תגובות לביקורת: מזרימדיה ISTAR Mini 1.3 - כי הגודל לא קובע
ארז,er5555 כתב:שלום לך זיו,
ביקורת מצויינת ולעניין,
הייתי מעוניין לרכוש את המכשיר,שאלתי האם אצטרך גם מגבר מתאים ?
או שאוכל לחברו לLCD (מסוג HITACHI L42X01AU) ללא בעיות מיוחדות בקול.
אודה על תשובתך
ארז...
יש לי את המכשיר כשבועיים (גירסת HDMI 1.3 כמובן) ואני שומע את רוב הסרטים דרך הפלזמה שלי. הפורמט היחיד שנתקלתי שמחייב רסיבר עם מפענח הוא DTS.
אלכס.
alexio כתב:ארז,er5555 כתב:שלום לך זיו,
ביקורת מצויינת ולעניין,
הייתי מעוניין לרכוש את המכשיר,שאלתי האם אצטרך גם מגבר מתאים ?
או שאוכל לחברו לLCD (מסוג HITACHI L42X01AU) ללא בעיות מיוחדות בקול.
אודה על תשובתך
ארז...
יש לי את המכשיר כשבועיים (גירסת HDMI 1.3 כמובן) ואני שומע את רוב הסרטים דרך הפלזמה שלי. הפורמט היחיד שנתקלתי שמחייב רסיבר עם מפענח הוא DTS.
אלכס....
ISTAR חדש לא עובד
שלום לכם,
הביאו לי ISTAR 1.3 חדש מארה"ב, חיברתי ב HDMI לטלויזיה, הדלקתי וכלום. הטלויזיה לא מזהה אות.
ניסיתי לחבר גם ביציאות אחרות. כלום. ניסיתי להדליק בשלט וללחוץ TVMODE + כל המספרים ולא עזר.
אני יודע שיש חשמל כי האור של החיבור רשת מהבהב כשמחברים אליו.
יש לכם רעיונות? שלחתי מייל לתמיכה שלהם ואני מחכה.
אם יצטרכו תיקון אני אאלץ לשלוח לארה"ב? מה העלויות והאם המכס מתערב?
תודה
הביאו לי ISTAR 1.3 חדש מארה"ב, חיברתי ב HDMI לטלויזיה, הדלקתי וכלום. הטלויזיה לא מזהה אות.
ניסיתי לחבר גם ביציאות אחרות. כלום. ניסיתי להדליק בשלט וללחוץ TVMODE + כל המספרים ולא עזר.
תודה
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46438
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5087 פעמים
תעקוב אחר הכתוב כאן במדוייק:
http://support.popcornhour.com/article.aspx?id=1011
זה לא משנה שההוראות הינן עבור ה A-100, התפעול זהה.
http://support.popcornhour.com/article.aspx?id=1011
זה לא משנה שההוראות הינן עבור ה A-100, התפעול זהה.
Re: ISTAR חדש לא עובד
אם יאשרו לך משלוח לארה"ב לתיקון תודיע לי לפני כן.barya כתב:שלום לכם,
תודה...
זה יחסוך לך.
- pup26
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2813
- נתן תודות: 60 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
העלויות לשליחה הן נמוכות ביותר מכיוון ששולחים רק את הלוח ולא את כל המכשיר, לי זה עלה בזמנו 60 ומשהו גרך דואר שליחים ו10 ש"ח בדואר רשום (לא היו עלויות מכס כי זה נרשם בRMA)
פרופיל מאומת זה אחד הדברים אם לא ה
- sheva23
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
זיו סקירה פשוט נהדרת, המון תודה
יש לי מספר שאלות על המכשיר.
א. על הקופסא/קרטון רשום HDMI 1.3 למרות שהזמנתי דגם 1.1 האם כך זה אמור להיות או שצ'ופרתי? כי על המכשיר עצמו אין שום זכר לגירסא חוץ ממדבקה עם מספר NM801140
לא קיבלתי גם כבל ESATA , או מתאם כלשהו וגם ללא סוללות...
