·מבטיח לך שזה לא מה שיקרה. פיתחנו מטודולגית מבחן שמתחשבת בצורך ללמוד את המגברים לשמוע אותם בכול מיני סוגי מוזיקה כאשר אתה יודע לאיזה מגבר אתה מקשיב כל פעם עד שתגיד שאתה מוכן אז מכסים את הסטאפ ועושים די הרבה נסיונות שבהם אתה צריך לומר איזה מגבר אתה שומע.PolarBear כתב:בוא אני אגיד לך מה יקרה כבר עכשיו. אני אשמע הבדלים, וevgenetic ואתה תגידו שאלה פשוט מגברים עם FR לא ישר, ואם הוא היה ישר, לא הייתי שומע. אני כבר יודע את זה מראש. זה צפוי.......
או שלא יסכימו לתנאים שלי. ירצו שאני אשמע עם כל מיני קופסאות מיתוג, עם מקור שהוא לא שלי, לא יתנו לי מספיק זמן לשמוע את המגברים לפני המבחן העיוור, יכפו עליי מגברים מסוימים, וכ'.
בכל מקרה, היום אני הולך להתקשר לרוברטס ונדבר על מה שהולך להיות....
ברור שאם צדקת ביותר מ 95% מהמיקרים אתה אכן שומע הבדלים בין המגברים, אבל אם צדקת ב 65-75 אחוז אז אתה בטווח הטעות הסטטיסטית.
לא יכפו עליך שום דבר אתה תסכים למטדולוגיה ומכשירי מדידה יקבעו שאכן שני המגברים באותו ווליום בדיוק והדבר, עם מקור זהה.
אני מקווה שאתה אכן כן תרים את הכפפה. במידה ותשמע הבדליםאני אהייה יותר משמח להודות שטעיתי ולהסיר בפניך את הכובע!
לידיעתך הגענו די הרבה פעמים למצב שאנחנו נמצאים בו עכשיו ותמיד הנבחן היה מוצא תירוץ התחמקות והסבר מפוקפק לטעמי למה לא.
אני ממש מקווה שהפעם אכן יתברר שכוונותיך רציניות והמבחן יצא לדרך.
שבת שלום.
שבת שלום