שמה הוא:tamer כתב:f u c k, גם אני שכחתי איך קוראים להdanielobreja כתב:כן זה די מוזר חח
ותאמת אני ממש לא אוהב אותה (את אחותו של דקסטר שברח לי השם שלה )
היא גם מכוערת מאוד לדעתי......
f u c k' in debera

הכאב של רובנו נבע מהתינוק שלו בשלולית הדם, הקונוטציה לילדות של דקסטר הייתה מדהימה (ומתבקשת האמת). השחקנית והדמות עצמה באמת מיצו את עצמן והדמות באמת חסמה את דקסטר מלהתפתח (למרות שזה פתח במקביל כמה קונפליקטים סבירים בנהם), ככה שלדעת הרב, לפחות לפי מה שאני רואה עד עכשיו - כן, אתה כנראה בין היחידים שמצטער על אובדנהziv_r כתב:כנראה רק אני כואב את המוות של ריטה...

כן, גם אותי טיפה הרגיז הצירוף מיקרים הזה, נראה כמו עצלנות או חוסר יצירתיות של התסריטאים. "במקרה" היא הייתה חייבת לחזור דווקא באותו הרגע שרוצח סידרתי מחפש אותה? נו - באמת. ברגע ששמעתי את ההודעה שלה במשיבון היה ברור מאליו שהיא סיימה את הקריירה.oferlaor כתב:sheva23,
טיפה מרגיז שזה הכל היה BY CHANCE כי הוא הרי דאג להוציא אותה מהבית בזמן, לא ממש הגיוני שהיא היתה משאירה לו הודעה במשיבון אחרי שכל העונה היא מתקשרת אליו לסלולרי בכל פעם שהוא מתכונן לעשות משהו למישהו... פתאום הפעם החליטה להתקשר הביתה?!
התזמון של זה בהחלט מרגיז. מה שעשה את הפרק זה גם כל השתלשלות העניינים, זה שדקס "איבד את זה", כל מה שקרה עם דברה והעין הביקורתית שיש לה כרגע עליו (ואנחנו יודעים שהיא חוקרת מבריקה) ובכלל כל המסלול שהוא עשה שם. הסוף היה רק הדודבדבן שבקצפת....

תרגום:guyezra כתב:הריסון פשוט ישב לי אמא שלו, לעבר של דקסטר היה מקרי, וארתור לא ידע על זה....

לא רק אתה זיו.ziv_r כתב:כנראה רק אני כואב את המוות של ריטה...
HuberHuber כתב:קצת קשה לי להאמין שרוצח סידרתי שהורג ילדים באופן קבוע ושרוצה נקמה יחוס על חייו של הבן. זה נעשה אך ורק על מנת ליצור קונוטציה לילדות של דקסטר ובעיניי זה היה מאולץ ומלאכותי מידיי....

אני חוזר בי במידה מסויימת, ומסכים איתך שאכן היתה סטייה מהתבנית ברצח של ריטה,Huber כתב:Giliboy - הרצח של ריטה היה רצח נקמה/הרתעה ולא חלק מהתבנית הקבועה שלו ולכן הטענה שלך פגומה מיסודה. ראינו כבר שאין לו קווים אדומים לגבי מי ירצח (הוא רוצח גם ילדים) ככה שההחלטה שלו לחוס על התינוק נראית כפויה. התסריטאים פשוט רצו ליצור סצנה שתתחבר לסצנת ילדות של דקסטר וכנראה שרצו לשמור את התינוק כפותח עלילה לעונה הבאה ולכן השאירו אותו בחיים בניגוד לכל היגיון עלילתי....
Chura כתב:הוא כתב ספרים נוספים חוץ מדקסטר ?
האם יש טעם לקרוא את הספרים לאחר הסדרה גם ?...