שרשור תגובות בנושא הכרזת שידורי HDTV של יס
- hagi
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1213
MarioMan ,
אתה צודק . לא כדאי לעשות ספקולציות לגבי מחירים או מי מרוויח או מפסיד .
מה שאותי הכי מפתיע זה עצם מתן האופציה הזו למנויי יס . ואם באמת קיימת אפשרות כזו לכל משתמשי יס לקחת את החבילה שציינת ב-20 שח ולהוסיף אליה כל חבילה אחרת כרצונם , דבר שחייבים להודות שמהווה שינוי ענק בכל מה שקשור לחבילות טלויזיה בישראל , אז למה אף ערוץ תקשורת לא דיווח עדיין על כך ?
אתה צודק . לא כדאי לעשות ספקולציות לגבי מחירים או מי מרוויח או מפסיד .
מה שאותי הכי מפתיע זה עצם מתן האופציה הזו למנויי יס . ואם באמת קיימת אפשרות כזו לכל משתמשי יס לקחת את החבילה שציינת ב-20 שח ולהוסיף אליה כל חבילה אחרת כרצונם , דבר שחייבים להודות שמהווה שינוי ענק בכל מה שקשור לחבילות טלויזיה בישראל , אז למה אף ערוץ תקשורת לא דיווח עדיין על כך ?
- hagi
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1213
שנה ושני רבעונים ( כלומר שנה וחצי ) זה הרבה מאוד זמן . בזמן הזה , כשאתה סופג הפסדים יכול לבוא מתחרה נוסף לשוק , גדול ממך בהרבה , ולגרום לכך שלמרות הפרסום והחדירה לשוק תוך כדי ספיגת ההפסדים ( תלוי ביכולת לספוג הפסדים - לא תמיד יכול להרשות לעצמו את זה ) יגרום לך להחמרת ההפסדים עד למצב שלא יהיה מאיפה להפסיד יותר .
אתה מציין כאן התנהגות מנכ"ל מסוכנת מאוד בשיטת " הכל או כלום" . זה היה יכול להגמר לא טוב באותה קלות .
אתה מציין כאן התנהגות מנכ"ל מסוכנת מאוד בשיטת " הכל או כלום" . זה היה יכול להגמר לא טוב באותה קלות .
guy_k כתב:סתם דוגמא מהחיים העיסקיים: כאשר המנכ"ל בחברה בחר להיכנס לעיסקה מסויימת, אני ניתחתי עבורו את התרחישים (אני מנהל כספים) ובכל התרחישים הגעתי להפסד,
כאשר הצגתי את הנתונים אמר לי המנכ"ל את אחד התשובות החכמות ששמעתי: "אתה אולי מסתכל על זה בעיניים של רווח או הפסד, בשבילי זה הוצאות פרסום וחדירה לשוק הזה...".
במבחן התוצאה, שנה ושני רבעונים הפרוייקט הסב הפסדים (או הוצאות פרסום וחדירה), מהרבעון השלישי ועד היום, זה אחד הפרוייקטים הריווחים בקבוצה...
סתם דוגמא למה שאנחנו לא תמיד יודעים / נותנים עליו את הדעת.
גיא...
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
לא רואה סיבה למה ערוץ תקשורת צריך לדווח על דבר כזה. האם ערוצי התקשורת מדווחים מתי ש-YES\HOT מעלים ערוץ סדרות חדש ?
בנוסף, אני לא חושב שהרבה אנשים מודעים לחבילה הזו, כי סה"כ הם לא עשו זאת מיוזמתם אלא כמו שאמרתי, חייבו אותם לעשות כך על מנת שדייר אשר הקבלן חסך בהתקנת אנטנה על גג הבניין שלו ומעוניין סה"כ לראות את ערוצים 1\2\10 לא יאלץ לשלם 180+ ש"ח לחודש עבור ערוצים אשר אין לו עניין בהם.
מכוון שזו לא יוזמה שלהם אני לא רואה סיבה עבורם להשקיע בפרסום (אמרנו שאין צורך להכנס לכיס, אבל לא צריך לפתוח את הדוחות הכספיים שלהם על מנת להבין שעדיף 180 ש"ח על פני 20 ש"ח) של דבר כזה.
דייר שהפתרון הזה רלוונטי עבורו כנראה ישאל את הקבלן שבנה את הבניין שבו הוא מתגורר מדוע אין לו אפשרות להתחבר לאנטנה והוא כבר יידע אותו לגבי החבילה.
