 engaged, it’s one of the top AVRs out there sonically. Compared with the competitors’ flagship products, the Onkyo comes in nearer the bottom price-wise and at the top in nearly every other category you can think of.
the TX-NR5008 is the best-sounding AVR I’ve ever used, bar none.
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
- danlior
- חבר מכור קשה

שים לב שרוב ההלל שלו מתמקד באיכות ההגברה של ה-5008, הוא בכלל לא מדבר על איכות פרוססינג אלא מזכיר שיש לו את הפורמטים החדשיםbossgt6 כתב:בוקר טוב לכם ......זה נשמע לי כמו תכנית ציפורי לילה עם גדעון רייכר , רק חסר לי קצת מוסיקה בין הפוסטים
אגב את שניכם אני אוהב![]()
![]()
![]()
the TX-NR5008 is the best-sounding AVR I’ve ever used, bar none....
.The TX-NR5008 had more of the right stuff when driving my Revel speakers. It did a better job of it than even a very powerful five-channel ATI 1505 amp I’ve used in the past...
ונכון, במכלול הדברים עד הרמקולים הרכיב החשוב ביותר זו ההגברה. עגדיף פרוססינג בסיסי והגברה משובחת מאשר פרוססינג משובח והגברה בסיסית.
ללא ספק יש כאן שאפו לאונקיו ששוב פעם הוציאה רסיבר ק"ב עם הגברה מדהימה ושוב כנראה זו הבחירה הטובה ביותר למי שמעוניין לרכוש רסיבר ALL IN ONE
אבל למי שמעוניין בפרוססור...........
- bossgt6
- חבר מביא חבר

דני , נכון אין התיחסות ספציפית לעיבוד , אבל לא זכור לי שבביקורות על הפיוניר יש כזו , ואתה מוזמן לתקן אותי
- danlior
- חבר מכור קשה

כבר אמרתי לך שאתה גדול? הפעם הגשת לי ישר לוולה. הנה ביקורת מאותו הליצן מלפני שנה ל-LX82:bossgt6 כתב:דני , נכון אין התיחסות ספציפית לעיבוד , אבל לא זכור לי שבביקורות על הפיוניר יש כזו , ואתה מוזמן לתקן אותי...
http://www.hometheater.com/content/pion ... ver-page-3
והנה מה שהוא כותב:
.also didn’t have any trouble revealing the difference between standard lossy Dolby Digital 5.1 and Dolby TrueHD. The hardness I heard in the former’s rendition of the roof chase scene in chapter two was significantly ameliorated when I engaged Dolby TrueHD. Dialogue intelligibility was also impressively improved when I switched from Dolby Digital 5.1 to Dolby TrueHD. The soundstage smear I heard in Dolby Digital 5.1 was replaced by a spaciousness that rivaled the best CineplexIt...
The subsequent rain storm that greets father and daughter when they arrive at his farmhouse in Canada are completely immersive—and addicting, for lack of a better term. The SC-27 outdoes my reference AVR—and not by a small margin, either—when it comes to a convincingly holistic soundstage. I was constantly aware of (but not distracted by) how effectively it brought out subtle details, behind me and around me. And it did all of this with just 5.1 channels of audio....
איזה מזל ש-istarmini לא היה איתו בחדר, הוא היה חוטף מה זה כאב ראש
מי שיקרא את הכתבה הזאת ואת הכתבה על ה-5008 יראה בקלות היכן נמצא כוחו של כל רסיבר. ושים לב, מדובר ב-LX82 ולא ב-LX83
- bossgt6
- חבר מביא חבר

וואלה לא אמרת לי , הרגע פעם ראשונהbossgt6 כתב:
דני , נכון אין התיחסות ספציפית לעיבוד , אבל לא זכור לי שבביקורות על הפיוניר יש כזו , ואתה מוזמן לתקן אותי
כבר אמרתי לך שאתה גדול? הפעם הגשת לי ישר לוולה. הנה ביקורת מאותו הליצן מלפני שנה ל-LX82:...
לי אין זכרון כזה גדול , לכן כתבתי לך תקן אותי אם אני טועה , לא בקטע שבא להראות לך שאתה טועה להפך , אגב לא יצא לי בכלל לקרוא את הביקורות הזו , בכל אופן לא כל אחד יכול להיות יוסי בניון , אז אם אני מגיש לך לוולה תפציץ חופשי
- danlior
- חבר מכור קשה

זה העניין, אחרי שקראתי את הכתבה שהראת לאונקיו 5008 ואחרי שקראתי על ההתמקדות של הבוחן באיכות ההגברה, עניין אותי לבדוק אם אותו בוחן אי פעם כתב על פיוניר ואכן כן ולא רק שכתב אלא בחר להתמקד באיכות הפרוססינג. לא היה נעים לי שוב לפתוח את זה כאן אבל שהרמת לי לוולה, פשוט לא התאפקתי.bossgt6 כתב:וואלה לא אמרת לי , הרגע פעם ראשונהbossgt6 כתב:
כבר אמרתי לך שאתה גדול? הפעם הגשת לי ישר לוולה. הנה ביקורת מאותו הליצן מלפני שנה ל-LX82:....
