מערכות סטריאו - ורוק כבד
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
עופר אין לי בעיה בזה , אבל יש פה עניין של הטרדות חוזרות ונשנות, שכבר עברו כתיבה לשניכם בפרטי, על גבי הפורום וכו...
סליחה באמת שעלה לי הפיוז , אבל שים לב שדיון שלם גם עם יואב וגם רמקול עבר בשמחה חיוכים ודיון נעים ויפה סה"כ עד שהבחור הזה הגיע והשתלח בי אחריי 6 עמודים ארוכים ומנומקים ע"י כולם גם אם אין הסכמה.
אתה יכול להבין אותי , זה הרי ברור שעכשיו הבחור יתחבר מתישהו , יראה את המחיקות שעשו עליי , ויחשוב :"מעולה יש לי לגיטימציה להכנס באורי כל פעם כי גם ככה את התשובות שלו מוחקים ולא את שלי".
אגב לא הגבתי לדבריו עד לרגע זה, ויותר מזה עניתי לאייל ועוד בעובדה קיימת, 3 פורומים הבחור עוקב אחריי ומחפש הודעות שלי להתנגח.
מתישהו יום אחד נשב ואני אראה לך . אתה תהיה יותר מופתע ממני.
סליחה באמת שעלה לי הפיוז , אבל שים לב שדיון שלם גם עם יואב וגם רמקול עבר בשמחה חיוכים ודיון נעים ויפה סה"כ עד שהבחור הזה הגיע והשתלח בי אחריי 6 עמודים ארוכים ומנומקים ע"י כולם גם אם אין הסכמה.
אתה יכול להבין אותי , זה הרי ברור שעכשיו הבחור יתחבר מתישהו , יראה את המחיקות שעשו עליי , ויחשוב :"מעולה יש לי לגיטימציה להכנס באורי כל פעם כי גם ככה את התשובות שלו מוחקים ולא את שלי".
אגב לא הגבתי לדבריו עד לרגע זה, ויותר מזה עניתי לאייל ועוד בעובדה קיימת, 3 פורומים הבחור עוקב אחריי ומחפש הודעות שלי להתנגח.
מתישהו יום אחד נשב ואני אראה לך . אתה תהיה יותר מופתע ממני.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אורי_ו,
כמו שעפר אומר, עבורך התגובות של truejoker הן כבר מזמן עברו את הגבול ויכול להיות שההודעות בשירשור הזה הן "הקש ששבר את גב הגמל" אולם, כשלעצמן הן לא חריפות כמו ה"ברכות" שאתה נתת לו ועל זה נערכת.
שוב, אם יש לך משהו אישי שהוא LONG TERM, קחו את זה החוצה.
אני לא עוקב ושומר היסטוריה או עושה אינטגרל של תגובות של אחד לשני אלא רואה נקודתית תגובה, אם אני חושב שהיא לא במקום, אני עורך.
אין שום דבר אישי נגדך או נגדו.
כמו שעפר אומר, עבורך התגובות של truejoker הן כבר מזמן עברו את הגבול ויכול להיות שההודעות בשירשור הזה הן "הקש ששבר את גב הגמל" אולם, כשלעצמן הן לא חריפות כמו ה"ברכות" שאתה נתת לו ועל זה נערכת.
שוב, אם יש לך משהו אישי שהוא LONG TERM, קחו את זה החוצה.
אני לא עוקב ושומר היסטוריה או עושה אינטגרל של תגובות של אחד לשני אלא רואה נקודתית תגובה, אם אני חושב שהיא לא במקום, אני עורך.
אין שום דבר אישי נגדך או נגדו.
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
מה לא היה בסדר? המילה קשקשן?
אני לא חושב שזו קללה.
וחוץ מזה אמרתי את האמת : עוקב אחרי 3 פורומים.
אייל לא ידע מי הפרסונה. אני אישית לצערי יודע.
זה הכל. אין שם סיבה לעריכה.
ושוב הבעיה היא כמו שלפעמים קורה עם צה"ל, שבשביל לחסל רב מרצחים הורג גם שני חפים מפשע. אז הוא נותן לגיטימציה מלאה לצד שניה לצעוק.
