מחכה בכליון עיניים לסקירה של ה- Xtreamer Pro

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029

שליחה

ziv_r כתב:osherov,
1. ללקוחות חדשים המחיר גבוה יותר ממה שציינת, כבר דנו במחיר בעמוד קודם.
2. אני לא אומר שדגם ה Pro לא טוב, אך במחיר הגבוה יותר שלו, יש עוד אלטרנטיבות קיימות שכבר הוכיחו את עצמן. ה Pro קיים עדיין על הנייר בלבד.
3. אתה יוצא מנקודת הנחה שדפי השיווק מראים תמונה אמיתית על היכולת של דגם ה Pro. בשל הניסיון עם הדגם הקודם, אני חושב שתסכים איתי כי יש לקרוא ולהאמין למפרט במשנה זהירות.
...
(Y)
1. מסכים איתך, גם לדעתי, במידה ולא ניתן יהיה להשיג אותו ב 99 יורו, ייתכן ששווה יהיה ללכת על מתחרה (למרות שלדעתי כמעט כל אחד עם קצת מאמץ יצליח למצוא איזה בעלים של Xtreamer שיהיה מוכן לספק לו חשבונית קנייה)

2. אני מבין שהאלטרנטיבה היחידה שמתקרבת למחיר של ה PRO זה ה A-200? אני לא יודע לגבי התיקונים בגרסאות הקושחה החדשות של ה A-200 אבל בקריאה של ביקורות על המכשיר מצאתי לא מעט בעיות איתו (בניגון פורמטי אודיו חדשים, חיבור לרשתות גיגה, בהתנהגות שונה קצת לעומת ה C-200 למרות הצ'יפ הזהה וכו). בגרסה האחרונה שהם הוציאו עושה רושם שהם שיכתבו את הכל מחדש! מה? כל כך הרבה בעיות היו לגרסאות הראשונות :wink:

3. מסכים איתך שצריך לנקוט במשנה זהירות בכל הנוגע להבטחות היצרן לגבי תמיכות עתידיות של המכשיר אבל לא מסכים איתך שצריך לחשוש לגבי דברים הרשומים במפרט שאמורים להיתמך בזמן ההשקה. אני ממש לא חושש שה-Pro לא יתמוך ב 2 כונני SATA או שהוא לא ידע לנגן Dolby TrueHD. החשש האמיתי שלי הוא כמה יציב יהיה המכשיר הראשון ולא בגלל שלחברה קוראים Xtreamer אלא בגלל שלמכשיר קוראים סטרימר

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

uriler כתב: Osherov,
לדעתי, רוב בעלי האקסטרימר לא מודעים להתנהלות החברה, לשקרים וההבטחות שלא מומשו, ופשוט כי זה לא עניין אותם.

חלקם הגדול קנו את המכשיר בדיוטי פרי, לא יודעם מה זה בכלל פורמטים חדשים ואם המכשיר שלהם תקין, הם לא ניסו לדבר עם החברה.
...
נכון, ייתכן שלרוב הרוכשים אין בכלל מושג מי זאת החברה ומה לא היה בסדר איתם אבל מה שמעניין הוא דווקא החלק "הקטן" שכן מודעים לחברה ולהתנהלות שלה. מה שמענין הוא שהחלק הזה ברובו, עדיין מאוד מרוצה מהרכישה שלו, מהמוצר שלו והחלק הזה ממש לא היה פוסל רכישה של המוצר החדש על סמך הנסיון שיש לו עם המכשיר הקודם. כמו שרשמתי, That's What Counts
uriler כתב: לגבי הפסקה המסיימת שלך - אין לי שום דבר נגד הפרו, חוץ מזה שכולכם ממשיכים לזרוק את אותן ההצהרות על היכולות שלו, בעודכם מסתמכים על ההכרזות של אותה חברה ששיקרה לגבי הדגם הקודם.

