האולפנים למתרגמי הסרטים: פצו אותנו במיליון ש'
אקדים את משה... 
הובר,
תרומה בהחלט אפשר להגביל לתנאים מסוימים, ואי הגבלה אינה חלק מההגדרה של תרומה.
עד כאן משה...
עכשיו אני:
אם אתה נותן להם כסף בגלל ההנאה מפרות העמל הרי יש כאן יותר תשלום, ולא רק תרומה... מה שבמקרה שהעניין לא חוקי, אתה שותף לו...
.
הובר,
עד כאן משה...
עכשיו אני:
אם אתה נותן להם כסף בגלל ההנאה מפרות העמל הרי יש כאן יותר תשלום, ולא רק תרומה... מה שבמקרה שהעניין לא חוקי, אתה שותף לו...
.
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73384
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 648 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
הבנתי, אני אישית לא שואל את השאלות הללו. הם פירסמו שהם בצרות, ביקשו עזרתי - החלטתי להיענות. להגנה, למלחמה, את ההחלטות הללו שהם יעשו. התוצאה הסופית תהיה זהה, תהיה פסיקה שתחליט אם זה חוקי או לא.zovirax כתב:אז זה השאלה שלי, אני תורם להם בשביל להגן על עצמם - שזה מה שאני רוצה לעשות.
או אני תורם להם שיתחילו להילחם מול האירגון זכויות יוצרים?
הבנת אותי?...
-
Huber
- חבר במועדון HT

עם משה/MOCO כבר מזמן הבנתי שאסור להיכנס לדיון - הבחור עושה את זה להנאתו הפרטית ובמעין תחושה של שליחות אישית עד כדי מלחמת קודש ולי אין את הזמן או המוטיבציה לזהramkol כתב:אקדים את משה...
הובר,
עד כאן משה...
עכשיו אני:
אם אתה נותן להם כסף בגלל ההנאה מפרות העמל הרי יש כאן יותר תשלום, ולא רק תרומה... מה שבמקרה שהעניין לא חוקי, אתה שותף לו.......
הם לא ביקשו תשלום, אין פה קשר של נותן שירות/לקוח - הם ביקשו תרומה ואני החלטתי להיענות. ה"הנאה מפירות עמלם" היא רק סיבה אחת שלי נראית הגיונית - לא משהו שאמרתי עשיתי אישית
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
zovirax, אתה לא רוצה לתרום אז אל תתרום. אתה בטח לא מצפה שהמתרגמים יפנו אליך אישית ויתחילו להסביר את מצב העיניינים לפרטי פרטים. לי לא אכפת אם זה תרומה או תשלום. נהניתי ממאות תרגומים איכותיים שלהם במשך תקופה מאוד ארוכה ואני מרגיש חובה להחזיר משהו חזרה.
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15949
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
למה מבין מה קטע שלכם, מאיזה סיבה אתם מתעצבנים?
אני לא רוצה לתרום למלחמה!
בגלל שהחבר'ה האלה סיכנו את התחת שלהם בזה שהם תרגמו , אני רוצה לעזור להם בהגנה.
יש הבדל בין פתיחת מלחמה להגנה.
יש הבדל בין פתיחת מלחמה להגנה.
איך בדיוק זה אפשרי ? יש לך אולי רעיון טוב ?ramkol כתב:מה שאני לא מבין זה, שאם יש כאן הפרה של זכויות יוצרים, ונראה לי שיש, אז למה לתמוך בהם?
הרבה יותר טוב שהעניינים יאורגנו מבחינה חוקית, יעלה מעט כסף, ונזכה לתרגומים תקינים ברמה גבוהה ו חוקיים...
או שלא הבנתי משהו כאן....
....
נו?!!! ואז ? בא נגיד שאנחנו שותפים אחרי מעשה , זה הרי לא רצח/גניבה/WTF , אנחנו מדברים כאן על משהו שהחוק הוא לצידם כי הם גדולים ושלטים היטב הן במדיה והן בפולטיקאים , כי אחרת זה לא היה כךramkol כתב:אקדים את משה...
הובר,
עד כאן משה...
עכשיו אני:
....
בשביל שתהיה גניבה אמיתית מזכויות יוצרים , הלקוח חייב לקנות את זכות השימוש ביצירה בכול פורמאט שהוא לכול ימי חייו , שנינו יודעים שאז לא יהיו הוצאות חדשות בבלו ריי או בפורמאטים עתידיים , אבל עדיין אם אתה לא מוכר זכויות שימוש ללא הגבלה , אתה גם לא יכול לומר שזה גניבה . אלא מאי ? יש פולטיקאים ולובי ומדיה שהצליחו לעשות מזה איסור והם נלחמים על זה במלחמה אבודה מראש
אז לכן לעזור להם אולי לא חוקי מבחינת החוק היבש , אבל זה לבטח הרבה יותר מוסרי מאשר חברות הסרטים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
לא הבנתי מה הבעיה לתרום למישהו להגנה המשפטית שלו.
למה התרומה? הם מבקשים תרומה בכדי לשלם לעורכי הדין שלהם. אתם מרגישים שאתם רוצים לתמוך בהם כלכלית, סבבה. אתם לא, גם סבבה.
מה התוצאה של התרומה? עורכי דין טובים יותר אולי, ופחות סיכוי להרשאה, מאסר וקנסות יקרים.
למה התרומה? הם מבקשים תרומה בכדי לשלם לעורכי הדין שלהם. אתם מרגישים שאתם רוצים לתמוך בהם כלכלית, סבבה. אתם לא, גם סבבה.
מה התוצאה של התרומה? עורכי דין טובים יותר אולי, ופחות סיכוי להרשאה, מאסר וקנסות יקרים.
-
Huber
- חבר במועדון HT

