PS4 Exclusives Vs. Xbox One Exclusives

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
Zachn
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1538

שליחה

The Troll is strong with this one...

uribak
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 268

שליחה

Zachn כתב:@uribak

אתה בנאדם עצוב וממורמר... איך יש לך אנרגיות לחזור על אותן שטויות שוב ושוב אני לא יודע.
...
דבר גיימינג, זאת מטרת הדיון.
את הפסיכולוגיה בשקל תשמור לפורום תפוז.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73432
שם מלא: ערן

שליחה

jacko-il כתב:@Zachn
·
בכזו קלות אתה שובר שבועות ?? :roll:

עליך לעמוד בפיתוי למרות שזה קשה. נראה שזה חזק ממך, אבל, על ידי אימון וריכוז אפשר להתגבר על זה. אני סומך עליך.

(b)
...
·

זכותו להביע את דעתו. לצערנו כל אחד זכאי לדיעה. זכותנו להתעלם :wink:

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352

שליחה

@Zachn
·
לא כולם טרולים, יש פשוט אנשים שחושבים אחרת לגמרי ממך (וממני. ומכל אחד אחר.)
גיליתי לא מזמן שיש ציבור שלם של אנשים בעולם שמאמינים שהעולם שטוח. שמעתי על זה פעם אבל הייתי בטוח שזו בדיחה או סוג של הטרלה. אבל ממש לפני כמה ימים ראיתי וידאו של המפגשים שלהם (בכל העולם) ואת ההרצאות שהם מעבירים בנושא וכו'. אז אני לחלוטין חושב שמשהו בהם לא בסדר ואני מוצא את זה מצחיק, אבל הם לא מטרילים, זו באמת דעתם הכנה.

לגבי הדיון הזה, פעם הייתי פשוט בנעליים שלך (ולפעמים אני חוזר לזה). נלחם בכל הבולשיט הזה ונכנס למה שאני קורא "מלחמות ציטוטים". הבנתי שזה פשוט לא שווה את ההשקעה. יש לזה משקעים פסיכולוגיים קשים. זה שוחק אותך ושואב ממך את הנשמה כמו קריפטונייט לסופרמן. פשוט הפסקתי עם זה.
כיום אני מנסה לשמש יותר כיועץ ומנטור לחברים טריים יותר שלא חוו את הטרור והאימה הזו לאורך זמן. אבדנו יותר מידיי ילדים טובים במלחמה המיותרת הזו..

(b)
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

Zachn
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

@uribak

אני מדבר גיימינג, כולם פה מדברים גיימינג, היחיד שלא מדבר גיימינג כאן זה אתה.

אנחנו מדברים על מהות המשחק עצמו והחוויה, ואתה מדבר איתנו על פיקסלים, שיידרים, FOV, ודברים שתאכלס לא מעניינים אף אחד, וחוזר על אותם דברים שוב ושוב ושוב ואף אחד לא באמת מתייחס אליך ברצינות.

אתה מפספס (לדעתי) את המטרה של גיימינג, והורס רק לעצמך וחבל.

Zachn
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

jacko-il כתב:@Zachn
·
לא כולם טרולים, יש פשוט אנשים שחושבים אחרת לגמרי ממך (וממני. ומכל אחד אחר.)
גיליתי לא מזמן שיש ציבור שלם של אנשים בעולם שמאמינים שהעולם שטוח. שמעתי על זה פעם אבל הייתי בטוח שזו בדיחה או סוג של הטרלה. אבל ממש לפני כמה ימים ראיתי וידאו של המפגשים שלהם (בכל העולם) ואת ההרצאות שהם מעבירים בנושא וכו'. אז אני לחלוטין חושב שמשהו בהם לא בסדר ואני מוצא את זה מצחיק, אבל הם לא מטרילים, זו באמת דעתם הכנה.

לגבי הדיון הזה, פעם הייתי פשוט בנעליים שלך (ולפעמים אני חוזר לזה). נלחם בכל הבולשיט הזה ונכנס למה שאני קורא "מלחמות ציטוטים". הבנתי שזה פשוט לא שווה את ההשקעה. יש לזה משקעים פסיכולוגיים קשים. זה שוחק אותך ושואב ממך את הנשמה כמו קריפטונייט לסופרמן. פשוט הפסקתי עם זה.
כיום אני מנסה לשמש יותר כיועץ ומנטור לחברים טריים יותר שלא חוו את הטרור והאימה הזו לאורך זמן. אבדנו יותר מידיי ילדים טובים במלחמה המיותרת הזו..