אם אתה תוהה למה ה״אנטי״ הגורף של חלקנו, אני תוהה מאיפה האמון הגורף שלכם.
...
אם תקרא שוב את ההודעות שלנו (בטח שלי) תראה שממש אין פה אמון גורף במוצר או בחברה. יש פה הבנה מוסכלת על סמך ביקורות, נסיון וחוייה אישית (של חלק) שגורמים לנו לשקול רכישה של המוצר החדש הזה עם ידיעת הסיכונים והמגבלות שלו (חלקנו יחכו לפרסום הביקורות וחלקנו יקחו סיכון מחושב וידוע וירכשו את המוצר כבר עכשיו ב 99 יורו). דווקא אתה פוסל את המוצר החדש על סמך קטילה, מוגזמת לטעמי, של חברת Xtreamer כמעט בלי קשר להתיחסות למוצר החדש

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46476

שליחה

osherov,
2. יש גם את ה BD-1.
לא ברור לי היכן קראת את הדברים שכתבת ואת המהימנות של הכתוב, מכיוון שזה לא נכון.
3. הזמן לימד אותי כי אין להאמין לדפי שיווק, זה לא משנה אם היכולות מובטחות בזמן ההשקה או עתידיות. אתה סלחני כנראה יותר ממני.

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

ziv_r כתב:osherov,
2. יש גם את ה BD-1.
לא ברור לי היכן קראת את הדברים שכתבת ואת המהימנות של הכתוב, מכיוון שזה לא נכון.
3. הזמן לימד אותי כי אין להאמין לדפי שיווק, זה לא משנה אם היכולות מובטחות בזמן ההשקה או עתידיות. אתה סלחני כנראה יותר ממני.
...
1. לדוגמה מכאן:
http://www.mediasmartserver.net/2010/02 ... our-a-200/
ומכאן:
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthre ... p=18218026

שבלול
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1446

שליחה

osherov כתב:ולעניין עצמו, משהו מאוד מוזר מתרחש בפורום ברגע שהשם Xtreamer עולה לאוויר! החברה הזאת מייצרת באז כל כך גדול וגורמת לכל כך הרבה אנשים לשנוא אותם. אני מרגיש שלעתים יש איזה איבוד אובייקטיביות ברגע שזה נוגע לדיבור על המכשיר הזה. יש כאן כאילו תחושה של רצון למנוע מאנשים לעשות איזה את טעות נוראית בעצם הרכישה של ה Xtreamer. אני חוזר ואומר, שלמרות כל הבעיות שהיו ויש למכשיר הראשון, השורה התחתונה היא שרוב הרוכשים מרוצים ממנו מאוד.
...
לא יכול להעיד על אחרים אבל לפחות לגבי עצמי אני יכול להעיד שרכשתי אקסטימר בשלב מאוחר (בארץ, מבאג) ולמרות שהמכשיר עושה את העבודה אני לא מרוצה במיוחד, אני לא רואה אלטרנטיבה זולה אחרת כרגע אבל עדיין כהשם אקסטרימר עולה בהקשר של אפשרות רכישה אני כן מרגיש צורך ליידע את מי שרוצה לקנות שמדובר במכשיר בינוני למדי ושהוא קונה משהו זול ומקבל משהו זול. כי איכשהו דווקא ההפך קורה פה - אנשים שיש להם אקסטימר מציגים את האקסטרימר כאילו המכשיר מטיל ביצי זהב.

לא חושב שיש כאן שנאה לאסטרימר, אולי נסיון לאזן את הדברים שנאמרים (הרי ככל שמישהו ייתאר עתיד ורוד יותר עם אקסטרימר אני אנסה לתאר אותו שחור יותר), זה לא שאני לא רוצה שאנשים ירכשו את האקסטרימר, אני רוצה שיידעו מראש מה הם רוכשים ושאולי כדאי להם להעיף מבט מה אפשר לקבל בעוד 200 ש"ח (או יותר)

זה נכון שמסתובבים בפורום 2-3 אנשים שממש נוטרים טינה לחברה וגם נפטרו מהמכשיר - לרב הם גם שמחים להשמיץ את האקסטרימר אבל בוא לא נתייחס לזה בתור תופעה מוזרה שמתרחשת בפורום.
נערך לאחרונה על ידי שבלול ב 11/03/2010 9:57, נערך פעם 1 בסך הכל.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46476

שליחה

osherov,
אני מצטער לומר כי לא הבנתי מה הקשר בין מה שכתבת לקישורים שהצגת.
ובכל מקרה, זה לא ממש משנה מכיוון שאני יודע שהמידע לא נכון.

