פיקסל שרוף בפיוניר 5090, היבואן (ט.ר) מתנער מאחריות

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358

שליחה

אין לי ספק שפיוניר יכבדו כל חוק אחריות שיש.
הם חברה מכובדת מאוד ולא ירשון לעצמן שטות כזו.

ונחזור לנושא השירשור
זו המדיניות של פיוניר וזה לא בידיים של ט.ר.
חבל שלא הסבירו למי שהתלונן את כל הסיפור
לפחות ט.ר. היום יוצאים טוב יותר
לגבי מדיניות פיוניר
לא חושב שזה שונה מסוני או סמסונג
העם דורש..... כל מיני דברים

ruti_ziv
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 596

שליחה

sam22 כתב:אין לי ספק שפיוניר יכבדו כל חוק אחריות שיש.
הם חברה מכובדת מאוד ולא ירשון לעצמן שטות כזו.

ונחזור לנושא השירשור
זו המדיניות של פיוניר וזה לא בידיים של ט.ר.
חבל שלא הסבירו למי שהתלונן את כל הסיפור
לפחות ט.ר. היום יוצאים טוב יותר
לגבי מדיניות פיוניר
לא חושב שזה שונה מסוני או סמסונג
...
לדעתי אתה טועה בכל מה שכתבת
לא פיוניר העולמית ולא ט.ר יכולים כיום לעמוד באספקת מסך חליפי חדש(זהה או שווה ערך) במקרה של תקלת אובדן טוטאלי.
ט.ר מכרו/מוכרים את מלאי המסכים האחרון שברשותם מבלי ליידע את הלקוחות על כך.
הם אכן מעניקים את אותן 3 שנות אחריות למוצר,אבל אחריות זו לא מכסה מסך חליפי.ולכן-ט.ר יוצאים רע מאד,ההיפך ממה שכתבת.
מה שכן בידיים של ט.ר הוא לחתוך את המחיר למוצר שפג תוקפו,בייחוד כשהאחריות שלו מוגבלת.
המחירים של המסכים שהם מוכרים שערורייתים בכל קנה מידה.
לא ייתכן שמסך 5090 בן שנתיים יעלה 17-17.5K ש"ח (יקר יותר ממסכים מתקדמים עכשויים) ומסך כמו KRP יעלה 22K

רונן
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5684

שליחה

חברה !

מדוע אתם הולכים סחור סחור בניחושים ?

הפתרון פשוט ונגיש לכולנו .

להלן קטע באתר החברה הרשמי המדבר בעד עצמו (FAQ):

http://www.pioneer.co.uk/uk/faq/986/999047/index.html

[left]I have heard that Pioneer is pulling out of the flat screen TV market, is this true ? and how will the effect warranty support and future parts supply ?

It is true that Pioneer has ceased production of all flat screen TV's. This will not affect Pioneer's level of support for both warranty or the supply of spare parts in the future for this or the previous generations of flat screen TV's
. [/left]

ולכל בעלי הקורו כמוני אני מאחל הרבה בריאות ואושר ( וגם לכל עם ישראל )

:4u:

ruti_ziv
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

רונן כתב:חברה !

[left]I have heard that Pioneer is pulling out of the flat screen TV market, is this true ? and how will the effect warranty support and future parts supply ?

It is true that Pioneer has ceased production of all flat screen TV's. This will not affect Pioneer's level of support for both warranty or the supply of spare parts in the future for this or the previous generations of flat screen TV's
. [/left]

...
מי מדבר על חלקי חילוף?
בכל השרשור הזה מדובר על מסכים חליפיים,כאלו שניתנו בעבר על תקלות מסוג פיקסלים שרופים.
לכן,מה שכתבת לא רלוונטי בכלל לדיון.

רונן
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

ruti_ziv כתב:

. [/left]

...
מי מדבר על חלקי חילוף?
בכל השרשור הזה מדובר על מסכים חליפיים,כאלו שניתנו בעבר על תקלות מסוג פיקסלים שרופים.
...
מסכים חליפיים לא מיוצרים מפני שמסכים כבר לא מיוצרים .

החברה הצהירה ב "רייש גלי" כי היא לא מייצרת יותר מסכים ( כיחידה מושלמת ) אלא רק חלקי חילוף.

אז כיצד מבקשים דבר שלא קיים והוצהר לגביו שלא ייוצר ?

מה שנותר זהו תמיכה ושרות - וזה הם מצהירים שמבצעים .

ruti_ziv
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

רונן כתב:
ruti_ziv כתב:

. [/left]

...
מי מדבר על חלקי חילוף?
...

החברה הצהירה ב"רייש גלי" כי היא לא מייצרת יותר מסכים ( כיחידה מושלמת ) אלא רק חלקי חילוף.

