שמן נחשים או מוצר אודיופילי מחולל פלאים? (מכבלי קומקום, פיוזים , ועד מחזיקי כבלים וקמעות)
נמר לא יכתוב כאן ולכן לא יהיה זה הוגן שנתחיל את הוויכוח כאן אבל אתה מוזמן לקרוא שוב את "פוסט ההתערבות" ולהחליט מי פיצץ את הבדיקה.
ולעצם העניין, אני מוכן לבצע איתך התערבות על 10,000 ש"ח בכל רגע על אינטרקונקטים , על המערכת שלך, 16 נסיונות, אתה צריך לפגוע ב 14 (למען אמינות סטטיסטית) , אם אתה רוצה ב 2 סשנים נפרדים כדי להימנע מעייפות - אין בעיה.
אם אתה מעוניין אני אעביר לך את האינטרקונקט "תחנה מרכזית" שלי אליך לשבוע כדי שתוכל "ללמוד ולהכיר אותו" - פייר ???
אני רק צריך לבדוק שהאינטרקונקט שלך Flat 20-20,000 על המערכת שלך כמובן , האינטרקונקט "תחנה מרכזית" שלי Flat.
גיא, למתי קובעים ???
·
ולעצם העניין, אני מוכן לבצע איתך התערבות על 10,000 ש"ח בכל רגע על אינטרקונקטים , על המערכת שלך, 16 נסיונות, אתה צריך לפגוע ב 14 (למען אמינות סטטיסטית) , אם אתה רוצה ב 2 סשנים נפרדים כדי להימנע מעייפות - אין בעיה.
אם אתה מעוניין אני אעביר לך את האינטרקונקט "תחנה מרכזית" שלי אליך לשבוע כדי שתוכל "ללמוד ולהכיר אותו" - פייר ???
אני רק צריך לבדוק שהאינטרקונקט שלך Flat 20-20,000 על המערכת שלך כמובן , האינטרקונקט "תחנה מרכזית" שלי Flat.
גיא, למתי קובעים ???
·
אחסוך לך את הזמן, אני לא מתכוון לבזבז את הזמן שלי על מה שכבר הוכחתי לעצמי, הבדלים בין כבלים קיימים.roberts כתב:נמר לא יכתוב כאן ולכן לא יהיה זה הוגן שנתחיל את הוויכוח כאן אבל אתה מוזמן לקרוא שוב את "פוסט ההתערבות" ולהחליט מי פיצץ את הבדיקה.
אני צריך לבדוק שהאינטרקונקט שלך Flat 20-20,000 על המערכת שלך כמובן , האינטרקונקט "תחנה מרכזית" שלי Flat.
גיא, למתי קובעים ???
·...
בצע את ההתערבות שלך אם נמר, אח״כ תהיה לך זכות לנפנף בהתערבויות עם אחרים, עד אז אל תטריד אותי בבקשה.
היה צפוי - גיבור מקלדת !GuyHoresh כתב:
אחסוך לך את הזמן, אני לא מתכוון לבזבז את הזמן שלי על מה שכבר הוכחתי לעצמי, הבדלים בין כבלים קיימים.......
בצע את ההתערבות שלך אם נמר, אח״כ תהיה לך זכות לנפנף בהתערבויות עם אחרים, עד אז אל תטריד אותי בבקשה....
·GuyHoresh כתב:......
גם כיום יש תופעות שהמדע לא מסוגל למדוד או להסביר.
...
אילו תופעות בדיוק בהקשר לאודיו שזה למעשה low tech או לכל היותר mid-tech במקרה הטוב, המדע או ההנדסה לא יכול להסביר? זה לא מכאניקה קוונאטית שעדיין חסרה תיאורית כבידה מאחדת, מדובר באות חד ממדי שהוא סכום של סינוסים. גם תופעות הקשורות במוח האנושי, כגון יכולת מיסוך של צלילים מסויימים תחת תנאים מסויימים (עקרון עליו מבוסס דחיסת אודיו), נחשבות לתופעות ברורות ומובנות.
