02.08 כאן - DTT - רשמים ראשונים : מי קולט , איפה , איך ?
- H_a_R_e_L
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 9
אני נמצא בחדרה, וקולטים באיכות מעולה עם KONKA והאנטנה שעל גג הבניין. האיכות נעה בין 100 ל99.
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
H_a_R_e_L, איך הקליטה עם אנטנה פשוטה פנימית?
- H_a_R_e_L
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 9
בדקתי עם האנטנה הממש פשוטה שהגיעה עם המכשיר (זה נכנס לכניסת ant ויוצא משם מוט טלסקופי לגובה) ולא הצלחתי לקלוט כלום. כשנגעתי באנטנה - זה קלט, אבל זה לא ממש שימושי. 
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- eddy12
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 8
האם הדוגל מקולקל?
קניתי לפני כחודש מאיביי את הדונגל USB .התקנתי לפי ההוראות(כולל דרייבר)ואני לא קולט שום דבר (ת"א-נחלת יצחק)לא בתוך הבית ולא בחוץ.פשוט מופיע לי הVLC בלי כלום.לא נדלקת לי שום נורא על הדונגל.איך אפשר לבדוק את תקינות הדונגל?בתודה מראש לכל המגיבים.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5921
Re: האם הדוגל מקולקל?
eddy12 כתב:קניתי לפני כחודש מאיביי את הדונגל USB .התקנתי לפי ההוראות(כולל דרייבר)ואני לא קולט שום דבר (ת"א-נחלת יצחק)לא בתוך הבית ולא בחוץ.פשוט מופיע לי הVLC בלי כלום.לא נדלקת לי שום נורא על הדונגל.איך אפשר לבדוק את תקינות הדונגל?בתודה מראש לכל המגיבים....
זה מאוד עצוב לשמוע:-(
קח את הדונגל לאזור אחר. היה לי דונגל שלא עבד באותו אזור (נחלת יצחק), אבל עכשיו הוא עובד מצויין במודיעין ובקרית עתידים.
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

האם הלכת לפי המדריך באתר?eddy12 כתב:קניתי לפני כחודש מאיביי את הדונגל USB .התקנתי לפי ההוראות(כולל דרייבר)ואני לא קולט שום דבר (ת"א-נחלת יצחק)לא בתוך הבית ולא בחוץ.פשוט מופיע לי הVLC בלי כלום.לא נדלקת לי שום נורא על הדונגל.איך אפשר לבדוק את תקינות הדונגל?בתודה מראש לכל המגיבים....
http://www.hometheater.co.il/vt89029
אני ניסיתי וזה עבד
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5921
Itay_Pollak כתב:האם הלכת לפי המדריך באתר?eddy12 כתב:קניתי לפני כחודש מאיביי את הדונגל USB .התקנתי לפי ההוראות(כולל דרייבר)ואני לא קולט שום דבר (ת"א-נחלת יצחק)לא בתוך הבית ולא בחוץ.פשוט מופיע לי הVLC בלי כלום.לא נדלקת לי שום נורא על הדונגל.איך אפשר לבדוק את תקינות הדונגל?בתודה מראש לכל המגיבים....
אני ניסיתי וזה עבד...
גם באותו אזור?
- LAKI2222
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 128
מישהו מאזור באר שבע קולט את השידורים?
גם אם מישהו שמע ממישהו אמין שקולט זה יעזור.
תודה ושבת שלום.
תודה ושבת שלום.
- tur
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 495
אני גר באזור באר שבע. קולט את השידורים עם אנטנה קטנה של ההתקן: Avertv Volad Black HD.LAKI2222 כתב:מישהו מאזור באר שבע קולט את השידורים?
תודה ושבת שלום....
רמת סיגנל סביב 67%.
הקליטה בתדר 514MHz .
אני כבר הכנסתי את זה כחלק מערכת ה HTPC שלי (mythbuntu). והכל יופי.
- זה-הכינוי
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 620
אני חושב שאני אמור לקלוט עם הטלויזיה שלי את השידורים ( Philips 7762 ) כי בחוברת שלה רשום שהיא תומכת ב DVB-T ..
נכנסתי למצב DIGITAL TV וניסתי לכוון ל 514MHZ אבל אני מקבל ב SIGNAL QUALITY - POOR .
