*חדשות* USENET תחת התקפה של ה RIAA!

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
noam23
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1373
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #101 

תן לי קריטריון פשוט לזיהוי אם POST קטן (אלפית הפרומיל של קובץ לא חוקי) וזה יהיה מעניין...
...
זה לא יעבוד כך.

בתחילה יתבעו את ספקיות היוזנט, על שאינן מסננות חומרים שברור שהם מפרי זכויות יוצרים (לפי הכותרת). הספקיות יתחילו לסנן קבוצות מסוימות, ובנוסף יבצעו סינון כלשהו ע"פ הכותרת, ואז אלו שמעלים את החומר הלא חוקי יתחילו להשתמש בשמות בדויים לקבצים. פעולה זו תצמצם משמעותית את כמות התכנים הלא חוקיים הזמינים להורדה ביוזנט.

בשלב הזה ה MPAA/RIAA לא יפסיקו את הרדיפה, אלא יחפשו בשמות הקבצים הבדויים היכן מתחבא חומר לא חוקי (אם ע"י ניסוי וטעיה, או לחלופין ע"י כניסה למנועי חיפוש חיצוניים) ימצאו Post לא חוקי, יבדקו איזו כתובת IP העלתה את החומר הזה, ילכו עם הכתובת שמצאו לספק האינטרנט הרלוונטי ויקחו את הפרטים של המשתמש שהעלה את החומר, ולאחר מכן יזמברו לו את הצורה.

התוצאה תהיה שאנשים יפחדו להעלות חומר ליוזנט. סוף סיפור.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78932
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #102 

noam23,

בשביל לתבוע על נושא הכותרת צריך להוכיח שהכותרת קשורה לתוכן. אין קשר כזה. כלומר, אין בעיה חוקית שאני אפרסם מאמר על הסדרה CANE בפורום ALT.BINARIES.HDTV

האם זה צריך להיות מסונן? ואם צרפתי את המאמר ב-WORD כ-ATTACHMENT והעלתי לשרשור?

ואם הייתי בסט וצילמתי וגם שמתי תמונות ? אולי אפילו צילמתי את עצמי ב-VIDEO BLOG מקריא את ה-REVIEW שלי על CANE.

זה שכתוב לך על הדלת בבית "רכוש גנוב" לא מאפשר לשוטרים להיכנס בלי הוכחות שיש באמת בפנים רכוש גנוב. בשביל לעשות את זה צריך בפועל להוריד ולהוכיח שמדובר בתוכן לא חוקי.

זה טרדה עצומה. הם עושים את זה בפירוש במקרה של KAZAA ודומיהם. אין להם ברירה.

בסה"כ אני חושב שזה באמת הטרדה של המעלים ובאמת זה עלול לגרום להם לחשוש. יתכן שזה יצמצם את כמות התוכן. זה נכון. מצד שני, רשתות השיתוף תחת התקפה תמידה כבר כמה שנים ובכל פעם המאסה של האנשים פשוט עברה לשיטה חדשה.

התופעה לא נראית שהיא נעצרת. אם כבר, ההפך הוא הדבר. ההורדות גרמו לכך שבמקום LEAD TIME של שנים, יש לנו הפרש של כמה שבועות לכל היותר בין שידור בארה"ב לשידור בישראל (ע"ע 24 או PRISON BREAK). בעתיד הפער יעלם לחלוטין.

בנוסף, בארה"ב הרשתות עצמן נותנות באופן חופשי יותר ויותר להוריד תכנים.

בסופו של דבר לדעתי בתחום הטלויזיה (לא סרטים) לא רחוק היום שבו תוכל להוריד חוקית את התכנים ישר מחברת ההפקות, כולל פרסומות (או בתשלום של כמה אגורות ללא פרסומת).

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #103 

ואגב, ברגע שיס יוצאים עם HD, זה הופך עניין ה-HD לפחות קריטי עבורי.