וחוץ מזה, כבר רשמתי בשרשור הזה שכן יצא לי לשמוע הדגמות בתערכות באירופה, בהם ניסו לשכנע את הקהל שמסנן מתח או כבל קומקום עושים הבדל, ואני לא הבחנתי בהבדל המדובר. אפילו היה מציג שהתעלם מהשאלות שלי לאחר שהבין שאני סקפטי שלא מוכן לקבל את הקביעה שלו שיש הבדל, כי לא היה הבדל. זה כנראה שרוב האנשים שמגיעים להצגות כאלו, כבר מראש מאמינים בקמעות אז מאד קל לשכנע אותם...
ונניח שאתה צודק, ויש תופעות באודיו שלא מוסברות במדע, אז איך בדיוק עובד ה R&D של אותן חברות שמן נחשים? אז הן סתם עושים ניסוי וטעיה ומוכרים מוצרים ללא הצדקה הנדסית? אתה יודע שיש חברת כבלים שנמכרים באלפי דולרים, אם אני לא טועה AUDIOQUEST זה השם שלה, ושם הם טוענים שעי הוספת סוללות DC ומגנטים זעירים בתוך הבידוד של הכבל, הם משנים תכונות דיאלקטריות של החומר ומשפרים את הסאונד...
יש על זה גם וידאו ביוטיוב וגם וידאו תגובה מ AUDIOHOLICS שלועג להם
הנה, צפה בזה, ולא הכותרת היא כמובן הצהרה צינית בלבד:
זה רק הולך ונהיה טוב יותר, אל תעלב אבל לנסות ולשמוע הבדלים בתערוכה שקול כמו להחליט שאתה יודע לבשל כמו שף רק כי אתה מחזיק ביד את המתכון. אם לא הבנת, תערוכה היא כנראה המקום הכי פחות אופטימלי לשמוע משהו מעבר לרושם מאוד כללי.Gad007 כתב:·......
אילו תופעות בדיוק בהקשר לאודיו שזה למעשה low tech או לכל היותר mid-tech במקרה הטוב, המדע או ההנדסה לא יכול להסביר? זה לא מכאניקה קוונאטית שעדיין חסרה תיאורית כבידה מאחדת, מדובר באות חד ממדי שהוא סכום של סינוסים. גם תופעות הקשורות במוח האנושי, כגון יכולת מיסוך של צלילים מסויימים תחת תנאים מסויימים (עקרון עליו מבוסס דחיסת אודיו), נחשבות לתופעות ברורות ומובנות.
וחוץ מזה, כבר רשמתי בשרשור הזה שכן יצא לי לשמוע הדגמות בתערכות באירופה, בהם ניסו לשכנע את הקהל שמסנן מתח או כבל קומקום עושים הבדל, ואני לא הבחנתי בהבדל המדובר. אפילו היה מציג שהתעלם מהשאלות שלי לאחר שהבין שאני סקפטי שלא מוכן לקבל את הקביעה שלו שיש הבדל, כי לא היה הבדל. זה כנראה שרוב האנשים שמגיעים להצגות כאלו, כבר מראש מאמינים בקמעות אז מאד קל לשכנע אותם...
ונניח שאתה צודק, ויש תופעות באודיו שלא מוסברות במדע, אז איך בדיוק עובד ה R&D של אותן חברות שמן נחשים? אז הן סתם עושים ניסוי וטעיה ומוכרים מוצרים ללא הצדקה הנדסית? אתה יודע שיש חברת כבלים שנמכרים באלפי דולרים, אם אני לא טועה AUDIOQUEST זה השם שלה, ושם הם טוענים שעי הוספת סוללות DC ומגנטים זעירים בתוך הבידוד של הכבל, הם משנים תכונות דיאלקטריות של החומר ומשפרים את הסאונד...
...
במקום לחשוב על כבל חשמל כמטר האחרון, תתחיל לחשוב עליו כמטר הראשון, כמי שמהווה המשך הישיר של מערכת החשמל באלקטרוניקה.