מה שקרה פה זה נתינת לגיטימציה לצד השני להמשיך בהתנגחות האישית נגדי.
בעצם כל המטרה שלי היא שאופציית המחיקה הזו מהירה מדיי, ואולי צריך לרסן את ההדק , וכן במיוחד לחברים וותיקים פה.
אני לא חושב שזו קללה.
וחוץ מזה אמרתי את האמת : עוקב אחרי 3 פורומים.
אייל לא ידע מי הפרסונה. אני אישית לצערי יודע.
זה הכל. אין שם סיבה לעריכה.
ושוב הבעיה היא כמו שלפעמים קורה עם צה"ל, שבשביל לחסל רב מרצחים הורג גם שני חפים מפשע. אז הוא נותן לגיטימציה מלאה לצד שניה לצעוק.
מה שקרה פה זה נתינת לגיטימציה לצד השני להמשיך בהתנגחות האישית נגדי.
בעצם כל המטרה שלי היא שאופציית המחיקה הזו מהירה מדיי, ואולי צריך לרסן את ההדק , וכן במיוחד לחברים וותיקים פה.
אורי, כמה שזה ישמע הזוי, אתה והוא צריכים להיפגש אולי, ולדבר על זה - גם אם לא תגיע להסכם, זה יהיה טוב להוציא קיטור בלי "צנזורה" זו או אחרת - אבל זה תלוי בכם.
אף אחד לא צריך לקבל את דעתו של האחר, אבל חבל שבגלל עימות מתמשך ישתיקו אתכם, ואת הנושאים עליהם אתם רבים כל פעם מחדש.
בקשר למחיקה החוזרת של דבריך - עד עכשיו תמיד יצא לי רק לראות הודעות שלך אחרי שכבר נמחקו - אני לא יודע בוודאות, אבל אולי אתה צריך לרכך קצת את מה שאתה כותב - תקרא את זה שוב לפני שאתה שולך, אולי אחרי שתרגע קצת תוכל לעדן את הכתוב
ואת כל זה אני לא אומר נגדך!
אף אחד לא צריך לקבל את דעתו של האחר, אבל חבל שבגלל עימות מתמשך ישתיקו אתכם, ואת הנושאים עליהם אתם רבים כל פעם מחדש.
בקשר למחיקה החוזרת של דבריך - עד עכשיו תמיד יצא לי רק לראות הודעות שלך אחרי שכבר נמחקו - אני לא יודע בוודאות, אבל אולי אתה צריך לרכך קצת את מה שאתה כותב - תקרא את זה שוב לפני שאתה שולך, אולי אחרי שתרגע קצת תוכל לעדן את הכתוב
ואת כל זה אני לא אומר נגדך!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78827
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5384 פעמים
אורי_ו,
אנחנו לא נותנים ליגיטימציה לניגוח לאף אחד מול אף אחד אחר.
כפי שאמרתי בעבר - אם יש למישהו טענה (שנוגעת לפורום הזה, אני לא יכול להתייחס למה שקורה במקומות אחרים, כמובן), שלח לי שרשורים ונראה אם יש כאן הטרדה שעוברת את גבול הטעם הטוב. אתה מרגיש את זה כי זה בשרשורים שלך והודעות מולך.
אנחנו רואים בערך 10% מההודעות באתר (יש כמה מאות שרשורים שמתעדכנים כאן בכל שבוע, וכמה אלפים טובים של הודעות, אין לנו דרך לעקוב אחרי מי מציק למי). התפקיד של חברי האתר הוא לדווח לנו (לשם כך יש כפתור "דווח" כשיש משהו שאנחנו מפספסים).
יאללה, דיברנו על נושאים פרסונליים יותר מדי - נחזור לנושא השרשור.
אנחנו לא נותנים ליגיטימציה לניגוח לאף אחד מול אף אחד אחר.
כפי שאמרתי בעבר - אם יש למישהו טענה (שנוגעת לפורום הזה, אני לא יכול להתייחס למה שקורה במקומות אחרים, כמובן), שלח לי שרשורים ונראה אם יש כאן הטרדה שעוברת את גבול הטעם הטוב. אתה מרגיש את זה כי זה בשרשורים שלך והודעות מולך.