סביר להניח שזה יגרום לצמצום משמעותי בצורך שלי להוריד תכנים מהסוג הזה (אולי רק סדרות שאין לי גישה אליהן).

dragonflyXXL
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1039
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #104 

Mendelson כתב:dragonflyXXL ,
על מה אתה מדבר בכלל ? להכניס מרגל לאגון ניתן לעשות בקלי קלות . לא ראית איך רפי גינת הכניס מרגל לטיב טעם ?
חוץ מזה , כאן אתה לא ממש חייב מרגל בן אדם . מספיק שאתה מכניס סוס טרויאני שמספק לך את כל המידע מתוך האתר .
...
יותר מדי אלכוהול. אולי לא הייתי ברור מספיק בהודעה הקודמת שלי...

לא משנה איך תקרא לזה - "מרגל", "סוס טרויאני", או spyware... אנחנו שוב חוזרים למה אפשר לעשות באופן עקרוני לבין מה שעושים בפועל.

תקרא לזה ביצה ותרנגולת אם תרצה...

אין לך שום מושג איפה להתחיל לחפש את המקורות של התוכן הזה משום שהם לא מפגרים ולא מעלים תוכן באופן מסודר דרך שרת אחד בודד ובאופן סיסטמטי. כל אדם שהייתה לו איזושהי נגיעה בשיטות ההפצה בסצינה יאמור לך שהם משתמשים בסדרות של anonymizers שאין לך שום יכולת לעקוב אחריהם וכמעט בלתי אפשרי למצוא את המקור שממנו נשלח התוכן. אין לך שום אפשרות פרגמטית לעקוב אחרי כל מפיץ פוטנציאלי בכל זמן נתון כך שלהמציא "מרגל" בארגון שאין לך אפילו מושג מה הוא, זה במקרה הכי טוב בדיחה לא מצחיקה.
אתה באמת חושב שהם לא מנסים לעשות את זה? יש לך הוכחה שעוקץ כזה אכן הצליח אי פעם?

dragonflyXXL
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

Re: אתם מתעלמים לחלוטין

שליחה #105 

יש לך טעות יסודית אחת: ספקי השירות לא מאנדקסים את התכנים שבהם.

כל שירותי האינדוקס שקיימים בסביבה הם שירותים שאין להם שום קשר לספקי השירות. יותר מזה - להרים שרות אינדוקס לוקח 15 דקות ותוכנות נמצאות זמינות לכל דורש כ-open source במקומות כמו source forge ואחרים. (רק לצורך ההמחשה, האתר binsearch.info משתמש באפליקציה כזו שעברה קצת שיפורים).

אין לך שום צורך להיות ספק השירות כדי להרים שירות אינדוקס של כל התכנים שנמצאים ברשת - כל מה שאתה צריך זה חשבון משתמש רגיל לחלוטין ושרת apache או LAMP פתוח לציבור.

בנוסף, אין שום דבר לא חוקי בהפעלת שירות כזה, אז את מי אתה בדיוק הולך לתבוע? אולי את source forge שנתנו לך קוד להפעלת שרת אינדוקס?

לגבי ה"עובדה" ש-90% מהתוכן שיש בשרתים שלהם לא חוקי (בחיי שאני מרגיש כמו תוכי...) כל שתיים-שלוש הודעות מגיע מישהו חדש עם ספקולציות ומספרים חדשים שאין להם שום יסוד מוכח. אין לי מה להתייחס ל"עובדות" או ה"נתונים" האלה עד שלא תוכלו להציג אפילו שביב של אימות לנכונותם.
gvarvar כתב:מכך שהמידע נשמר על גבי בסרברים של החברה או הרשת. זו הבעיה העיקרית. אתה לא יכול להגיש שפיספסת ש- 90% מהמידע המאוכסן על הדיסקים שלך הוא וידאו (סרטים וסדרות ושירים). רשת ה- BITTORENT עושה זאת ע"י זה שכל אחד מחזיק בקובץ ומשתף אותו והטרקרים מסתובבים חופשי. אין מקום מוגדר לפגיעה בו, אלא כל משתמש קצה.
ב- USENET יש סרברים ענקיים שמאנדקסים פיילים שברור שהם לא חוקיים.
יבקשו משרתי ה- USENET להעיף כל פיסה של FILE שאיננה חוקית אחרת יתבעו את בעלי הסרברים, ונותני השירות.
כמו שעשו ל- YOUTUBE , כאשר היה ממי לתבוע (GOOGLE) מיד תבעו.
אמר ובצדק מישהו קודם USENET.COM נבחרו בשל שמם. כח ההתקפה היא על כל הספקים. דרך אגב אני דע בטוח שהספקים היותר גדולים יעזרו לספק הנ"ל כי בשניה שהוא יפסיק תהיה פסיקה תקדימית נגדם, מה שיהפוך אותם לאחר מכן בעיני כל שופט ל"חצי אשמים".
וחוץ מזה באמת חשבתן שלא יעלו אלינו? שהחגיגה תמשך לעד?
היה ברור שנעבור את הסף הקריטי - סך ההפסדים גדול מהוצאות התביעה - יפנו הגוופים הנ"ל לטפל ב- USENET האהובה.

