תגובות למאמר: DTT - ברכה או בזיון?

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942

שליחה

oferlaor כתב:מסכים לחלוטין, הגישה שנקטו כאן, והחשיבות שנותנים לערוצים 99 ו-33 ביחס ל-1,2,10 פשוט מדהימה אותי בכל פעם מחדש. הרשות השניה מפספסת כאן בגדול שהיא לא פותחת כיווץ סטטיסטי עוד בשלב שידורי הנסיון.

חכה עד שיוסיפו עוד ערוץ (יש "מקום" לעוד אחד כזה) ואז בכלל האיכות תהיה "מצויינת".

אני חושב שכל אלה שחושבים על להתחבר יתנתקו ויבקשו את הכסף בחזרה אחרי משחק כדורגל אחד בדבר הזה.

לצערי כל הטענות שלי נופלות על אוזנים ערלות ולא נראה לי שמשהו יזוז אפילו מילימטר שם לפני פתיחת השידורים הרשמית. אני ממש מקווה שמשהו יזוז, אבל לא נורא אופטימי, יש עוד הרבה צעדים שאפשר לקחת לשפר את האיכות.

HDMI על ממיר כזה זה שימושי בערך כמו ליפסטיק על חזיר.
...
ערוץ 33 בכלל בזיון. למה המדינה מפיקה ערוץ בערבית? יש 400 ערוצים בערבית. ולמה אני צריך לממן את זה?

הטכנאיקרמר
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 1283

שליחה

כי הערבים רוצים לדעת את האמת . הם צופים בערוץ הזה . זה ערוץ חדשות . אני מבקר בבתים . ורואה איך רואים את מהדורת החדשות .לכן הערוץ הזה גם משודר בצפון במשדר ענק . בVHF CH10 . וגם מברכז . ערוץ CH08 נהפך לערבית מישעה 6:30 עד 7:30 לערבית . במיוחד לערבי ישראל
רק הטכנאי קרמר

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

oferlaor כתב:קרמר,

אני מזהיר אותך שוב - קידום עיניינך (מה לעשות שאתה מתקין צלחות לויין למחייתך) הוא אסור דרך הפורומים.

אם אתה רוצה לפרסם את עצמך, פרסם את עצמך ב-GOOGLE, אבל לא דרך הפורומים.

תודה.
...
אבל הוא צודק. יותר משתלם לקנות צלחת. מלבד המגוון, גם האיכות טובה יותר.

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

הטכנאיקרמר כתב:כי הערבים רוצים לדעת את האמת . הם צופים בערוץ הזה . זה ערוץ חדשות . אני מבקר בבתים . ורואה איך רואים את מהדורת החדשות .לכן הערוץ הזה גם משודר בצפון במשדר ענק . בVHF CH10 . וגם מברכז . ערוץ CH08 נהפך לערבית מישעה 6:30 עד 7:30 לערבית . במיוחד לערבי ישראל
...
לא ידעתי שיש לזה קהל. חשבתי שכולם עם צלחות. עדיין נראה לי מיותר יחסית לכסף שמשקיעים בזה. אולי אם היו עוד ערוצים בעברית הייתי חושב אחרת.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78970
שם מלא: עפר לאור

שליחה

קרמר, גם פרסום עקיף (כבדרך אגב) לא מקובל כאן.

ההודעות הלא קשורות הוסרו מהשרשור.

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

לסיכום, הכל אצלנו עקום.
מההתחלה החבילה החינמית לא להיט כי יש אצלנו 4 ערוצים חופשיים (אחד מהם בערבית). באנגליה בערך 50 ערוצים. לא מצפה שגם פה יהיו 50 אבל ההבדל תהומי. המדינה כל הזמן דואגת לכבלים. למרות הכל, זה יותר טוב מכלום וטוב שיהיה אבל גם את זה הרסו. במקום לשדר ב-MPEG2 שמתאים לכל מכשיר הלכו על MPEG4 שאמור להיות טוב יותר טכנולוגית, אבל דחסו 4 ערוצים בתדר אחד עם איכות סאונד גרועה. ככה שאפילו 3 ערוצים אי אפשר לראות באיכות נורמלית. והממירים יקרים.
בקיצור עדיף צלחת למי שמתנתק מהכבלים. אבל זה יותר טוב מכלום.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

asaf23,

לא רלוונטי אם הוא צודק או לא, הבעיה היא שהוא מקדם כך את עסקיו. כעוסק בתחום הוא לא יכול לקדם סוג אחד של טכנולוגיה על פני אחרת בטענה שלא כך הוא עושה את כספו.