אתה משקיע הרבה אנרגיה, למה לא תלך לאחד היבואנים הנחשבים או טוב יותר למי שמחזיק סט אפ טוב ותאזין, פשוט תאזין עם האוזניים, אולי אפילו תבחין בהבדל בין קובץ mp3 לקובץ Flac.
לאבחן שינוי בסאונד של כבלים דרך סרטוני יוטיוב זה לא מדע.
בקרוב יהיו גם רגליות עבור המקרר ועבור הרהיטים וחתול נוסף על כל רהיטCatskinner כתב:אני מאוד אוהב את כל הפטנטים האלו שבאמצעותם אנחנו מצליחים לשכנע את עצמנו שמבלי להשתמש בשום EQ או Tone Control המאוסים מחמת המיאוס או ב RC המשוקץ והלא מובן אנחנו מצליחים לשנות את אופי הצליל על ידי הוספת פטנט זה או אחר. זה מחזיר לנו את האשליה של השליטה ומאפשר לנו להוציא המון כסף על דברים שלא ממש צריך אבל עושים לנו טוב על הלב. ברור שכדי שזה יעבוד צריכה להיות הוצאה כספית, הרי מה עשינו אם נגיע לאותם תוצאות בכך שנסיר משהו שכבר היה קיים בבית?
מכל מקום, אני החלפתי רגליות ברמקולים וכהוכחה שזה עובד קבלו צילום של המטבח אצלי בבית. הוא ריק כי בדיוק עכשיו האישה יצאה ממנו כדי לדווח שגם היא שומעת את ההבדל.
[img2=1440x1080][imgur]gI335oQ[/imgur]?1[/img2]...
ד"א אהבתי יותר את הסאוד עם הכבלים הזולים.
מה גם, שעם כבל (לא הכי זול אבל) פשוט רוב הסיכויים שיהיה לך גם נוח לחבר, לנתק ולהתנייד איתו.
עם הכבל האיכותי יש תמיד סיכוי שהמכשיר עצמו ישבר בגללו, החיבור ישבר מרוב זה שתנסה לתקוע לתוכו כבל ענקי
·
·למה איכות השידור כל כך גרוע?<Gad007 כתב:
·......
...
קיצור, הוא אומר לקנות את המוצר הרגיל, למרות שכן מדגיש על ערכים של עובי וסיכוך, שגם זה לא תמיד מה שהכי חשוב.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
@roberts
·יש כבר היום כמה חברות המנסות לרכב על הגל של קירצוף ה 0 ו 1 המעצבנים בתקשורת רשת . אחת החברות היא Melco המציעה את ה S100 אותו היא מכנה Audiophile Dataswitch ושלטענת אחד המנהלים מדובר במכשיר פלאי המסוגל לבד ובכוחות עצמו לשחזר את הקסם של ה data stream המקורי באופן ששום ציוד IT אינו מסוגל להשתוות אליו. מתברר אם כך שזה מייתר לחלוטין חברות כמו CISCO או Juniper שהם אולי טובות בניהול חוות שרתים, מרכזי תקשורת או חדרי בקרה של פרוייקטים שוליים כמו חקר החלל - אבל מה הן כבר מבינות באודיו וקסמים. המכשיר הפלאי הזה הוצג בבריטניה לפני כמה חודשים ומחירו הצפוי לצרכן יהיה בסביבות 2000 פאונד וזה מחיר שכולנו נודה שהוא מאוד נגיש לכל מי שחייב להחזיר את הקסם לחייו.

למי שמודאג או חשב שהוא איתר פגם באסטרטגיית מיצוב המוצר: אל דאגה, הם גם מוכרים כבלי רשת תואמים. התמונה עצמה נשלפה מאתרו של סוקר ובלוגר מוכר בתחום האודיופיליה ואני מקווה שמי שמזהה את הדמות מתחיל גם להבין שכדאי לו להכין רשימות של סוקרים המאמינים באמונות הבל ושאין להם מושג בהנדסה או טכנולוגיה ולכן אפשר באותה מידה להקשיב לתחזית מזג האוויר כדי לבסס חוות דעה לפני רכישת ציוד אודיו.