לי אין זכרון כזה גדול , לכן כתבתי לך תקן אותי אם אני טועה , לא בקטע שבא להראות לך שאתה טועה להפך , אגב לא יצא לי בכלל לקרוא את הביקורות הזו , בכל אופן לא כל אחד יכול להיות יוסי בניון , אז אם אני מגיש לך לוולה תפציץ חופשי...
האמת, לא התפלאתי, תמיד בכל מבחן של פיוניר מציינים כמה הוא טוב בפרוססינג ובסרטים, כמה אתה מרגיש איתו בתוך הסרט ושם יתרונו!
כולל דרך אגב, במבחן הרסיברים הגדול כאן באתר זה.
- bossgt6
- חבר מביא חבר

אין מה להתאפק , אנחנו לא עומדים בתור לשירותים באצטדיון וומבלי , שפוך חופשי , פעם הבאה אני ארים לך לנגיחה
ולא רק לך
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
חברים, האמת שאני נהנה מהדיון ואני מניח שכולם מעוניינים שתמשיכו
אבל, יואב אני פונה ללב שלך(
) תזמין את דן אליך כי הוא לא שמע את האונקיו ואח"כ נשמח לשמוע את רשמיו.
אבל, יואב אני פונה ללב שלך(
אכן כך.niko כתב:חברים, האמת שאני נהנה מהדיון ואני מניח שכולם מעוניינים שתמשיכו![]()
אבל, יואב אני פונה ללב שלך() תזמין את דן אליך כי הוא לא שמע את האונקיו ואח"כ נשמח לשמוע את רשמיו.
...
באמת הגיע הזמן לנפץ את הדיעה הקדומה הנפוצה כאן בפורום לגבי איכות פרוססינג ירודה של אונקיו ביחס לפיוניר.הגיע הזמן לראות(ובעיקר לשמוע) שיש שריף חדש בעיירה,אשר מעמיד בצל את כל הפיונירים המהוללים למיניהם
נערך לאחרונה על ידי motilv ב 01/02/2011 8:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
דן,
בניגוד להצהרתך שאתה עקבי ולא סותר את עצמך, לפני כמה דפים רשמת שזו כתבה ממקור שאתה מחזיק ממנו ועכשיו אתה רושם שהוא ליצן.
אגב, הוא השווה את איכות הפרוססינג לזו של ANTHEM אם אני לא טועה...
בשבילי הוויכוח הוא לא מי או מה יותר טוב כי זה ממש לא מעניין אותי, אלא ההתנהלות שלך, אתה יוצא בהצהרות, קובע דברים, סותר את עצמך בלי סוף ואח"כ מציג את עצמך כנייטרלי ויועץ לאנשים.
תמשיך לתרום מנסיונך והבנתך, זה חשוב אבל אל תהיה נחרץ עם סתירות. חומר למחשבה.
יום נעים
בניגוד להצהרתך שאתה עקבי ולא סותר את עצמך, לפני כמה דפים רשמת שזו כתבה ממקור שאתה מחזיק ממנו ועכשיו אתה רושם שהוא ליצן.
בשבילי הוויכוח הוא לא מי או מה יותר טוב כי זה ממש לא מעניין אותי, אלא ההתנהלות שלך, אתה יוצא בהצהרות, קובע דברים, סותר את עצמך בלי סוף ואח"כ מציג את עצמך כנייטרלי ויועץ לאנשים.
יום נעים
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17935
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
אתה חוזר על עצמך ללא תועלת.danlior כתב:istarmini
לילה טוב...
פיוני83 ואונקיו 5008 לא נמצאים משני קצוות האיכות ,קרי שניהם נמצאים +- באותה הנקודה על מדד האיכות ולכן תפסיק להביא לי דוגמאות של פירלס ושות...
לאור העובדה ,ששניהם נמצאים +- באותה הנקודה , העדפה של אחד על פני השני היא רק על סמך טעם אישי. תוסיף לזה את ענין הפיצ'רים והקידמה הטכנולוגית והתשובה עבורנו ברורה .
לגבי ההרמן, שאני רואה שאתה לא מצליח להשתחרר ממנו, קודם כל זה היה דגם 255 ולא 260. שנית המכשיר הזה נכנס לביתי ,במהלך סיום בניית הבית, בידיעה ברורה שהוא יוחלף בהמשך. רק לצורך ידיעה, הנ"ל לא עלה לי שקל. אין פה ענין של התרגלות לבינוניות יש פה ענין של סדר עדיפות מה לא ברור בזה?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

כן וולה לא וולה , כן פרוססינג לא פרוססינג אחרי הציטוטים הבאים , פשוט הפסדת במשחק:danlior כתב:כבר אמרתי לך שאתה גדול? הפעם הגשת לי ישר לוולה. הנה ביקורת מאותו הליצן מלפני שנה ל-LX82:bossgt6 כתב:דני , נכון אין התיחסות ספציפית לעיבוד , אבל לא זכור לי שבביקורות על הפיוניר יש כזו , ואתה מוזמן לתקן אותי...