(b)
...
אולי הוא לא טרול, האמת אני כבר לא יודע. אני מנסה להתגבר אבל לפעמים זה חזק ממני מה לעשות.... איך אומר מרטין לורנס...

Wooooosa

uribak
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

Zachn כתב: אנחנו מדברים על מהות המשחק עצמו והחוויה, ואתה מדבר איתנו על פיקסלים, שיידרים, FOV, ודברים שתאכלס לא מעניינים אף אחד, וחוזר על אותם דברים שוב ושוב ושוב ואף אחד לא באמת מתייחס אליך ברצינות.

...
·אולי אותך זה לא מעניין. עובדה, שאנשים כן מתעניינים בקונסולה יותר חזקה עם זה הפרו, או X1X.
אישית אני חושב שהיום ב-2018 זה Must שקונסולה תספק יותר מ-30FPS עם שליטה על זווית רוחב צפייה FOV.
כאשר אני עובר מהמחשב לPS4 לשחק, אני מרגיש כאילו שמו לי משקולות של 100 קילו ברגליים.
לכן חשוב לי שגיימרים יבינו, אין מה לעשות חומרה נחותה פוגעת בחויית המחשק קשות.

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6306

שליחה

@Zachn

אז זהו, שהוא טרול א^ושרמו@ה!
לא משנה איך תנסו לסובב את זה, או לשטח עבורו את כדור הארץ. :lol:
צח, אין לך שיידרים על הראש חוץ מלהתעסק עם הדרעק הזה? :wink:

kisin
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 462

שליחה

מה זה משנה מי יותר טוב ולמי יש יותר גדול?
אם אתה אוהב את משחקי ps אז תקנה ps ואם לא אז תקנה xbox.

ובנימה זו, קניתי עכשיו ps4 pro ואני מחפש לקנות הרבה משחקים, בעיקר המשחקים האקסלוסיבים.
אם מישהו מוכר יד שניה אז אני אשמח לקנות :)

uncharted 4
uncharted collection
uncharted the lost legacy
horizon zero dawn
crash bandicoot N. sane trilogy
sonic forces
nier: automata
bloodborne
the last of us
knack
knack 2
infamous first light
killzone shadow fall
ratchet & clank
the last guard

elangab
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 507

שליחה

@uribak
·
גם אתה לא מתחבר למשחקי הרפתקאות שלהם (ויש להם עוד ז'אנרים - קילזון זה לא שוטר? משחק מרוצים ? אינדי בלעדיים ? הם לא רק עושים משחקי הרפתקאה גוף שלישי), אתה לא יכול להתעלם מהעובדה שהם נמכרים הרבה ואהובים על ידי המון אנשים. הצורה שאתה כותב היא בדיוק כמו האנשים שאומרים שאקס בוקס זה רק "הילו/גירס/פורצה". על כל חברה אפשר להמציא קלשאות ולכתוב בסרקזם.

אני כן אתן לך את זה שמשחקים של סוני מתחילים עם נקודת פתיחה יותר טובה בגלל אהדת קהל, כתבים הם גם בני אדם ומושפעים מהייפ ואף אחד לא רוצה להיות הכתב שיתן ציון גרוע ל GOW. מצד שני, הקהל לרוב אומר את שלו ורוב המשחקים האלה מקבלים פידבקיים חיוביים גם מהקהל.

כתבת "מה זה בלעדיים איכותיים בשבילך". אז אולי במקום רק לומר כמה המשחקים של סוני גרועים, פשוט תפתח את הדיון לדברים שהופכים עבורך משחק לאיכותי וטוב ? בלי קשר כרגע על איזה פלטפורמה/פלטפורמות הוא רץ.

uribak
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

elangab כתב:@uribak
·
גם אתה לא מתחבר למשחקי הרפתקאות שלהם (ויש להם עוד ז'אנרים - קילזון זה לא שוטר? משחק מרוצים ? אינדי בלעדיים ? הם לא רק עושים משחקי הרפתקאה גוף שלישי), אתה לא יכול להתעלם מהעובדה שהם נמכרים הרבה ואהובים על ידי המון אנשים. הצורה שאתה כותב היא בדיוק כמו האנשים שאומרים שאקס בוקס זה רק "הילו/גירס/פורצה". על כל חברה אפשר להמציא קלשאות ולכתוב בסרקזם.

