אני מודה שגם לי יש בעיה לרכוש רכיב blind .9000es כתב:שלום לכולם .
אכן ביקורת מעולה של עופר לגבי הנגן . וגם נראה נגן ברמה איכותית .
לדעתי לרכוש נגן בלי לראות את היכולת הפיזית שלו מול העיניים . ללא יבואן בארץ זה פשוט יותר גרוע מיבוא פרללי .
זה בדיוק לרכוש מסך כל שהוא בלי לראות את היכולת שלו פיזית מול העיניים ....
תגובות לביקורת: נגן בלוריי אוניברסלי של OPPO, קבלו את BDP-83
Joshua_G כתב:אז המחיר סופי של BDP-83 הוא : 499*1,33+ 118 = 781,67 דולר. נכון?evgenyv כתב:בדרך כלל המיסוי הוא על מחיר המוצר בתוספת עלות ההובלה.oferlaor כתב:לגבי המחיר - המחיר שלו הוא 500$, המיסוי עליו הוא טיפה יותר מ-32% (בגלל העליה במע"מ, גם עלה מס הקניה).
מכיוון שקיבלתי אותו לפני כמה חודשים (הוא בבדיקה זמן ארוך למדי), העלויות המדוייקות שאני שילמתי שונים מאלה שאחרים שילמו (קרי: אני שילמתי יותר...)
המיסוי על המחיר או על מחיר + הובלה? יש עוד הוצאות?.........
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
evgenyv כתב:לאJoshua_G כתב:אז המחיר סופי של BDP-83 הוא : 499*1,33+ 118 = 781,67 דולר. נכון?evgenyv כתב:בדרך כלל המיסוי הוא על מחיר המוצר בתוספת עלות ההובלה.oferlaor כתב:לגבי המחיר - המחיר שלו הוא 500$, המיסוי עליו הוא טיפה יותר מ-32% (בגלל העליה במע"מ, גם עלה מס הקניה).
מכיוון שקיבלתי אותו לפני כמה חודשים (הוא בבדיקה זמן ארוך למדי), העלויות המדוייקות שאני שילמתי שונים מאלה שאחרים שילמו (קרי: אני שילמתי יותר...)
המיסוי על המחיר או על מחיר + הובלה? יש עוד הוצאות?.........
מיסוי מתווסף בסוף - על המוצר ומשלוח יחד. בנוסף, יש כמה עמלות בדואר...
יופי של סקירה
מקיפה מקצועית ומהנה
ויופי של מכשיר ...כבעלים של שלשה מכשירים קודמים מחברה זו אני שוקל ברצינות ליבא אותו-אישית בשבילי כמובן,
כשם שסמכתי עליהם בעבר והם לא איכזבו אותי ,אינני מפחד מטיפול בבעיות -אם יהיו -ישירות מולם ,כי בתחילת הדרך שלהם כשהיתה בעיה במכשיר שברשותי הם נתנו לי שירות המלך -יותר מהר מחלק מהחברות עם יבואן מקומי.
אני רק מחכה שיהיה ZONE FREE לבלו ריי שלהם ולפי פרסומים לא רשמיים כמובן בחו''ל ,יש מצב לכך..
למרות שזו קפיצת מחירים במחירים שחברת OPPO הרגילו אותנו לדעתי המכשיר יהיה שווה את כספו.
עופר
מקיפה מקצועית ומהנה
ויופי של מכשיר ...כבעלים של שלשה מכשירים קודמים מחברה זו אני שוקל ברצינות ליבא אותו-אישית בשבילי כמובן,
כשם שסמכתי עליהם בעבר והם לא איכזבו אותי ,אינני מפחד מטיפול בבעיות -אם יהיו -ישירות מולם ,כי בתחילת הדרך שלהם כשהיתה בעיה במכשיר שברשותי הם נתנו לי שירות המלך -יותר מהר מחלק מהחברות עם יבואן מקומי.
אני רק מחכה שיהיה ZONE FREE לבלו ריי שלהם ולפי פרסומים לא רשמיים כמובן בחו''ל ,יש מצב לכך..
למרות שזו קפיצת מחירים במחירים שחברת OPPO הרגילו אותנו לדעתי המכשיר יהיה שווה את כספו.
עופר
052-4200610
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
כפי שכתבתי בסקירה יש מולטיזון בלוריי היום.
רשמית לעולם לא יהיה. זה נגד חוקי ה bda
רשמית לעולם לא יהיה. זה נגד חוקי ה bda
oferlaor כתב:כפי שכתבתי בסקירה יש מולטיזון בלוריי היום.
רשמית לעולם לא יהיה. זה נגד חוקי ה bda...
אבל כן
http://www.mkvplayers.com/vmchk/Blu-ray ... u-ray.html
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3390
- שם מלא: יהושע גומא
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
כתוב שם: Preliminary Features (Subject to Change) .evgenyv כתב:oferlaor כתב:כפי שכתבתי בסקירה יש מולטיזון בלוריי היום.
אבל כן
http://www.mkvplayers.com/vmchk/Blu-ray ... u-ray.html...
המכשיר לא יוצא מהיצרן Blue-Ray Zone Free .
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
כמו שאני הבנתי את זה, כתוב שהמפרט עשוי להישתנות בגלל שהחברה ממשיכה לפתח את המוצר. אולי אני טועה.Joshua_G כתב:כתוב שם: Preliminary Features (Subject to Change) .evgenyv כתב:oferlaor כתב:כפי שכתבתי בסקירה יש מולטיזון בלוריי היום.
אבל כן
http://www.mkvplayers.com/vmchk/Blu-ray ... u-ray.html...