והנה מה שהוא כותב:
.also didn’t have any trouble revealing the difference between standard lossy Dolby Digital 5.1 and Dolby TrueHD. The hardness I heard in the former’s rendition of the roof chase scene in chapter two was significantly ameliorated when I engaged Dolby TrueHD. Dialogue intelligibility was also impressively improved when I switched from Dolby Digital 5.1 to Dolby TrueHD. The soundstage smear I heard in Dolby Digital 5.1 was replaced by a spaciousness that rivaled the best CineplexIt...
The subsequent rain storm that greets father and daughter when they arrive at his farmhouse in Canada are completely immersive—and addicting, for lack of a better term. The SC-27 outdoes my reference AVR—and not by a small margin, either—when it comes to a convincingly holistic soundstage. I was constantly aware of (but not distracted by) how effectively it brought out subtle details, behind me and around me. And it did all of this with just 5.1 channels of audio....
מי שיקרא את הכתבה הזאת ואת הכתבה על ה-5008 יראה בקלות היכן נמצא כוחו של כל רסיבר. ושים לב, מדובר ב-LX82 ולא ב-LX83...
My recollection of the Pioneer Elite SC-27 AVR [Home Theater, March 2010] is admittedly hazy, but as much as I liked it, I definitely prefer the Onkyo’s sonics. Features and ergonomics aside (and the Onkyo kills most everybody else on features and ergonomics), the TX-NR5008 is the best-sounding AVR I’ve ever used
או במילים פשוטות למרות שהוא אהב/אוהב את הפיוניר 27 הוא מעדיף את האונקיו לא רק בגלל הארגונומיה והפיצ'רים . הוא מעדיף אותו בשל יכולות האודיו שלו ומגדיר אותו כרסיבר ,שנשמע הכי טוב לאוזניו עד עצם היום הזה.
דבר נוסף שאתה צריך לשים אליו לב הוא ענין הכוכבים, כן?
רק אתמול כתבת ,כמומחה לעניני סקירות שיודע על מה הוא מדבר
ולסיום הסאגה ההזויה הזו אני רוצה להפנות אותך לסקירה של ה 37 לראש העמוד בקישור הבא:
להלן הציטוט משם:
I’ll start with my movie-listening conclusions. The bad news is that a whole committee of listening-mode meddlers second-guessed just about every decision the filmmakers made. The good news is that the meddlers seem to have started with the dictum of “do no harm,” so a button-pushing monkey could get great sound out of this AVR as long as his hairy lower-primate thumb avoids the button that activates the DSP junk modes
ובעברית קלה הסוקר כותב בדיוק מה שאנחנו אומרים, שהפיוניר מתערב בכל החלטה שיוצר הסרט עשה, יענו במילים שלנו "פרוססינג מוגזם".
בהצלחה למנחשים
נערך לאחרונה על ידי istarmini ב 01/02/2011 12:38, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- bossgt6
- חבר מביא חבר

לא, אתה לא טועה - אם אני לא טועהBalance כתב:דן,
יום נעים...
תותח, תותח אין מה לומרistarmini כתב:כן וולה לא וולה , כן פרוססינג לא פרוססינג אחרי הציטוט הבא , פשוט הפסדת במשחק:danlior כתב:כבר אמרתי לך שאתה גדול? הפעם הגשת לי ישר לוולה. הנה ביקורת מאותו הליצן מלפני שנה ל-LX82:bossgt6 כתב:דני , נכון אין התיחסות ספציפית לעיבוד , אבל לא זכור לי שבביקורות על הפיוניר יש כזו , ואתה מוזמן לתקן אותי...
והנה מה שהוא כותב:
מי שיקרא את הכתבה הזאת ואת הכתבה על ה-5008 יראה בקלות היכן נמצא כוחו של כל רסיבר. ושים לב, מדובר ב-LX82 ולא ב-LX83...
My recollection of the Pioneer Elite SC-27 AVR [Home Theater, March 2010] is admittedly hazy, but as much as I liked it, I definitely prefer the Onkyo’s sonics. Features and ergonomics aside (and the Onkyo kills most everybody else on features and ergonomics), the TX-NR5008 is the best-sounding AVR I’ve ever used
או במילים פשוטות למרות שהוא אהב/אוהב את הפיוניר 27 הוא מעדיף את האונקיו לא רק בגלל הארגונומיה והפיצ'רים . הוא מעדיף אותו בשל יכולות האודיו שלו ומגדיר אותו כרסיבר ,שנשמע הכי טוב לאוזניו עד עצם היום הזה.