אנחנו רואים בערך 10% מההודעות באתר (יש כמה מאות שרשורים שמתעדכנים כאן בכל שבוע, וכמה אלפים טובים של הודעות, אין לנו דרך לעקוב אחרי מי מציק למי). התפקיד של חברי האתר הוא לדווח לנו (לשם כך יש כפתור "דווח" כשיש משהו שאנחנו מפספסים).
יאללה, דיברנו על נושאים פרסונליים יותר מדי - נחזור לנושא השרשור.
אני אהבתי את הרעיון של לקחת את זה החוצה לפארק - מבטיח לשפוט...
Ozen
גם לי אין מערכת מאד יקרה בקושי בינונית ולהפתעתי היא די מתאימה למרבית הסיגנונות ומשחזרת בצורה מוצלחת הן הרכבי ג'אז אינטימיים והן רוק כבד ועמוס.
אני מדגיש בצורה מוצלחת ולא מושלמת. בכל אופן המערכת שלי מאד לטעמי אם כי יש כאלו שלא אוהבים צליל המאופיין בבמה אחורית (laid back ) כשמדובר בהשמעת רוק כבד.
שלמה
Ozen
גם לי אין מערכת מאד יקרה בקושי בינונית ולהפתעתי היא די מתאימה למרבית הסיגנונות ומשחזרת בצורה מוצלחת הן הרכבי ג'אז אינטימיים והן רוק כבד ועמוס.
אני מדגיש בצורה מוצלחת ולא מושלמת. בכל אופן המערכת שלי מאד לטעמי אם כי יש כאלו שלא אוהבים צליל המאופיין בבמה אחורית (laid back ) כשמדובר בהשמעת רוק כבד.
שלמה
גם אני תמיד הייתי בדעה שIN YOUR FACE יותר מתאים לי, אבל לאחרונה שדרגתי רמקולים שהם אפילו קצת LAID BACK, וזה דווקא לא נורא - רוק לא צריך להישמע כמו רעש חזק - נכון, נוכחות זה חשוב, אבל גם פירוט - אז ברגע שהבאס חזק, מהיר ומדוייק, והגבוהים גם מהירים, זה טוב לי.
F5000r של AURUM CANTUS - הם בכלל נמכרים כאחוריים, נדמה לי, אבל הם מפורטים, מהירים, ויש להם באס מדוייק שיורד נמוך מים המלח!
http://www.aurumcantus.com/aurumcantu-l ... f5000r.htm
יש שיגידו שאין לי למה להשוות, כי עד עכשיו היו לי רמקולים שבניתי בעצמי - אבל אני סומך על השמיעה שלי - היא אף פעם לא הטעתה אותי (חוץ מזה, כבר שמעתי רמקולים רבים)!
http://www.aurumcantus.com/aurumcantu-l ... f5000r.htm
יש שיגידו שאין לי למה להשוות, כי עד עכשיו היו לי רמקולים שבניתי בעצמי - אבל אני סומך על השמיעה שלי - היא אף פעם לא הטעתה אותי (חוץ מזה, כבר שמעתי רמקולים רבים)!
עופר החלק של רוב האנשים לא כוון לאורי אלא יותר לכול אלו שכותבים והוא נועד להביע דבר מהותי מאוד , שאי אפשר לומר שהרוב אומר כי בד"כ רוב הוא דבר די רע לענ"ד לפחות . כשהמון אנשים מסכימים על משהו זה בד"כ שהם עשו פשרות ו/או שטפו להם את המוח לקבל דיעה שנוחה , רק שבד"כ היא לא הכי טובה למצב . וזה דבר אוניברסלי לכול רוב שתרצה.oferlaor כתב:truejoker,
מותר לך להיות טיפה פחות נחרץ...כול טון הדיבור שלך הוא מתגונן
זו לא התנשאות
הבעיה היא בך , ברגע שאתה מתגונן אתה אומר שיש לך בעיה ובזה רמקול צודק...