בקיצור, העניין הזה בהחלט דורש בירור.
בנוסף, אני לא חושב שהרבה אנשים מודעים לחבילה הזו, כי סה"כ הם לא עשו זאת מיוזמתם אלא כמו שאמרתי, חייבו אותם לעשות כך על מנת שדייר אשר הקבלן חסך בהתקנת אנטנה על גג הבניין שלו ומעוניין סה"כ לראות את ערוצים 1\2\10 לא יאלץ לשלם 180+ ש"ח לחודש עבור ערוצים אשר אין לו עניין בהם.
מכוון שזו לא יוזמה שלהם אני לא רואה סיבה עבורם להשקיע בפרסום (אמרנו שאין צורך להכנס לכיס, אבל לא צריך לפתוח את הדוחות הכספיים שלהם על מנת להבין שעדיף 180 ש"ח על פני 20 ש"ח) של דבר כזה.
דייר שהפתרון הזה רלוונטי עבורו כנראה ישאל את הקבלן שבנה את הבניין שבו הוא מתגורר מדוע אין לו אפשרות להתחבר לאנטנה והוא כבר יידע אותו לגבי החבילה.
בקיצור, העניין הזה בהחלט דורש בירור.
נערך לאחרונה על ידי MarioMan ב 22/11/2007 12:28, נערך פעם 1 בסך הכל.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
- guy_k
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 899
Hagi,
חשבתי בהתחלה לענות לך, אבל באמת שאין לי רצון לדבר עם ילד בן 6, יש לי את שלי בבית, אני לא מחפש נוספים.
גיא
חשבתי בהתחלה לענות לך, אבל באמת שאין לי רצון לדבר עם ילד בן 6, יש לי את שלי בבית, אני לא מחפש נוספים.
גיא
גיא, אני ואתה ודי!
-
oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78949
- שם מלא: עפר לאור
חברים,
אם כל דיון יהפך לויכוחים בין אישיים, אז אנחנו נאלץ לשנות גישה כאן לגישה תקיפה יותר.
אם כל דיון יהפך לויכוחים בין אישיים, אז אנחנו נאלץ לשנות גישה כאן לגישה תקיפה יותר.
- Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
guy_kguy_k כתב:Hagi,
סתם דוגמא מהחיים העיסקיים: כאשר המנכ"ל בחברה בחר להיכנס לעיסקה מסויימת, אני ניתחתי עבורו את התרחישים (אני מנהל כספים) ובכל התרחישים הגעתי להפסד,
כאשר הצגתי את הנתונים אמר לי המנכ"ל את אחד התשובות החכמות ששמעתי: "אתה אולי מסתכל על זה בעיניים של רווח או הפסד, בשבילי זה הוצאות פרסום וחדירה לשוק הזה...".
גיא...
"התשובה אחת החכמות" ששמעת היא מהות כל ההבדל בין איש כספים לאיש פרסום, בכל חברה שהיא. לא צריך להיות מנכ"ל בשביל להבין את זה.
חוץ מזה, לא ברורה ההתלהמות שלך. לא רואה שום דופי בדברים שנאמרו ע"י HAGI, ולא באלה שמתעסקים בחישובים כלכליים עבור שירות כזה או אחר.
...
- dizingof
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2518
תרשו לי לסכם בנימה קצת אישית..
חבילת הכניסה שYES מציעה לתחום ה HD היא לא אחרת מאשר ישראבלופ!
לאדם הממוצע שמחובר ליס וברשותו פלזמה או LCD ותוספת של 39 שח לא פוגעת בכיסו אכן יקח, אני מניח, את החבילה כתוכן אקסטרה "מלהיב" ואפילו משהו שאפשר להשוויץ לשכנים ולאורחים.
לנו, חברי האתר המקצוענים והלא מקצוענים.. שמודעים מזה זמן רב לתחום ה HD (השגת תכנים מניוזגרופז, ביטרונט ,נגנים יעודיים סטרימרים) החבילה וההתחייבות הכובלת ל3 שנים (!) זה פשוט בדיחה !
מי שלא זוכר את ההרצה של YES בשנה הראשונה שישאל את מי שמיהר להצטרף בהתחייבות ל36 חודש... ונתקע עם מחזוריות של סרטים ושאר תכנים עד שנשבר ה**.
לא אוהב להשתמש במושג הזה אבל ל"עמך" זה אולי חידוש מלהיב - לי אישית זה בולשיט.
"my 2 cents"
חבילת הכניסה שYES מציעה לתחום ה HD היא לא אחרת מאשר ישראבלופ!