לכן אין לי מושג איך אני יודע את גירסת המכשיר
ב. גירסת הFIRMWARE היא 081023 וכשאני מנסה לעדכן דרך האינטרנט באמצעות המכשיר הוא אומר NO UPDATE available
ג. הכבל האופטי שמסופק עם המכשיר לא עובד עם הרסיבר שלי RX-596V , זו לא הפעם הראשונה שאני נתקל בכבל אופטי שלא נתפס אצלי ברסיבר. אולי זה עניין של שינוי גירסאות אבל הכבלים שעובדים לי הם מסוג LEXUS 6MM TOSLINK או כבל מבית HQ של TOSLINK
לעומת זאת כבלים של טומפסון לא עבדו לי גם
ד. נתקלתי בבעיה בהרצה מהירה של קובץ TS ששוקל 16GB בפורמט 1080I , כל אופציות הקפיצות קדימה מבוטלות ואפשר להריץ בקצב צב X8 , זאת לעומת קבצי TS קטנים יותר מג'יגה שניתן להריץ ללא בעיה.
האם tsMuxerGUI אמור לעזור במצב כזה?
ה. חלק מקבצי הMKV בעיקר הופעות LIVE לא רצות באופן חלק, יש מין איטיות בזרימה, לעומת הPC שם הקבצים הללו עובדים חלק, האם קבצים אלה צריך גם להריץ בtsMuxerGUI.
ו. מה לגבי DTS DOWNMIX , יש איזה עדכון מהחברה?
בנוגע להזמנה עלה לי כולל משלוח 185$ מHDPLEX ביקשתי מהם שירשמו על המכשיר computer external HDD network case 35$
הוספתי מכס בסך 34.70 ושלום על ישראל מכשיר מצויין בסך 738 שקלים כולל מע"מ
יש לי מספר שאלות על המכשיר.
א. על הקופסא/קרטון רשום HDMI 1.3 למרות שהזמנתי דגם 1.1 האם כך זה אמור להיות או שצ'ופרתי? כי על המכשיר עצמו אין שום זכר לגירסא חוץ ממדבקה עם מספר NM801140
לא קיבלתי גם כבל ESATA , או מתאם כלשהו וגם ללא סוללות...
לכן אין לי מושג איך אני יודע את גירסת המכשיר
ב. גירסת הFIRMWARE היא 081023 וכשאני מנסה לעדכן דרך האינטרנט באמצעות המכשיר הוא אומר NO UPDATE available
ג. הכבל האופטי שמסופק עם המכשיר לא עובד עם הרסיבר שלי RX-596V , זו לא הפעם הראשונה שאני נתקל בכבל אופטי שלא נתפס אצלי ברסיבר. אולי זה עניין של שינוי גירסאות אבל הכבלים שעובדים לי הם מסוג LEXUS 6MM TOSLINK או כבל מבית HQ של TOSLINK
לעומת זאת כבלים של טומפסון לא עבדו לי גם
ד. נתקלתי בבעיה בהרצה מהירה של קובץ TS ששוקל 16GB בפורמט 1080I , כל אופציות הקפיצות קדימה מבוטלות ואפשר להריץ בקצב צב X8 , זאת לעומת קבצי TS קטנים יותר מג'יגה שניתן להריץ ללא בעיה.
האם tsMuxerGUI אמור לעזור במצב כזה?
ה. חלק מקבצי הMKV בעיקר הופעות LIVE לא רצות באופן חלק, יש מין איטיות בזרימה, לעומת הPC שם הקבצים הללו עובדים חלק, האם קבצים אלה צריך גם להריץ בtsMuxerGUI.
ו. מה לגבי DTS DOWNMIX , יש איזה עדכון מהחברה?
