MartinHSabag כתב:ההגדרה שלי היא:
כל מי שאכפת לו איך הוא שומע ולא רק מה הוא שומע....
כמה אודיופילים?
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3390
- שם מלא: יהושע גומא
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
- michael123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
MartinHSabag כתב:ההגדרה שלי היא:
כל מי שאכפת לו איך הוא שומע ולא רק מה הוא שומע....
אבל נראה לי ששמעתי את זה כבר פעם..
- michael123
-
- חבר מכור קשה

בנקודת החיים שלי אני גם חושב ככה, אבל יש לי אשה תומכת מאוד.אור265 כתב:שמעתי על כמה כאלה ואם זה באמת המצב אז לדעתי הם לא אודיופילים הם טונוטופילים שום מערכת בעולם לא שווה לדעתי משפחה...
יכולות להיות כל מיני סיטואציות, טוב לי שאינני צריך לוותר על התחביב (היקר מאוד)
- MartinHSabag
-
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
שאלה לא רלוונטית כי יכול להיות שהוא פשוט לא יכול (כלכלית, עיצובית, חדר בעייתי וכו').itzo כתב:הגדרה טובה.![]()
השאלה מה הוא עושה באיכפתיות הזאת....
ולכן, אם הוא עונה על ההגדרה הזו ומצידי הוא קורא את האתר בשקיקה, הולך לתערוכות, נפגש עם חברים ומדבר על הנושא אז הוא מבחינתי אודיופיל.
כמה "חולי הגה" אתה מכיר ש"עושים עם זה משהו" ?
לפני שנכנסתי לתחביב הזה, אני קודם כל "חולה הגה" ובאירלנד, באמת "עשיתי עם זה משהו", היתה לי מכונית ספורט, אבל כאן, בארץ, אני לא ממש יכול לממש את התחביב הזה, מכמה סיבות, אז אני כבר לא "חולה הגה" ?
- itzo
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1347
ענית לעצמך.
הוא כן עושה דברים עם ה"אכפתיות" שלו.:
"הוא קורא את האתר בשקיקה, הולך לתערוכות, נפגש עם חברים ומדבר על הנושא אז הוא מבחינתי אודיופיל. "
אני מניח שאחד כזה גם ישקיע במידת יכולתו כספים לטובת העניין, אחרת הוא יישאר אודיופייל בהתכתבות.
הוא כן עושה דברים עם ה"אכפתיות" שלו.:
"הוא קורא את האתר בשקיקה, הולך לתערוכות, נפגש עם חברים ומדבר על הנושא אז הוא מבחינתי אודיופיל. "
אני מניח שאחד כזה גם ישקיע במידת יכולתו כספים לטובת העניין, אחרת הוא יישאר אודיופייל בהתכתבות.
- uris
-
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
חבר'ה, משום מה נדמה שאתם מקבלים פיק ברכיים כאשר מישהו מעיז להכניס למועדון הבלעדי של ה"אודיופילים" אנשים שלא מתאימים להגדרה שלכם, אני בהחלט לא מבין מה אתם מתרגשים....
-
oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78971
- שם מלא: עפר לאור
joshua_g,
תגדיר אודיופיל איך שאתה רוצה, אבל מה אכפת לך איך זיו מגדיר את זה.
גם אני לא מסכים עם ההגדרה של זיו, אני לא מרגיש שהוא כופה אותה עלי, והיא בוודאי לא בגדר ההגדרה של בעלי האתר.
itzo,
נשאיר נושא הכבלים לדיון אחר...
תגדיר אודיופיל איך שאתה רוצה, אבל מה אכפת לך איך זיו מגדיר את זה.
גם אני לא מסכים עם ההגדרה של זיו, אני לא מרגיש שהוא כופה אותה עלי, והיא בוודאי לא בגדר ההגדרה של בעלי האתר.
itzo,
נשאיר נושא הכבלים לדיון אחר...
- ADICT
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9621
- ארז_וחני
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4949
מה איתו?ADICT כתב:רן לוי...
- ADICT
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9621
כותב מגזין רייטינג במדור אלקטרוניקה
גם וידאופיל וגם אודיאופיל
גם וידאופיל וגם אודיאופיל
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

[behave]
נערך על ידי עפר: התייחסות לגופו של אדם ולא לנושא.
[/behave]
נערך על ידי עפר: התייחסות לגופו של אדם ולא לנושא.
[/behave]
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
- itzo
-
- חבר ותיק