המוצר השני שאני מכיר הוא ה EtherREGEN הפעם במחיר טיפה יותר שפוי של 640$. כאן אנחנו זוכים לקבל מנה כפולה של בבל"ת פסבדו מדעי ואניח לכם להבין לבדכם מה הפירוש של ADIM שהיא כנראה טכנולוגיה מהפכנית המאפשרת תעבורה מפורט אחד לשני בראוטר. המוצר עד כדי כל מגוחך שהוא זכה לסקירה משלו ב Audio Science Research . אפשר לבצע שוב את אותו טריק של איתור ביקורות אוהדות ברשת כדי להבין שאותו אדון Hans Beekhuyzen המוזכר מקודם באמת צריך לזכות במקום הראשון ברשימת הסוקרים והמבקרים שחובה להתעלם מהם.
מה שכמובן מאוד משעשע אותי הוא שאותם מוקיונים לא שמים לב שאילו מחצית מהבבל"ת שהם מקדמים היה נכון לא הייתה להם שום אפשרות להעלות את הביקורות שלהם לרשת, שלא לדבר לאפשר העברת סרטון ווידיאו באיכות HD. אבל יש כנראה משהו באמת קסום באודיו כי למרות דרישותיו המאוד צנועות מבחינת מקצבים ורוחב פס, הוא עדיין זקוק לקסם כדי להישמע אצלנו בבית ללא בעיות.
·יש כבר היום כמה חברות המנסות לרכב על הגל של קירצוף ה 0 ו 1 המעצבנים בתקשורת רשת . אחת החברות היא Melco המציעה את ה S100 אותו היא מכנה Audiophile Dataswitch ושלטענת אחד המנהלים מדובר במכשיר פלאי המסוגל לבד ובכוחות עצמו לשחזר את הקסם של ה data stream המקורי באופן ששום ציוד IT אינו מסוגל להשתוות אליו. מתברר אם כך שזה מייתר לחלוטין חברות כמו CISCO או Juniper שהם אולי טובות בניהול חוות שרתים, מרכזי תקשורת או חדרי בקרה של פרוייקטים שוליים כמו חקר החלל - אבל מה הן כבר מבינות באודיו וקסמים. המכשיר הפלאי הזה הוצג בבריטניה לפני כמה חודשים ומחירו הצפוי לצרכן יהיה בסביבות 2000 פאונד וזה מחיר שכולנו נודה שהוא מאוד נגיש לכל מי שחייב להחזיר את הקסם לחייו.
למי שמודאג או חשב שהוא איתר פגם באסטרטגיית מיצוב המוצר: אל דאגה, הם גם מוכרים כבלי רשת תואמים. התמונה עצמה נשלפה מאתרו של סוקר ובלוגר מוכר בתחום האודיופיליה ואני מקווה שמי שמזהה את הדמות מתחיל גם להבין שכדאי לו להכין רשימות של סוקרים המאמינים באמונות הבל ושאין להם מושג בהנדסה או טכנולוגיה ולכן אפשר באותה מידה להקשיב לתחזית מזג האוויר כדי לבסס חוות דעה לפני רכישת ציוד אודיו.
המוצר השני שאני מכיר הוא ה EtherREGEN הפעם במחיר טיפה יותר שפוי של 640$. כאן אנחנו זוכים לקבל מנה כפולה של בבל"ת פסבדו מדעי ואניח לכם להבין לבדכם מה הפירוש של ADIM שהיא כנראה טכנולוגיה מהפכנית המאפשרת תעבורה מפורט אחד לשני בראוטר. המוצר עד כדי כל מגוחך שהוא זכה לסקירה משלו ב Audio Science Research . אפשר לבצע שוב את אותו טריק של איתור ביקורות אוהדות ברשת כדי להבין שאותו אדון Hans Beekhuyzen המוזכר מקודם באמת צריך לזכות במקום הראשון ברשימת הסוקרים והמבקרים שחובה להתעלם מהם.
