הסרט הכי טוב של השנה (והעשור)

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
kidney_stone
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 152
שם מלא: אריק. ט.
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #101 

היום הוא גם יצא לרשת ב 720P (אוטוטו 1080)
Think for yourself, question authority
סיפורי תמיכה שקרו באמת - http://is.gd/s4IM

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #102 

תגידו, האם אני היחיד פה שחושב שהסרט הזה הוא "סתאם" סרט ממוצע מינוס של טרנטינו?!
גם אני אחד מחובבי הז'אנר של טרנטינו, וחושב שספרות זולה הוא פשוט יצירת אמן אבל Inglorious Basterds בעיני הוא "סתאם" עוד סרט לא רע מבית טרנטינו, אבל ממש לא משהו מעבר לזה! לטעמי, רובכם נסחפתם קצת בגלל המיוחדות של הסרט הזה....ולא בגלל הטיב שלו. המונולוגים, הדיאלוגים והטסריט בסרט אומנם יפים, אבל רובם הם טרנטינו קלאסי, הם לא מחדשים משהו מעבר לכך ובעיקר ברוב הפעמים הם לא מפתיעים כל כך. "האקשן" של הסרט הוא לא רע, אבל שוב, לא משהו שהופך את הסרט למיוחד ומהנה כל כך. בקשר, לניתוחים והרעיונות "הספרותיים" שמסתתרים בסרט, אז באמת זה מאוד מעניין ומאוד משעשע אבל לא במידה שגורמת להתרגשות חד פעמית מהסרט בזמן הצפייה!
בקשר לטרנטינו, אני מאלה שחושבים שהאדם באמת גאון אבל מאוד-מאוד חד גווני בסרטים שלו. יפים ככל שיהיו (וזה בדר"כ מה שחושב) עדיין הם יותר מידי דומים אחד לשני

theezway
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2344
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

אני דווקא מעדיף את זה על פני ספרות זולה

שליחה #103 

osherov כתב:תגידו, האם אני היחיד פה שחושב שהסרט הזה הוא "סתאם" סרט ממוצע מינוס של טרנטינו?!
גם אני אחד מחובבי הז'אנר של טרנטינו, וחושב שספרות זולה הוא פשוט יצירת אמן אבל Inglorious Basterds בעיני הוא "סתאם" עוד סרט לא רע מבית טרנטינו, אבל ממש לא משהו מעבר לזה! לטעמי, רובכם נסחפתם קצת בגלל המיוחדות של הסרט הזה....ולא בגלל הטיב שלו. המונולוגים, הדיאלוגים והטסריט בסרט אומנם יפים, אבל רובם הם טרנטינו קלאסי, הם לא מחדשים משהו מעבר לכך ובעיקר ברוב הפעמים הם לא מפתיעים כל כך. "האקשן" של הסרט הוא לא רע, אבל שוב, לא משהו שהופך את הסרט למיוחד ומהנה כל כך. בקשר, לניתוחים והרעיונות "הספרותיים" שמסתתרים בסרט, אז באמת זה מאוד מעניין ומאוד משעשע אבל לא במידה שגורמת להתרגשות חד פעמית מהסרט בזמן הצפייה!
בקשר לטרנטינו, אני מאלה שחושבים שהאדם באמת גאון אבל מאוד-מאוד חד גווני בסרטים שלו. יפים ככל שיהיו (וזה בדר"כ מה שחושב) עדיין הם יותר מידי דומים אחד לשני
...
ספרות זולה היה מקורי, אבל הוא פחות תפס אותי מלמשל כלבי אשמורת שלו (איזו יכולת זה לרתק לאורך סרט שלם, כשרובו מתבצע בדיוק באותו מקום).
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il

arik35
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 688
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #104 

osherov כתב:תגידו, האם אני היחיד פה שחושב שהסרט הזה הוא "סתאם" סרט ממוצע מינוס של טרנטינו?!
...

אתה לא היחיד לצערי... להשוות את הסרט הזה לספרות זולה ולכלבי אשמורת זו בדיחה עצובה במקרה הטוב.
הסרט לא רע, מה שכן אם טרנטינו לא היה חותם עליו , הסרט הזה היה זוכה להרבה פחות התייחסות.
מה שכן יחסית לסרטים העלובים שיוצאים בשנים האחרונות הוא טוב, זה כמו בחורה ממוצעת שעומדת ליד חבורת בחורות מ"לרדת בגדול" ופתאום נראית דוגמנית צמרת...

iziko
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1192
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #105 

טוב שירשור או לא שירשור סרט העשור לדעתי צריך לשנות לו את הכותרת ולהדגיש שמדובר פה רק בסדרט אחד והוא "ממזרים חסרי כבוד" נכנסתי לשירשור אחרי כותרת מעניינת ואמרתי לעצמי הנה שירשור על דעותיהם של אנשים על סרט/י העשור שלהם ובמקום קיבלתי שירשור על "ממזרים חסרי כבוד"...

jepe
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1411
נתן תודות: 193 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #106 

ראיתי אתמול את הסרט והוא באמת מעולה בלשון המעטה.

הרבה זמן לא נהניתי כ"כ מסרט.

משחק מדהים והדיאלוגים מעולים.

Booboo
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1929
נתן תודות: 23 פעמים

שליחה #107 

לי יש כלל: לראות כל סרט פעם אחת בלבד. חבל לבזבז זמן על סרטים שכבר ראיתי כשיש סרטים חדשים שעדיין לא ראיתי.
כמובן שיש חריגים, אבל מעט מאוד.
ה-חריג בהא הידיעה שלי זה "ספרות זולה", שראיתי אולי 5 פעמים. יותר מכל סרט אחר בחיים.
בכל מקרה מבחינתי לפחות אין מה להשוות ל"ממזרים חסרי כבוד". "ספרות זולה" לוקח בהליכה.
את "כלבי אשמורת" אגב ראיתי רק פעמיים. הספיק לי.

