מגברים עם בקרי טון-כן או לא
-
ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
אוקי קיבלתי-אגב אם אתה משתמש בפרה אז כבר האיכות עולה,אז אני לפחות אנסה לעשות סדר גם אצלי
עם כמה הסתייגויות ממה שאתה טוען
התכוונתי באמת למגברים נטולי בס/טרבל
אני עדיין טוען שבמגברים שיש להם בקרים אז כמובן אתה יכול לשפר את המצב-אבל מראש המגבר עצמו פחות
אייכותי-תתן לי דוגמא למגבר עם בקרים שמשתווה לאיכויות של אחד מהרשימה החלקית שנתתי בהודעות הקודמות
אני עדיין טוען שבמגברים שיש להם בקרים אז כמובן אתה יכול לשפר את המצב-אבל מראש המגבר עצמו פחות
אייכותי-תתן לי דוגמא למגבר עם בקרים שמשתווה לאיכויות של אחד מהרשימה החלקית שנתתי בהודעות הקודמות
אמן מייסר
אני חיב להגיד שהצלחת להצחיק אותי מאוד.ילדיעפים כתב:אוקי קיבלתי-אגב אם אתה משתמש בפרה אז כבר האיכות עולה,אז אני לפחות אנסה לעשות סדר גם אצלי
אייכותי-תתן לי דוגמא למגבר עם בקרים שמשתווה לאיכויות של אחד מהרשימה החלקית שנתתי בהודעות הקודמות...
יאללה רד מהעץ.
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
זה כבר לא ילדים עפים, זה ילדים עייפים 
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
יורם אני שואל אותך שאלה .
האם אתה מתכוון גם למגברים שבהם השליטה היא ע"י לוח בקרה אלקטרוני שמתמש בממסרים שמנטרלים את ההתערבות של הטון-קונטרול בנקודה ובכך מחזירים את מסלול האות להיות קצר?
האם שמעת כאלו?
או שאנו מדברים רק על מגברים שבהם הפוטנציומטרים אנאלוגים.
האם אתה מתכוון גם למגברים שבהם השליטה היא ע"י לוח בקרה אלקטרוני שמתמש בממסרים שמנטרלים את ההתערבות של הטון-קונטרול בנקודה ובכך מחזירים את מסלול האות להיות קצר?
האם שמעת כאלו?
או שאנו מדברים רק על מגברים שבהם הפוטנציומטרים אנאלוגים.
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

כן. יצא לי במקרה לשמוע אותו על זוג של טרייאנדל קטנים יומיים שלושה אחרי שהוא נחת בארץ .
מכשיר נהדר. לדעתי למי שיש לו רמקול נציל ולא בא לו לחפש מגבר שמתקרב להיי אנד + CD ברמה גבוהה,רדיו ורדיו דיגיטלי ועוד פיצ'רים ורוצה עיצוב + נוחות זה מכשיר מעולה.
זה הדיווה 75 כבר עם השליטה הדיגיטלית וכו..
אני באמת חייב להגיד שוב (תכף איילW יקפוץ עליי ) שאני לא מבין איך בכל העולם הם שם ענק ופה פשוט חסרי התייחסות.
מכשיר נהדר. לדעתי למי שיש לו רמקול נציל ולא בא לו לחפש מגבר שמתקרב להיי אנד + CD ברמה גבוהה,רדיו ורדיו דיגיטלי ועוד פיצ'רים ורוצה עיצוב + נוחות זה מכשיר מעולה.
זה הדיווה 75 כבר עם השליטה הדיגיטלית וכו..
אני באמת חייב להגיד שוב (תכף איילW יקפוץ עליי ) שאני לא מבין איך בכל העולם הם שם ענק ופה פשוט חסרי התייחסות.
אורי_ו כתב:
קח לדוגמא את יצרנית הטלויזיות Toshiba שנחשבת בעולם לחברה סטנדרטית/ממוצעת בהשוואה ליתר החברות, אך בארץ נתפסת כשם דבר בתחום - דרכו של עולם (או של היבואן).
גילוי נאות: בבעלותי טלויזיה של (Toshiba (crt ואני מרוצה מאד.
