ziv_r כתב:osherov,
1. ללקוחות חדשים המחיר גבוה יותר ממה שציינת, כבר דנו במחיר בעמוד קודם.
2. אני לא אומר שדגם ה Pro לא טוב, אך במחיר הגבוה יותר שלו, יש עוד אלטרנטיבות קיימות שכבר הוכיחו את עצמן. ה Pro קיים עדיין על הנייר בלבד.
3. אתה יוצא מנקודת הנחה שדפי השיווק מראים תמונה אמיתית על היכולת של דגם ה Pro. בשל הניסיון עם הדגם הקודם, אני חושב שתסכים איתי כי יש לקרוא ולהאמין למפרט במשנה זהירות....
1. מסכים איתך, גם לדעתי, במידה ולא ניתן יהיה להשיג אותו ב 99 יורו, ייתכן ששווה יהיה ללכת על מתחרה (למרות שלדעתי כמעט כל אחד עם קצת מאמץ יצליח למצוא איזה בעלים של Xtreamer שיהיה מוכן לספק לו חשבונית קנייה)
2. אני מבין שהאלטרנטיבה היחידה שמתקרבת למחיר של ה PRO זה ה A-200? אני לא יודע לגבי התיקונים בגרסאות הקושחה החדשות של ה A-200 אבל בקריאה של ביקורות על המכשיר מצאתי לא מעט בעיות איתו (בניגון פורמטי אודיו חדשים, חיבור לרשתות גיגה, בהתנהגות שונה קצת לעומת ה C-200 למרות הצ'יפ הזהה וכו). בגרסה האחרונה שהם הוציאו עושה רושם שהם שיכתבו את הכל מחדש! מה? כל כך הרבה בעיות היו לגרסאות הראשונות
3. מסכים איתך שצריך לנקוט במשנה זהירות בכל הנוגע להבטחות היצרן לגבי תמיכות עתידיות של המכשיר אבל לא מסכים איתך שצריך לחשוש לגבי דברים הרשומים במפרט שאמורים להיתמך בזמן ההשקה. אני ממש לא חושש שה-Pro לא יתמוך ב 2 כונני SATA או שהוא לא ידע לנגן Dolby TrueHD. החשש האמיתי שלי הוא כמה יציב יהיה המכשיר הראשון ולא בגלל שלחברה קוראים Xtreamer אלא בגלל שלמכשיר קוראים סטרימר