גם לך אין את האמת המוחלטת... מותר גם להסתייג ולומר "לדעתי" מדי פעם...וזה שרוב הכותבים חושבים אחרת לא הופך את זה לאמת . לרוב אין שום מונופול על האמת . לא רק זה ,רוב הוא בד"כ טיפש כי הוא מתכנס למכנה המשותף הנמוך ביותר
שטות מוחלטת...
גם המכנה המשותף הנמוך מחזיק ידע בסיסי נכון. העולם הוא אמנם לא עגול (הוא כדור טיפה מעוך), אבל רוב האנשים יודעים זאת וזה עדיין אמת...
בכל מקרה, אבקש מכל המשתתפים להרגע.
לאף אחד מאיתנו אין מונופול על האמת (פרט לאלה שמחוברים בסלולרי לאלוהים עצמו)....
זה דבר שקשור לרוק כבד וזה קשור למכוניות (ראה מהן המכוניות הפופולריות ביותר ותבין), וכו' וכו' . אז אין קשר בין זה למונופול על האמת , יש קשר למה שאני חושב על דעות של רוב , ועל כך שאי אפשר להביא הוכחה מרוב
ולגבי אורי אני לא ראיתי את התגובות שלו , אבל אני יכול לנחש , אני רק אומר שאם מישהו עד כדי כך רגיש הוא צריך לבדוק היכן הבעיה . כי לי אין בעיה איתו . ומאידך אני לא מדבר באופן שצריך לערוך אותי
יואל לטעמי רמקול שמכוון לג'אז ולקלאסי קל חייב להיות מאוד מאוד מהיר , משהו כמו אלקטרוסטטי טוב ,אתה ראית אלקטרוסטטי טוב שיכול לנגן רוק כבד ? אני לא. ולא שמעתי על אף סאבוופר או וופר שיכול לנגן באותה מהירות כמו אלקטרוסטטי .יואלפלרמן כתב:ויכתוב הגו'קר האמיתי לאמור: "שטות מוחלטת - אין דבר כזה רמקול אול אראונדר שיכול לתת חוויה מושלמת לכול סוגי המוסיקה".
דווקא יש. מה שקובע זה לא סוג המוזיקה אלא הדרישות שהיא מעמידה בצד אחד של המשוואה, ומה המערכת (רמקול, בעצם) עושה עם זה בצד השני של המשוואה.
אם ניקח את הדרישות הקיצוניות ביותר - עוצמה עד 115 דציבלים, היענות תדר מלאה עם סטיות קטנות - ונוסיף להן עוד כמה דרישות אודיופיליות כגון חלל במה, מיקום כלים, מיקרו דינמיקה ושאר ירקות נקבל את הרמקול שעושה הכל.
עכשיו צריך רק לחפש ולראות כמה זה עולה. בלי קשר לטעם האישי של כל אחד, זה מה שעושים רמקולי ענק פול ריינג' כמו של ווילסון, אבאלון, MBL, JBL, ג'נסיס, נולה, אוואנגרד ועוד כמה. כאשר המהדורה מופעה בצמד בכל צד, עם יחידת נפרדת וגדולה לבסים - בוודאי ובוודאי.
הבעיה של רמקולים כאלו היא בממדים ובעיקר במחיר. הם לא באמת נפוצים אבל הם ישנם בגלל שהמתכון קיים ופשוט מאוד....
כלומר שגם אם תעלה למחירים האדירים של המפלצות שהצגת , לא נראה לי שתשיג אול ראונדר שיצטיין בכול הסגנונות . פיסית לדעתי זה בלתי אפשרי .
אם שמעת רמקול שיכול לרדת לתדרים נמוכים , ולעשות את מה שאמרת ועדיין להיות מהיר כמו אלקטרוסטטי , אני אשמח לשמוע עליו , ואני אנסה לשמוע אותו בעצמי . ואם זה כך אני כנראה אשדוד בנק ואקנה אותו
Ozen
הממממ....מעניין.
מעניין אותי לשמוע רמקול מדפי שמתמודד בכבוד עם מוסיקה עמוסה מאד ודינאמית מאד בכלל ועם רוק כבד בפרט.