לאדם הממוצע שמחובר ליס וברשותו פלזמה או LCD ותוספת של 39 שח לא פוגעת בכיסו אכן יקח, אני מניח, את החבילה כתוכן אקסטרה "מלהיב" ואפילו משהו שאפשר להשוויץ לשכנים ולאורחים.
לנו, חברי האתר המקצוענים והלא מקצוענים.. שמודעים מזה זמן רב לתחום ה HD (השגת תכנים מניוזגרופז, ביטרונט ,נגנים יעודיים סטרימרים) החבילה וההתחייבות הכובלת ל3 שנים (!) זה פשוט בדיחה !
מי שלא זוכר את ההרצה של YES בשנה הראשונה שישאל את מי שמיהר להצטרף בהתחייבות ל36 חודש... ונתקע עם מחזוריות של סרטים ושאר תכנים עד שנשבר ה**.
לא אוהב להשתמש במושג הזה אבל ל"עמך" זה אולי חידוש מלהיב - לי אישית זה בולשיט.
"my 2 cents"
- gameboy
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1900
מקובל עלי כל מה שכתבת

- vigen
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 36
לפי דעתי ההתחייבות לשלוש שנים היא חסם רציני גם ל"מאמצים מקדימים"oferlaor כתב:vigen,
אין ספק שזה בעיקר מיועד ל-EARLY ADOPTERS. גם אני חושב שבשביל השקה יעילה הם היו צריכים להציג יותר ערוצים, אפילו כאלה מחו"ל שמיועדים כ-GAP FILLERS.
...
פשוט חבל, ניתן היה להציע מסלולים נוספים.
- bitton71
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1118
- שם מלא: דודי ביטון
מה אנחנו אמורים לראות דרך הממירים הרגילים ,כשנזפזפ לערוצי ה HD ? ,
שקופיות ? מסכים ריקים? או פשוט אותם השידורים ב SD ?
שקופיות ? מסכים ריקים? או פשוט אותם השידורים ב SD ?
we learned more from a three minute record
than we ever learned in school
than we ever learned in school
- akrk1986
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 125
שאלה לגבי חיבור מקביל של MAX וממיר HD
עופר,
אמרת באחת התגובות בשרשור שקודי השלט של ממיר ה-HD יהיו שונים מהקודים הרגילים. מכאן אני מסיק שאפשר יהיה לחבר לשקע יס אחד בקיר שני ממירים (MAX ו-HD) או לשרשר ביניהם ושניהם יתחברו לטלביזיה אחת כך שאת ה-HD אראה דרך AV1 (למשל) ואת הMAX דרך AV2
אנא ודא את העניין מול יס - קניתי MAX לפני שבועיים ואני ממש לא בקטע של לחבר אותו לטלביזיה אחרת נחותה יותר ממה שיש בסלון.
תודה

אמרת באחת התגובות בשרשור שקודי השלט של ממיר ה-HD יהיו שונים מהקודים הרגילים. מכאן אני מסיק שאפשר יהיה לחבר לשקע יס אחד בקיר שני ממירים (MAX ו-HD) או לשרשר ביניהם ושניהם יתחברו לטלביזיה אחת כך שאת ה-HD אראה דרך AV1 (למשל) ואת הMAX דרך AV2
אנא ודא את העניין מול יס - קניתי MAX לפני שבועיים ואני ממש לא בקטע של לחבר אותו לטלביזיה אחרת נחותה יותר ממה שיש בסלון.
תודה
ההבדל היחידי בין ילדים למבוגרים הוא מחיר הצעצועים שלהם (LCD כבר אמרנו?)
-
oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78949
- שם מלא: עפר לאור
dizingof,
אני ביס עוד מתקופת ההרצה שלהם (כמה חודשים לפני ההשקה). תתפלא לשמוע אבל עד היום אין לי תלונות (מאז ההשקה) על היצע התוכן... אולי זה רק אני, אבל דווקא בימים ההם, האיכות של התוכן היתה אפילו גבוהה יותר (מיכל בוטל היתה אחראית על יס פלוס בימיו הראשונים, וזה היה מאוד מוצלח עם תכנים בריטיים מאוד מעניינים שהיום דווקא חסרים לי...).