רכשתי את PS4 בגלל הבלעדיים, את יתר הסגנונות יש לי על ה-PC ובהרבה יותר טוב.
יותר נכון לומר נפלתי למלכודת דבש. כי הבנתי שמדובר במשחקי העתק/הדבק בנחיתות חומרה.
מי שלא משחק על מחשב גיימינג לא יבין את ההבדל בין 30FPS למעל 60+FPS.
זה כמו לעבור מאופניים חשמליות, לאופנוע כביש.

אני כן אתן לך את זה שמשחקים של סוני מתחילים עם נקודת פתיחה יותר טובה בגלל אהדת קהל, כתבים הם גם בני אדם ומושפעים מהייפ ואף אחד לא רוצה להיות הכתב שיתן ציון גרוע ל GOW. מצד שני, הקהל לרוב אומר את שלו ורוב המשחקים האלה מקבלים פידבקיים חיוביים גם מהקהל.

כתב שמושפע מהייפ עדיך שיסגור את הבסטה,
כתב שנתן ציון גרוע למשחק GOW, זה כתב אמיתי ולא פחדן צבוע.
עם יד על הלב, אתה באמת מאמין שהמשחק GOW החדש מגיע לו ציון 9/10?
הציון שלי לאחר שסיימתי לשחק 6 מתןך 10, הייתי נותן לו 7-8 אם היה MP ועולם פתוח.

כתבת "מה זה בלעדיים איכותיים בשבילך". אז אולי במקום רק לומר כמה המשחקים של סוני גרועים, פשוט תפתח את הדיון לדברים שהופכים עבורך משחק לאיכותי וטוב ? בלי קשר כרגע על איזה פלטפורמה/פלטפורמות הוא רץ.

איך משחק בלעדי יכול להיות איכותי כאשר המשחק מוגבל לפלטפורמה אחת.
יש המון משחקים טובים ואיכותיים שפשוט לא זכו להייפ כמו הבלעדיים של סוני.
תראה בעצמך שרוב המשחקים הטובים ביותר, הם דווקא לא בלעדיים.
משחק טוב, לא מסתיים ב-25 שעות בשנת 2018. GOW זה לא משחק, מבחינה טכנית אורכו שווה ל-DLC.
...
·

serg90
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 143

שליחה

מזל שיש אותך אדון מומחה לגיימינג, שיגיד לנו מהו אורך "נכון" ומינימאלי למשחק. מזל שגם ציינת שכל משחק מודרני חייב להיות open world, וחס וחלילה אסור שיהיה נטול מולטי. תן לי רגע לזרוק כמעט את כל המשחקים שקניתי עד עכשיו, שחס וחלילה לא תגיד שאני משחק במשחקים "לא נכונים", ותספק לנו בבקשה את הרשימה שלדעתך "נכון לשחק בהם".
ועכשיו ברצינות, אילו רק היה לך שמץ של מושג איזו כמות השקעה מטורפת המפתחים הקדישו למשחקים כמו GOW, שבמקרה כזה 25 זה לא מעט בכלל. אם כבר עדיף שכך. אני הרבה יותר מעריך משחק קצר ואיכותי, עם סיפור מעולה שאפילו משאיר טיפה טעם לעוד, מאשר משחק ארוך שחוזר על עצמו שוב ושוב ושוב ושוב על אותן מכניקות משחק שכבר למדת בעל פה. אז במקום משחק אחד שאתה חורש, אני משחק כ-3-4 משחקים שונים לגמרי. נכון שאני משלם יותר כסף, אבל אני גם נהנה בהתאם.

