מישהו נהג על הסקודה סופרב החדשה ויכול להשוות לרכבים אחרים בסגמנט (נוחות)

רכבי ICE, פלאגינים, היברידים וחשמליים כמו ג'ילי, טסלה, איוניק, MG
nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3893
נתן תודות: 232 פעמים
קיבל תודות: 312 פעמים

שליחה #101 

בתור מי שקרא את מגזין טורבו בנעורי, אני בשוק שיש מישהו שמשתמש באותו שם בשביל ייצר את הדבר החובבני הזה.
אגב, יש גם ביקורת שלילית בכתבה?
אגב, בניגוד לאילן פייביש שנתן לה 5 כוכבים, עורך מגזין טורבו נתן לה רק 2....
נערך לאחרונה על ידי nir11 ב 24/02/2016 8:20, נערך פעם 1 בסך הכל.

DoriMo
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 49
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #102 

@kingikra
לדעתי אתה עושה טעות.
בחנת כבר מספר מכוניות והקדשת זמן. חבל שתפספס את הרכב היחיד שיתן לך
את השילוב המנצח בין ביצועים-נוחות-מחיר אטרקטיבי. ממליץ שתנהג על הרכב ולו לשעה אחת כדי לקבל פרספקטיבה.

DoriMo
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #103 

@nir11
רוני אהרונוביץ נותן ציון כתמורה למחיר.. לגרסאות נמוכות יותר נתן 4 כוכבים.. אם הדביל הזה הוא הפרמטר בשבילך... תהנה!
http://m.auto.co.il/index.html#/articles/32835
הנה מבחן דרכים יותר רציני. מקווה שתמצא אותו ללא שגיאות כתיב ולא מהלל מדי.

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #104 

הדביל הזה הוא אבי העיתונות המוטורית בארץ. אתה ניזון מכל מני פרסומונים קיקיניונים. מי זה מפרסם ביקורת ובסיומה מפנה לאתר היבואן? מי שרוצה לעזור ליבואן...
תתעורר.

DoriMo
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #105 

@nir11
נושא השרשור או הויכוח זה הדביל הזה? אני ער כבר מ07:00 בבוקר.
תן דיעה על הרכב, התרשמת? נסעת? נהגת? ראית? באיזה רכב אתה נוהג? על מה אתה ממליץ?

DoriMo
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #106 

kingikra כתב:
...
...
·

אין פה עיניין של ציפיות. אם היא משככת מהמורות טוב יותר מהלקסוס והאנפיניטי ותרגיש לי מספיק חזקה אז אולי יש על מה לדבר.
מה רכב X נחשב בארה"ב לא רלוונטי בכלל לארץ.
...
·אימפלה..? עשיתי נסיעת מבחן על הרכב.
פותח השרשור חובב רכבים חזקים וספורטיביים ולכן מאמין שאוהב לנסוע לפעמים ״קצת״ מעבר למהירות החוקית או להכנס לפניות ולפיתולים בקצב קצת יותר מהיר מהרגיל. לו ינסה דברים שכאלה עם אימפלה הוא יגלה מהר מאוד שלרכב חברים שני דברים בסיסיים - בלמים והגה.... הבלמים חלשים מאוד ומתעייפים מהר וההגה... שלא נדע! אמריקאי נו....
האימפלה בארה"ב משמשת בעיקר זקנים בפלורידה שנוסעים להם בניחותא למגרש הגולף. מגיעה בארץ עם אבזור מינימלי יחסית למתחרות ולא תתאים לפותח השרשור.

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #107 

DoriMo כתב:@nir11
נושא השרשור או הויכוח זה הדביל הזה? אני ער כבר מ07:00 בבוקר.
תן דיעה על הרכב, התרשמת? נסעת? נהגת? ראית? באיזה רכב אתה נוהג? על מה אתה ממליץ?
...
אני נוסע על אוקטביה 1.2 מליסינג. אני מרוצה אבל היא לא ממש ב'טגוריה של הרכבים בשיחה.
אני חושב שאם מישהו מביא פה ביקורות שאמינותן מוטלת בספק, מו הראוי להצביע על זה.
ואני ער מ 6:20. מה זה קשור ממתי אתה ער?