מה שכמובן מאוד משעשע אותי הוא שאותם מוקיונים לא שמים לב שאילו מחצית מהבבל"ת שהם מקדמים היה נכון לא הייתה להם שום אפשרות להעלות את הביקורות שלהם לרשת, שלא לדבר לאפשר העברת סרטון ווידיאו באיכות HD. אבל יש כנראה משהו באמת קסום באודיו כי למרות דרישותיו המאוד צנועות מבחינת מקצבים ורוחב פס, הוא עדיין זקוק לקסם כדי להישמע אצלנו בבית ללא בעיות.
תמיד זה ככה :
מתחילים ב "אין הבדל בין כבלי חשמל כי לא יכול להיות הבדל" וגם " מה מטר אחרון יכול לעשות "
ואחר כך
"אני רק צריך למדוד את הכבל...."
למה צריך למדוד ?
הרי אין הבדל !!
ואם יש הבדל מדיד אז הוא לא שמיע לאוזן האדם !
פתאום כל הטיעונים האלה אינם תקפים ?...
מה אכפת לפלוני שמישהו בוחר בכבל שנניח והוא מהונדס אם הוא שמע ומבסוט מהתוצאה ?
בשלב הבא מציעים תיבת מיתוג שאלוהים יודע מה היא מסרסת בדרך ומתפלאים שדוחים את תנאי המבחן...
שורה תחתונה - שכל אחד יבחר את דרכו ויכבד את דרכם של אחרים.
האינפורמציה גלויה לכל ברשת.
ארז
מתחילים ב "אין הבדל בין כבלי חשמל כי לא יכול להיות הבדל" וגם " מה מטר אחרון יכול לעשות "
ואחר כך
"אני רק צריך למדוד את הכבל...."
למה צריך למדוד ?
הרי אין הבדל !!
ואם יש הבדל מדיד אז הוא לא שמיע לאוזן האדם !
פתאום כל הטיעונים האלה אינם תקפים ?...
מה אכפת לפלוני שמישהו בוחר בכבל שנניח והוא מהונדס אם הוא שמע ומבסוט מהתוצאה ?
בשלב הבא מציעים תיבת מיתוג שאלוהים יודע מה היא מסרסת בדרך ומתפלאים שדוחים את תנאי המבחן...
שורה תחתונה - שכל אחד יבחר את דרכו ויכבד את דרכם של אחרים.
האינפורמציה גלויה לכל ברשת.
ארז
·roberts כתב:@ארז_וחני
יש לך אובססיה לגבי מדידות.
תגיד, אתה לוקח תרופות שלא "נמדדו" ועברו את אישור ה- FDA ? הומאופתיה לדוגמא אולי רופא אליל ?...
אחלה דוגמא להתייחסות לא רלוונטית...
מה הקשר בין תרופות לבין הנאה מתחביב ?
אם כבר הזכרת "אובססיה לגבי מדידות" אז תתכבד להביט במראה.
תגיד רוברט, הכל מדיד, האם המדע ענה כבר על כול התשובות או שיש דברים שאפס מה לעשות גם למדע כיום אין תשובות עליהם?roberts כתב:@ארז_וחני
כהרגלך אתה טועה ועושה סלט, לשמוע מוסיקה זה תחביב, הציוד זה מדע/הנדסה....
מי שאינו מבחין בשינוי בסאונד (כמוך) יבושם לו, יש מי שמרגיש בשינוי ולא מדובר באחד או בשניים אלה באלפי אנשים ברחבי העולם, בין המרגישים בשינויים מהנדסים ואנשי מדע, האם גם אז תאמר שהם לוקים בנפשם?
שחרר את העולם מהצורך להוכיח את צדקתך ותהנה מהסטאפ שלך...בתנאי שתיקנת אותו סוף סוף.