באותה מטבעה אפשר להגיד שכל משחק open world עם 100 שעות משחק בסוף מסתכם בזה שאתה מבזבז כמות מגוכחות של זמן על דברים לא באמת מעניין בנוסח פילרים, fetch quests בסגנון משחקי MMO (מעניין לי ת*** שפגשת עכשיו NPC בפעם הראשונה, ללא שום סיפור רקע מעניין, והסכמת לעזור לו למצוא כבש/טבעת/צעצוע/כסף או כל שטות אחרת), ובסוף כל אשליית ה-open world מסתכמת ב-fast travel לאותן נקודות שוב ושוב ושוב. אבל גם את זה אי אפשר להכליל על כל משחק, ולכל שחקן. למרות שזה "ז'אנר" שאני פחות אוהב, אני משחק עכשיו ב-FFXIII:LR שנופל על הקטגוריה הזאת, ואני ממש אוהב אותו למרות כל הדברים שהרגע ציינתי.

"איך משחק בלעדי יכול להיות איכותי כאשר המשחק מוגבל לפלטפורמה אחת. "
לא מבין איך זה קשור אחד לשני. אם GOW היה מגיע גם ל-XBOX, היית בכבודך נותן לו ציון יותר גבוה? ולהפך, אם המשחק האהוב עליך (למשל PUBGS) היה יוצא רק לנינטנדו, הוא היה נחשב "פחות איכותי" בעיניך?

"יש המון משחקים טובים ואיכותיים שפשוט לא זכו להייפ כמו הבלעדיים של סוני. תראה בעצמך שרוב המשחקים הטובים ביותר, הם דווקא לא בלעדיים. "
ואיך זה בדיוק סותר את זה שיש משחקים אקסקלוסיבים טובים? אז נכון יש משחקים מעולים שהם לא בלעדיים (תן לי לחדש לך, רובם גם זכו להייפ), אז מה בדיוק אתה בא להגיד פה? למקרה שפיספת יש גם המון סרטים מעולים, וגם בינהם יש סרטים שלא זכו למספיק הייפ.

ועד שרכשתי PS3/PS4 הייתי משחק רק על PC עם 60FPS כמו שציינת. לפי ההשקפה שלך "ירדתי באיכות חיים", מבחינתי קיבלתי גישה לעוד משחקים שלא יכולתי לשחק בהם עד עכשיו, בנוסף למה שתמיד היה לי. עניין ה-FPS לא באמת הטריד אותי. אם כבר ההפך, כשמחשב מתיישן, מגיעים למצב שאי אפשר לשחק יותר בשום משחק בגלל FPS נמוך מדי. בקונסולות המשחק או שעובד או שלא. אין מצב ביניים שהמשחק עובד בצורה בלתי שחיקה.

Zachn
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

עזוב אותו נו הוא טרול של הלייף אין מה להגיב לו. אלק משחק לא מסתיים אחרי 25 שעות בשנת 2018... בסדר. רוב הסינגלים מגרדים את ה-15 שעות בלחץ עם DLC של עוד 5 שעות בגג.

אנחנו פשוט ממשיכים להגיב לו וזה נותן לו דלק להמשיך. אז תלחץ על הכפתור Ignore הפסיכולוגי ותן לו להמשיך לבלבל את המוח...

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

רק אנקדוטה, PUBG, ה"בלעדי" (אם אפשר לקרוא כך למשחק שנמצא גם על PC) שהועלה פה בכ"כ התלהבות לטובת מיקרוסופט, רץ גם היום אחרי אינספור פאטצים בצורה זועתית על הקונסולה (תזכירו לי מי זה היה שטען שבמשחק עם פחות מ 30 FPS פשוט אי אפשר לשחק?):

uribak
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

serg90 כתב:מזל שיש אותך אדון מומחה לגיימינג, שיגיד לנו מהו אורך "נכון" ומינימאלי למשחק. מזל שגם ציינת שכל משחק מודרני חייב להיות open world, וחס וחלילה אסור שיהיה נטול מולטי. תן לי רגע לזרוק כמעט את כל המשחקים שקניתי עד עכשיו, שחס וחלילה לא תגיד שאני משחק במשחקים "לא נכונים", ותספק לנו בבקשה את הרשימה שלדעתך "נכון לשחק בהם".