דבר נוסף שאתה צריך לשים אליו לב הוא ענין הכוכבים, כן?![]()
![]()
רק אתמול כתבת ,כמומחה לעניני סקירות שיודע על מה הוא מדבר, שלא קיים מוצר שמקבל 5 כוכבים בכל הקטגוריות וביקשת שאתן לך סקירה אחת כזו. וואלה לא יודע אבל ה 5008 קיבל 5 כוכבים בכל אחת מהקטגוריות בסקירה זו או שאני לא רואה טוב?
![]()
ולסיום הסאגה ההזויה הזו אני רוצה להפנות אותך לסקירה של ה 37 לראש העמוד בקישור הבא:
להלן הציטוט משם:
I’ll start with my movie-listening conclusions. The bad news is that a whole committee of listening-mode meddlers second-guessed just about every decision the filmmakers made. The good news is that the meddlers seem to have started with the dictum of “do no harm,” so a button-pushing monkey could get great sound out of this AVR as long as his hairy lower-primate thumb avoids the button that activates the DSP junk modes
ובעברית קלה הסוקר כותב בדיוק מה שאנחנו אומרים, שהפיוניר מתערב בכל החלטה שיוצר הסרט עשה, יענו במילים שלנו "פרוססינג מוגזם".הסוקר ממליץ בפה מלא לא לעשות שימוש ב DSP של המכשיר
![]()
![]()
![]()
בהצלחה למנחשים...
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

תראה, מי שמכיר אותי יודע, שדלת ביתי ודלת חדר הקולנוע שלי פתוחים לכל מי שמעונין ,אבל במקרה דנן אני מרגיש קושי מסויים לפתוח את הדלתות.niko כתב:חברים, האמת שאני נהנה מהדיון ואני מניח שכולם מעוניינים שתמשיכו![]()
אבל, יואב אני פונה ללב שלך() תזמין את דן אליך כי הוא לא שמע את האונקיו ואח"כ נשמח לשמוע את רשמיו.
...
אולי ,בהמשך הדרך ,הקושי יתפוגג לו אבל כרגע לא מתאים לי לאור ההתנהלות פה בתקופה האחרונה.
בוקר טוב לכולם
בהחלט שרשור (שפתחתי) מאוד פרודקטיבי ואינפורמטיבי וטוב שהתפתח כך...
אך הרשו לי לאמר ולהוסיף...שכיצד בפורום מכובד שכזה, אנשים (המגדירים עצמם "מקצועיים" ובעלי ניסיון) יכולים לטעון (ועוד בנחרצות) על מוצר שכלל לא שמעו/חוו/השוו/ראו/התעסקו...שהוא עומד בד בבד או אפילו נחות יותר - ועוד לצאת עם הזנב בין הרגליים, כאשר מדברים על עובדות!
אם כל הכבוד, אני מכיר את הפיוניר ה-ר-ב-ה יותר לעומק (כמעט מכל חבר פורום פה), ואני יכול לומר בוודאות (קחו את דברי כפי שמתחשק), שפיוניר 83 נופל משמעותית אם נאמר sonicly, features, bulding מ-ONKYO/ITEGRA...במיוחד מדגם ה-HDC 80.2/5508/5008...ואני מוכן לשים את כספי על הדבר...!!
אני בניגוד לכמה חברים, אוהב "להתעסק" עם מוצר שאני מקבל לבדיקה/רכישה/השוואה...ותסלחו לי, אבל הפיוניר (עם כל הכבוד עליהם ולאיכות הפרוססור שלהם)...סדרת ה-LX שלהם (החל מ-LX60/70) ניחנו ביכולת עיבוד מצויינת אך לצערי, האיכות נטולת העיבוד בפיוניר היא :
א.אנמית (שידוח להגברה מתאימה פותרת חלקית את הבעיה, התעסקות עם שינוי אקוליזציה ושינוי reverbrations מצליח להחיות את הצליל ומגדיל משמעותית את הדינאמיות)
ב.פירוט מוגזם המשטיח לחלוטין את הצליל ללא שום תחושת 3D לא בסטיראו ולא ב-CINEMA (כיוון והתאמת גלים עומדים פותרים משמעותית את הבעיה)
ג.תחושת מעטפת וחיבור הרמוני בין כל הרמקולים לקוי מאוד (כיוון group delay וכיוון השהיות ו-AV SYNC פותר משמעותית)
כאשר השוואתי בזמנו את ה-AX10 ל-LX60, משמעותית ה-AX10 היה עדיף, אך כאשר תחלתי להתעסק עם ה-60 עם גלים עומדים, שליטה ב-X CURVE, כיוון group delay בהחלט הניבו הרבה יותר...וכמובן תמיכה בפורמטים החדשים בהחלט עמדו על הכף וההחלטה הייתה להישאר עם ה-60 ולשדח או אינטגרייטד איכותי או הגברה חיצונית ולהתפשר על סטיראו..מאז הגיעו מגוון ציוד אחר
ה-60 הוחלף ב-70 שהיה נשמע לי זהה לחלוטין...ועוד שודח להגברה מטורפת כמו ה-ADA 502 (הגברה בשווי 11,000$)...התוצאה לאחר over התעסקות הניבה פירות...ובהחלט זה היה נשמע מצויין...
