שרשור תיאוריות עבור LOST (ספויילרים!)

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78973
שם מלא: עפר לאור

שליחה

goodoffer,

אני מקווה שאתה מתבדח, לינקים לחמור כאן? אין מצב.

goodoffer
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1943

שליחה

oferlaor כתב:goodoffer,

אני מקווה שאתה מתבדח, לינקים לחמור כאן? אין מצב.
...
בטח :מבולבל:
התעוררתי - שכחתי שאנחנו לא תומכים בכאלה דברים.....
בכול אופן כבר הסתדרתי ויש לי את הפרק.

sunny_jim
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1719

שליחה

טוב חברים, זה מתחיל מחר... כמו שאחד המתרגמים כתב באחד הפרקים "איזה מתח יא וארדי!" :D

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46479

שליחה

אומנם מתחיל מחר, אך אנחנו נוכל להנות רק עוד יומיים שלוש :?

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35104

שליחה

ziv_r כתב:אומנם מתחיל מחר, אך אנחנו נוכל להנות רק עוד יומיים שלוש :?
...
פרט נמק והסבר...
אלא אם כן אתה מתכוון ל-HD...

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה

כו, מתכוון ל HD.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35104

שליחה

זה יוצא בדיוק בשבת בערב, זמן הפקעת הסלון והמקרן לטובת סדרות ב-HD (נוהל קבוע אצלי) ...

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה

ניתן כבר להוריד פרק ראשון של עונה שלישית באיכות 720P

כמה תמונות מתוך הפרק החדש:
http://upload.georgeownsme.com/image.php/6924.png
http://upload.georgeownsme.com/image.php/6925.png
http://upload.georgeownsme.com/image.php/6929.png

OferL
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3906

שליחה

ראיתי את הראשון. מאחר וזה שרשור ספויילרים אני מרשה לעצמי להתבטא בחופשיות. מי שלא ראה שלא יעבור לשורה הבא - ראו הוזהרתם.

אמרתי לא לעבור :wink:
טוב אז כמה דברים נסגרו כמו העובדה שהאחרים אכן לא מה שהם נראים... זה היה ברור שלזה התכוונו. גם שהמטוס התרסק בגלל רעידת אדמה וקרינה אלקטרו מגנטית מהאי. אבל לא ברור אם האחרים יזמו את זה. התברר גם שהם אכן כבר לא חלק מפרוייקט דארמה.
אבל... לא ברור מה המטרה הסופית שלהם. אני כל הזמן חשבתי שהם רוצים גיוון גנטי כי הם קבוצה קטנה. אבל למה כל משחקי החקירות האלו הפסיכולוגיים האלה. ג'ולייט בברור משחקת את החוקרת הטובה ויוצרת מערכת אמון לשימוש בהמשך. אבל מה נשאר להם עוד לחקור את החברה?
Enjoy the Silence

aloni
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13341

שליחה

אין לי סבלנות, הולך לראות עכשיו.
HiFiMusic IL

sunny_jim
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

OferL, אני לא יודע מה איתך, אבל אחרי הפרק הזה יש לי הרבה יותר שאלות מאשר מה שהיה לי לפני...

לא ברור לך מה המטרה הסופית שלהם? וברור לך מי הם בכלל? חוץ מזה שזה ברור שהם נמצאים על האי הזה כבר הרבה זמן, לא ידוע עליהם כלום ומה בכלל הם יכולים לרצות מהשבויים או לצורך העניין מכל ניצולי המטוס.

אחרי הפרק הזה אני בטוח ב100 אחוז שהיוצרים של הסדרה ידעו כבר את כל העלילה עוד לפני הפרק הראשון של העונה הראשונה.

OferL
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

sunny_jim
האחרים הם משתתפים בפרוייקט דארמה. כנראה מתנדבים. המטרות של הפרוייקט הוסברו בסרטונים בשתי העונות וגם בסרטון ששוחרר לרשת לפני כחודש. חפש לינק בשרשור הזה. בכל מקרה הניסוי כבר לא פעיל או שהאחרים כבר לא משתפים איתו פעולה. מה הם באמת עושים עכשיו ולמה - זו השאלה.
Enjoy the Silence

OferL
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

הרגע ראיתי ששוחררו שני הפרקים הראשונים של גלקטיקה עונה 3 ל NG
Enjoy the Silence

aloni
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13341

שליחה

תודה!
HiFiMusic IL

sunny_jim
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

OferL כתב:sunny_jim
האחרים הם משתתפים בפרוייקט דארמה. כנראה מתנדבים. המטרות של הפרוייקט הוסברו בסרטונים בשתי העונות וגם בסרטון ששוחרר לרשת לפני כחודש. חפש לינק בשרשור הזה. בכל מקרה הניסוי כבר לא פעיל או שהאחרים כבר לא משתפים איתו פעולה. מה הם באמת עושים עכשיו ולמה - זו השאלה.
...
אני לא מסכים איתך. העדות היחידה לכך שהם השתתפו בפרוייקט דארמה פעם היא זה שהאשה שכרגע בקשר עם ג'ק אמרה לו את זה. אבל היא יכלה גם לשקר... יכול להיות שהם עדיין חלק מה"ניסוי", ותאחלס אנחנו עוד לא יודעים את כל הפרטים לגבי ה"ניסוי" הנ"ל, בעצם אנחנו לא יודעים כלום... אל תשכח את החבר'ה במפקדה הקטנה באמצע הים, ואת החברה\אשתו של הצרפתי שבעצם כאילו מפעילה את כל הפרוייקט הזה, הרי הודיעו לה שהיה את הפיצוץ האלקטרומגנטי באי...