·

kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #108 

DoriMo,

קודם כל אני רוצה להתייחס לצורת הכתיבה שלך כי זה ממש מציק לי. יש לך נכון לרגע כתיבת ההודעה הזו 30 הודעות בפורום שחלק ניכר מהן בשירשור הזה או בשירשור אחר שאני משתתף בו ולומר לחברים פה דברים כמו ״אתם מדברים שטויות״ או ״אנשים תמימים כמוך״ זה ממש לא לעניין. זה שאתה חושב שהדעה שלך היא הנכונה זה בסדר גמור אבל יש דרך לבטא את זה.

לגבי ההצעות שלך בנושא, לומר על יכולת שיכוך המהמורות של סקודה סופרב שהוא יותר טוב משל מרצדס, בלי שנהגתי על הסופרב, זה יפתיע מאוד אם זה נכון. את אודי וב.מ.וו אני לא מכיר וב.מ.וו ספציפית בונים את הרכבים שלהם קצת יותר ספורטיבי מהמתחרות ואני מניח שזה בא על חשבון שיכוך מהמורות אבל לא יכול לומר את זה בוודאות כי לא בדקתי.
אם נדבר רגע על הצד השני זה יכולת הספורטיביות של הרכב ולהשוות אותו לאודי s או אימפרזה טורבו זה גם לא לעניין ולא שאני מזלזל בסקודה. בקטגוריה שלה היא נותנת יופי של ביצועי ספורט ביחס למתחרים.

אגב, אני פותח השירשור והגבת לי כאילו אני משהו אחר לגבי האימפלה.

מקווה שתקבל את הביקורת באהבה ותגיד ענייני אבל אני כמובן לא בא ללמד אותך. רק לתת עצה של מישהו שהוא כנראה (לא יודע. לא מכיר אותך) יותר מבוגר ממך

psibeast
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 1951
נתן תודות: 50 פעמים
קיבל תודות: 151 פעמים

שליחה #109 

kingikra כתב:
...
...
יבוא אישי היום זה לא כזה שווה כמו פעם. לפני שקניתי את המרצדס בדקתי. חוץ מזה אם יש שנייה אז אני גם יכול להשאר עם שלי.
...
·
אגב, הבנתי שדווקא היו חידושים בעניין היבוא האישי, זה שאיפשרו לייבא לארץ רכבים בתקינה אמריקאית מה שלא היה מותר פעם, גם אם ארץ הייצור שלהם אינה ארה"ב.
כך שיתכן שהמצב השתנה דווקא לטובה מאז שבדקת לפני רכישת המרצדס.

ממש התלהבת מהקאדילק, הא? :)

DoriMo
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #110 

@kingikra
קודם כל אני ממש ״מצטער״ שצורת הכתיבה של נורא מציקה לך אבל בכל זאת אנסה לעזור לך.
אני לא יודע כמה נסיון יש לך עם רכבי יוקרה/ספורט/ואחרים אבל רשימת הרכבים שהיתה בבעלותי ארוכה ומגוונת ולכן
כל מה שאני כותב פה נובע מנסיון רב ולאו דווקא מקריאת מבחני דרכים מפוקפקים כפי שנרמז פה קודם ע״י מישהו.
לגבי ההצעות וההשוואות שלי:
זה כמובן תלוי לאיזה מרצדס אתה משווה. אם נשווה למרצדס שבבעלותך כרגע אני בטוח שתסכים איתי שהסקודה המדוברת
נוחה יותר בכמה רמות. אני משווה לשתי מרצדס שהיו בבעלותי בעבר, אחת מסידרה C ואחת מסידרה E ואני יכול לומר לך בוודאות
שהסקודה סופרב החדשה במצב קומפורט לא נופלת מהן בשום פרמטר בסעיף הנוחות!

אם נשווה למרצדס סידרה S עם קפיצי אוויר או לרכב אחר בסגמנט עם מערכת שכזו מבית אודי,במוו,לקסוס LS אז ברור שהסקודה תהיה נחותה בפרמטר הזה אבל בוא רק נזכור שאלה רכבים שעולים פי 4 ממנה!