(אך ורק בגלל "ההתעסקות האין סופית, שכניראה חלק מהחברים לא מבינים שזה must עם פיוניר)....
ה-70 הוחלף ל-81...
ה-81 היה נשמע לי טוב ממנו, אך שוב באחוזים בודדים, אמנם הכיול שאיתו הגעתי היה משמעותית איכותי יותר מה-70/60...ה-81 שודח למגוון הגברות, כגון: ADA 502/ADA 6150, KRELL 200, SUNFIRE GRAND, ציוד מנורות כגון mystere, מגבר מנורות משובח של manly...וכמובן LUXMAN 6000, כמו שאמרתי ההתעסקות בלהגיע להרמוניה ולצליל שמספק את אוזניי (מה לעשות אני פרפקציוניסט
), הייתה אין סופית משדרוג לשדרוג...
את ה-81 השוואתי אחד לאחד מול ה-82 בכל הקשור לאיכות ה-PURE DIRECT, איכות ההגברה, איכות הפרוססור, הם ז-ה-י-ם לחלוטין!!!
את ה-81 השוואתי ל-83 אח מול השני ואכן ה-83 נשמע עדיף אך באחוזים ב-ו-ד-ד-י-ם!!!
*ההבדל העיקרי הוא בדינאמיקה שמודגשת יותר וסאונד ב-PURE יותר קריספי ונעים.
עדיין הגווןן הכללי בקולנוע ובמוזיקה הזכיר את ה-81 ואת הבעיות של סדרת LX...
ההגברה נשמע לי "כמעט" זהה, ככאשר ה-83 נתן תחושה "פתוחה וגדולה" יותר. (אמנם השעה הייתה מאוחרת ואולי אני טועה וסתם מטעה...
)
כאשר עשיתי חושבים על כיוון שדרוג, (הייתי מוכן לשים סכום לא מבוטל) על ה-83 במידה ואכן היה מעניק לי "תחושת שדרוג המציקה את המחיר"...בהחלט הייתי הולך על ה-83, אך עם כל הכבוד השדרוג מה-81 ל-83 לא צריך להיות יותר מ-2500 ש"ח וזה בעיקר בגלל המעבר ל-3D ולאפשרות 9.1, עיבוד ווידאו חכם יותר וטו לא.
האינטגרה נשמע עדיף בכמה רמות מה-83 (81 משופר
)...וכדי שכבר יפנימו זאת
אמנם לא שמעתי אותם אחד מול השני, (ומאוד הייתי רוצה לשמוע את שניהם ובהחלט "לנפץ" פה בועה)...אך לצערי אין קול ואין עונה...
האינטגרה נשמע נהדר plug n play
(חוץ מה-AX10 של פיוניר שעדיין הצריך כיול ראשוני בכדי להגיע לרמה "נסבלת"..
עם כל הרסיברים של פיוניר שהתנסיתי בהם, עדיין לא ניתקלתי ברסיבר שיישמע לי איכותי plug n play)...בסדרת ה-LX זה נשמע הרבה יותר קיצוני, והעיבוד המצויין שיש בהחלט מטשטש זאת...והתוצאה נשמעת מעולה, אך ההתעסקות, אוי ההתעסקות
...היא בהחלט מורטת שערות...
יום מקסים לכולם
בהחלט שרשור (שפתחתי) מאוד פרודקטיבי ואינפורמטיבי וטוב שהתפתח כך...
אך הרשו לי לאמר ולהוסיף...שכיצד בפורום מכובד שכזה, אנשים (המגדירים עצמם "מקצועיים" ובעלי ניסיון) יכולים לטעון (ועוד בנחרצות) על מוצר שכלל לא שמעו/חוו/השוו/ראו/התעסקו...שהוא עומד בד בבד או אפילו נחות יותר - ועוד לצאת עם הזנב בין הרגליים, כאשר מדברים על עובדות!
אם כל הכבוד, אני מכיר את הפיוניר ה-ר-ב-ה יותר לעומק (כמעט מכל חבר פורום פה), ואני יכול לומר בוודאות (קחו את דברי כפי שמתחשק), שפיוניר 83 נופל משמעותית אם נאמר sonicly, features, bulding מ-ONKYO/ITEGRA...במיוחד מדגם ה-HDC 80.2/5508/5008...ואני מוכן לשים את כספי על הדבר...!!