...
רונן,
עזוב אותך מדיונים פילוסופיים.
השורה התחתונה היא שלכל מי שיזדקק למסך חליפי חדש (זהה או שווה ערך אליו)עקב תקלה שמצריכה החלפה-לייבואן אין מענה.
פיקסל שרוף-מצריך החלפה ברמה הזו של הציוד,ואם הייבואן מתנער מזה(בטענה ש "אין יותר מסכים")-אז שיימצא פיתרון אחר לפיצוי הלקוח.

רונן
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

ruti_ziv כתב:
רונן כתב:
ruti_ziv כתב:

. [/left]

...
מי מדבר על חלקי חילוף?
...

החברה הצהירה ב"רייש גלי" כי היא לא מייצרת יותר מסכים ( כיחידה מושלמת ) אלא רק חלקי חילוף.

...
רונן,
עזוב אותך מדיונים פילוסופיים.
השורה התחתונה היא שלכל מי שיזדקק למסך חליפי חדש (זהה או שווה ערך אליו)עקב תקלה שמצריכה החלפה-לייבואן אין מענה.
פיקסל שרוף-מצריך החלפה ברמה הזו של הציוד,ואם הייבואן מתנער מזה(בטענה ש "אין יותר מסכים")-אז שיימצא פיתרון אחר לפיצוי הלקוח.
...

לזה אני מסכים (f)

גם לי יש את הקורו 5090H , ואם אמצא משהו פגום בו , אעשה שמיניות לקבל שירות הולם בהתאם לרמת המוצר שרכשתי ,

שאר הפוליטיקה / חוסר בחלקים / חוסר במסכים לא ייעניין אותי ,

אם רכשתי מוצר פרמיום - המחיר כולל שירות פרמיום ,

( ד"א , קיבלתי מ ט.ר. שירות כיאות בעניין ואני מאד שבע רצון מהם (l) )

NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2166

שליחה

בקיצור פיוניר מטבע הדברים כבר לא שמה על הלקוח,כי היא לא מוכרת יותר פלאזמות .

זה מה שאני לא אוהב ,חברה שרוצה על טלויזיה 20,000 שקל ואין לה מענה ראוי בשעת הצורך .

אני לעומת זאת רכשתי פלאזמה ול LCD משתי חברות אחרות וקיבלתי שירות מקובל על הדעת.

נגיד שפגה האחריות של פיוניר אחרי שנה\שנתיים\שלוש מה תעשו בכדי לתקן אותה ,תשלמו עוד

5,000 שקל ובנוסף תחכו עד שיגיעו החלקים ,לפחות שבועיים ויותר ,ביינתיים תאכלו את הלב .

רונן
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

NEW_WAVE כתב:בקיצור פיוניר מטבע הדברים כבר לא שמה על הלקוח,כי היא לא מוכרת יותר פלאזמות .

זה מה שאני לא אוהב ,חברה שרוצה על טלויזיה 20,000 שקל ואין לה מענה ראוי בשעת הצורך .

אני לעומת זאת רכשתי פלאזמה ול LCD משתי חברות אחרות וקיבלתי שירות מקובל על הדעת.

נגיד שפגה האחריות של פיוניר אחרי שנה\שנתיים\שלוש מה תעשו בכדי לתקן אותה ,תשלמו עוד

5,000 שקל ובנוסף תחכו עד שיגיעו החלקים ,לפחות שבועיים ויותר ,ביינתיים תאכלו את הלב .
...
מסקנה לא מדוייקת לדעתי ,

הרי היום כולנו רוכשים מוצרים מכל סוג , וידוע כי אולי לא ייוצרו בעתיד ,
מי אמר שהחברות שרכשת מהם יחזיקו מעמד בעוד מספר שנים ?
מובטחך כי הטכנולוגיה תתקדם כך שבעוד מספר שנים לא נתקן את הקיים אלא נרכוש חדש ...

וחוץ מזה , חייה היום בכיף ואל תחייה בפחד .... :wink:
נערך לאחרונה על ידי רונן ב 08/05/2010 9:45, נערך פעם 1 בסך הכל.

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 3590
שם מלא: אריה רוטמן

שליחה

ruti_ziv היקר או היקרה,
כפי שכתבתי ,החלפה של מוצר שהתקלקל בחדש היא פריבילגיה שמעניקים משווקים או יצרנים מסוימים
הרבה לקוחות שלנו שואלים אותנו מדוע אנו לא מחזיקים מוצרים של חברה א' או ב' וזו בדיוק הסיבה,
החברות שאנו עובדים עמם מחויבות אלינו לשרות ברמה קצת יותר גבוהה הכוללת החלפה של מוצר בחדש במקרה הצורך, במקרה של הפיוניר 50" אין יותר מלאי זהו.
פיקסל אחד שרוף אינו מחייב החלפת פנל, ואין לכך חובה חוקית ובמיוחד לאחר מספר חודשים אלא אם כן המוצר מתקלקל כל העת. ואם יש תקלה בלוחות ה TV ניתן להחליף אותם בחדשים, ואם יש תקלה בפנל אז גם אותו מחליפים.