בנוגע להזמנה עלה לי כולל משלוח 185$ מHDPLEX ביקשתי מהם שירשמו על המכשיר computer external HDD network case 35$
הוספתי מכס בסך 34.70 ושלום על ישראל מכשיר מצויין בסך 738 שקלים כולל מע"מ
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46438
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5087 פעמים
א. נעשה Phase Out לדגמי ה 1.1, לפיכך כולם מצ'ופרים. ניתן לדעת את הדגם המדוייק על ידי מדבקה בתחתית המזרימדיה. בנוסף, בביקורת הצגתי צילום של צ'יפ ה Silicon Image אשר קיים רק בדגמי ה 1.3, בדוק אם הוא קיים אצלך על מנת לדעת בצורה סופית. לגבי שאר הרכיבים שקיבלת או לא קיבלת - פנה ליצרן.
ב. הוא צודק, זוהי גרסה אחרונה.
ג. נשמע מוזר. בכל אופן, התאם את הכבל המתאים ל Setup אצלך.
ד. TS זהו רק הקונטיינר, רק פורמט הוידאו ואין קשר לגודל הקובץ. ה Trickplay לא זמין בכל סוגי הקבצים, זוהי בעיה שתפתר בקרוב. נסה להמיר ל m2ts בעזרת tsMuxerGUI , ייתכן וזה יעזור.
ה. אני מבקש Sample על מנת לוודא שהדבר לא תוקן כבר בגרסת הבטא הנוכחית (הוראות בדביק).
לגבי עלויות הייבוא הסופיות ל Istar, רצוי כי תערוך את המשפט במהירות, אתה מוציא פה לאנשים את העיניים
ב. הוא צודק, זוהי גרסה אחרונה.
ג. נשמע מוזר. בכל אופן, התאם את הכבל המתאים ל Setup אצלך.
ד. TS זהו רק הקונטיינר, רק פורמט הוידאו ואין קשר לגודל הקובץ. ה Trickplay לא זמין בכל סוגי הקבצים, זוהי בעיה שתפתר בקרוב. נסה להמיר ל m2ts בעזרת tsMuxerGUI , ייתכן וזה יעזור.
ה. אני מבקש Sample על מנת לוודא שהדבר לא תוקן כבר בגרסת הבטא הנוכחית (הוראות בדביק).
לגבי עלויות הייבוא הסופיות ל Istar, רצוי כי תערוך את המשפט במהירות, אתה מוציא פה לאנשים את העיניים
- sheva23
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
תודה X1000 על התשובות, אין כמוך
א. הם עשו עבודה טובה בהסתרת ראיות, אין זכר לדגם על המכשיר עצמו. על המדבקה בתחתית המכשיר רשום ISTAR MINI HD בגדול
מתחת לזה כתובת מסויימת של חברת הייצור. והמספר NM801140
הדרך היחידה לזהות היא לפתוח את הברגים של המכשיר ולחפש את צ'יפ הסיליקון, נעשה את זה היום כמובן.
ה. יבוצע
ו. יש איזה עדכון לגבי הDTSDOWNMIX?
- אולי הטריק הזה יעזור לאנשים שיזמינו בעתיד, זה עובד כמו שעון והתקשורת עם HDPLEX ממש כמו בEBAY הם עונים לבקשות שלנו ומאוד מכבדים את הלקוחות, אפילו לאחר הקניה. יש לא מעט חנויות שלא יסכימו לקומבינה של ה30-40$
א. הם עשו עבודה טובה בהסתרת ראיות, אין זכר לדגם על המכשיר עצמו. על המדבקה בתחתית המכשיר רשום ISTAR MINI HD בגדול
מתחת לזה כתובת מסויימת של חברת הייצור. והמספר NM801140
הדרך היחידה לזהות היא לפתוח את הברגים של המכשיר ולחפש את צ'יפ הסיליקון, נעשה את זה היום כמובן.
ה. יבוצע
ו. יש איזה עדכון לגבי הDTSDOWNMIX?
- אולי הטריק הזה יעזור לאנשים שיזמינו בעתיד, זה עובד כמו שעון והתקשורת עם HDPLEX ממש כמו בEBAY הם עונים לבקשות שלנו ומאוד מכבדים את הלקוחות, אפילו לאחר הקניה. יש לא מעט חנויות שלא יסכימו לקומבינה של ה30-40$