תגובה לdenonhometheater
אני לא אתייחס מקצועית לתוצאות של הסקירה (גם אסור לי וגם אין זה מתפקידי -כל אחד יקח לעצמו מה שהוא רוצה )
אלא רק לדרך הסקירה
כאחד שכתב כמה מאמרים בפורום וגם קרה מאות מאמרים בתחום אתה חייב להבין שסקירה מקיפה כזו חייבת להביא את כל הרסיברים למצב בו יהיה מכנה משותף להשוואה
זאת אומרת להכניס את המבחן ל"תבניות"רק כך יוכל כל אחד בסוף המבחן לדרג לעצמו את התכונות ואת חשיבותן..
בנוסף מאחר ולכל רסיבר במבחן יש את התכונות המיוחדות לו ניתנה גם לתכונות אלו במה
ברגע שאתה בוחן ציוד אחד לבדו ולא מול מתחרים כלשהם יש לך את הלגיטימציה להתמקד בכל תכונה ותכונה שלו ולהסיט את המבחן ימינה ושמאלה כרצונך
אך לא כאן הדבר.
יש עוד מגבלה ...מגבלת אורך המאמר -אתה לא יכול להתיש את האנשים במאמרים של שמונה דפים -מה שבקלות יכול להיות במבחן כזה אבל אז המבחן פשוט יאבד מערכו ויתיש את הקורא עד שהוא ינתוש את המבחן.
לכן וכך עושים גם בחו"ל כותב המאמר ותשים לב שיש עקביות באתר גם במאמרים אחרים בתחום חילק את המאמר לנושאים ....התמקד בהם ונתן ציונים בסוף המאמר ..
אני לא אתייחס למילה שלך "שטחיות"ורק אגיד לך פשוט כנותן הבמה למבחן שאבי בחן כל רסיבר "פעמיים"ובמשך ימים מספר ....השקיע בסקירה כולל כתיבה לדעתי למעלה מ200 שעות
שזה 40 שעות לרסיבר בערך...רק הספרים של הרסיברים במשקלם המשותף שוקלים כמו האונקיו שהוא הכבד בחבורה ...
סתם לצורך המחשה תקרא מבחן על הפיוניר LX60 ותראה אם הוא יותר מעמיק מהמאמרים שנסקרים פה..
http://www.homecinemachoice.com/cgi-bin ... iewid=7448
אם אחרי כל זה אתה משתמש במונח "שטחי"ואני לא הסנגור של אבי ובטח ובטח לא של האתר ...
אז אני הייתי מצפה לקרוא מאמר שלך שתכתוב שמוגדר"מעמיק"אך גם ניאטרלי ואני בטוח שבעלי האתר ישמחו לתת לך את הבמה .