ה C-200 וה A-200 בעלי קושחה דומה למדי ובעלי אותן יכולות ותקלות. גם הפיתוח נעשה רק ל C-200 ולאחר מכן מועתק ל A-200.

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר

שליחה

Osherov,
אתה אומר שמה שנחשב זו הקבוצה הקטנה שקנתה את המכשיר, כועסת על התנהלות החברה אבל מרוצה מהמכשיר עצמו - אז הם קובעים.
מה עם הקבוצה (הגדולה בהרבה לדעתי) של אלו שקנו את המכשיר, כעסו על התנהלות החברה ולא מרוצים עד היום (ולפי פורומים בחו"ל, יש הרבה כאלה)?
ומה עם אלו שבכלל לא קנו את המכשיר בגלל הבעיות שהתגלו בהתחלה - אסור לנו להגיד כלום בגלל שלא קנינו אותו?

לגבי החלק השני שלך - אתה אומר שזו קניה מושכלת אבל אתם מדברים על הפרו ועל התכונות שלו כאילו הוא הושק כבר - וזו הטענה העיקרית שלי.
החברה הזו הוכיחה שהם מטעים את הלקוחות, אבל משום מה אתם בוחרים להתעלם מכך ולהתייחס למפרט הכתוב של הפרו ולמודל שהם מציגים כאילו זו אמת חרוטה על אבן - אנשים פה מצהירים שהם יזמינו בבאץ' הראשון ולך תדע מה הם יגלו (אולי אני אופתע, אבל אני בספק).

לגבי קטילת המכשיר - אם תסתכל על כל השרשור, בשום מקום לא אמרתי שהפרו לא מכשיר טוב, אבל גם לא אמרתי אחרת - כי אין לי על מה להסתמך!
אתה כתבת בהודעה בעמוד הקודם שאתה לא רואה יתרונות של מכשירים כמו ה A200 על הפרו - גם אני לא רואה עדיין כאלו כי הפרו עדיין לא הושק, ולדבר עליו כעל מתחרה לטעמי זו טעות מהותית - כי אתה לא באמת יודע מהם התכונות האמיתיות שלו.

תראה, יש לי תחושה שמדובר פה בויכוח סרק.
אני בדעה אחת (נייטרלי לחלוטין כלפי המכשיר מכיוון שמבחינתי הוא לא קיים, אנטי כלפי החברה בגלל התנהלות עבר).
אתה (ואחרים קיצוניים עוד יותר) מתעלם מהתנהגות החברה וסומך שהיא למדה מהשגיאות שלה (שבחלקן היא לא הודתה בכלל), ומאמין לכל מילה שהם מוציאים מהפה (אתה תחכה לביקורת אמיתית ואובייקטיבית אני מניח, אחרים כנראה שלא).

אני לא אשנה את דעתי כל עוד אין לי ביקורת אובייקטיבית ביד על הפרו, שמוכיחה שכל מה שהחברה כתבה הוא אמת צרופה.
אתה כנראה תהיה סלחן יותר ותיתן לדברים להחליק, וזו זכותך כצרכן.

אני מקווה שאתה יודע שהאנטי שלי כלפי החברה לא ימנע ממני להמליץ על הפרו במידה ויגיע לו, ובמידה וארגיש שהחברה שינתה דרכיה.
השאלה היא אם אתה (ואחרים החושבים כמוך) תשנו דעתכם במידה והמציאות תישאר כפי שהיא היום...