זאת בדיוק החשיבה של corporate slave, אתה תשלם כמו עדר 60$ על מה בדיוק?
משחק של 25 שעות לינארי סינגל בלבד. גיימרים כמוך רק נותנים לחברות כמו סוני, MS, EA להמשיך
"לדפוק" את הגיימרים. משחק שעולה לפחות 60$ חייב לתת תמורה לכסף, שעות משחק ותוכן.

ועכשיו ברצינות, אילו רק היה לך שמץ של מושג איזו כמות השקעה מטורפת המפתחים הקדישו למשחקים כמו GOW, שבמקרה כזה 25 זה לא מעט בכלל. אם כבר עדיף שכך. אני הרבה יותר מעריך משחק קצר ואיכותי, עם סיפור מעולה שאפילו משאיר טיפה טעם לעוד, מאשר משחק ארוך שחוזר על עצמו שוב ושוב ושוב ושוב על אותן מכניקות משחק שכבר למדת בעל פה. אז במקום משחק אחד שאתה חורש, אני משחק כ-3-4 משחקים שונים לגמרי. נכון שאני משלם יותר כסף, אבל אני גם נהנה בהתאם.

אתה מדבר בשם עצמך, לא בשם כל הקהילה,
אני למשל, לא מחפש סיפור טוב בשביל זה יש ספר/קולנוע. GamePlay יותר חשוב לי.
"3-4 משחקים שונים לגמרי" לא ממש, הבלעדיים של סוני גוף-שלישי הרפתקאות התגנבות אקשן, זאת התבנית הקבועה.
משחקים שונים זה, אסטרטגיה, סימולטור, RPG איזומטרי.
"אילו רק היה לך שמץ של מושג איזו כמות השקעה מטורפת המפתחים הקדישו למשחקים כמו GOW, שבמקרה כזה 25 זה לא מעט בכלל" קורס מזורז אצל cd projekt red לא יזיק להם.

באותה מטבעה אפשר להגיד שכל משחק open world עם 100 שעות משחק בסוף מסתכם בזה שאתה מבזבז כמות מגוכחות של זמן על דברים לא באמת מעניין בנוסח פילרים, fetch quests בסגנון משחקי MMO (מעניין לי ת*** שפגשת עכשיו NPC בפעם הראשונה, ללא שום סיפור רקע מעניין, והסכמת לעזור לו למצוא כבש/טבעת/צעצוע/כסף או כל שטות אחרת), ובסוף כל אשליית ה-open world מסתכמת ב-fast travel לאותן נקודות שוב ושוב ושוב. אבל גם את זה אי אפשר להכליל על כל משחק, ולכל שחקן. למרות שזה "ז'אנר" שאני פחות אוהב, אני משחק עכשיו ב-FFXIII:LR שנופל על הקטגוריה הזאת, ואני ממש אוהב אותו למרות כל הדברים שהרגע ציינתי.

זאת לא דוגמה למשחק שנותן תמורה לכסף, Dying light זה משחק שעד היום אני נהנה ממנו,
כי יש לו מפות ענקיות עם אחלה GamePlay, קהילת מולטי ותמיד אפשר למצוא מישהו למשחק CO-OP.
משחק מ-2015 עדיין חי ובועט.

לא מבין איך זה קשור אחד לשני. אם GOW היה מגיע גם ל-XBOX, היית בכבודך נותן לו ציון יותר גבוה? ולהפך, אם המשחק האהוב עליך (למשל PUBGS) היה יוצא רק לנינטנדו, הוא היה נחשב "פחות איכותי" בעיניך?

משחק שיוצא רק לקונסולת יהיה תמיד פחות איכותי, בגלל חוסר מימוש טכנולוגי.
הכוונה היא שהמפתחים מוגבלים, ונדרשים לעשות פשרות על איכות המשחק.
דוגמה, המשחק PUBG רץ *** על X1X, שתשחק על מחשב גיימינג לא תבין איך בכלל חשבו להוציא את המשחק לקונסולה.

"יש המון משחקים טובים ואיכותיים שפשוט לא זכו להייפ כמו הבלעדיים של סוני. תראה בעצמך שרוב המשחקים הטובים ביותר, הם דווקא לא בלעדיים. "
ואיך זה בדיוק סותר את זה שיש משחקים אקסקלוסיבים טובים? אז נכון יש משחקים מעולים שהם לא בלעדיים (תן לי לחדש לך, רובם גם זכו להייפ), אז מה בדיוק אתה בא להגיד פה? למקרה שפיספת יש גם המון סרטים מעולים, וגם בינהם יש סרטים שלא זכו למספיק הייפ.