אם נתיר לו לעשות זאת, אז למה לא לתת ליס ולהוט גם להציג את הטענות שלהם על איכות התמונה שלהם? זה מדרון תלול, ואני מראש עוקף את הבעיה.

חוקי האתר מאוד ברורים: אסור קידום עצמי, וזה (בעקיפין) מה שקורה כאן.

יאללה - חזרנו לדיון.

קרמר,

יש לי חשש קל (שלא מגובה במספרים) שאף אחד לא רואה את ערוץ 33, בוודאי ובוודאי שלא ערביי ישראל.

הטכנאיקרמר
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 1283

שליחה

אדון מנהל . אני לא צריך את הגרושים שאתה חושב שאני עושה מהאתר שלך בפירסום עיסקי
יש לי עבר עשיר ומפואר מהעבר .
ראה כאן http://albums.timg.co.il/userFolders/4/ ... jpg?time=0
וכאן http://albums.timg.co.il/forumsImages/1 ... jpg?time=0

ואגב לא אני כתבתי שהצליל לא טוב ממיר הקרקעי אלה אחרים .
אני יושב טוב היום על הכסף . כך שאני לא מחפש בחינם כלום ולא קידום עסקים . כי מהתקנת צלחות אפשר למות מרעב
רק הטכנאי קרמר

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

אדון קרמר היקר,

אני מפרגן לך, כל הכבוד.

אבל אם לא תכבד את החוקים כאן (גם אם נראה לך שאתה מעליהם או שהחוקים לא נוגעים לך) אז נאלץ להיפרד כידידים וחבל.

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

אוקיי אבל אתה תכלס אומר שהוא לא יכול להשתתף בדיון, כי כל משפט נגד השידור הקרקעי יהיה קידום עצמי. לפעמים נראה לי שקרמר פשוט משתף מהידע שלו ולא בשביל הפרסום, אבל אולי אני רואה את הדברים אחרת כי אני לא מנהל האתר.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק

שליחה

אסף - הרעיון הוא שלא יהיו פה מלחמות שלא יובילו לכלום.
תאר לך שני נציגים של חברות ברסיברים - שכל אחד יגיד למה שלו הכי טוב והשני הכי גרוע - זה ייראה כמו גנון.
אתה מוזמן לחפש שרשור שאני בעצמי פתחתי עם הצגת יכולות של ממיר לוויני המחובר לצלחת עובדת של יס.
זה לא הרעיון.

mor251
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1

הדרכה לעבודה עם ממירי DTT כיצד לעבוד עם המכשיר

שליחה

הדרכה מצולמת כיצד לעבוד עם הממיר.

nimrodg
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1299

שליחה

unboxing נחמד ביותר.

tiptip
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3519
שם מלא: tiptip

שליחה

Itay_Pollak כתב:אסף - הרעיון הוא שלא יהיו פה מלחמות שלא יובילו לכלום.
תאר לך שני נציגים של חברות ברסיברים - שכל אחד יגיד למה שלו הכי טוב והשני הכי גרוע - זה ייראה כמו גנון.
אתה מוזמן לחפש שרשור שאני בעצמי פתחתי עם הצגת יכולות של ממיר לוויני המחובר לצלחת עובדת של יס.
זה לא הרעיון.
...
מעניין מאיפה הממיר שעשית איתו בדיקות 8)
אור שפע ואהבה

elisar
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 54

שליחה

מספר הערות לגבי שימוש במקלט המדובר (KONKA):

1. יציאת HDMI נוחה מאוד לעבודה, ומספקת איכות תמונה מעט טובה יותר מאשר Composite (לא ניסיתי את חיבור ה-RGB מה-SCART). בכל מקרה, לאור איכות השידורים הנמוכה, כל חיבור וידאו יספק את הסחורה.

2. איכות האודיו סבירה בהחלט, ולא נראה לי שהרמקולים בטלויזיה יכולים לנצל מעבר לכך.

3. החלפת ערוצים במכשיר הזה קצת מעצבנת, לוקח לו קצת זמן להסתנכרן מחדש, ובזמן הזה רואים *** על המסך.