לגבי ההתחייבות, אני מניח שזה מיועד כמו כל דבר, לוודא שהם מחזירים את ההשקעה בתחום (כלומר, יתכן שאלטרנטיבה לזה תהיה תשלום מלא על הממיר, או שכירתו בעוד תוספת תשלום...).
vigen,
יש להניח שיצטרפו לזה עוד מסלולים בעתיד, כשיהיו יותר תכנים, מן הסתם...
bitton71,
לדעתי הם פשוט לא יופיעו לך בממיר (זה מה שקורה כרגע), או שתופיע הודעה שלא ניתן לצפות בתוכן הזה. משהו בסגנון הזה.
akrk1986,
אני לא צריך לשאול אותם, ככה זה אצלי. שמו לי בקיר מפצל ומגבר וכל המכשירים מחוברים לחיבור אחד בקיר.
אני ביס עוד מתקופת ההרצה שלהם (כמה חודשים לפני ההשקה). תתפלא לשמוע אבל עד היום אין לי תלונות (מאז ההשקה) על היצע התוכן... אולי זה רק אני, אבל דווקא בימים ההם, האיכות של התוכן היתה אפילו גבוהה יותר (מיכל בוטל היתה אחראית על יס פלוס בימיו הראשונים, וזה היה מאוד מוצלח עם תכנים בריטיים מאוד מעניינים שהיום דווקא חסרים לי...).
לגבי ההתחייבות, אני מניח שזה מיועד כמו כל דבר, לוודא שהם מחזירים את ההשקעה בתחום (כלומר, יתכן שאלטרנטיבה לזה תהיה תשלום מלא על הממיר, או שכירתו בעוד תוספת תשלום...).
vigen,
יש להניח שיצטרפו לזה עוד מסלולים בעתיד, כשיהיו יותר תכנים, מן הסתם...
bitton71,
לדעתי הם פשוט לא יופיעו לך בממיר (זה מה שקורה כרגע), או שתופיע הודעה שלא ניתן לצפות בתוכן הזה. משהו בסגנון הזה.
akrk1986,
אני לא צריך לשאול אותם, ככה זה אצלי. שמו לי בקיר מפצל ומגבר וכל המכשירים מחוברים לחיבור אחד בקיר.
- arotman
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
אם יורשה לי אני חושב שקצת שכחנו את העיקר ,שידורי HD מסחריים ראשונים בישראל!
חברת YES והעומדים בראשה שוב מוכיחים שגם במדינה קטנה כמו ישראל ניתן להכניס טכנולוגיות חדשות בלי לפשוט רגל(לפחות לא עד עכשיו
):
ניתן לשדר במסך רחב
ניתן לשדר ב DD
ניתן להציע PVR
ניתן לשדר ב HD ב H.264
ואם זה היה תלוי בהם גם VOD ואינטרנט.
כולנו כבר שכחנו איך נראו שידורי הכבלים לפני YES.
כולנו כבר שכחנו איזה שירות קיבלנו וחלקנו עדיין מקבל מהכבלים.
אינני אומר ש YES מושלמים אבל קצת כבוד לעוסקים במלאכה
מבחינה עסקית לדעתי YES טועים עם ההתחייבות ל3 שנים, אתם מספקים שירות פרימיום אז תנו לאנשים לבחור בין תשלום מלא עכשיו והתחייבות ל 3 שנים.
אם YES רוצים לפוצץ את השוק אני הייתי מתקין בכל חנות לממכר טלוויזיות ממיר HD ומערכת פיצול HD ואולי מפזר כמה עמדות בקניונים. אחרי שאנשים יראו H.D במו עיניהם ואחרי שיראו את ההבדל אני מאמין שזה יצור ביקוש אדיר לשרות.
לדעתי החדירה של H.D תפתיע את כולם משום ש :
למרות שמוכרים היום בחנויות די הרבה *** מדבקה סיני רוב המכשירים כבר נמכרים עם HDMI (לא בטוח שגם עם HDCP)ובד"כ כולם אמורים לעבוד עם 1080I לפחות.
זה יוצר INSTALL BASE רחב וברגע שעדר הישראלים יתחיל לשעוט אז שום דבר לא יעצור אותנו.
תתחילו להתרגל למשפטים האלה:
אחי אין לך עדיין H.D חבל"ז זה כמו להיות בטדי.
אחותי ראית כמה שכבות איפור יש לההיא מהחדשות ,וואי.
חברת YES והעומדים בראשה שוב מוכיחים שגם במדינה קטנה כמו ישראל ניתן להכניס טכנולוגיות חדשות בלי לפשוט רגל(לפחות לא עד עכשיו
ניתן לשדר במסך רחב
ניתן לשדר ב DD
ניתן להציע PVR
ניתן לשדר ב HD ב H.264
ואם זה היה תלוי בהם גם VOD ואינטרנט.