אין ולא קיים משחק בלעדי של סוני שלא זוכה להייפ מטורף, בלי קשר אם המשחק טוב או לא.
אתה לא חושב שמשהו "מסריח" קורה ביו סוני לאתרי הסקירות?

ועד שרכשתי PS3/PS4 הייתי משחק רק על PC עם 60FPS כמו שציינת. לפי ההשקפה שלך "ירדתי באיכות חיים", מבחינתי קיבלתי גישה לעוד משחקים שלא יכולתי לשחק בהם עד עכשיו, בנוסף למה שתמיד היה לי. עניין ה-FPS לא באמת הטריד אותי. אם כבר ההפך, כשמחשב מתיישן, מגיעים למצב שאי אפשר לשחק יותר בשום משחק בגלל FPS נמוך מדי. בקונסולות המשחק או שעובד או שלא. אין מצב ביניים שהמשחק עובד בצורה בלתי שחיקה.

מספיק לקרוא את הנ"ל כדי להבין שאין לך שמץ של מושג מזה מחשב גיימינג.
"אם כבר ההפך, כשמחשב מתיישן, מגיעים למצב שאי אפשר לשחק יותר בשום משחק בגלל FPS נמוך מדי."
חחח..... הרגת אותי.
בזמן שהמחשב מתיישן אתה כבר תרכוש PS5 PRO או PS6, להזכירך נגמר עידן הקונסולה ל-7 שנים.
וחוצמזה, לשדרג מחשב זה הדבר הכי קל, מעבד טוב למשל I5/I7 יכול להחזיק 10 שנים לפחות.
ותמיד אפשר לבצע OC למחשב, או לשחק בהגדרות גרפיות, אבל עזוב, אתה לא תבין עד שתתנסה על מחשב.
אגב, אם אתה מתפשר על איכות גרפית בינונית (שבדרך כלל יותר טובה מקונסולה), 30FPS 1080P אפילו מעבד I3 עם כרטיס
GTX660 יעשה את העבודה.
...
·

uribak
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

Huber כתב:רק אנקדוטה, PUBG, ה"בלעדי" (אם אפשר לקרוא כך למשחק שנמצא גם על PC) שהועלה פה בכ"כ התלהבות לטובת מיקרוסופט, רץ גם היום אחרי אינספור פאטצים בצורה זועתית על הקונסולה (תזכירו לי מי זה היה שטען שבמשחק עם פחות מ 30 FPS פשוט אי אפשר לשחק?):
...
אתה מחזק את מה שאני כבר כתבתי.
הקונסולות מורידות את איכות המשחק! אם X1X לא מצליח לעמוד במשימה הזאת, אז מה יהיה עם PS4PRO נשחק את
המשחק ב-720P 20FPS.
·המעבדים של הקונסולות זאת בדיחה, שלא נדבר על חוסר בSSD שמאלץ את הגיימר לחכות לטעינת מפה דקות ספורות.
פשוט ביזיון.
במקום למכור לנו 4K מזוייף, שיחליפו CPU ויעברו מדיסק מכאני ל-SSD.