אני בניגוד לכמה חברים, אוהב "להתעסק" עם מוצר שאני מקבל לבדיקה/רכישה/השוואה...ותסלחו לי, אבל הפיוניר (עם כל הכבוד עליהם ולאיכות הפרוססור שלהם)...סדרת ה-LX שלהם (החל מ-LX60/70) ניחנו ביכולת עיבוד מצויינת אך לצערי, האיכות נטולת העיבוד בפיוניר היא :
א.אנמית (שידוח להגברה מתאימה פותרת חלקית את הבעיה, התעסקות עם שינוי אקוליזציה ושינוי reverbrations מצליח להחיות את הצליל ומגדיל משמעותית את הדינאמיות)
ב.פירוט מוגזם המשטיח לחלוטין את הצליל ללא שום תחושת 3D לא בסטיראו ולא ב-CINEMA (כיוון והתאמת גלים עומדים פותרים משמעותית את הבעיה)
ג.תחושת מעטפת וחיבור הרמוני בין כל הרמקולים לקוי מאוד (כיוון group delay וכיוון השהיות ו-AV SYNC פותר משמעותית)
כאשר השוואתי בזמנו את ה-AX10 ל-LX60, משמעותית ה-AX10 היה עדיף, אך כאשר תחלתי להתעסק עם ה-60 עם גלים עומדים, שליטה ב-X CURVE, כיוון group delay בהחלט הניבו הרבה יותר...וכמובן תמיכה בפורמטים החדשים בהחלט עמדו על הכף וההחלטה הייתה להישאר עם ה-60 ולשדח או אינטגרייטד איכותי או הגברה חיצונית ולהתפשר על סטיראו..מאז הגיעו מגוון ציוד אחר
ה-60 הוחלף ב-70 שהיה נשמע לי זהה לחלוטין...ועוד שודח להגברה מטורפת כמו ה-ADA 502 (הגברה בשווי 11,000$)...התוצאה לאחר over התעסקות הניבה פירות...ובהחלט זה היה נשמע מצויין...
(אך ורק בגלל "ההתעסקות האין סופית, שכניראה חלק מהחברים לא מבינים שזה must עם פיוניר)....
ה-70 הוחלף ל-81...
ה-81 היה נשמע לי טוב ממנו, אך שוב באחוזים בודדים, אמנם הכיול שאיתו הגעתי היה משמעותית איכותי יותר מה-70/60...ה-81 שודח למגוון הגברות, כגון: ADA 502/ADA 6150, KRELL 200, SUNFIRE GRAND, ציוד מנורות כגון mystere, מגבר מנורות משובח של manly...וכמובן LUXMAN 6000, כמו שאמרתי ההתעסקות בלהגיע להרמוניה ולצליל שמספק את אוזניי (מה לעשות אני פרפקציוניסט
את ה-81 השוואתי אחד לאחד מול ה-82 בכל הקשור לאיכות ה-PURE DIRECT, איכות ההגברה, איכות הפרוססור, הם ז-ה-י-ם לחלוטין!!!
את ה-81 השוואתי ל-83 אח מול השני ואכן ה-83 נשמע עדיף אך באחוזים ב-ו-ד-ד-י-ם!!!
*ההבדל העיקרי הוא בדינאמיקה שמודגשת יותר וסאונד ב-PURE יותר קריספי ונעים.
עדיין הגווןן הכללי בקולנוע ובמוזיקה הזכיר את ה-81 ואת הבעיות של סדרת LX...
ההגברה נשמע לי "כמעט" זהה, ככאשר ה-83 נתן תחושה "פתוחה וגדולה" יותר. (אמנם השעה הייתה מאוחרת ואולי אני טועה וסתם מטעה...
כאשר עשיתי חושבים על כיוון שדרוג, (הייתי מוכן לשים סכום לא מבוטל) על ה-83 במידה ואכן היה מעניק לי "תחושת שדרוג המציקה את המחיר"...בהחלט הייתי הולך על ה-83, אך עם כל הכבוד השדרוג מה-81 ל-83 לא צריך להיות יותר מ-2500 ש"ח וזה בעיקר בגלל המעבר ל-3D ולאפשרות 9.1, עיבוד ווידאו חכם יותר וטו לא.
האינטגרה נשמע עדיף בכמה רמות מה-83 (81 משופר
אמנם לא שמעתי אותם אחד מול השני, (ומאוד הייתי רוצה לשמוע את שניהם ובהחלט "לנפץ" פה בועה)...אך לצערי אין קול ואין עונה...
האינטגרה נשמע נהדר plug n play
(חוץ מה-AX10 של פיוניר שעדיין הצריך כיול ראשוני בכדי להגיע לרמה "נסבלת"..
עם כל הרסיברים של פיוניר שהתנסיתי בהם, עדיין לא ניתקלתי ברסיבר שיישמע לי איכותי plug n play)...בסדרת ה-LX זה נשמע הרבה יותר קיצוני, והעיבוד המצויין שיש בהחלט מטשטש זאת...והתוצאה נשמעת מעולה, אך ההתעסקות, אוי ההתעסקות
יום מקסים לכולם
- danlior
- חבר מכור קשה

חוסר הבנה בדבריך. הנה כל הטעויות שלך:istarmini כתב:כן וולה לא וולה , כן פרוססינג לא פרוססינג אחרי הציטוטים הבאים , פשוט הפסדת במשחק:danlior כתב:כבר אמרתי לך שאתה גדול? הפעם הגשת לי ישר לוולה. הנה ביקורת מאותו הליצן מלפני שנה ל-LX82:bossgt6 כתב:דני , נכון אין התיחסות ספציפית לעיבוד , אבל לא זכור לי שבביקורות על הפיוניר יש כזו , ואתה מוזמן לתקן אותי...