בכל מקרה אין לנו ממה לחשוש כרגע כי כל עוד אין UPLOAD מאיתנו, לא שווה לתבוע אותנו על מחיר השיר/וידיאו פלוס הקנס.

בכל מקרה המצב מפסיק להיות כמו שהיה,
...

gvarvar
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 67

ניסית פעם לכתוב 1 מגה ביט

שליחה #106 

תנסה ב- WORD או יותר טוב בתוכנת טקסט פשוטה.
אתה תכתוב גיבריש 5 שנים ולא תגיע לגיגה אחד של מידע.
לעומת זאת כל סרט ב- HD יכול להגיע עד 8 גיגה. שים לב ל- HARD DRIVE שלך בבית, כמה אחוז קובצי WORD מול וידיאו ואאודיו?
הרגשתי בלי להכיר אותך אישית או לחדור למחשב שלך באישון לילה שמעל 90 אחוז מלא בקבצים הנ"ל וכן שהספקת למחוק יותר גיגות של מידע וידיאו ואאודיו מאשר מניין שנותך.
כמה קובצי WORD מחקת לאחרונה?

אין מה לעשות על השרתים נמצא רכוש גנוב, אין להתכחש למצב. גם אם הוא מחולק לתת- קבצים קטנטנים ארוזים ב- RAR (b)

דרך אגב יש בעיות קשות עם לשמור על זכויות של תכנים בטלוויזיה כי אנשים אומרים שהם קנו את התוכנית בכך ששילמו לערוץ וכן ראו פירסומות. כעת הם מחליפים תוכן שגולש אחר "קנה" בפרק שהם "קנו". וכמובן מוחקים אותו לאחר ההחלפה.
אני לא עורך דין, אבל התפלצפויות כאלו יכולות להחזיק את LOST ברשת לעוד עונה או שתיים.
לילה טוב,
:@

dragonflyXXL
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #107 

תתעצבן כמה שתרצה וזה לא ממש ישנה את העובדות.
א. כן, כתבתי גם יותר ממגה של טקסט וזה לא לקח לי 5 שנים. אין לך שמץ של מושג מי אני ומה אני עושה אז את ההשערות שלך לגבי מה יש לי במחשב תשאיר לעצמך.
ב. אתה עדיין זורק מספרים שאין לך כל אימות לגביהם. כמו שאמרתי כבר קודם עד שלא יהיה לך מידע מבוסס אני בוחר שלא להתייחס אליהם.
ג. רכוש גנוב או לא רכוש גנוב זה עניין לעורכי דין, בתי משפט ובעליו החוקי של הרכוש שייקבע מהו הסטטוס של הרכוש המדובר. היות ושנינו לא אף אחד מהגורמים הנ"ל אני לא מבין מי נידב אותך לדבר בשמם.
לילה טוב וחלומות עם הרבה כבשים...