4. להבדיל מהשלטים של YES ו-HOT, השלט של המכשיר הזה לא יודע לשלוט על הטלווזיה, כך שאין מנוס מלעבוד עם 2 שלטים.

5. לגבי השימוש ב-PVR, שלא יהיו לכם צפיות מחווית שימוש כמו ב-YES MAX. לא ניתן לעשות PAUSE ל-PLAYBACK תוך כדי הקלטה, ולהמשיך אח"כ לראות מאותה הנקודה. האופציה היחידה היא לסיים הקלטה, ולראות אותה מאוחר יותר. אפילו לא ניתן לתכנת הקלטה עתידית.

6. אהה, ועוד משהו. אולי זה רק אצלי, אבל כשמנסים לצפות בקטע שהוקלט במכשיר, רואים תמונה אבל אין אודיו.

המכשיר עצמו הוא מכשיר בסיסי, בדיוק כמו השירות אותו מספקת המדינה. ככה נראה לי שצריך להסתכל על זה, ושהדיונים פה יצאו קצת מפרופורציה. יכול להיות שאני הראשון כאן שרכש ומחזיק בביתו את המכשיר הנ"ל, ואולי אני אסבול מתקלות נוספות מעבר למה שפירטתי כאן - זה מחיר החלוציות...
אני חיכיתי כבר הרבה זמן לשידורים הללו, וזה לאחר כמעט 4 שנים של ניתוק מהכבלים/לווין, וצפייה בערוצים 1 ו-2 דרך האוויר. ולא, זה לא נעשה מתוך מצוקה כלכלית, אלא מתוך מיאוס מההתנהלות של החברות הללו, הן מבחינת השירות ללקוח, והן מבחינת הטיפול בתכנים. לצערי, רוב הישראלים אוהבים בעיקר לקטר על המחיר הגבוה, ההתנהלות המבישה, ועל כך שאין מה לראות. אך יחד עם זאת, הם לא באמת מוכנים להתנתק, ותמורת 5 שקלים הנחה הם שוב יכניסו את עצמם להתחייבות של 3 שנים. אפילו כשהם כבר יודעים על אופציית השידורים הדיגיטליים...

Nunatak
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3722
שם מלא: nunatak

שליחה

elisar כתב:מספר הערות לגבי שימוש במקלט המדובר (KONKA):
5. לגבי השימוש ב-PVR, שלא יהיו לכם צפיות מחווית שימוש כמו ב-YES MAX. לא ניתן לעשות PAUSE ל-PLAYBACK תוך כדי הקלטה, ולהמשיך אח"כ לראות מאותה הנקודה. האופציה היחידה היא לסיים הקלטה, ולראות אותה מאוחר יותר. אפילו לא ניתן לתכנת הקלטה עתידית.
...
באיזה פורמט מתבצעת ההקלטה? ניסית לצפות גם במחשב?
תודה.

elisar
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 54

שליחה

ההקלטה בפורמט MPEG-4 (קובץ trp) וניתנת לצפייה במחשב ע"י GOM Player.
אגב, גם בצפייה מחשב אין סאונד.

nimrodg
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1299

שליחה

אחרי המרה לקובץ נורמלי כמו: AVI איך האיכות?.
נ.ב.
מנהלים אפשר בבקשה למחוק את שורה שמתחת לסירטון של "חברת מור"??
זה מרחיב את הדף וקצת מעצבן להיכנס לכזה דף.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

nimrodg,

אתה מדבר על המנהלים של האתר הזה?

אם כן, לחץ על "דווח" על הלינק בעמוד שאתה רוצה להתלונן עליו, אחרת אין לי מושג על מה מדובר.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק

שליחה

nimrodg כתב:אחרי המרה לקובץ נורמלי כמו: AVI איך האיכות?.
נ.ב.
מנהלים אפשר בבקשה למחוק את שורה שמתחת לסירטון של "חברת מור"??
זה מרחיב את הדף וקצת מעצבן להיכנס לכזה דף.
...
טופל :) גם אותי זה שיגע

להבא - פשוט לחץ בצד שמאל תחתון של ההודעה על דווח - וזה יטופל בצורה הטובה יותר - כמובן רק תדאג להסביר את הבעייה.

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”