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר

שליחה

שבלול כתב:[

זה נכון שמסתובבים בפורום 2-3 אנשים שממש נוטרים טינה לחברה וגם נפטרו מהמכשיר - לרב הם גם שמחים להשמיץ את האקסטרימר אבל בוא לא נתייחס לזה בתור תופעה מוזרה שמתרחשת בפורום.
...
אפשר לדעת מי אלה? מעניין אותי אם הם כתבו פה בשרשור או שהם שומרים את דעתם להזדמנויות אחרות :P

(רק למען הסר ספק - אני הייתי מראשוני המתנגדים להתנהלות של החברה מראשית מסע הפרסום שלהם, ואפשר לראות זאת בשרשור הראשון בנושא. דעתי רק התחזקה כשהתחילה סאגת המשלוחים וכו').

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

uriler כתב:Osherov,
אתה אומר שמה שנחשב זו הקבוצה הקטנה שקנתה את המכשיר, כועסת על התנהלות החברה אבל מרוצה מהמכשיר עצמו - אז הם קובעים.
מה עם הקבוצה (הגדולה בהרבה לדעתי) של אלו שקנו את המכשיר, כעסו על התנהלות החברה ולא מרוצים עד היום (ולפי פורומים בחו"ל, יש הרבה כאלה)?
ומה עם אלו שבכלל לא קנו את המכשיר בגלל הבעיות שהתגלו בהתחלה - אסור לנו להגיד כלום בגלל שלא קנינו אותו?

.................................

תראה, יש לי תחושה שמדובר פה בויכוח סרק.
אני בדעה אחת (נייטרלי לחלוטין כלפי המכשיר מכיוון שמבחינתי הוא לא קיים, אנטי כלפי החברה בגלל התנהלות עבר).
אתה (ואחרים קיצוניים עוד יותר) מתעלם מהתנהגות החברה וסומך שהיא למדה מהשגיאות שלה (שבחלקן היא לא הודתה בכלל), ומאמין לכל מילה שהם מוציאים מהפה (אתה תחכה לביקורת אמיתית ואובייקטיבית אני מניח, אחרים כנראה שלא).

אני לא אשנה את דעתי כל עוד אין לי ביקורת אובייקטיבית ביד על הפרו, שמוכיחה שכל מה שהחברה כתבה הוא אמת צרופה.
אתה כנראה תהיה סלחן יותר ותיתן לדברים להחליק, וזו זכותך כצרכן.

אני מקווה שאתה יודע שהאנטי שלי כלפי החברה לא ימנע ממני להמליץ על הפרו במידה ויגיע לו, ובמידה וארגיש שהחברה שינתה דרכיה.
השאלה היא אם אתה (ואחרים החושבים כמוך) תשנו דעתכם במידה והמציאות תישאר כפי שהיא היום...
...
-אני חושב שהמספרים בין כמות המרוצים (המבינים) ללא מרוצים (המבינים) הוא שונה ממה שאתה מציג אבל, כמו שרשמת, זה כבר ויכוח סרק.

-כנראה, שאין מנוס אלא לחכות שהמכשיר יושק ולראות מה מכל ההבטחות מומש ומה לא ואז לראות מי באמת היה "הצודק".......................................................ניפגש עוד 34 ימים להמשך הדיון :)

MrMoris
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 470

שליחה

liorreem כתב:
uriler כתב:יש לי שאלה -
אם החבר'ה של אקסטרימר היו מתחילים לפרסם אותו באותה הצורה (של השיווק הרשתי, טיזרים וכו'), אבל לא מבטיחים את כל ההבטחות של זמני המשלוח הקצרים, תמיכה בפורמטים החדשים, יכולות הרשת הנפלאות (שאכזבו) וכו' - אתם משוכנעים שהבאז היה זהה?

