@MikMak
·
דיברתי איתם בצ'ט. שים לב שלא בכל שעות היום יש צ'ט באנגלית. בחלק מהזמן יש רק בספרדית אבל אז הם יגידו לך מתי נפתח הצ'ט באנגלית.
הם מאד יעילים. אצלי זיכו אותי בעלות המשלוח אחרי שזה לא הגיע בזמן וחודש אחרי שלחו בחינם את החבילה בשנית ובדואר אקספרס.
חבילה תקועה במכס - נשלחה מאמזון ע"י I-Parcel
- external
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 155
- MikMak
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 856
·external כתב:@MikMak
·
דיברתי איתם בצ'ט. שים לב שלא בכל שעות היום יש צ'ט באנגלית. בחלק מהזמן יש רק בספרדית אבל אז הם יגידו לך מתי נפתח הצ'ט באנגלית.
הם מאד יעילים. אצלי זיכו אותי בעלות המשלוח אחרי שזה לא הגיע בזמן וחודש אחרי שלחו בחינם את החבילה בשנית ובדואר אקספרס....
סבבה תודה ,
גם באמזון גרמניה / צרפת / איטליה יש להם ציאט בחלק משעות היום ?
יש לך קישור לציאט של ספרד שאומר באיזה שעות גם זה פתוח ?
הערה: לא ידעתי שזה דילים טובים בספרד או יותר נכון עדיין לא ניתקלתי
תודה .
- external
-
- חבר פעיל מאוד

@MikMak
·
https://www.google.co.il/url?sa=t&rct=j ... 9868,d.d24
תלחץ על הלינק ותבחר את ההזמנה הרלוונטית. למטה אתה צריך לסמן למה אתה פונה. בעיקר זה האפשרות הראשונה או השניה של "איפה ההזמנה שלי" ולבסוף תוכל לבחור באופן הפניה" צ'ט, מייל או טלפון.
יש מבצעים טובים בכל האמזונים, הם מפזרים את זה באופן די שווה. צריך להשוות ב-Keepa וכו בכדי למצא את הדיל הטוב ביותר מבין האמזונים השונים.
·
תלחץ על הלינק ותבחר את ההזמנה הרלוונטית. למטה אתה צריך לסמן למה אתה פונה. בעיקר זה האפשרות הראשונה או השניה של "איפה ההזמנה שלי" ולבסוף תוכל לבחור באופן הפניה" צ'ט, מייל או טלפון.
יש מבצעים טובים בכל האמזונים, הם מפזרים את זה באופן די שווה. צריך להשוות ב-Keepa וכו בכדי למצא את הדיל הטוב ביותר מבין האמזונים השונים.
- MikMak
-
- חבר פעיל במיוחד

·
יש מבצעים טובים בכל האמזונים, הם מפזרים את זה באופן די שווה. צריך להשוות ב-Keepa וכו בכדי למצא את הדיל הטוב ביותר מבין האמזונים השונים....
תודה רבה,
דרך KEEPA יש אפשרות לעשות שיש ירידת מחיר מבין כל האמזונים על מוצר מסוים או יקפיץ הודעה או שזה ספציפי לאמזון מסוים אתה עוקב אחרי המחיר ?
- external
-
- חבר פעיל מאוד

@MikMak
·
בוודאי. אתה יכול להשוות בין כל האמזונים ולקבוע התראה על מחיר לכולם או חלקם. ככה שאם פתאום יורד המחיר באמזון מסויים, מתחת למחיר שקבעת תקבל מייל עם לינק לרכישה באותו אמזון.
אם תתקין את התוסף שלהם לכרום אתה תראה מתחת לכל מוצר באמזון את הסטורית המחיר שלו ותוכל לבקש גם השוואה למחירי אמזונים אחרים. ככה לדוגמה אם אני נכנס למוצר מסויים אני רואה מתחת לגרף המחיר ההסטורי גם את המחיר הנוכחי בכל האמזונים האחרים (לפי דגלים קטנים של המדינות).
·
בוודאי. אתה יכול להשוות בין כל האמזונים ולקבוע התראה על מחיר לכולם או חלקם. ככה שאם פתאום יורד המחיר באמזון מסויים, מתחת למחיר שקבעת תקבל מייל עם לינק לרכישה באותו אמזון.
אם תתקין את התוסף שלהם לכרום אתה תראה מתחת לכל מוצר באמזון את הסטורית המחיר שלו ותוכל לבקש גם השוואה למחירי אמזונים אחרים. ככה לדוגמה אם אני נכנס למוצר מסויים אני רואה מתחת לגרף המחיר ההסטורי גם את המחיר הנוכחי בכל האמזונים האחרים (לפי דגלים קטנים של המדינות).
- MikMak
-
- חבר פעיל במיוחד

·
אם תתקין את התוסף שלהם לכרום אתה תראה מתחת לכל מוצר באמזון את הסטורית המחיר שלו ותוכל לבקש גם השוואה למחירי אמזונים אחרים. ככה לדוגמה אם אני נכנס למוצר מסויים אני רואה מתחת לגרף המחיר ההסטורי גם את המחיר הנוכחי בכל האמזונים האחרים (לפי דגלים קטנים של המדינות)....
תודה אחי ,
רציתי לשאול אני רואה את הבדלים בין אמזונים , הבעיה היחידה היא שאני לא רואה שאני יקבע מחיר שאני יסמן את כל האמזונים שירד אותו מחיר , איפה זה ? ( וגם בכל אמזון המחיר הנמוך ביותר שונה , אז איזה מחיר כדאי ? ממוצע של הנמוכים ? )
- external
-
- חבר פעיל מאוד

ברגע שאתה אומר לו לעקוב על מחיר יש אפשרות לסמן Track multiple Amazons ואז אתה מסמן באיזה אמזונים לעקוב. אתה קובע מחיר אחד וברגע שיורד באחד מאלו שסימנת תקבל מייל. זה ככה גם בתוסף לכרום וגם באתר של Keepa, אם פתחת שם חשבון.