לפני כ 8 שנים אני רכשתי טלויזיה יוקרתית מבית TOSHIBA 36" מסך רחב CRT שעלתה לי 18000 ש"ח
לטלוויזיה הייתה תקלה בחיבור לוח הטלטקסט ללוח הראשי שגרם לכיבוי , התקלה חזרה על עצמה מספר פעמים
ולכן דרשתי ואכן הוחלף לוח האם הראשי של הטלוויזיה. האם במקרה זה הייתי צריך לבקש החלפה של כל טלויזיה
ששקלה אז 75 קילו? אגב בלי עין הרע הטלוויזיה עדיין עובדת אצל קרוב משפחה.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358

שליחה

ruti_ziv,
הטעות היא אצלך
הם עם סטוק כמתחייב על פי סטטיסטקות התקלות וההחזרות.
אין לי ספק בבכך.
אם היית מדבר על יצרן סיני עלום, הייתי מסכים.

סטוק מסכים זה הוא הסיבה שלא יוחלפו מסכים אשר לא עומדים בקרטריונים שהוגדרו.
כאשר אתה מייצר אתה יכול ליצור גמישות כלשהי. למרות שנראה לי שהיא לא התיקיימה אצלם אלא בט.ר.

אם כל מסכי פיוניר יתלקחו או ימותו פתאומית. אז הם יהיו בצרות.
סמוך עלייהם
העם דורש..... כל מיני דברים

ruti_ziv
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

arotman כתב:ruti_ziv היקר או היקרה,
כפי שכתבתי ,החלפה של מוצר שהתקלקל בחדש היא פריבילגיה שמעניקים משווקים או יצרנים מסוימים
הרבה לקוחות שלנו שואלים אותנו מדוע אנו לא מחזיקים מוצרים של חברה א' או ב' וזו בדיוק הסיבה,
החברות שאנו עובדים עמם מחויבות אלינו לשרות ברמה קצת יותר גבוהה הכוללת החלפה של מוצר בחדש במקרה הצורך, במקרה של הפיוניר 50" אין יותר מלאי זהו.
פיקסל אחד שרוף אינו מחייב החלפת פנל, ואין לכך חובה חוקית ובמיוחד לאחר מספר חודשים אלא אם כן המוצר מתקלקל כל העת. ואם יש תקלה בלוחות ה TV ניתן להחליף אותם בחדשים, ואם יש תקלה בפנל אז גם אותו מחליפים.

לפני כ 8 שנים אני רכשתי טלויזיה יוקרתית מבית TOSHIBA 36" מסך רחב CRT שעלתה לי 18000 ש"ח
לטלוויזיה הייתה תקלה בחיבור לוח הטלטקסט ללוח הראשי שגרם לכיבוי , התקלה חזרה על עצמה מספר פעמים
ולכן דרשתי ואכן הוחלף לוח האם הראשי של הטלוויזיה. האם במקרה זה הייתי צריך לבקש החלפה של כל טלויזיה
...
מחייב או לא-ט.ר החליפו מסכים עקב פיקסל אחד שרוף בעבר.
ברגע שהם אינם עושים זאת כיום-זו הרעת תנאי אחריות.

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560

שליחה

בשום מקום בתנאי האחריות לא מצויינת מדיניות החלפה על פיקסל בודד. לכן אין כאן שום הרעת תנאים. אלא אם מישהו התחייב בפניך אחרת, ותוכל להוכיח זאת...

בעבר היבואן נהג לפנים משורת הדין והחליף מסך במקרה כזה. היום, כשאין לו יותר מסכים להחלפה - הוא לא יכול לבצע את זה ולפעול לפנים משורת הדין.

אם במסך תקרה תקלה שתעודת האחריות מכסה, אין לי ספק שהתקלה תתוקן.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

ruti_ziv
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

איינשטיין כתב:בשום מקום בתנאי האחריות לא מצויינת מדיניות החלפה על פיקסל בודד. לכן אין כאן שום הרעת תנאים. אלא אם מישהו התחייב בפניך אחרת, ותוכל להוכיח זאת...

בעבר היבואן נהג לפנים משורת הדין והחליף מסך במקרה כזה. היום, כשאין לו יותר מסכים להחלפה - הוא לא יכול לבצע את זה ולפעול לפנים משורת הדין.