אני בטוח שלא.
אז נכון -זה הצליח להם, אבל מצד שני זה קנה להם התנגדות אצל חלק מהמשתמשים (ולפי השרשור הזה, או שאני במיעוט או שלאנשים נמאס להתווכח...)
...
התשובה היא: כן
האקסטרימר זכה להצלחה לא בגלל אף אחד מהפיצ'רים שהזכרת, אלא בגלל 3 דברים:
1. תמיכה בפורמט MKV
2. תמיכה מלאה בעברית
3. מחיר ברצפה
האקסטרימר עמד בתנאים הללו שהיו חשובים ל-99% מלקוחותיו ולכן הצליח ובגדול.

ל
...
רק רציתי להסכים פה עם ליאור.
כאשר מר ישראלי, בא לקנות DVD, אבל יש לו טלויזית HD - ולא משנה אם 720P או 1080P,
אז הוא מוסיף עוד 200 שח מעל המחיר של LG או PIONEER פשוט (אני לא מדבר על הDVD בסופר ליד החלב)
ומקבל מוצר שעושה את אותה העבודה, אבל עם הרבה יותר דברים.
להרבה מאוד אנשים אין רסיבר קולנוע ביתי, לחל יש רסיבר סטריאו, לחלק יש רסיבר קולנוע ביתי פשוט 5.1. הרוב לא מעניין אותם לשמוע סאונד 7.1 או 8.1 וכו' ואין להם את התשתית לכך.

אני הזמנתי את האקסטרימר מחו"ל ממש לפני שהאג הודיעו על השיווק שלו, כמתנה להורים שלי ולטלויזיה החדשה שלהם. הם כיום ללא מערכת קולנוע ביתית וכמוהם עוד אלפי בתים.
לא ציפיתי לקבל את הפורמטים החדשים, רציתי לקבל נגן MKV. האכזבה שלי היתה כשהוא לא תמך בניגון 720P אלחוטי, אבל היום זה נפתר.
כאשר הפורמטים אדיו החדשים ישלטו בשוק, נחשוב לקנות להם מכשיר מתקדם, אם בכלל תהיה להם עד אז מערכת קולנוע ביתית. ואז המכשיר הזה יעבור דירה, במיוחד שעם גודלו הקטן של האקטרימר יהיה אפשר להצמיד אותו לכל טלויזיה (חדר שינה נניח...)

לגבי עצמי, אני עדיין עם טלויזית CRT 29" איכותית (עלתה 200 שח משומשת) עם חיבורי DVD ועם DVD חביב.

אחת הדרישות שלי היא תפריטים נוחים לניגון MP3, כי יש לי המון, ואני כל הזמן יוצר רשימות חדשות, ומשתמש באופציות חיפוש (אני מהעתיקים שעובד כל השנים עם WINAMP) ונראה לי שבשביל זה, עדיין לא קם הסטרימר המתאים בשבילי.

אגב, אולי העניין של התלת מימד מתחיל להכנס, וכל התחום הזה די דינמי ומתקדם במהירות, כך שלבנות על מכשיר ליותר משנתיים, לא בטוח שזה ריאלי ולא משנה כמה המכשיר מוצלח. תלת מימד דורש כנראה HDMI 1.4 וכמובן תמיכה מתאימה בחומרה.

שבלול
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1446

שליחה

MrMoris, הפתרון שעלול להתאים לך הוא הזרמה של המוסיקה מהמחשב אל הסטירמר (ולא משנה איזה סטרימר)
(דברים כמו playTo או סתם שידור של המוזיקה שלך לסטרים שתקרא מהסטרימר)

meir7777
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 207

כאחד שרכש את המכשיר קודם

שליחה

לא הייתי ממליץ עליו ועל מוצרי החברה לאף אחד מחברי, ובלי קשר לפורמטים החסרים של האודיו.

וזאת מהסיבות הבאות:

1. המאוורר מרעיש (גם כשהוא על מצב איטי) וכן המכשיר הוא מהדור שאחרי שהתגלתה הבעיה. הרעש שהמאוור
מייצר פוגם משמעותית בחווית הצפיה.