והנה מה שהוא כותב:
![]()
רק אתמול כתבת ,כמומחה לעניני סקירות שיודע על מה הוא מדבר, שלא קיים מוצר שמקבל 5 כוכבים בכל הקטגוריות וביקשת שאתן לך סקירה אחת כזו. וואלה לא יודע אבל ה 5008 קיבל 5 כוכבים בכל אחת מהקטגוריות בסקירה זו או שאני לא רואה טוב?
![]()
להלן הציטוט משם:
ובעברית קלה הסוקר כותב בדיוק מה שאנחנו אומרים, שהפיוניר מתערב בכל החלטה שיוצר הסרט עשה, יענו במילים שלנו "פרוססינג מוגזם".הסוקר ממליץ בפה מלא לא לעשות שימוש ב DSP של המכשיר
![]()
![]()
![]()
בהצלחה למנחשים...
1) הוא העדיף את האונקיו על ה-LX82 בגלל איכות ההגברה שלו - חד וחלק. מה גם שה-LX83 נבדק שבוע אחרי זה וע"י מישהו אחר
2) אין פה חלוקה של כוכבים לחלקים שונים, הרסיבר נמדד כיחידה אחת. לא בודקים כאן לחוד את ההגברה, הפרוססינג, מוסיקה בדו ערוצי, מוסיקה ברב ערוצי, פרוססינג וידאו וכו'. אף רסיבר לא היה יוצא מושלם בכזו בחינה.
3) אי הבנת הנקרא - הרסיבר אכן הושווה ל-ANTHEM - הוא הזכיר שה-ANTHEM נשמע יותר טוב אבל אין להאשים בגלל ההבדלים במחיר. לא נאמר שהוא נשמע טוב כמו כמו ה-ANTHEM
4) אי הבנת הנקרא - בציטוט שהבאת מהבחינה של ה-SC37 הבוחן כתב שהפיוניר נשמע כל כך טוב בסרטים שלא חשוב על מה שתלחץ בשלט, הסרט ישמע מעולה בכל מוד - רק אל תיגע בכל המודים של ה-DSP. לכן הוא הציג זאת כחדשות רעות לכל אילו שאוהבים לכייל ולהתעסק לעומק על מנת לקבל סאונד טוב. אנגלית שפה קשה!
5) בכל הבחינות של הפיונרים, יש התיחסות כמה טוב הם נשמעים בסרטים, בבחינה של האונקיו הוא רק מדבר על ההגברה. איך זה שפעם אחת אתה לא שומע ממנו כמה טוב הסרט נשמע? ואם כן, אז רק הוא מדבר שוב על ההגברה וכמה הסרטים נשמעו טוב בווליום גבוה.....
- danlior
- חבר מכור קשה

istarmini
אני מאוד מתקשה להבין מדוע אתה נילחם כמו אריה על ועד הפרט האחרון.
לכאורה יש כאן מאבק של אוהב אונקיו פאנטי מול אוהד פיונר פאנטי, אבל לא - ממש לא - אני הודתי שה-RC של האונקיו הכי טוב, ההגברה של האונקיו הכי טובה, האונקיו הכי מתאים למי שרוצה פתרון ALL IN ONE והכי, הכי חשוב - לאונקיו יש OSD. הדבר היחיד שאני טוען שהפיוניר טוב מעט מהאונקיו זה באיכות הפרוססינג שלו. אבל לא, אתה תילחם כמו אריה בעשרות שירשורים וכל שירשור במאות עמודים שזה לא כך, הזהו שלך (הרסיבר כמובן) לא רק הכי גדול במכלול הדברים אלא בכל פרמטר אפשרי!
לא מוגזם וקיצוני?
ודרך אגב, על הפרמטר הכי חשוב אתה בכלל לא מסתכל, על צריכת הכח של המכשירים - כמה חשמל הם צורכים ואיך זה מתבטא בחשבון החשמל החודשי שלנו. משום מה פרט זה לא מעניין אותך בכלל
אני מאוד מתקשה להבין מדוע אתה נילחם כמו אריה על ועד הפרט האחרון.
לכאורה יש כאן מאבק של אוהב אונקיו פאנטי מול אוהד פיונר פאנטי, אבל לא - ממש לא - אני הודתי שה-RC של האונקיו הכי טוב, ההגברה של האונקיו הכי טובה, האונקיו הכי מתאים למי שרוצה פתרון ALL IN ONE והכי, הכי חשוב - לאונקיו יש OSD. הדבר היחיד שאני טוען שהפיוניר טוב מעט מהאונקיו זה באיכות הפרוססינג שלו. אבל לא, אתה תילחם כמו אריה בעשרות שירשורים וכל שירשור במאות עמודים שזה לא כך, הזהו שלך (הרסיבר כמובן) לא רק הכי גדול במכלול הדברים אלא בכל פרמטר אפשרי!