כולנו כבר שכחנו איך נראו שידורי הכבלים לפני YES.
כולנו כבר שכחנו איזה שירות קיבלנו וחלקנו עדיין מקבל מהכבלים.
אינני אומר ש YES מושלמים אבל קצת כבוד לעוסקים במלאכה
מבחינה עסקית לדעתי YES טועים עם ההתחייבות ל3 שנים, אתם מספקים שירות פרימיום אז תנו לאנשים לבחור בין תשלום מלא עכשיו והתחייבות ל 3 שנים.
אם YES רוצים לפוצץ את השוק אני הייתי מתקין בכל חנות לממכר טלוויזיות ממיר HD ומערכת פיצול HD ואולי מפזר כמה עמדות בקניונים. אחרי שאנשים יראו H.D במו עיניהם ואחרי שיראו את ההבדל אני מאמין שזה יצור ביקוש אדיר לשרות.
לדעתי החדירה של H.D תפתיע את כולם משום ש :
למרות שמוכרים היום בחנויות די הרבה *** מדבקה סיני רוב המכשירים כבר נמכרים עם HDMI (לא בטוח שגם עם HDCP)ובד"כ כולם אמורים לעבוד עם 1080I לפחות.
זה יוצר INSTALL BASE רחב וברגע שעדר הישראלים יתחיל לשעוט אז שום דבר לא יעצור אותנו.
תתחילו להתרגל למשפטים האלה:
אחי אין לך עדיין H.D חבל"ז זה כמו להיות בטדי.
אחותי ראית כמה שכבות איפור יש לההיא מהחדשות ,וואי.
- ride
-
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6607
- שם מלא: יניב דיין
arotman 
- ofer7845
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 387
קצב נתונים של 9Mbps זה לא נמוך מדי?
בשידורי הניסיון של הוט HD קצב הנתונים עמד על 18Mbps בממוצע...
אז נכון שזה היה MPEG2 אבל אני לא צריך לומר לכם שזה הבדל משמעותי
אז נכון שזה היה MPEG2 אבל אני לא צריך לומר לכם שזה הבדל משמעותי
- gizzz
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 740
שידורי HD
אני כבעל פלזמה חושב שהשירות מבורך. עם כל הכבוד להורדת תכני HD ברשת, זה גוזל המון זמן מאנשים: חיפושים + תרגומים, המרות וכיו"ב. ומה עם מחיר של סטרימרים שכל חודש משתנה הטכנולוגיה .
אני למשל כבר שנים משתמש בתוכן מהרשת, אפשר להסתכל על זה כתחביב אבל זה יותר התמכרות בהתעסקות מיותרת שגוזלת ממני זמן שאין לי.
אם עופר צודק ואני אראה סדרות בדיליי קטן אחרי האמריקאים אז למה לטרוח עם הורדות מיותרות
ובל נשכח את החשוב מכל שזה ליגת האלופות בHD מונדיאל ב HD איזה כיף לשבת ולראות סופסוף ספורט כמו שצריך ,עכשיו אני ממש מקנא בבעלי המקרנים.
בואו נקווה שהמחיר יהיה ריאלי יותר אחרי שהוט ייכנסו לתמונה ואז אולי תהיה פה איזה מלחמת מחירים קטנה שתעזור לנו.
לא חייבים לרוץ ולהתחבר על ההתחלה בואו נראה שיש תכנים נורמלים קודם לכן נראה מה מציעים בספורט ואז נקבל החלטה מושכלת.
אני למשל כבר שנים משתמש בתוכן מהרשת, אפשר להסתכל על זה כתחביב אבל זה יותר התמכרות בהתעסקות מיותרת שגוזלת ממני זמן שאין לי.
אם עופר צודק ואני אראה סדרות בדיליי קטן אחרי האמריקאים אז למה לטרוח עם הורדות מיותרות
ובל נשכח את החשוב מכל שזה ליגת האלופות בHD מונדיאל ב HD איזה כיף לשבת ולראות סופסוף ספורט כמו שצריך ,עכשיו אני ממש מקנא בבעלי המקרנים.
בואו נקווה שהמחיר יהיה ריאלי יותר אחרי שהוט ייכנסו לתמונה ואז אולי תהיה פה איזה מלחמת מחירים קטנה שתעזור לנו.