Zachn
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

serg90
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 143

שליחה

זאת בדיוק החשיבה של corporate slave, אתה תשלם כמו עדר 60$ על מה בדיוק?
משחק של 25 שעות לינארי סינגל בלבד. גיימרים כמוך רק נותנים לחברות כמו סוני, MS, EA להמשיך
"לדפוק" את הגיימרים. משחק שעולה לפחות 60$ חייב לתת תמורה לכסף, שעות משחק ותוכן.
לידיעתך הסכום המקסימאלי ששילמתי על המשחק הוא 150 ש"ח (כשהממוצע הוא 100), מה זה עניינך בכלל?
שוב, אין לך מושג כמה כסף והשקעה מוציאות חברות על משחקים כאלה, ככה שגם 60$ זה לא הרבה יחסית. משחק שיש לו יותר שעות משחק לא אומר בהכרח שהשקיעו בו יותר מאמץ וכסף, הרבה פעמים זה דווקא ההפך, משום שמשחקים כאלה נותנים לגיטימיזציה למפתחים להתאצל ולמרוח את המשחק עם תוכן ממוחזר על גבי שעות מיותרת על כלום ושום דבר. הרבה יותר קל לבנות map editor, להקצות צוות שיבנה את מפת המשחק ויפזר בצורה רנדומאלית נקודות שתצטרך לרוץ ביניהן, כנ"ל לגבי משחקי מולטי ששם זה מסתיים ברמה של map editor ואופטימיזציה של קוד הרשת. ככה שמדד השעות משחק לא רלוונטי פה. כל אחד בוחר לעצמו על מה הוא מוציא את הכסף שלו ועל מה לא, בדיוק כמו שאני מוכן להוציא אלפי שקלים על טיולים ואטרקציות אקסטרים, בזמן שמישהו אחר יעדיף להשקיע במשהו חומרי שיחזיק לו לאורך שנים. אין פה נכון או לא נכון אלא נטו העדפה אישית.

הייפ או לא הייפ, ביקורות וכל שאר השטויות האלה לא באמת מעניינים אותי. לי אכפת שיצאו משחקים טובים לפלטפורמה שיש לי, בלי קשר למה שאנשים אחרים חושבים על זה. בדיוק כפי שציינתי בהודעה הקודמת, אני משחק ב-FFXIII:LR אחרי שסיימתי את שני המשחקים הקודמים, בזמן שרוב הביקורות וה"מעריצים הותיקים" קוטלים את כל הטריאולוגיה. אני מאוד נהנה מהם, ומרוצה מאוד מהקניה.
בסוף אני זה שמחליט עבור עצמי אם המשחק שאני קונה נותן תמורה לכסף, ולא אתה, לא שר הכלכלה, לא מנהל הפורום, לא סוני ולא המוכר שאני מזמין ממנו את המשחק.

משחקים שונים זה, אסטרטגיה, סימולטור, RPG איזומטרי.
מגוון לא בהכרח חייב להיות סגנון אחר, אלא מספיק במשחק אחר, בעולם אחר או במכניקות משחק שונות כדי שתרגיש שמשהו חדש ומרענן.
בעבר הרחוק גם אני הייתי משחק הרבה במשחקי מולטי. הכרתי ב-BF2 כל גרגיר חול ב-strike at karkand, כל באג שיכולתי לנצל לטובתי ומה לא. זה אכן נותן כרטיס כניסה לעבוד בqa אצל החברה, אבל מגוון זה ממש לא.
חוץ מזה, מי אמר שעל סוני אי אפשר לשחק במשחקים כאלה? עם PS4 יש אופציה לשחק גם בבלעדים של סוני וגם במשחקי multipltaform קיימים, לעומת זאת על האקסבוקס אתה מוגבל בעיקר למשחקי multiplatform, ללא האקסקלוסיבים שמתחרים באמת באלה של סוני. זאת בדיוק מהות הדיון פה שפיספסת, שממנה דאגת לסטות מזמן.

משחק שיוצא רק לקונסולת יהיה תמיד פחות איכותי, בגלל חוסר מימוש טכנולוגי.
הכוונה היא שהמפתחים מוגבלים, ונדרשים לעשות פשרות על איכות המשחק.
מאיפה הסקת את זה? זה בדיוק ההפך. בתור מפתח אני יכול להגיד לך שלפתח multiplatform דורש יותר מאמץ ויותר פשרות, כי צריך להשתמש בכלים שמתאימים לכולם (מה שמגביל אותך ובדרך כלל ופוגע בביצועים), או לפתח במקביל פרויקט זהה לפלטפורמה שונה, דבר שדורש הרבה יותר עבודה ויותר תקציב. יש אינספור דוגמאות לפורטים כושלים שמוכיחים בדיוק את הנקודוה הזאת (dark souls הראשון למחשב בתור דוגמא).