המכשיר לא יוצא מהיצרן Blue-Ray Zone Free ....
בכל מקרה, זה לא חשוב לקונה כי הוא קונה מכשיר מולטיזון.
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3390
- שם מלא: יהושע גומא
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
המושג Multi-zone שייך לתקליטורי DVD , בתקליטורי Blue-ray המונח Region free .
במפרט של היצרן, המכשיר הוא לא Blue-ray Region free .
מאידך, קיימים עדכוני קושחה פיראטיים ההופכים אותו ל- Region free .
קיימות מספר חנויות בחו"ל המוכרות נגני Blue-ray חדשים עם קושחה פרוצה ההופכת אותם ל- Region free . זה לא אומר שהם יצאו כך מהיצרן.
במפרט של היצרן, המכשיר הוא לא Blue-ray Region free .
מאידך, קיימים עדכוני קושחה פיראטיים ההופכים אותו ל- Region free .
קיימות מספר חנויות בחו"ל המוכרות נגני Blue-ray חדשים עם קושחה פרוצה ההופכת אותם ל- Region free . זה לא אומר שהם יצאו כך מהיצרן.
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
- haifaboy
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 262
- נתן תודות: 156 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
- יצירת קשר:
מאמר יפה אבל ..
לפי מה שהנתי המכשיר נעול לאיזורים ופתיחתו היא לא בעצם משהו רשמי. במדינה כמו שלנו שהיא בעצם היחידה על הגלובוס לדעתי שצריכה מכשיירם שהם חופשיים מנעילות איזוירם תודות לשוק הקטן שלנו , מכשיר שהוא לא פתוח לאיזורים גם ב DVD וגם בבלו ריי הוא לא פונקציונלי.
אם אני אספו סרטים שקונה גם בארה"ב , גם באירופה וגם בארץ אני חייב מכשיר פתוח . מעבר לכך במחיר המודבר ( 2700 שח ) עגיף כבר לקנות בארץעם אחריות ...
אם אני אספו סרטים שקונה גם בארה"ב , גם באירופה וגם בארץ אני חייב מכשיר פתוח . מעבר לכך במחיר המודבר ( 2700 שח ) עגיף כבר לקנות בארץעם אחריות ...
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
haifaboy,
עיין בשרשור מתחילתו.
תקנות ה BD מונעות מכל היצרנים / יבואנים לשווק מכשיר שפתוח לכל האיזורים - זה פשוט מנוגד לתקן ולחוק.
לא יימכר נגן שפתוח multi zone באופן רשמי.
עיין בשרשור מתחילתו.
תקנות ה BD מונעות מכל היצרנים / יבואנים לשווק מכשיר שפתוח לכל האיזורים - זה פשוט מנוגד לתקן ולחוק.
לא יימכר נגן שפתוח multi zone באופן רשמי.
אני בטוח שעם הזמן ימכרו בצורה כזאת או אחרת, אחרת לא יהיה להם מספיק ביקושuriler כתב:haifaboy,
לא יימכר נגן שפתוח multi zone באופן רשמי....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
Haifaboy,
למה? המזריק הרחוק, בשאר אסיה, רוסיה ואפילו אירופה וארה״ב לא רוצים region free?
ברור שכן... כולם שונאים נעילות טפשיות כאלה...
למה? המזריק הרחוק, בשאר אסיה, רוסיה ואפילו אירופה וארה״ב לא רוצים region free?
ברור שכן... כולם שונאים נעילות טפשיות כאלה...
נראה לי שאזמין את ה-83-OPPO...
מציעים אותו גם עם Hardware Region Free - מסתבר שזה כבל עם צ'יפ באמצע, שמחליף את
הכבל (ללא הצ'יפ) בין ה-IR בחזית ללוח הראשי.
מצאתי כמה תמונות ב-EBAY
http://cgi.ebay.com/OPPO-BDP-83-DIY-REG ... 41004r4389
לדברי המוכר (וכך נראה מבדיקה בפורומים) אפשר אחרי ההתקנה להשתמש בקושחה מקורית ללא בעיה,
ועדיין לנגן כל DVD ו-BD מכל איזור.
למישהו יש מושג אין הטריק הזה עובד מבחינה טכנית?...
Batnun
.
הכבל (ללא הצ'יפ) בין ה-IR בחזית ללוח הראשי.
מצאתי כמה תמונות ב-EBAY
http://cgi.ebay.com/OPPO-BDP-83-DIY-REG ... 41004r4389
לדברי המוכר (וכך נראה מבדיקה בפורומים) אפשר אחרי ההתקנה להשתמש בקושחה מקורית ללא בעיה,
ועדיין לנגן כל DVD ו-BD מכל איזור.
למישהו יש מושג אין הטריק הזה עובד מבחינה טכנית?...
Batnun
.
הסיבה היא, כפי שציינתי, שאז ניתן להשתמש בקושחה הרשמית האחרונה ברגע שהיא זמינה, ולא לחכות לגירסהJoshua_G כתב:איני רואה סיבה לשלם $125 בתוספת מע"מ עבור משהו שיכול להתבצע באמצעות שדרוג קושחה ללא כל תשלום....
ממקור לא רשמי שמישהו פרץ והעלה לאינטרנט...
Batnun
.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46430
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5086 פעמים
sam22,
התכוונת "מי שרוצה ביקורת נוספת חיצונית", כי ביקורת כבר כולנו קראנו לפני מספר שבועות
התכוונת "מי שרוצה ביקורת נוספת חיצונית", כי ביקורת כבר כולנו קראנו לפני מספר שבועות