לא מוגזם וקיצוני?
ודרך אגב, על הפרמטר הכי חשוב אתה בכלל לא מסתכל, על צריכת הכח של המכשירים - כמה חשמל הם צורכים ואיך זה מתבטא בחשבון החשמל החודשי שלנו. משום מה פרט זה לא מעניין אותך בכלל
נערך לאחרונה על ידי danlior ב 01/02/2011 13:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

1.danlior כתב:חוסר הבנה בדבריך. הנה כל הטעויות שלך:istarmini כתב:כן וולה לא וולה , כן פרוססינג לא פרוססינג אחרי הציטוטים הבאים , פשוט הפסדת במשחק:danlior כתב:כבר אמרתי לך שאתה גדול? הפעם הגשת לי ישר לוולה. הנה ביקורת מאותו הליצן מלפני שנה ל-LX82:bossgt6 כתב:דני , נכון אין התיחסות ספציפית לעיבוד , אבל לא זכור לי שבביקורות על הפיוניר יש כזו , ואתה מוזמן לתקן אותי...
והנה מה שהוא כותב:
![]()
![]()
להלן הציטוט משם:
![]()
![]()
![]()
בהצלחה למנחשים...
1) הוא העדיף את האונקיו על ה-LX82 בגלל איכות ההגברה שלו - חד וחלק. מה גם שה-LX83 נבדק שבוע אחרי זה וע"י מישהו אחר
2) אין פה חלוקה של כוכבים לחלקים שונים, הרסיבר נמדד כיחידה אחת. לא בודקים כאן לחוד את ההגברה, הפרוססינג, מוסיקה בדו ערוצי, מוסיקה ברב ערוצי, פרוססינג וידאו וכו'. אף רסיבר לא היה יוצא מושלם בכזו בחינה.
3) אי הבנת הנקרא - הרסיבר אכן הושווה ל-ANTHEM - הוא הזכיר שה-ANTHEM נשמע יותר טוב אבל אין להאשים בגלל ההבדלים במחיר. לא נאמר שהוא נשמע טוב כמו כמו ה-ANTHEM
4) אי הבנת הנקרא - בציטוט שהבאת מהבחינה של ה-SC37 הבוחן כתב שהפיוניר נשמע כל כך טוב בסרטים שלא חשוב על מה שתלחץ בשלט, הסרט ישמע מעולה בכל מוד - רק אל תיגע בכל המודים של ה-DSP. לכן הוא הציג זאת כחדשות רעות לכל אילו שאוהבים לכייל ולהתעסק לעומק על מנת לקבל סאונד טוב. אנגלית שפה קשה!
5) בכל הבחינות של הפיונרים, יש התיחסות כמה טוב הם נשמעים בסרטים, בבחינה של האונקיו הוא רק מדבר על ההגברה. איך זה שפעם אחת אתה לא שומע ממנו כמה טוב הסרט נשמע? ואם כן, אז רק הוא מדבר שוב על ההגברה וכמה הסרטים נשמעו טוב בווליום גבוה........
תפנים הוא העדיף את תוצאות הסאונד באונקיו על הסאונד ב 27. למרות שהוא מאוד אוהב את האונקיו הזה.ממש לא מענין אותי האם הוא העדיף את הסאונד הסופי, בגלל ההגברה או בגלל הפרוססינג. שורה תחתונה מבחינתו סאונד טוב יותר באונקיו לעומת ה 27 של פיוניר. לא ניתן לפרשן זאת אחרת אז תפסיק לעשות צחוק מעצמך.I definitely prefer the Onkyo’s sonics...
2.טוב נו שיהיה
3.אני בכלל לא כתבתי כלום על האנטם אז עזוב אותי בנושא זה.
4.נו אז מה שהוא אומר זה שהכי טוב לשמוע ללא התערבות DSP יענו ללא פרוססינג מאולץ, שמתערב בכל מה שבמאי הסרט רצה שתשמע, כמו שאתה אוהב.
5.קישקוש. בבחינה של ה 37 בסוף הוא אפילו משבח את ההגברה המעפנה שלו .
בקיצור שחרר לחץ אתה לא מצליח להוכיח את טענותיך, שנובעות מנסיון העבר. לא שמעת את האינטגרה לא שמעת את האונקיו ואתה מתקשקש לגביהם, כאילו יש לך נסיון ארוך טווח איתם. פשוט הזוי.
עכשיו גם ברור לכולנו, שאפילו ותשמע ,לא תהיה מספיק הוגן לבוא ולהגיד טעיתי(למרות שהצהרת שזה מה שתעשה אבל איך אומרים-לא קונה את זה