Mendelson
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 49

שליחה #108 

היי , היי , ילדים , הלו , הלו ...
מה זה ? עוד רגע תעשו סייבר - מכות !
בשלב הזה לא קרה כלום . עדיין קיימים תכנים פירטים בשפע בשרתי היוסנט , עדיין אתם יכולים לגנוב מכל הבא ליד . למה להקדים את המאוחר דוקא עכשיו ? אני לא מבין למה כל הזמן צריך להתלונן במקום להגיד תודה שנותים לכם לגנוב במהירות מקסימלית בעלות סימלית ?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #109 

gvarvar,

הגיבוי היומי שלי (כלומר מכווץ ב-ZIP שהוא רק קוד מקור של תוכנות שאני כותב) מחזיק 2.5 גיגה של חומר חוקי לחלוטין שאני ורק אני יצרתי. הגיבוי (כלומר אחרי ZIP!) של המסמכים והתמונות שיש לי במחשב תופס עוד כמה גיגה חומר.

אם תוסיף את הוידאו, אודיו ותוכן שיש לי במחשב (אל תשכח שעל כל מאמר עם 20 תמונות אני מצלם בערך פי 5 תמונות על כל מכשיר ושומר הכל...) אז יש לי למעלה מטרהבייט של חומר שהוא מקורי שלי (כלומר, שאני בעליו החוקיים).

אני מודה שאת רוב החומר לא העלתי ל-USENET, אבל אין שום מגבלה חוקי שמונעת ממני לעשות כך.

כמו שאמרו לי בשיעורי מתמטיקה בתיכון - זה שברור לך שזה ככה, זה עדיין לא הוכחה מתמטית. הוכחה משפטית זה בדיוק כמו הוכחה מתמטית, אין "ברור מעליו"

Mendelson
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #110 

לא מבין למה מישהו ירצה להעלות חומר אישי פרטי ב-USENET ?
יש היום 1001 אלטרנטיבות לגיבוי מידע - DVD-R , BD-R , MEMORY STICK , דיסקים קשיחים חיצוניים וכו .
אלטרנטיבות זולות מאוד היום עם קיבולת איחסון לא מוגבלת .
למה שמישהו ישלם $19.90 לחודש כדי להשתמש ב-USENET לצורך גיבויים כשבכסף הזה אתה יכול לרכוש 50 דיסקים DVD-R של 4.7 כל אחד , כלומר מעל 220 גיגה של איחסון ?

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35101
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #111 

Mendelson,
עופר העלה סרט HDTV שהוא צילם (אף אחד לא משתמש ב-USENET לגיבוי...)

Mendelson
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #112 

אז למה התכוון המשורר כשכתב את המשפט הזה :

"אני מודה שאת רוב החומר לא העלתי ל-USENET, אבל אין שום מגבלה חוקי שמונעת ממני לעשות כך. "

?
guyezra כתב:Mendelson,
עופר העלה סרט HDTV שהוא צילם (אף אחד לא משתמש ב-USENET לגיבוי...)
...

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #113 

Mendelson,

שאם בא לי להעלות את כל אוסף התמונות האישי שלי ל-USENET אז מה הבעיה עם זה?

זה חוקי לחלוטין, זה גם בסדר גמור מבחינת גודל או כל דבר אחר.

אין בעיה גם שאני אעלה כל מני קטעי וידאו שצילמתי ב-HD. הרי אם אני מאפסן אותם ב-YOUTUBE אז הם ירדו לרזולוציה שלא ארצה לראות אותה אפילו בסלולרי שלי...

מה שאני מנסה לומר הוא שרק בגלל שנראה לכם הגיוני שהתוכן ב-USENET הוא לא חוקי, זה עדיין לא קביל בבית משפט. צריך להוכיח טענות כאלה.

Mendelson
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #114 

עופר ,
מה שאני מנסה לומר זה בדיוק ההפך ממה שאתה מנסה לומר :
אתה חופשי להעלות את התכנים הפרטים שלך כרצונך , אין בזה שום ויכוח . אין ויכוח בכלל שה-USENET מאפשר איחסון מידע שכזה .
הנושא הבעייתי כאן הוא התשלום עבור השירותים האלה . היום קיימים בעולם מאות אתרים לאיחסון מידע ורובם לא מבקשים תשלום עבור זה .
אז מדוע שמישהו יעדיף להעלות את התכנים האישים הפרטים והחוקיים שלו באמצעות ה-USENET ולשלם על זה נגיד $19.90 כשיכול לקבל את אותה התמורה בחינם עבור איחסון לתמיד ולא רק עבור 200 ימים שה-USENET מאפשר ?