...
מעניין איך תגיב,וכמה הודעות עם טענות כלפיי הייבואן תכתוב כאן,אם לך זה יקרה,כאשר יהיה זכור לך של"קודמיך בצרה" הוחלף מסך.

gechts
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2509
שם מלא: שלומי גכט

שליחה

ruti_ziv כתב:
איינשטיין כתב:בשום מקום בתנאי האחריות לא מצויינת מדיניות החלפה על פיקסל בודד. לכן אין כאן שום הרעת תנאים. אלא אם מישהו התחייב בפניך אחרת, ותוכל להוכיח זאת...

...
מעניין איך תגיב,וכמה הודעות עם טענות כלפיי הייבואן תכתוב כאן,אם לך זה יקרה,כאשר יהיה זכור לך של"קודמיך בצרה" הוחלף מסך.
...
נכון מאוד..!!

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק

שליחה

בסדר - אבל זה ברור שלהחליף מסך לא אפשרי...
צריך למצוא פתרונות אחרים.

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560

שליחה

התייחסתי מבחינה מקצועית לטענות שנרשמו כאן. אין שום קשר אם לי זה יקרה או לא יקרה.

זה פורום להשתפכויות או פורום מקצועי שמנסה לעזור לחברים?

זה שחברים ילטפו אחד את השני וישתתפו בתיסכולו - לא יעזור לפתור את הבעיה.

הפתרון תלוי ראשית דבר בפותח השרשור וברצונו. אין לי ספק שבהתנהלות נכונה ניתן להשיג אחד מהדברים הבאים (השאלה מה מתאים לו היא אינדיווידואלית):
1. להישאר עם מה שיש עכשיו ולסגור על פיצוי (לפחות בגובה ההפרש בין 5090H ל-5090). הפיצוי יכול להיות גם בדמות של מוצר כלשהו. הפיצוי (כמובן) צריך להיות מוסכם על פותח השרשור.
2. לאפשר לו לשדרג למסך טוב/יקר יותר של פיוניר (אומרים שיש עדיין "60 במלאי) בהשתתפות עצמית סבירה (אולי רק הפרשי עלות בין המסכים).
3. אני לא יודע מה עוד ט.ר. מייבאים, אבל אולי אפשר להגיע להסדר לפיו מחליפים את המסך למוצר אחר (לאו דווקא טלוויזיה) באותו סד"ג מחיר. במקרה כזה, אם לא סופק מסך אחר, פותח השרשור יוכל לרכוש מסך (מכל מסוג שהוא) על חשבונו.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

ruti_ziv
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

8)
נראה לי שמיצינו
היה מעניין לשמוע מה דעתו של הייבואן על סמך כל מה שנכתב כאן

kipikipod
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1617

שליחה

arotman כתב:ruti_ziv היקר או היקרה,

...
לא מבין מה אתה עושה ומה אתה מגן על ט.ר .
תן להם לעשות את העבודה שלהם בשקט במקום להיות עו"ד שלהם ולהרוס לבחור את האשכול עם הטענות שלך.
לא פעם ולא פעמיים לחברים בפורום קרו דברים דומים עם הפיונירים שלהם והם שיבחו את ט.ר.
וכמובן הוסיפו שזאת אחת הפריבילגיות כשקונים מיבואן רשמי - אז עם כל הכבוד, אם הם ימשיכו בשירות הגרוע שהם עשו לבחור אז אנשים יתחילו לפקפק בחשיבות היבואן הרשמי (ובצדק, אם אתה שואל אותי).
(בהתחלה עוד להציע החלפה 5090H בNON H??? מה??? איפה האלפי שקלים הפרש???)

ועכשיו הם מתנערים מאחריות בגלל ש"אין להם יותר מסכים" - אז זה ממש לא מעניין אף אחד פה - אתם דורשים אלפי שקלים יותר מיבואן פרללי (אני למשל רכשתי מיבואן פרללי שהחליף לי 5090 עם פיקסל אחד שרוף במסך חדש)
אז תצדיקו את זה ואל תבואו ותתנערו מאחריות בטענה שאין יותר מסכים.
ואם אין, אז תהפכו עולמות בשביל להציע מסך ברמה דומה, במיוחד שנכתב כאן באשכול שיש להם 6090 במלאי,
וכן, יש הפרש גדול בין מחיר ה5090 ל6090, אבל את הפאדיחה שלהם הם כבר עשו כשהם "בלי בושה" הציעו לו 5090 "רגילה" ללא שום פיצוי נוסף.

בשורה התחתונה - אתה רק הורס לבן אדם ותן ליבואן לעשות את שלו במקום לבוא לפה ולהגן בלי טעם על משהו שמגיע לו כשהוא קנה מוצר ברמה כזו.

ruti_ziv
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

גם אני מסכים.
לדעתי arotman נכנס לנישה שלא שייכת לו ורשם דברים בשם הייבואן
(ואני דיי בטוח שללא אישור)

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”