ברורחיים כתב:אתה ???מאיים על רינו...
מה כל הקטע באינטרנט

אין... אין על שמוליקsam22 כתב:ברורחיים כתב:אתה ???מאיים על רינו...
מה כל הקטע באינטרנט...
מישהו?teenet כתב:התחילה לי תופעה מאוד מוזרה לפני כמה ימים:
רק תוך כדי צפייה ב-yes, אחת ליום בערך מקבלים מסך שחור לשנייה עד שתי שניות. ה- DARBEE מחובר בין המסך לרסיבר של Onkyo.
מישהו נתקל בתופעה דומה?
תודה...

ההנחה היא שבעתיד מנגנון כזה אכן יוכנס באיזשהו אופן למסכים.TalOnishuk כתב:יש לי שאלה קיטשית. אם קיים כזה תהליך של שיפור תמונה באופן כה דרמטי ,האם זה לא מחשיד ששום יצרן לא הכניס את זה מובנה בטלויזיה שלו ? זה הרי ממוטט שוק....

בוודאי שאפשר.TalOnishuk כתב:ולא ניתן לשחזר אפקט כזה בעזרת פילטרים שונים לנגנים ? תוכנתית...

ראיתי אותו. לטעמי אגרסיבי מידי. לא ניתן לכוון אותו בין 0-100% כמו בדרבי. נדמה לי שיש שם 3 מצבים בלבד.opv כתב:סוני הכניסה השנה אלגוריתם כזה למקרן החדש VW50ES....

היי קוביyarino כתב:יואב, יש אפשרות למתן את ה RC...

אבל תן לי להבין העסק הזה מצריך שימוש במחשב , נכון?minime כתב:קצת באיחור, כמה חודשים עובד עם המכשיר על מקרן.
ממש לא ברור לי ההייפ סביבו...לטעמי לא נותן תמורה לעלות.
לא מצאתי את המכשיר הזה משפר את התמונה כפי שרן מתאר. אין פה אפקט WOW.
החדות באה על חשבון משהו אחר. קשה להסביר זאת. אם מעלים מעל ל-40% (מחשב עם NVIDIA) זה יותר מדי חדות והתמונה כבר לא נעימה לעין.
בשידורי TV (HD כמובן) יש צורך להעלות ל-60 אם ביס ו-70 בהוט. שידורי לווין כגון SKY UK\IT\DE לא היה צורך ביותר מ-30.
מה שמצחיק הוא, שדווקא פילטר ND במקרן שיפר את התמונה לשביעות רצוני יותר מאשר ה-DARBEE.
אמנם זה לא פילטר שאמור להגביר את חדות התמונה, אך עצם הורדת עוצמת האור משפרת פלאים את התמונה (למקרנים עם ANSI גבוה).
אם אפשר לסכם, הייתי רוצה לראות השוואה של הדארבלט מול madVR (תוכנה).
למי שלא יודע
madVR - high quality video renderer (GPU assisted)
http://forum.doom9.org/showthread.php?t=146228
[img2=550x550]http://madshi.net/madVR/chroma%20upscam ... on%201.png[/img2]...

קוביyarino כתב:יואב,
את ה -RC ניתן לכוון לרמה הרצוייה לך,כלומר ניתן לטפל גם ברזולוציה וגם ב -Noise Filtering
את שני הפרמטרים האלו ניתן לכוון מ 0-100 כך שאתה למעשה מגיע לאותה תוצאה של הדרבי.
אגב, ברירת המחדל של שני הפרמטרים האלו עומד על 20%...