אני מניח שאפשר להעלות תכנים חוקיים ב-USENET גם מבלי לשלם . הבעיה שבמקרה הזה לא יהיה לך גישה לתכנים הפירטיים , הגנובים . זו הסיבה שהאנשים מעדיפים לשלם $19.90 בתירוץ שהעלות הזו כוללת העלת \ הפצת \ שיתוף תכנים חוקים אבל למעשה אף אחד לא חושב לעסוק בזה ברצינות ( ראה מה שכתבת בעצמך : אני מודה שאת רוב החומר לא העלתי ל-USENET, אבל אין שום מגבלה חוקי שמונעת ממני לעשות כך." ) .
אז בוא נודה שהנושא שאתה יכול לשתף חומר חוקי דרך ה-USENET זה רק כיסוי תחת ( סליחה על הביטוי) בגלל שאתה יכול לעשות בדיוק את אותה פעולה , באמצעות ה-USENET גם מבלי לשלם עבור שירותי פרמיום .

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #115 

Mendelson,

כואב לי לחזור על עצמי, התשלום הוא לא עבור השירות או האיחסון אלא על הקישור ל-USENET, דבר שלקחו עליו תשלום כבר 30 שנה, עוד לפני שהמציאו את HDTV...

אני יכול לקבל שירות "חינמי" מ-NETVISION (יש להם ולברק, וגם ל-012 ול-בזק בינ"ל שרתי NEWS) וגם להם יש תכנים לא חוקיים. אתה משלם גם עליהם (כחלק מהחשבון שלך לספק האינטרנט) רק שהם לא דואגים לכך שיהיה RETENTION טוב, וזה סבבה. ההבדל הוא שאתה מקבל שירות בזול עם איכות גרועה או שירות גבוה באיכות טובה.

לגבי התשלום, אני משלם עבור חשבון דואל 10M בברק למרות שיש חשבונות חינמיים של 5G בוואלה...

יתכן שמישהו משתמש בדואל שלו בוואלה בשביל לשלוח חומר לא חוקי. אם עולים עליו צריך למחוק אותו, אבל אסור שוואלה תסנן ותנסה לנחש למשל מי חוקי ומי לא. אי אפשר גם לומר באופן קטגורי שכל מי שמחזיק חשבון דואל 5G כנראה שזה למטרות לא חוקיות כי מי צריך חשבון 5G למטרות חוקיות (דואל זה רק טקסט להזכירכם)...

שורש העניין הוא שאתה פשוט מסרב להאמין שיש הצדקה לתשלום עבור שירות כמו GN למישהו שרוצה באמת USENET חוקי בלבד. אז אחדש לך, לפני 15 שנה הייתי CTO של חברה בארה"ב שהקימה ISPs. בשביל שכל העסק יעבוד היה צריך גם ספק USENET. באותה תקופה לא היו שירותים חינמיים שיספקו לך USENET ולכן נאלצנו לשלם כמה מאות דולרים בכל חודש (בזמנו זה היה מ-BBNET) על שירות PUSH USENET. איחסנו את התכנים בשרת, וקיבלנו הוראה מ-BBNET שבשביל הזכות לשלם להם על התוכן ולהעלות תוכן אנחנו מתחייבים לספק את כל ה-NEWSGROUPS שקיימים אצלם בשרתים.

שילמנו על זה, היה שירות כזה, ולא היה אז לא מוזיקה (עדיין לא היה MP3, וגם לא נגנים של MP3 להזכירך) ובטח שלא סרטים ברשת דאז. גם חברה כמו נטוז'ן צריכה היום לספק USENET חייבת לשלם על כך. אם אני כחברה פרטית רוצה שיהיה לי פיד של USENET (אפילו קבוצה אחת שרלוונטית) אז אני צריך לשלם כי אין לי דרך למשוך ולדחוף תכנים כאלה דרך השרתים של ה-ISP שלי.