המאמינים בהומאופתיה, בצלחות מעופפות ושכדור הארץ הוא שטוח לפי הגדרתך לוקים בנפשם ?GuyHoresh כתב:יש מי שמרגיש בשינוי ולא מדובר באחד או בשניים אלה באלפי אנשים ברחבי העולם, בין המרגישים בשינויים מהנדסים ואנשי מדע, האם גם אז תאמר שהם לוקים בנפשם?......
...
דמגוגי, אין קשר בין הסוויצ'ים בבית לאלו הנמצאים ב datacenters אחרת היית מוצא את הזבל שספק האינטרנט שם לך בבית גם ב datacenters, אה, משום מה עלות של סוויץ' טוב של סיסקו לא מסתכמת ב 200 ש"ח אלה בסכומים גבוהים מאוד.Catskinner כתב:@roberts
מה שכמובן מאוד משעשע אותי הוא שאותם מוקיונים לא שמים לב שאילו מחצית מהבבל"ת שהם מקדמים היה נכון לא הייתה להם שום אפשרות להעלות את הביקורות שלהם לרשת, שלא לדבר לאפשר העברת סרטון ווידיאו באיכות HD. אבל יש כנראה משהו באמת קסום באודיו כי למרות דרישותיו המאוד צנועות מבחינת מקצבים ורוחב פס, הוא עדיין זקוק לקסם כדי להישמע אצלנו בבית ללא בעיות....
מה שטוב ל data center כנראה טוב יותר מהצעצוע שספק האינטרנט דחף לך בבית או במקרה הטוב רכשת באיזו חנות שמתמחה במחשבים.
אם יש לך סטרימר תומך אטרנט נסה להחליף את הכבילה מ CAT5 ל CAT 7, לא הגיוני אבל בכל זאת יש הבדל בצליל, למה, אין לי מושג וגם לא מעניין אותי, כנראה השדרוג הכי זול שאי פעם בוצע על ידי ומשתמשים אחרים שמדווחים על אותה תופעה בדיוק.
לא יודע, אני לא פסיכיאטר אבל על אובססיה כמו שלך גם ללא תואר בפסיכיאטריה ניתן להמר.roberts כתב:המאמינים בהומאופתיה, בצלחות מעופפות ושכדור הארץ הוא שטוח לפי הגדרתך לוקים בנפשם ?.........
המדע רחוק מלדעת הכול, פעם גם תורת הגזע נחשבה למדע, בשמה אלפי מדענים ביצעו בדיקות והוכחות מדעיות (שכל בר דעת היה צוחק מהן כיום), ובשם אותו מדע רצחו מיליונים...
אתה טועה ומטעה.הכל כולל הכל הוא תחביב.roberts כתב:@ארז_וחני
כהרגלך אתה טועה ועושה סלט, לשמוע מוסיקה זה תחביב, הציוד זה מדע/הנדסה נטו....
הציוד זה מדע והנדסה נטו למי שבוחר להסתכל עליו באופן כזה, כדוגמתך.
אנשים אחרים לא בוחרים להסתכל על זה באופן כזה, אלא במסגרת התחביב הם בוחרים להקשיב למוסיקה שאחראי לה הציוד, או להתבונן בתמונה שאחראי לה הציוד ופחות להתעסק בפן הטכני של הדברים, או העלות האמיתית של המוצר ביחס לסכום ששולם.
מדהים אותך?
אני עכשיו מתכוון לרכוש הגברה.
צימצמתי את זה לשתי חברות, האחת מציפה את החדר באור ירוק והשניה באור צהוב. מה אכפת לך אם הבחירה שלי תהיה בהתאם לגוון האור?? גם אם המוצר עולה יותר מהרכב שאתה נוסע עליו והעלות האמיתית שלו קרובה יותר לשטיח של הרכב שאתה נוסע בו.
איך זה מפריע לך?