יש משהו מיוחד שצריך לעשות? (אני גר בהרצליה והטלויזיה מחוברת בכבל RF לאנטנה על הגג)
נכנסתי למצב DIGITAL TV וניסתי לכוון ל 514MHZ אבל אני מקבל ב SIGNAL QUALITY - POOR .
יש משהו מיוחד שצריך לעשות? (אני גר בהרצליה והטלויזיה מחוברת בכבל RF לאנטנה על הגג)
- LAKI2222
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 128
תודה רבה לךtur כתב:אני גר באזור באר שבע. קולט את השידורים עם אנטנה קטנה של ההתקן: Avertv Volad Black HD.LAKI2222 כתב:מישהו מאזור באר שבע קולט את השידורים?
תודה ושבת שלום....
רמת סיגנל סביב 67%.
הקליטה בתדר 514MHz .
אני כבר הכנסתי את זה כחלק מערכת ה HTPC שלי (mythbuntu). והכל יופי....
- eddy12
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 8
הלכתי בדיוק לפי המדריך בגלל זה יש לי חשש שהדונגל עצמו לא תקין.Itay_Pollak כתב:האם הלכת לפי המדריך באתר?eddy12 כתב:קניתי לפני כחודש מאיביי את הדונגל USB .התקנתי לפי ההוראות(כולל דרייבר)ואני לא קולט שום דבר (ת"א-נחלת יצחק)לא בתוך הבית ולא בחוץ.פשוט מופיע לי הVLC בלי כלום.לא נדלקת לי שום נורא על הדונגל.איך אפשר לבדוק את תקינות הדונגל?בתודה מראש לכל המגיבים....
אני ניסיתי וזה עבד...
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

זה-הכינוי - נסה עם אנטנה רגילה אחרת - אולי החיבור לזו על הגג כבר לא עובד, או לחלופין - אנטנה מוגברת.
- זה-הכינוי
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 620
תודה על התגובה!
מה הכוונה "אנטנה רגילה"?
כמו האנטנות הישנות שהיינו משתמשים בהם פעם לקלוט את ערוץ 1 ו 2 בצורה אנלוגית?
מה הכוונה "אנטנה רגילה"?
כמו האנטנות הישנות שהיינו משתמשים בהם פעם לקלוט את ערוץ 1 ו 2 בצורה אנלוגית?
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- CRAZYDIAMOND
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
אני כבר כמה שנים לא מחובר ל YES או להוט, אני קולט את ערוצים 1 ו-2 דרך האנטנה המרכזית שעל גג הבניין, אני גר בראשון לציון בקומה ראשונה מתוך שש קומות.
אני רוצה לרכוש את הממיר של קונקה,
האם החיבור לאנטנה המרכזית של הבנין יתן לי תוצאה טוב של איכות קליטה או שאני אחבר לממיר אנטנה פנימית מוגברת שקניתי פעם ב 80 ש"ח ושוכבת בארון כמה שנים.
וגם האם יש חוות דעת על איך איכות הקליטה בראשון לציון?
אני רוצה לרכוש את הממיר של קונקה,
האם החיבור לאנטנה המרכזית של הבנין יתן לי תוצאה טוב של איכות קליטה או שאני אחבר לממיר אנטנה פנימית מוגברת שקניתי פעם ב 80 ש"ח ושוכבת בארון כמה שנים.
וגם האם יש חוות דעת על איך איכות הקליטה בראשון לציון?
- nimrodg
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1299
זה תלוי באזור שלך. כאילו אם תרכיב את הממיר ותראה שיש לך 0 אחוז קליטה אז פשוט תבדוק עם מה קולטים יותר טוב. כרגע אי אפשר לקלוט מאנטנה פשוטה כי כרגע יש שידורי בטא.
מוזמנים לבקר בבלוג שלי חסר תקנה - בלוג בנושא תקנה 380, רכבים ומה שביניהם
- CRAZYDIAMOND
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
כשאתה כותב אנטנה פשוטה לאיזה סוג אתה מתכוון? שמגיעה עם הממיר?
- nimrodg
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1299
אכן כן לזו אני מתכוון. דיברו על כיסוי לכ-85% מהבתים עם מקלט ביתי ולכ-98% כיסוי לבעלי אנטנה חיצונית. אבל יש הבדל גדול בין רצון למציאות לכן לי נראה שכל מי שגר בעיר יצטרך להוציא אנטנה חיצונית.
מוזמנים לבקר בבלוג שלי חסר תקנה - בלוג בנושא תקנה 380, רכבים ומה שביניהם