בעיה באתר KTUVIT
הקאפצ'ה קיימת כבר יומיים, אבל אפילו איתה אי אפשר עדיין להתחבר ליוזר החסום, כך זה לפחות אצלי כרגע.CaTz כתב:אפשרי להתחבר עכשיו... רק ששמו קאפצ'ה על ההתחברות...
אבדוק אם אפשר איכשהו לעקוף...
ברגע שמקלידים את פרטי ההתחברות והקאפצ'ה, עוברים לעמוד הבית של האתר, אבל אם תבדוק תראה ששם המשתמש למעלה משמאל לא מופיע, אלא נשאר "התחבר".
·istarmini כתב:היי
מהיום אני נתקל בבעיה באתר KTUVIT
1.לא רואה תמונות הסרטים
2.אין לי אופצית חיבור דרך פייסבוק
3.מתחבר עם מייל וסיסמה נכונים אבל כאילו לא מצליח להתחבר ולא מתאפשר לי לראות כתוביות ותמונות
4.ניסיתי להרשם עם משתמש ומייל אחר ,כותב לי שלא מצליח לתקשר עם המייל שהכנסתי
זה קורה גם בנייד ,גם במחשב (בשימוש כרום ואקספלורר)
מה הסיפור הזה?
תודה...
בלתק: קורה לי בדיוק אותו דבר, כבר תקופה שהוא לא מציג לי כתוביות כי אני כנראה לא מחובר, ואי אפשר להתחבר - לא דרך פייסבוק (הכפתור נעלם), וגם בחיבור שם מייל וסיסמה הוא "מתחבר" (אם אני מכניס סיסמה שגויה אז הוא אומר שהיא שגויה, אם היא נכונה אז הוא מדלג לעמוד הראשי כביכול אחרי חיבור מוצלח) אבל עדיין מציג אותי בתור לא מחובר ועדיין לא מראה לי את הכתוביות.
כמו שאומרים, צרות באות בצרורות..
נכון לרגע זה, אפילו עם היוזר שכן מצליח להתחבר, כל ניסיון להכנס לסידרה כלשהי נתקל בהודעת שגיאה.
בקטגוריית הסרטים בשלב זה, אין כל בעיה.
לא יודע מי מטפל בתחזוקת האתר, אם זה המנהל בעצמו או איש מקצוע, אבל האתר הזה פשוט קובר את עצמו במו ידיו וחבל.
בסופו של דבר, הוא ישאר ללא חברים (שכבר עכשיו, לא מעט מהם חסומים בגלל פאשלה של האתר).
נכון לרגע זה, אפילו עם היוזר שכן מצליח להתחבר, כל ניסיון להכנס לסידרה כלשהי נתקל בהודעת שגיאה.
בקטגוריית הסרטים בשלב זה, אין כל בעיה.
לא יודע מי מטפל בתחזוקת האתר, אם זה המנהל בעצמו או איש מקצוע, אבל האתר הזה פשוט קובר את עצמו במו ידיו וחבל.
בסופו של דבר, הוא ישאר ללא חברים (שכבר עכשיו, לא מעט מהם חסומים בגלל פאשלה של האתר).
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73402
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 649 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
למישהו האתר subscenter.org עובד בימים האחרונים?
חברים, הודעה משמחת!
מנהל האתר חזר אלי בתשובה לשאלתי מלפני שבוע אם משהו מתקדם, ודיווח שהבעיה טופלה.
כרגע צריך להירשם שוב מאותו חשבון מייל עליו היה המנוי החסום, לאשר את הלינק המתקבל במייל ומרגע זה ניתן להתחבר למשתמש המקורי שהיה חסום.
בדקתי אצלי ואכן עובד! ממש כאילו מעולם לא נפרדנו...
כרגע צריך להירשם שוב מאותו חשבון מייל עליו היה המנוי החסום, לאשר את הלינק המתקבל במייל ומרגע זה ניתן להתחבר למשתמש המקורי שהיה חסום.
בדקתי אצלי ואכן עובד! ממש כאילו מעולם לא נפרדנו...
- JamesStone
- חבר ותיק

- תגובות: 1607
- שם מלא: James Stone
- נתן תודות: 520 פעמים
- קיבל תודות: 148 פעמים
אי אפשר להרשם מאותו מייל, הוא רושם שהמייל כבר בשימוש..
·Lee כתב:חברים, הודעה משמחת!
בדקתי אצלי ואכן עובד! ממש כאילו מעולם לא נפרדנו......
בנוסף, דרך האתר אני מצליח להתחבר ודרך הקודי, עם אותו שם וסיסמא: לא מסכים. "שגוי".
ג'יימס
ניסיתי עכשיו להירשם מחדש עם האימייל המקוריLee כתב:חברים, הודעה משמחת!
בדקתי אצלי ואכן עובד! ממש כאילו מעולם לא נפרדנו......
ושוב שגיאה
כותב שכבר קיים חשבון עם משתמש כזה
מה יכולה תהיות הבעיה ?):
אין לי מושג.זוהרקרנצל כתב:ניסיתי עכשיו להירשם מחדש עם האימייל המקורי......
ושוב שגיאה
כותב שכבר קיים חשבון עם משתמש כזה
מה יכולה תהיות הבעיה ?):...
תנסה לנקות קבצים זמניים בדפדפן. אחר-כך תפתח את האתר ותלחץ על "הירשם" למעלה.
אני הזנתי את המייל המקורי וגם את הסיסמה המקורית. אמור להתקבל אישור לכתובת המייל שהזנת.
אחרי שתאמת באמצעות הלינק המצורף להודעה, אמורה להיות לך גישה למשתמש החסום.
עדכן אם הצלחת, או לא.
·אוקיי מנסה עכשיו תודהLee כתב:אין לי מושג.......
תנסה לנקות קבצים זמניים בדפדפן. אחר-כך תפתח את האתר ותלחץ על "הירשם" למעלה.
אני הזנתי את המייל המקורי וגם את הסיסמה המקורית. אמור להתקבל אישור לכתובת המייל שהזנת.
אחרי שתאמת באמצעות הלינק המצורף להודעה, אמורה להיות לך גישה למשתמש החסום.
עדכן אם הצלחת, או לא....