בכל מקרה, השאלה המקורית של עפר הייתה על עשור, אז בשבילי בעשור הנוכחי היו עוד כמה סרטים לא רעים בכלל ששווים אזכור הרבה יותר לדעתי מ"ממזרים חסרי כבוד":

1. התנפצות
2. מיליון דולר בייבי
3. כנופיות ניו-יורק
4. הפסנתרן
5. מיס סאנשיין הקטנה

גם "מיסטיק ריבר", "גלדיאטור" ו-"זה ייגמר בדם" שווים אזכור אבל פחות.
"When all are one and one is all, To be a rock and not to roll"

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #108 

אני עדיין לא ראיתי את הסרט , אבל לגבי התנפצות אני מסכים איתך . זה סרט שראיתי מזמן , אין לי עותק חדש שלו , ועדיין אני זוכר אותו , כי הוא עשה אימפקט גדול . וזה אומר הרבה על הסרט

nadavck
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3328
נתן תודות: 223 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #109 

Booboo כתב:לי יש כלל: לראות כל סרט פעם אחת בלבד. חבל לבזבז זמן על סרטים שכבר ראיתי כשיש סרטים חדשים שעדיין לא ראיתי.
כמובן שיש חריגים, אבל מעט מאוד.
ה-חריג בהא הידיעה שלי זה "ספרות זולה", שראיתי אולי 5 פעמים. יותר מכל סרט אחר בחיים.
בכל מקרה מבחינתי לפחות אין מה להשוות ל"ממזרים חסרי כבוד". "ספרות זולה" לוקח בהליכה.
את "כלבי אשמורת" אגב ראיתי רק פעמיים. הספיק לי.

בכל מקרה, השאלה המקורית של עפר הייתה על עשור, אז בשבילי בעשור הנוכחי היו עוד כמה סרטים לא רעים בכלל ששווים אזכור הרבה יותר לדעתי מ"ממזרים חסרי כבוד":

1. התנפצות
2. מיליון דולר בייבי
3. כנופיות ניו-יורק
4. הפסנתרן
5. מיס סאנשיין הקטנה

גם "מיסטיק ריבר", "גלדיאטור" ו-"זה ייגמר בדם" שווים אזכור אבל פחות.
...
זה הכל עניין מאוד אישי וקשור לטעם של הצופה. מהסרטים שרשמת כאן אולי שניים נכנסים לרשימת ה- 50 הטובים שלי. אולי.... לדוגמא התנפצות מבחינתי היה סרט קיטצ' חסר טעם... אבל כאמור, זה עניין אישי מאוד.
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke

Booboo
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1929
נתן תודות: 23 פעמים

שליחה #110 

על טעם ועל ריח אין מה להתווכח (Y)
לא כל אחד שאהב מאוד את "300" ישמח להעביר בסינמטק מרתון של סרטי ברגמן משנות ה-50 בשחור לבן :lol:
"When all are one and one is all, To be a rock and not to roll"

theezway
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

אני דווקא מאוד נהנה מצפייה חוזרת בסרטים טובים

שליחה #111 

יש סרטים שזה רק מוסיף להם.
למשל סרטים שנגמרים רע (למשל מיסטיק ריבר או 7 חטאים)
או סרטים שמתארים תהליך כלשהו ושינוי שעוברת הדמות הראשית (למשל בלתי נסלח שבו הגיבור מתחיל את הסרט כחוואי פשוט ומגדל חזירים ומסיים אותו בדיוק כמו הרוצח השתיין שהוא היה בעבר). אחרי שאתה רואה את הסרט פעם, אתה הרבה יותר שם לב לדקויות שבונות את הדמות והסרט ולא שמת לב אליהן בפעם הקודמת.

Zrizi
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 408
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 29 פעמים

שליחה #112 

הרסת לי את בלתי נסלח
זה ממש בלתי נסלח

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #113 

באתי, ראיתי ולא התרשמתי.

זה אולי סרט טוב למי שמעולם לא ראה סרטים של טרנטינו ולכן אופי הבימוי, זויות הצילום, המוזיקה והתנהלות העלילה שאופיינית לבמאי זה היא חידוש עבורו אבל עבורי זה היה מיחזור של ספרות זולה ולהרוג את ביל ולדעתי אחת ההופעות החלשות של בראד פיט על המסך.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

theezway
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

אני מקווה שאתה צוחק

שליחה #114 

Zrizi כתב:הרסת לי את בלתי נסלח
זה ממש בלתי נסלח
...
ואם לא, תראה את הסרט כבר :)

danielobreja
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 465
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #115 

Catskinner כתב:באתי, ראיתי ולא התרשמתי.

זה אולי סרט טוב למי שמעולם לא ראה סרטים של טרנטינו ולכן אופי הבימוי, זויות הצילום, המוזיקה והתנהלות העלילה שאופיינית לבמאי זה היא חידוש עבורו אבל עבורי זה היה מיחזור של ספרות זולה ולהרוג את ביל ולדעתי אחת ההופעות החלשות של בראד פיט על המסך.
...
מה חלש בהופעה שלו בידיוק ?

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #116 

הופעה אנמית ושבלונית. לדמות אין עומק והוא מדקלם את הסקריפט כמו פרשת השבוע בעליה לתורה. לעומתו, דמות הקולונל הנאצי גונבת את כל הסרט.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”