אגב, אם אתה מתפשר על איכות גרפית בינונית (שבדרך כלל יותר טובה מקונסולה), 30FPS 1080P אפילו מעבד I3 עם כרטיס
GTX660 יעשה את העבודה.
תודה שאתה דואג לי כל כך, אבל לא תודה. אני חוזר על בדיוק מה שכבר אמרתי, מחשב לא יתן לי אופציה לשחק באקסקלוסיבים של סוני, בזמן שעל PS4 אני כן אוכל להנות מכל העולומות.

ואני אתעלם מהקטע שבו אתה חושב שאתה מכיר אותי ומסיק עלי מסקנות.
כמו ש-Zachn אמר, הגיע הזמן ללחוץ על כפתור ה-"ignore" ולאחל לך עוד מילוני שעות "משמעותיות" ב-PUBGS.

elangab
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 507

שליחה

@uribak
·
האמת שכבר קצת הלכתי לאיבוד במה נושא השיחה בכלל. אתה מערבב כל הזמן דעות אישיות ועובדות. עובדתית, וזה לא משנה אם זה מוצדק או לא, המשחקים הבלעדיים של סוני מקבלים פידבקים חיוביים מהמבקרים ומהקהל הרחב. ברור שאם אתה לא אוהב משחקי הרפתקאות צד ג' (שאני מסכים שזה הסגנון שהם הולכים עליו) אז אין לך מה לחפש שם. יותר מזה, אם מראש אתה לא מחפש סיפור ודמויות במשחקי ווידאו אז הטעות הגדולה שלך היתה לקנות PS, כי זה ידוע שהם הולכים חזק על משחקי שחקן יחיד עם סיפור ודמויות.

אתה לא נשמע אדם בור בנושא, וברור שעל מחשב אפשר להגיע לביצועים חומרתיים גבוהים יותר, אבל כשהסיפור סוחף והדמיוות מעניינות ה FPS וטווח הרידנור של הרקע פחות משנה. לא מזמן שיחקתי Valiant Hearts משחק עם גרפיקה יפה, אבל ממש לא AAA וזה לא הפריע לחווית המשחק בשיט, כי כל השאר היה מעניין וסוחף. אני רוצה להאמין שאם הסיפור של המשחק היה מעניין אותך, לא היית מתרגש מהצד הטכני של החוויה.

כולם מושפעים מהייפ, אין אדם שהוא באמת אוביקטיבי. זה לא אומר שהכתבים משקרים. כתב שנותן ציון גרוע ל GOW לא הופך אותו לאמיץ או אמיתי - זה רק הופך אותו לאדם שלא אהב את המשחק. לא ברור לי למה אתה אתה מתעקש להראות לאנשים את האור שהמשחק גרוע. אם מישהו נהנה ממנו, למה זה רע ?

משחק ארוך או קצר לא אומר כלום על האיכות. יש משחקים קצרים טובים ויש משחקים ארוכים גרועים. זה גם תלוי מה אתה מחפש מהמשחק. ויצ'ר 3, למרות כל הפידבקים החיובים, לא עשה לי את זה. יותר מדי גדול, מבולגן ואיפשהו איבדתי כבר את הסיפור הראשי. מודע לזה שזה משחק שמקבל ביקורות טובות, אבל לא התחברתי. מבחינתי לתת את CPR כדוגמא חוזרת לא עושה את זה. כן, הם מאוד ידידותיים לרוכשים שלהם, אבל ויצ'ר 3 משחק שיכל להיות מהודק יותר עליליתית לטעמי.

בקיצור, נשמע שאתה מעדיף MP, מעדיף משחקיות על עלילה ושם ביצועים טכנים כמקום ראשון. מן הסתם המשחקים של PS ו PS כקונסולה זה לא מוצר בשבילך. אין בזה שום דבר רע, זה בסה"כ מוצר אלקטרוני, לא צריך להתרגש כ"כ. תשחק במה שכיף לך, בלי קשר למה שאחרים אומרים שצריך להיות לך כיף, ותן לאחרים לשחק במה שכיף להם, בלי קשר למה שאתה חושב שמשחק חייב לתת לשחק.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

עוד אקסלוסיבי של ה XBOX ONE (שוב, אם אפשר לקרוא למשחק שיוצא גם למחשב כך) שעשה המון הייפ ומאכזב (וחבל, כי זה ציפיתי לו):

חזור אל “קונסולות”