אומנם אין לי ניסיון רב ולא שמעתי הרבה מדפיים אבל מבין כל אלו ששמעתי אף אחד לא ממש הסתדר עם רוק כבד.
שלמה
הממממ....מעניין.
מעניין אותי לשמוע רמקול מדפי שמתמודד בכבוד עם מוסיקה עמוסה מאד ודינאמית מאד בכלל ועם רוק כבד בפרט.
אומנם אין לי ניסיון רב ולא שמעתי הרבה מדפיים אבל מבין כל אלו ששמעתי אף אחד לא ממש הסתדר עם רוק כבד.
שלמה
- nirses
- חבר ותיק

- תגובות: 1143
- שם מלא: ניר שמשון
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
truejoker היקר - תבוא אצלי ותשמע !!!
ואני בטוח גם בטוח שלא רק אצלי אלא אצל לא מעט מחברי האתר תוכל לשמוע רמקולים ברמות שונות ומשונות שינגנו נפלא גם רוק וגם ג'ז ו\או קלאסי .
ואני בטוח גם בטוח שלא רק אצלי אלא אצל לא מעט מחברי האתר תוכל לשמוע רמקולים ברמות שונות ומשונות שינגנו נפלא גם רוק וגם ג'ז ו\או קלאסי .
לו הייתי רוטשילד ...
NIRES אני שומע היום רוק כבד , אבל היה לי סט שהיה יותר מכוון רוק כבד , והיום הסט יותר מוכוון ג'אז כך שאני טיפה יודע מה אני מדבר . זה שבשנים האחרונות לא יכולתי להסתובב ולבדוק את השוק , לא אומר שהוא השתנה בהרבה .
אני כרגע לא ברמה בריאותית מספיקה להסתובב יותר מידי ולכן לא אוכל לנצל את הזמנתך , אבל אני לא ממש חושב שאני אפול מהכסא . אבל אתה יודע מה אולי כן מי יודע
אני כרגע לא ברמה בריאותית מספיקה להסתובב יותר מידי ולכן לא אוכל לנצל את הזמנתך , אבל אני לא ממש חושב שאני אפול מהכסא . אבל אתה יודע מה אולי כן מי יודע
KOOKE כתב:Ozen
הממממ....מעניין.
שלמה...
תנסה WLM DIVA MONITOR ואני מבטיח לך שאתה לא תישן שבוע
נערך לאחרונה על ידי Eyal_W ב 31/12/2007 0:13, נערך פעם 1 בסך הכל.
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
פרטים
truejoker אולי תוכל לפרט על הסטאפ הנוכחי שלךtruejoker כתב:NIRES אני שומע היום רוק כבד , אבל היה לי סט שהיה יותר מכוון רוק כבד , והיום הסט יותר מוכוון ג'אז כך שאני טיפה יודע מה אני מדבר . זה שבשנים האחרונות לא יכולתי להסתובב ולבדוק את השוק , לא אומר שהוא השתנה בהרבה .
אני כרגע לא ברמה בריאותית מספיקה להסתובב יותר מידי ולכן לא אוכל לנצל את הזמנתך , אבל אני לא ממש חושב שאני אפול מהכסא . אבל אתה יודע מה אולי כן מי יודע...
נערך לאחרונה על ידי Eyal_W ב 31/12/2007 0:13, נערך פעם 1 בסך הכל.
פרטים
פרטים
אני בחרתי במדפיים בשל חוסר מקום, אבל לפחות לזוג שלקחתי לא חסר העומק - הבאס הכל כך עמוק של הרמקולים הללו זה בדיוק מה שמוסיף...KOOKE כתב:Ozen
הממממ....מעניין.
שלמה...
בקשר לזה שהם פחות מתאימים לרוק - - דווקר חשבתי שמדפיים בד"כ מהירים ומתאימים לרוק, לא?
שלמה בשיבילך טרי טרי
http://www.6moons.com/audioreviews/wlm4/gvmonitor.html
http://www.6moons.com/audioreviews/wlm4/gvmonitor.html
פרטים
פרטים