ברור לכולנו שמדובר בעניין של שיווק נטו.אני באמת חייב להגיד שוב (תכף איילW יקפוץ עליי ) שאני לא מבין איך בכל העולם הם שם ענק ופה פשוט חסרי התייחסות....
קח לדוגמא את יצרנית הטלויזיות Toshiba שנחשבת בעולם לחברה סטנדרטית/ממוצעת בהשוואה ליתר החברות, אך בארץ נתפסת כשם דבר בתחום - דרכו של עולם (או של היבואן).
גילוי נאות: בבעלותי טלויזיה של (Toshiba (crt ואני מרוצה מאד.
כבר חתמתי.
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

אגב זה לא שלמשל סידרת ה DIVA זה היי אנד מטורף, אבל בוא נגיד שלמשל אם כל הכבוד לAUDIOLAB8000 , הDIVA A65 ו הA75 בזמנו (היום יש רק A70 שהוא יקר מזה ) ,אוכלים אותו בלי מלח. אבל לא פרצו פה.
שלא נדבר למשל על רוטל . או קיימברידג'.
אגב באמת אני חייב להודות שבזה סטריאוטיפ קצת מפשלת לצערי . גם למשל REVEL ו AYRE שתי חברות עם מוצרים מדהימים , הולכות לאיבוד פה.
יש הרבה מוצרים כאלו בארץ . אגב אותו סיפור ה CANTON שאני מדבר עליו כל הזמן (כן התייאשתם אני יודע) .
גם אלגזי כזה, חות מקיימברידג' שהוא מייבא, הרמקולים של MS ממש לא ידועים פה , אפילו שמבחינת תמורה למחיר הם מהטובים בשוק,
כמו כן מגברי אקספוז'ר והCDים וכו...
שלא נדבר למשל על רוטל . או קיימברידג'.
אגב באמת אני חייב להודות שבזה סטריאוטיפ קצת מפשלת לצערי . גם למשל REVEL ו AYRE שתי חברות עם מוצרים מדהימים , הולכות לאיבוד פה.
יש הרבה מוצרים כאלו בארץ . אגב אותו סיפור ה CANTON שאני מדבר עליו כל הזמן (כן התייאשתם אני יודע) .
גם אלגזי כזה, חות מקיימברידג' שהוא מייבא, הרמקולים של MS ממש לא ידועים פה , אפילו שמבחינת תמורה למחיר הם מהטובים בשוק,
כמו כן מגברי אקספוז'ר והCDים וכו...
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
Somewhere along the "
way audiophiles got this bizarre, misguided
notion that recordings were
perfect and that including tone controls
in amplifiers somehow besmirched
"their perfection. It's beyond ridiculous.
מכשיר זה נשמע "עמום מלוכלך וצעקני " עקב טון קונטרול http://www.audioadvisor.com/prodinfo.asp?number=VISV236
way audiophiles got this bizarre, misguided
notion that recordings were
perfect and that including tone controls
in amplifiers somehow besmirched
"their perfection. It's beyond ridiculous.
מכשיר זה נשמע "עמום מלוכלך וצעקני " עקב טון קונטרול http://www.audioadvisor.com/prodinfo.asp?number=VISV236
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
יש גם את VINCENT AUDIO 226 MKII שנשמע מצוין !
יש למשל את http://www.eisa-awards.eu/2008/node/53
או את המכשיר היותר גדול בסדרה DENON 2000AE , כולם בעלי טון קונטרול ואינם עונים להגדרה של מגברים מלוכלכים צעקניים ועמומים וכו'.............
ואני בטוח שיש עוד הרבה מכשירים בחוץ שבעצימת עיניים , וללא דעה קדומה יניבו למאזין הנאה צרופה !!!
יש למשל את http://www.eisa-awards.eu/2008/node/53
או את המכשיר היותר גדול בסדרה DENON 2000AE , כולם בעלי טון קונטרול ואינם עונים להגדרה של מגברים מלוכלכים צעקניים ועמומים וכו'.............
ואני בטוח שיש עוד הרבה מכשירים בחוץ שבעצימת עיניים , וללא דעה קדומה יניבו למאזין הנאה צרופה !!!
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
אני היחיד שחושב שלVINCENT יש עיצובים דיי מכוערים?