מחירי OLED

פורום מסכי OLED ו- QD-OLED
moss5
טרול
טרול
תגובות: 467
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #101 

oferlaor כתב:
...
...
·אני בטוח שיש שמחכים, אבל זה מיועד לנישה מאוד ספציפית של אנשים שכנראה שנינו לא שייכים לה...
...
·

אחרון המוהיקנים
batnun

או שאולי 9000ES (אם ימכור את הבית לפני :lol: )

acc800
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 411
נתן תודות: 23 פעמים

שליחה #102 

oferlaor כתב:
...
...
·אני בטוח שיש שמחכים, אבל זה מיועד לנישה מאוד ספציפית של אנשים שכנראה שנינו לא שייכים לה...
...
·
אני דווקא בהחלט שייך אליה.
פשוט לא מצאתי הגיון לשלם יותר מכפול ממה ששילמתי על הC7 בשביל מסך זהה לחלוטין בביצועים ובאיכות התמונה ורק מעוצב יותר.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78801
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5382 פעמים

שליחה #103 

שמח בשמחתך, אבל למי שכסף זה לא בעיה, אז הם בהחלט מסכימים לשלם סכומים כאלה לטובת עיצוב. רק תשאל את כל מי שקונה פרארי, לווה, לקסוס, אינפיניטי, אאודי, וכו'.

acc800
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #104 

oferlaor כתב:שמח בשמחתך, אבל למי שכסף זה לא בעיה, אז הם בהחלט מסכימים לשלם סכומים כאלה לטובת עיצוב. רק תשאל את כל מי שקונה פרארי, לווה, לקסוס, אינפיניטי, אאודי, וכו'.
...
·
כל הרכבים שמנית היו בבעלותי להוציא אינפיניטי שלא אהבתי והפרארי שבאמת יקרה בטירוף.
אבל חשוב שתבין שאנשים לא קונים פרארי רק בשביל עיצוב. הביצועים, צליל המנוע, ותחושות הנהיגה שהרכב הזה מעביר הם אלה שגורמים לאנשים לשים עליו מחיר של דירה בת"א. אבל כל היתרונות האלה לא קיימים בדגם הw על הדגמים הנמוכים להוציא את יתרון העיצוב כפי שציינתי.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78801
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5382 פעמים

שליחה #105 

תחושת הנהיגה זה בדיוק האלמנט העיצובי שאני מדבר עליו.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20174
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #106 

@oferlaor

לא כל כך ברור לי איך תחושות מנהיגה ברכב על זה אלמנט עיצובי.

אני חושב שזה יותר עניין של סטטוס. מסך דק בעובי 2 מ"מ, כמו תמונה, שעולה פי כמה ממסך בעל ביצועים זהים אך אריזה שונה.
אני חושב שהביטוי "אם אתה צריך לשאול כמה זה עולה, אז זה לא בשבילך" מתאים כאן קצת יותר.
מי שלא סופר את הכסף שלו, לא יעניין אותו כמה הדבר הזה עולה. ואם אתה מסתכל על המחיר, אז רוב הסיכויים שזה לא בשבילך, אפילו אם בעיקרון אתה יכול להרשות לעצמך את ה"תענוג".

acc800
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #107 

oferlaor כתב:תחושת הנהיגה זה בדיוק האלמנט העיצובי שאני מדבר עליו.
...
·
תוכל להסביר לי איפה מצאת את הקשר בין אלמנט עיצובי לתחושת הנהיגה?
כאחד שעשה את כל הקורסים של נהיגה מתקדמת בחו"ל ואף התחרה במרוצים כנראה שנרדמתי בשיעור הזה.
אלא אם כן אתה מדבר על פוזה/שופוני ואז זה כבר משהו אחר לגמרי.. ג'יפ יוקרתי, קבריולט, W7 וכו׳ - not my cup of tea.

Alonzone פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 86
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #108 

שלום שוב לכולם,
9 חודשים אחרי שקניתי את ה samsung ks8500, שאני מאוד מבסוט ממנה, רק רציתי לשתף אתכם בתשובה לשאלה הראשונה שלי בשרשור הזה:
ה b7 עולה היום 10000₪...
אז למי שרוצה טכנולוגיה חדשה וזה יקר לו, שידע שלפעמים יש מצב שלא יצטרך לחכות הרבה זמן.

אני חס וחלילה לא בא לטענות לאף אחד ומודה לכולם על העצות המצוינות, זה יותר פוסט FYI

שלח תגובה

חזור אל “מסכי OLED”