יהושע, אני בטוח שמנהלי האתר כבר יודעים את כל מה שכתבת.
מדהימה אותי האיבה של האיש לחלק נכבד מחברי הפורום
מדהימה אותי האיבה של האיש לחלק נכבד מחברי הפורום
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

אכן.itzo כתב:יהושע, אני בטוח שמנהלי האתר כבר יודעים את כל מה שכתבת.
מדהימה אותי האיבה של האיש לחלק נכבד מחברי הפורום...
לי זה מזכיר אדם היורק לבאר ממנה הוא שותה.
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
- uris
-
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
כל מה שאני רואה כאן אלו אנשים המפחדים על הטייטל "אודיופיל" ונהנים להתהדר בו רק בגלל שהם מאזינים למוזיקה או לציוד מסוים ומאחר והם אוהבי מוזיקה.
ובכן להבדיל מתואר "מומחה למחשבים " או "מומחה לפיסיקה" שכאן באמת צריך תעודות מוכחות של לימודים ונסיון, כדי להיות אודיופיל (ושוב זה ויכוח על הגדרת המילה) במידה ומדובר על ההגדרה של אדם האוהב מוזיקה ומשקיע כמיטב יכולתו וכספו להגיע למצב שבו הוא יהנה מההאזנה ומאיכות המוזיקה (לפי אוזניו בלבד) אזיי נמצאים בקבוצה זו המון של המוני אנשים.
אם אנחנו מדברים על הגדה ספציפית יוצר כגון "מומחה לציוד אנאלוגי" או "מומחה לפטיפונים" אז באמת ישנם אנשים מעטים יותר ואני בטוח שיהושע בינהם...
לא ראיתי שום דבר פוגע בדבריו של זיו אגב...
ובכן להבדיל מתואר "מומחה למחשבים " או "מומחה לפיסיקה" שכאן באמת צריך תעודות מוכחות של לימודים ונסיון, כדי להיות אודיופיל (ושוב זה ויכוח על הגדרת המילה) במידה ומדובר על ההגדרה של אדם האוהב מוזיקה ומשקיע כמיטב יכולתו וכספו להגיע למצב שבו הוא יהנה מההאזנה ומאיכות המוזיקה (לפי אוזניו בלבד) אזיי נמצאים בקבוצה זו המון של המוני אנשים.
אם אנחנו מדברים על הגדה ספציפית יוצר כגון "מומחה לציוד אנאלוגי" או "מומחה לפטיפונים" אז באמת ישנם אנשים מעטים יותר ואני בטוח שיהושע בינהם...
לא ראיתי שום דבר פוגע בדבריו של זיו אגב...
- michael123
-
- חבר מכור קשה

פיסיקה אולי צריך, אבל "מומחה למחשבים" - בטוח לא צריך תעודה.ובכן להבדיל מתואר "מומחה למחשבים " או "מומחה לפיסיקה" שכאן באמת צריך תעודות מוכחות של לימודים ונסיון...
אני גם לא מבין את המושג.. מי זה?
א. כי אתה מזדהה איתו בנושאים אלה כנראהלא ראיתי שום דבר פוגע בדבריו של זיו אגב......
ב. כי זה לא היה מכוון כלפיך
- itzo
-
- חבר ותיק

כמו שאומרים : הכל אישי (צמד המילים האהוב עלי אחרי "הכל יחסי") 
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