לא חייבים לרוץ ולהתחבר על ההתחלה בואו נראה שיש תכנים נורמלים קודם לכן נראה מה מציעים בספורט ואז נקבל החלטה מושכלת.
- dudil
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1015
לא, זה אפילו די גבוה
ברוב המקומות בעולם שכבר משדרים H.264 HD משתמשים ב-6-8 MBPS.ofer7845 כתב:קצב נתונים של 9Mbps זה לא נמוך מדי?
אז נכון שזה היה MPEG2 אבל אני לא צריך לומר לכם שזה הבדל משמעותי...
דודי.
- arotman
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
Re: לא, זה אפילו די גבוה
אני בהחלט מסכים וכבר כתבתי על זה בעבר:dudil כתב:ברוב המקומות בעולם שכבר משדרים H.264 HD משתמשים ב-6-8 MBPS.ofer7845 כתב:קצב נתונים של 9Mbps זה לא נמוך מדי?
אז נכון שזה היה MPEG2 אבל אני לא צריך לומר לכם שזה הבדל משמעותי......
[/quote]מי אמר שצריכים קצבים של 20M ומעלה עבור VC1 ואו H.264 ?
גם היום ניתן עםH.D MPEG2 איכות תמונה לא רעה בקצבים של 10M (תלוי כמובן באיכות המקור וכמה הדחיסה חכמה)
זה שהתרגלנו ללוקסוס עם חומר BD שמגיע ל 20G קובץ לא אומר שבדחיסה חכמה יותר לא ניתן להגיע לתוצאות מספיק טובות שמישהו פחות משוגע על איכות מאיתנו יראה בכלל.
1. להערכתי ההוצאות היום של HD-DVD ו BD פשוט מתרחבות על כל השטח האפשרי כדי לחפות על בעיות קידוד+פענוח חומרה בעיקר שדחיסה חזקה מידי תדרוש חומרת פענוח חזקה יותר שתעלה יותר מידי ליצרני החומרה. גם ככה הרבה מכוח המחשוב של המכשירים צריך לטפל בפענוח ההצפנה.
כבר היום עד שמכשירי החומרה מעלים את הסרט אפשר להכין כוס קפה וגם להתחיל לשתות את הקפה.
2. בתור אודיופיל אני לא מסוגל להבחין בין סרטים שמקודדים ב DTS לבין סרטים שמקודדים ב 6 ערוצי PCM מלאים.
בגירסא החדשה לדוגמה של האלמנט החמישי כבר מתחילים לראות את המגבלות של ה FILM ואת הארטיפקטים שלו.
אגב יהי מעניין לראות כמה YES יקציבו לכל ערוץ H.D כידוע רוחב פס = כסף
אשמח לקרוא את דעותיכם בנושא.[/quote]
- idon889
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 561
קודם כל באמת הגיע הזמן שיוציאו שירות HD בארץ ומזל טוב, רק חבל שיס הכניסה התחייבות מטופשת לעסק ...
יש לי כמה שאלות בנוגע לשירות של יס:
1) אם יש לי 2 טלויזיות HD בבית, האם אצתרך לשלם כפול עבור השירות או 40 ש"ח ?
2) יש לי חיבור HDMI יחיד בטלויזיה (Hitachi ld9000ta2), שמחובר למחשב, האם חיבור קומפונט יעביר שידור איכותי כמו ב-HDMI ?
3) הטלויזיה שלי מחוברת עם ממיר s3100 בscart-svideo והאיכות פשוט גרועה, בחלומות הכי גרועים שלי לא חשבתי שאראה כזאת איכות, האם אם הממיר החדש של יס אני אראה תוכן SDTV באיכות טובה?
אשמח לשמוע תשובתכם לשאלות (:
יש לי כמה שאלות בנוגע לשירות של יס:
1) אם יש לי 2 טלויזיות HD בבית, האם אצתרך לשלם כפול עבור השירות או 40 ש"ח ?
2) יש לי חיבור HDMI יחיד בטלויזיה (Hitachi ld9000ta2), שמחובר למחשב, האם חיבור קומפונט יעביר שידור איכותי כמו ב-HDMI ?
3) הטלויזיה שלי מחוברת עם ממיר s3100 בscart-svideo והאיכות פשוט גרועה, בחלומות הכי גרועים שלי לא חשבתי שאראה כזאת איכות, האם אם הממיר החדש של יס אני אראה תוכן SDTV באיכות טובה?
אשמח לשמוע תשובתכם לשאלות (:
- אור
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1483
תקנה ממתג, זה יפתור את הבעיה...