תתפלא, האנשים הללו שמוציאים כל כך הרבה כסף על הציוד הזה, הם אנשים עובדים, בדרך כלל זה גם לא על חשבון הלחם והחמאה של הילדים שלהם, קרי: הם הרוויחו אותו בעמל רב ומכאן אתה יכול להסיק שהם אנשים נבונים שחשופים למידע שאתה טורח להפיץ בקנאות, בכל מקום וכל יום.
המעניין הוא דווקא החבירה שלך לפותח השרשור שהוא (יתכן וידוע לך) טרול מאוד מוסכן, אשר מחליף זהויות כל שני וחמישי וכל מטרתו היא לגרום נזק.
מעניין יותר לנהל דיון על איך טרול מסוכן שהמערכת הקיאה אותו מתוכה שוב ושוב ושוב ושוב, חוזר לכאן במאמצים רבים, תוך שהוא מסתיר את זהותו האמיתית.
מעניין אותי לנהל דיון, על ההשלכות של הדבר הזה, עלינו כקהילה ועל סביבתו הקרובה, מאשר אם יש הבדל בין כבלים....או אם הטרול המסוכן, פותח השרשור, מצליח להבחין בהבדל, תוך האזנה עם רמקולים בעלות של כמה מאות שקלים שיושבים על שרפרף.
רן
·
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
@GuyHoresh
·באיזה שהוא מקום הלכתי לאיבוד מפני שבכל המלל שלך לא מצאתי ולו נימוק אחד משכנע מדוע אותם סוויצים אודיופיליים אמורים (א) להיות שונים מסוויץ רגיל, (ב) מדוע סוויץ של דטה סנטר לא יעבוד אודיופילית ו(ג) כיצד הם אמורים לעבוד טוב יותר מהם.למעשה אם נדקדק - לא טרחת להציג נימוקים בכלל.
אגב, המילה שחיפשת זו לא דמגוגיה אלא סופיזם.
·באיזה שהוא מקום הלכתי לאיבוד מפני שבכל המלל שלך לא מצאתי ולו נימוק אחד משכנע מדוע אותם סוויצים אודיופיליים אמורים (א) להיות שונים מסוויץ רגיל, (ב) מדוע סוויץ של דטה סנטר לא יעבוד אודיופילית ו(ג) כיצד הם אמורים לעבוד טוב יותר מהם.למעשה אם נדקדק - לא טרחת להציג נימוקים בכלל.
אגב, המילה שחיפשת זו לא דמגוגיה אלא סופיזם.
אתה חמוד, מייחס לי מילה שלא התכוונתי אליה, סופיזם או סופיסטים היוונים השתמשו ברטוריקה לשיכנוע, דמגוגיה היא שיטת שיכנוע באמצעות הפחדה בדיוק כפי שידידנו מנסה לעשות.Catskinner כתב:@GuyHoresh
אגב, המילה שחיפשת זו לא דמגוגיה אלא סופיזם....
איזה הבדלים יש בין סוויצ'ים, אתה באמת לא מתכוון להשוות בנייה של סוויץ של Cisco למוצר שכנראה אתה מחזיק בבית, מתי בדקת לאחרונה drop packets בבית? האם גודל ה buffer, ספק החשמל או האסי בסוויץ' ביתי זהים לאלו של סוויץ'בdata center. מדהים רק מלהפעיל את התאים האפורים ניתן לראות שלא מדובר באותו מוצר.
סובארו ומרצדס נכנסים שניהם לקטגוריית רכב משפחתי או מנהלים, זה לא אומר שהם שווים בביצועים וביכולות.
אז נכון שסוויץ' אודיופילי שונה מכל מה שאני מכיר ב 25 השנים האחרונות בעולמות התקשורת והסייבר, מצד שני גם הבדלים שמיעים בין כבלי אטרנט לא היו אמורים להיות שם והם כן, לכן עד שלא אשמע סוויץ' אודיופילי אני לא יוצא בהצהרות לגבי יכולתו או אי יכולתו לספק את הסחורה.
·