בעיני המתבונן.uris כתב:כל מה שאני רואה כאן אלו אנשים המפחדים על הטייטל "אודיופיל" ונהנים להתהדר בו רק בגלל שהם מאזינים למוזיקה או לציוד מסוים ומאחר והם אוהבי מוזיקה....
התחלתי להתעניין במערכות שמע איכותיות עשרות שנים לפני ששמעתי את המושג "אודיופיל" – הרבה לפני האינטרנט, כאשר לא היה בפני מי להתהדר.
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
- ארז_וחני
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4949
יהושע,
נדמה לי שמרבית חברי הפורום שקוראים או משתתפים על בסיס קבוע (ולא על בסיס מזדמן של שאלה חד-פעמית) מכירים ומעריכים גם אותך וגם את זיו.
אני קורא את הפוסט הזה ומתרשם שהדברים גולשים כבר לפסים אישיים וחבל.
העברת ומיצית עד תום את המסר ולהערכתי, אין אחד מחברי הפורום הקבועים שלא הבין את המסר שלך. חלקם כנראה מסכימים וחלקם כנראה לא מסכימים.
אני מציע להחזיר את הדיון לפסים המקצועיים/עניניים שלמטרותיו הפורום הוקם וקיים.
כולם הבינו שלדעתך היה ראוי שזיו יביע את עמדתו באופן שונה ועדיין זו לא סיבה להתנצחות האינסופית הזאת.
אגב, גם (או אפילו) אתה חטאת בחטא קטן כאשר אתה מצד אחד אומר "מי שלא רואה את הלגלוג, הבוז והשנאה של זיו לאודיופילים – טחו עיניו מראות. " ומצד שני אתה כותב בפוסט אחר "ההתנשאות והיהירות הם בעיני המתבונן".
באותה מטבע לשון שלך אפשר לאמר ש"הלגלוג, הבוז והשנאה הן בעיני המתבונן...".
אני באמת מציע לרדת מהפסים האישיים. יש יותר מדי תגובות לגופו של אדם במקום לגופו של עניין ולא רק בפוסט הזה.
אני מאוד מקווה שתגובה זו לא פגעה בך, זו ממש לא הכוונה, אולם אם זה קרה , קבל את התנצלותי מראש
נדמה לי שמרבית חברי הפורום שקוראים או משתתפים על בסיס קבוע (ולא על בסיס מזדמן של שאלה חד-פעמית) מכירים ומעריכים גם אותך וגם את זיו.
העברת ומיצית עד תום את המסר ולהערכתי, אין אחד מחברי הפורום הקבועים שלא הבין את המסר שלך. חלקם כנראה מסכימים וחלקם כנראה לא מסכימים.
כולם הבינו שלדעתך היה ראוי שזיו יביע את עמדתו באופן שונה ועדיין זו לא סיבה להתנצחות האינסופית הזאת.
אגב, גם (או אפילו) אתה חטאת בחטא קטן כאשר אתה מצד אחד אומר "מי שלא רואה את הלגלוג, הבוז והשנאה של זיו לאודיופילים – טחו עיניו מראות. " ומצד שני אתה כותב בפוסט אחר "ההתנשאות והיהירות הם בעיני המתבונן".
אני באמת מציע לרדת מהפסים האישיים. יש יותר מדי תגובות לגופו של אדם במקום לגופו של עניין ולא רק בפוסט הזה.
אני מאוד מקווה שתגובה זו לא פגעה בך, זו ממש לא הכוונה, אולם אם זה קרה , קבל את התנצלותי מראש
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

ארז,ארז_וחני כתב:יהושע,
אני מאוד מקווה שתגובה זו לא פגעה בך, זו ממש לא הכוונה, אולם אם זה קרה , קבל את התנצלותי מראש...
לא נפגעתי.
מרבית ההתייחסויות שלי לגופו של אדם הן תגובה לדברי אחרים.
כאשר עופר לאור כותב שהכול בסדר, אני מוצא לנכון להראות שזה לא בדיוק כך.
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
-
oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78971
- שם מלא: עפר לאור
joshua_g,
יש לך משקעים עם זיו - אתה מוזמן ללבן את זה איתו בהודעות פרטיות ולא מעל דפי האתר.
אתה שם מילים בפיו ומחליט שהוא מזלזל כשזה לא ככה. לא ראיתי פניה אחת לגופו של אדם מצידו של זיו אלא רק מצדך.
הדיון יורד לפסים אישיים ובמידה רבה בגלל התלהטות והתלהמות שלך ולכן אני סוגר אותו.
במקומך הייתי מביט פנימה טיפה וקורא שוב את השרשור ומנסה להבין כיצד הוא הדרדר כל כך - וזה לא רק בגלל זיו.
יש לך משקעים עם זיו - אתה מוזמן ללבן את זה איתו בהודעות פרטיות ולא מעל דפי האתר.
אתה שם מילים בפיו ומחליט שהוא מזלזל כשזה לא ככה. לא ראיתי פניה אחת לגופו של אדם מצידו של זיו אלא רק מצדך.
הדיון יורד לפסים אישיים ובמידה רבה בגלל התלהטות והתלהמות שלך ולכן אני סוגר אותו.
במקומך הייתי מביט פנימה טיפה וקורא שוב את השרשור ומנסה להבין כיצד הוא הדרדר כל כך - וזה לא רק בגלל זיו.