בכל מקרה אני משער שבפרק הבא נחזור אל הצד השני של האי עם כל האחרים שליד הHATCH, ויהיה את נסיון החילוץ של סעיד. מישהו עוד כאן מחזיק אצבעות לחייל עיראקי בפעם הראשונה בחייו? :mrgreen:

goodoffer
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1943

שליחה

אל תשכחו שיש עדיין עוד הרבה דברים לא ברורים
לדוגמא: (כמה דברים ששמתי אליהם לב רק כשהחברה שלי החליטה להתמכר וראתה את שתיי העונות הראשונות)
בפרק 13 או 14 בעונה השניה רואים את הסיפור של סעיד ששוחרר ע"י האמריקאים בעירק לאחר שחקר את החבר שלו
מצבא הרפובליקה בעירק - מפקד הכוח שדיבר איתו בבסיס וארחכך גם שיחרר אותו כשירדו מהמשאית הוא לא אחר מהשותף
של דזמונד למשמרות בצוהר - אותו אחד שדזמונד הרג בטעות אחרי שגילה שהוא שיקר - במעמד השיחרור המפקד האמריקאי אמר לסעיד בשפה ערבית "אתה עוד תגלה דברים בעתיד" - למה הוא התכוון?

גם על המשאית שלקחה את סעיד היה חייל אמריקאי שהסתכל על התמונה של הבת שלו - הבת שלו הייתה "נמשים" (לא זוכר את שמה)

המסעדה שבה ישב סוייר וחברו כשסגר את נושא ההונאה של החברה שלו (ההיא שהוא התאהב בה) היתה המסעדה של אמא של
"נמשים" (עדיין לא זוכר את שמה)

זוכרים שג'ק פגש את דזמונד במהלך ריצה במדרגות?
וזכרים ש....... וש......

יש כאן המון דברים לא ברורים- יכול להיות שכול מי שנמצא על האי בעצם הגיע לש ממש לא במקרה?
אני לא יודע מה לחשוב.. - או שהעולם קון מאוד וזה מקרי שכולם נפגשו בעבר או שחסרים שחקנים ומשתמשים באותם השחקנים לדמויות אחרות....

נ.ב - היום אראה את הפרק הראשון ואחזור לבלבל אתכם עוד יותר

OferL
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

אני חושב שהמסקנה האחרונה שלך נכונה. מסיבות תקציביות משתמשים באותם שחקנים שוב ושוב ומקווים שלא נשים לב... :wink:
Enjoy the Silence

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78973
שם מלא: עפר לאור

שליחה

לא קישרתי בין הדברים - פיספסתי לגמרי את הקשר של סעיד לכל העסק.

אכן, נראה שיש הרבה יותר קשרים בין הגיבורים מכפי שחשבנו בהתחלה!

Yaron_M
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1500
שם מלא: ירון מ.

שליחה

sunny_jim, יש לך כמה טעויות קטנות..
בחברה של הצרפתי אתה מתכוון לפנלופה, שהיתה חברה של דזמונד, שהוא בכלל סקוטי.
סעיד לא היה ליד ההאצ', הוא היה על הסירה של דזמונד ביחד עם סאן וג'ין. מי שהיו בהאצ' ועדיין לא יודעים מה קרה להם הם אקו ולוק (צ'רלי גם היה שם בזמן הפיצוץ אבל הספיק לחזור לחוף קצת המום).

goodofer, יש המון המון קשרים בין הדמויות השונות. ציינת חלק קטן מהם. עוד כמה דוגמאות (ויש עוד הרבה):
# הילדה שאקו הולך לבקר בתור כומר (זאת שהתעוררה במהלך הניתוח לאחר המוות), היא ביתו של המדיום שקלייר הולכת אליו.
# האישה שלוק מתקן לה משהו בבית (כשהוא היה שיפוצניק) היא אהובתו של סעיד מעירק.
# ליבי היתה עם הרלי בבית המשוגעים, וגם נתנה לדזמונד את הסירה שלה (שאיתה הוא התרסק על האי)

ויש עוד ועוד....

sunny_jim
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

Yaron_M, לא אמרתי שסעיד היה ליד ההאץ'... אולי היה צריך לשים שם נקודה במקום פסיק :)
"# האישה שלוק מתקן לה משהו בבית (כשהוא היה שיפוצניק) היא אהובתו של סעיד מעירק. " לזה לא שמתי לב! טוב לדעת...
גם הקשר של אנה לוסיה לג'ק דרך אבא שלו, ואותו דבר עם סוייר...

אולי דרך 10 העמודים כאן ענו על השאלה הבאה שלי, אבל אני פשוט לא זוכר... יש הסבר איך המטוס של אחיו של אקו הגיע גם לאי?

חזור אל “סרטים וטלויזיה”