שרשור ה Sous Vide הגדול
- rotman24
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1084
@Huber
·
ראיתי עכשיו את זה :
https://www.amazon.com/gp/product/B00GG ... X2G5UN6UA3
זה יוצא 72$ ל 66.6 מטר
·
ראיתי עכשיו את זה :
https://www.amazon.com/gp/product/B00GG ... X2G5UN6UA3
זה יוצא 72$ ל 66.6 מטר
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73425
- שם מלא: ערן
היה מעניין אם זה לא היה משלב גם גליל קטן של 20 ס"מ. ה 30 ס"מ שרכשתי לי אישית היה הכי נוח לשימוש, ונראה לי ש 20 כבר יהיה צר מידיי להרבה שימושים. אבל יכול להיות שלמישהו אחר יהיה שימוש לזה 
- rotman24
-
- חבר ותיק

חשבתי שכדאי שיהיה עוד גודל בשביל שאריות מזון קטנות יותר.. אתה חושב שזה מיותר וכדאי ללכת רק על 30 ס"מ?Huber כתב:היה מעניין אם זה לא היה משלב גם גליל קטן של 20 ס"מ. ה 30 ס"מ שרכשתי לי אישית היה הכי נוח לשימוש, ונראה לי ש 20 כבר יהיה צר מידיי להרבה שימושים. אבל יכול להיות שלמישהו אחר יהיה שימוש לזה...
תודה
- ra
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2437
- rotman24
-
- חבר ותיק

כן אבל פה המשלוח מאד יקר ואם תקנה יותר מ 1 תקפוץ כבר לתחום של תשלום המיסים מה שיקפיץ לחלוטין את המחיר , לא משתלם....
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

·rotman24 כתב:חשבתי שכדאי שיהיה עוד גודל בשביל שאריות מזון קטנות יותר.. אתה חושב שזה מיותר וכדאי ללכת רק על 30 ס"מ?......
תודה...
אני לא יודע מה הצרכים שלך, אז אין לי תשובה חדש משמעית. צנסה ותראה, זה לא כזה הימור גבוה
- rotman24
-
- חבר ותיק

צודקHuber כתב:·......
אני לא יודע מה הצרכים שלך, אז אין לי תשובה חדש משמעית. צנסה ותראה, זה לא כזה הימור גבוה...
- rotman24
-
- חבר ותיק

איך הזמנת? אין באתר שלהם אפילו אזכור לשקיות האלו...Huber כתב:·......
4 כאלו עם משלוח יוצא כ 190 ש"ח, שזה כ 48 ש"ח לגליל, בהנחה שגודל שקית ממוצעת היא כ 40 ס"מ זה יוצא כ 15 שקיות לגליל, בעלות של 3.3 ש"ח לשקית. עדיין יוצא יותר משתלם להזמין בארץ מסתבר. פה שקית של 30 על 60 ס"מ (שזה מעל הממוצע שחישבתי) יוצאתי לי 2.45 ש"ח, והיתרון בשקית לעומת גליל היא שצריך לסגור רק צד אחד ולא 2 (נוחות עבודה).
הזמנתי 100 שקיות של 30 על 60 מהמרכז למכונות מזון וזהו....
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

התקשרתי, חזר אלי נציג ובוצעה הזמנה.
- rotman24
-
- חבר ותיק

המחיר כולל משלוח או שיש עלות נוספת?Huber כתב:התקשרתי, חזר אלי נציג ובוצעה הזמנה....
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

הבחור שהתקשר אמר שיגיע אלי, אבל זה בצפון, לא יודע מה קורה בהזמנות באיזורים אחרים בארץ.
- rotman24
-
- חבר ותיק

טוב , אני רואה שיש להם משרד בתל אביב דיי קרוב לאזור שאני נמצא בו כל יום , מקסימום אקפוץ אליהם לקחת.Huber כתב:הבחור שהתקשר אמר שיגיע אלי, אבל זה בצפון, לא יודע מה קורה בהזמנות באיזורים אחרים בארץ....
אני חושב שגם אזמין את ה 60 ס"מ , מניח שאפשר לחתוך אותן ולהלחים מחדש אם רוצים גודל קטן יותר...
- rotman24
-
- חבר ותיק

@Huber
האנובה הגיעה היום
עד שתגיע מכונת הואקום , איפה אפשר לקנות שקיות זיפלוק או כל שקית אחרת שאפשר לבשל איתה סו ויד? חייב לנסות את המכונה...
האנובה הגיעה היום
עד שתגיע מכונת הואקום , איפה אפשר לקנות שקיות זיפלוק או כל שקית אחרת שאפשר לבשל איתה סו ויד? חייב לנסות את המכונה...
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

·rotman24 כתב:טוב , אני רואה שיש להם משרד בתל אביב דיי קרוב לאזור שאני נמצא בו כל יום , מקסימום אקפוץ אליהם לקחת.......
אני חושב שגם אזמין את ה 60 ס"מ , מניח שאפשר לחתוך אותן ולהלחים מחדש אם רוצים גודל קטן יותר......
קיבלתי אתמול את השקיות הללו, וכן - לסטייקים למשל זה ענק, אבל כפי שציינת, אפשר להלחים ובמה שנשאר להשתמש שוב לבישול הבא.
לגבי שקיות זיפ לוק - ראיתי שמוכרים באושר עד (מישהו פירסם פעם), לא יודע אפא עוד . ד"א, לא חייב וואקום, אפשר לבשל גם בשקית קוקי אפילו אם אין זיפלוק (ככה עשיתי בבישול הראשון, פחות נוח מוואקום אבל עובד), רק צריך להוציא את האוויר ככל האפשר ולוודא שהפתח לא נכנס למים:
ד"א - המחיר שנתנו לי במרכז למכונות מזון היה מחיר לפני מע"מ - יש לשים לב (הם עובדים עם עסקים, כנראה שזה טבעי להם).
- rotman24
-
- חבר ותיק

@Huber
אישתי קנתה שקיות כאלו. רשום לא לבישול. השאלה היא אם כן יעמוד בחום של 70 מעלות..
אישתי קנתה שקיות כאלו. רשום לא לבישול. השאלה היא אם כן יעמוד בחום של 70 מעלות..
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

·אני חושב שענית לעצמך, לא? אני לא הייתי לוקח סיכון.rotman24 כתב:@Huber
רשום לא לבישול....
- rotman24
-
- חבר ותיק

החזרתי וקניתי קוקי בגס במקוםHuber כתב:·אני חושב שענית לעצמך, לא? אני לא הייתי לוקח סיכון..........
- urisavor
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 909
- rotman24
-
- חבר ותיק

- urisavor
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 909
Re: לחובבי הבקר הנמוך....
@rotman24
·
לא, עוד לא היה לי העונג, אבל נשמע כמו פרוייקט ראוי לסופ"ש הקרוב.
יש לך רעיון למתכון?
·
לא, עוד לא היה לי העונג, אבל נשמע כמו פרוייקט ראוי לסופ"ש הקרוב.
יש לך רעיון למתכון?