2. במקום לטפל בבעיה, החברה מוכרת קירור פאסיבי במחיר מופקע. המסר שמתקבל הוא - מכרנו לך מוצר פגום,
אם אתה מבקש לתקן את הפגם, רכוש מאיתנו מוצר משלים. כך גם אני רואה בעיני את שיווק האקסטרימר פרו.

3. בנוסף לכך, הרשת האלחוטית לא עובדת כמו שצריך גם בקבצים קלים וגורמת למכשיר להתקע בתדירות גבוהה.
לא פעם אני מוצא את עצמי רץ להעתיק קבצים להארד דיסק חיצוני על מנת להמשיך לצפות בסרט.

4. קשה לי להאמין שהחברה תעדכן בתוכנה YAMJ לאקסטרימר למרות ההבטחות שלה ללקוחות. זאת אמונתי ומקווה שאני טועה.

בקיצור המסר שאני מקבל מהחברה הוא - רכשת מאיתנו מוצר פגום ולא ממומש, שים אותו באחסנה ורכוש מאיתנו מוצר חדש שיעשה (אולי) את כל מה שהמכשיר שלך אמור היה לעשות לפי ההבטחות שלנו והמפרט.

לא תודה.

נדב
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1020

שליחה

אני לא מבין מה הקושי פה?
אתה מקבל את מה ששילמת עבורו. נקודה.

meir7777
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 207

750 ש"ח זה לא מעט כסף.

שליחה

נדב כתב:אני לא מבין מה הקושי פה?
...
לא ציפיתי לקבל מרצדס אבל גם לא ציפיתי לקבל מכונית עם שלושה גלגלים.

לקחתי בחשבון שההתפשרות שלי היא על מארז נחות ושלט נחות במיוחד (למזלי אני עובד עם הרמוני).

לא לקחתי בחשבון שההתפשרות היא על תכונות שהופכות את המכשיר לשמיש למחצה.

shayf
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1162

Re: 750 ש"ח זה לא מעט כסף.

שליחה

meir7777 כתב:
נדב כתב:אני לא מבין מה הקושי פה?
...
לא ציפיתי לקבל מרצדס אבל גם לא ציפיתי לקבל מכונית עם שלושה גלגלים.

לקחתי בחשבון שההתפשרות שלי היא על מארז נחות ושלט נחות במיוחד (למזלי אני עובד עם הרמוני).

לא לקחתי בחשבון שההתפשרות היא על תכונות שהופכות את המכשיר לשמיש למחצה.
...
כל אחד והצרכים שלו וההעדפות שלו.
אני הבנתי מזמן שרשת קווית תמיד עדיפה על אלחוטית ועשיתי את הצעד הבתלתי נמנע של קדיחת חור בקיר לצורך העברת כבל.
את הרעש מהמאוור אני בקושי מצליח לשמוע (מצב ידני - עוצמה 99).
אני גם יודע שהחברה מחליפה ללא תשלום מאווררים מהסוג הישן לחדש למי שמבקש.
המארז שלדעתך הוא נחות, מתאים לי בול בשכיבה מתחת לטלוויזיה ובול באותו הצבע שלה, ומי שרואה אצלי סרטים פשוט לא מבין איפה הסטרימר גם כשהוא עומד חצי מטר מולו.
אם תקרא לעומק את הפרסומים שלהם לגבי פורמטי האודיו החדשים תבין שהם נקלעו למצב שבו לא היה ביכותלם לספק את הפיצ'ר מסיבות חוקיות למרות שהם ניסו, ומציעים למי שזה מפריע לו לרכוש מוצר שכן תומך בהם בהנחה גדולה.
זכותך לא להאמין להם יותר, אבל אם תבדוק לעומק את הגרסה החדשה (2.31) תיווכח שמדובר במוצר בוגר בהרבה בהשוואה לגרסאות הראשונות.
אני לא העו"ד שלהם, וגם אני מודה שהם עשו טעויות - אבל את רוב ההבטחות הם קיימו, ובמבחן של Value fo money הם ללא ספק מקום ראשון.

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”