די, אנחנו חוזרים על העניין שוב ושוב: לא ברור לי מדוע זה שונה מקבוצות ה-BT הפרטיות. הן הרבה יותר בעייתיות למערכת...

Mendelson
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #116 

עופר , תודה על ההסבר המפורט .
לגבי שאלתך אחרונה - מדוע זה שונה מקבוצות BT פרטיות - יכול לענות לך שמבחינת תכנים זה לא שונה בכלל כלומר בשתי השיטות תמצא הרבה מאוד תכנים פירטיים . הדבר היחיד שבולט מבחינת השוני הוא עיניין התשלום - לא קיימות קבוצות פרטיות שדורשות תשלום עבור הורדת תכנים פירטיים או חוקיים כאחד באמצעות BT .

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35101
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #117 

זה שונה גם ובעיקר מבחינת השיתוף...
ב-USENET אתה לא משתף כלום

Mendelson
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #118 

גם ב-BT אתה יכול לא לשתף כלום . זה תלוי רק בך .
אתה יכול להוריד , להוריד , להוריד ושוב להוריד מבלי לעשות UPLOAD בכלל ואני מתכוון ל-UPLOAD=0 .
אני לא מבין את כל אלה שכותבים שב-BT אתה משתף תכנים . זה בכלל לא נכון . אתה משתף תכנים אך ורק אם אתה רוצה . אתה לא חייב !
guyezra כתב:זה שונה גם ובעיקר מבחינת השיתוף...
ב-USENET אתה לא משתף כלום
...

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #119 

Mendelson
כואב לי לחזור על עצמי, התשלום הוא לא עבור השירות או האיחסון אלא על הקישור ל-USENET, דבר שלקחו עליו תשלום כבר 30 שנה, עוד לפני שהמציאו את HDTV...
...
שוב - התשלום הוא עבור הזכות להשתמש בתשתית החיבור (דיסק + חיבור רשת), הספק שאתה משלם לו אינו זה שאחראי על התוכן הם לא מעלים אותו, ולא מסננים אותו. לצורך העניין הם ISP.

חבל שאני אכתוב את זה מחדש, אולי אם אשים את זה בתור חתימה זה יקלט...

ב-BT אתה לא יכול שלא לשתף (בוודאי שלא ברשת פרטית שעוקבת אחרי ה-RATIO שלך).

נכון שאתה יכול לשתף ספריה ריקה. אבל... נגיד שאתה מוריד קובץ X, תוך כדי שאתה מוריד אותו, אתה חייב לשתף אותו, זה חלק מהפרוטוקול. כלומר, אם אתה מוריד תוכן, זה אוטומטית אומר שלפחות תוך כדי תהליך ההורדה, אתה גם מעלה אותו.

יתכן שאתה יכול להוריד את הקצב UPLOAD למספר מאוד נמוך, אבל לדעתי זה טכנית הכרחי (אלא אם כן יש תוכנות שאני לא מכיר) שמונעות את זה.

Mendelson
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #120 

עופר ,
טכנית , אתה יכול להגדיר את מהירות האפלאוד בקליינט ה-BT ל-0 ( אפס ) ועדיין תהיה מסוגל להוריד בלי שום בעיה בקצב שתלוי רק במספר המשתפים SEEDS שזה בדרך כלל מהירות המקסימלית שה-ISP מאפשר לך .
אולי כשבנו את פרוטוקול BT חשבו על שיתוף , אבל כשבנו את הקליינטים בגרסאות האחרונות חשבו גם על אנשים שלא מוכנים לשתף ונתנו את האפשרות לקבוע את מהירות ההעלה ל-0 וזהמה שקורה בפועל .
לגבי הרטיו אתה צודק שיש אתרים שדורשים יחס העלה\הורדה גבוה מאחוז מסויים אבל הנושא הזה אופציונלי ואינדיוידואלי . זה תלוי רק בך אם אתה רוצה לשתף או לא . אתה לא חייב ואף אחד לא מחייב אותך .

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”