חס וכרפס - אף אחד לא מתעצבן - ברוגעzovirax כתב:למה מבין מה קטע שלכם, מאיזה סיבה אתם מתעצבנים?
יש הבדל בין פתיחת מלחמה להגנה....
אנחנו פשוט לא מעוניינים להיכנס להם לתחתונים ולקבל את התשובות הללו, כשאצלי זה לפחות נובע מהעובדה שאני אישית לא חושב שתרומה של סכום כסף קטן נותנת לי את הזכות הזו ובנוסף לי אישית זה לא משנה אם זה להגנה או למתקפה, התוצאה הסופית היא מה שמעניינת אותי.
-
Huber
- חבר במועדון HT

בדיוק. תרומה שלי למטרה מסוימת לא הופכת אותי בשום צורה ואופן שותף לכתב האישום. אם אני יכול לעזור להם להמשיך ותרום לנו כקהילה - בהחלט אעזור. לא כולם חייבים להיות שותפים לדיעותיי ולא כולם חייבים לתרום, כל אחד והחלטתו האישית.oferlaor כתב:לא הבנתי מה הבעיה לתרום למישהו להגנה המשפטית שלו.
מה התוצאה של התרומה? עורכי דין טובים יותר אולי, ופחות סיכוי להרשאה, מאסר וקנסות יקרים....
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
מחזקבדיוק. תרומה שלי למטרה מסוימת לא הופכת אותי בשום צורה ואופן שותף לכתב האישום. אם אני יכול לעזור להם להמשיך ותרום לנו כקהילה - בהחלט אעזור. לא כולם חייבים להיות שותפים לדיעותיי ולא כולם חייבים לתרום, כל אחד והחלטתו האישית....
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

ולאיזה תוצאה אתה מקווה שהם יגיעו?Huber כתב:חס וכרפס - אף אחד לא מתעצבן - ברוגעzovirax כתב:למה מבין מה קטע שלכם, מאיזה סיבה אתם מתעצבנים?
יש הבדל בין פתיחת מלחמה להגנה....![]()
אנחנו פשוט לא מעוניינים להיכנס להם לתחתונים ולקבל את התשובות הללו, כשאצלי זה לפחות נובע מהעובדה שאני אישית לא חושב שתרומה של סכום כסף קטן נותנת לי את הזכות הזו ובנוסף לי אישית זה לא משנה אם זה להגנה או למתקפה, התוצאה הסופית היא מה שמעניינת אותי....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
zovirax,
התביעה מבקשת מיליון ש"ח מכל אחד, אני מניח שמי שרוצה לתרום רוצה למנוע פשיטת רגל או חובות ענק.
אני לא חושב שמי שתורם להם צריך לדעת באיזה טיעונים משפטיים הם ישתמשו או אפילו שזה מקנה להם זכות לקבוע קו הגנה...
התביעה מבקשת מיליון ש"ח מכל אחד, אני מניח שמי שרוצה לתרום רוצה למנוע פשיטת רגל או חובות ענק.
אני לא חושב שמי שתורם להם צריך לדעת באיזה טיעונים משפטיים הם ישתמשו או אפילו שזה מקנה להם זכות לקבוע קו הגנה...
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

עפר - לפי מה שהבנתי , לא הוגש אף כתב אישום עדיין.
אין תביעה , הכל באוויר.
ציטוט מהמכתב שהם שלחו:
הבנת?
אין תביעה , הכל באוויר.
ציטוט מהמכתב שהם שלחו:
אם הקבוצה תתפרק והשלושה מתרגמים האלה יחדלו לתרגם אז לא יהיה כלום... לא יהיה משפט.בימים האחרונים קהילת התרגומים ברשת הישראלית נמצאת בסיכון עקב מכתבי אזהרה...
הבנת?
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
לא בהכרח נכון. אומנם אני לא עורך דין, אבל לדעתי כל עוד אתה תורם למשהו אתה מעודד אותו. במקרה כזה אתה עלול להיות מואשם בהסתה/סיוע לדבר עבירה.Huber כתב:בדיוק. תרומה שלי למטרה מסוימת לא הופכת אותי בשום צורה ואופן שותף לכתב האישום. אם אני יכול לעזור להם להמשיך ותרום לנו כקהילה - בהחלט אעזור. לא כולם חייבים להיות שותפים לדיעותיי ולא כולם חייבים לתרום, כל אחד והחלטתו האישית.oferlaor כתב:לא הבנתי מה הבעיה לתרום למישהו להגנה המשפטית שלו.
מה התוצאה של התרומה? עורכי דין טובים יותר אולי, ופחות סיכוי להרשאה, מאסר וקנסות יקרים.......