לא השוויתי את הסקודה מבחינת ביצועים נטו לרכבים כמו אימפרזה טורבו או סידרה S של אודי (שגם היו בבעלותי) אלא ציינתי
שברגע שאתה מגדיר מצב ספורט קשיחות המתלים והנסיעה מזכירה אותן. אתה צודק בהחלט שברמת המחיר שלה אין רכב שיתן
את רמת הביצועים שלה ואת רמות האחיזה שלה פשוט אין!
לגבי האימפלה, רק אמרתי שכדאי לך להוריד אותה מהרשימה.. פשוט לא בשבילך ובכלל לא בליגה של הסופרב והמכוניות האחרות שבדקת.
לגבי הקאדילק, אם אין לך בעיה עם המחיר וחשוב לך הביצועים ואין לך בעיה עם מרווח בעייתי מאוד במושב האחורי לך עליה! אוטו נפלא!
אם אתה רוצה לחסוך 200K ולקבל רכב שיתן לך את המקסימום בהכל מהכל ממליץ לך בחום לעשות נסיעת מבחן על הסופרב. אתה תופתע

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7039
נתן תודות: 1274 פעמים
קיבל תודות: 1460 פעמים

שליחה #111 

@DoriMo
·
סליחה שאני מתפרץ לשרשור שאני לא מבין בו כלום....... אבל אני כן מבין את הנקרא.

משום מה יש לי הרגשה מאוד מורגשת שיש לך אינטרס די חזק למכור לפותח השרשור את הסופרב (אין לי מושג איזה רכב זה, או אם אתה צודק או טועה בטיעונים שלך).

לידיעתך לא נראה לי שהוא ממש מעוניין ברכב הזה

צורת הכתיבה שלך די מתנשאת ואצלי היא יצרה אנטיגוניזם.

אבל כמו תמיד זו רק ההגשה שלי ודעתי הפרטית

DoriMo
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #112 

@molvy
אין לי שום אינטרס למכור לו את הסופרב. אני לא מוכר רכבי סקודה או רכבים אחרים.
אם הבנת את הנקרא (או לא) קרא שוב את ההודעה האחרונה שלי לאט לאט, אני ממליץ לו בחום גם על הקאדילק..
אתה לא מבין כלום בנושא? אין לך מה לתרום לדיון? אז למה אתה מפריע??

psibeast
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #113 

אגב, הבעיה הגדולה של הסקודה מבחינתי היא האחריות שלה. לסקודה יש רקורד בעייתי מבחינת אמינות (ריקולים עם הגיר), אז לתת שנתיים אחריות בלבד לרכב ברמה כזאת לא מעורר הרבה ביטחון. כשיבואן/יצרן נותן לרכב פחות אחריות מהמקובל זה משדר שהוא לא מאמין באמינות של הרכב בעצמו.

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #114 

psibeast כתב:אגב, הבעיה הגדולה של הסקודה מבחינתי היא האחריות שלה. לסקודה יש רקורד בעייתי מבחינת אמינות (ריקולים עם הגיר), אז לתת שנתיים אחריות בלבד לרכב ברמה כזאת לא מעורר הרבה ביטחון. כשיבואן/יצרן נותן לרכב פחות אחריות מהמקובל זה משדר שהוא לא מאמין באמינות של הרכב בעצמו.
...
·למען האמת, בעיית הגיר והריקולים זאת לא בעיה של סקודה אלה של הקונצרן שייצר את הגיר (אני עובר על הרבה רכבי ליסינג, והסקודות הכי כיפיות לנהיגה. אבל אלה רכבים משפחתיים :cry:).

DoriMo
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #115 

הרקורד בעייתי נגע לגבי גיר 7 הילוכים עם זוג הקלאצ׳ים היבשים. בעיה זו תוקנה סופית ע"י היצרן החל משנת 2012.
ברכב שבו עסקינן גיר dsg בעל 6 הילוכים וזוג קלאצ׳ים רטובים וללא הסטוריה של בעיות אמינות.
לגבי 2 שנות אחריות במקום 3 מסכים איתך, לא לעניין ברכב ברמת המחיר הזה. מקווה שישתנה בעתיד.

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7039
נתן תודות: 1274 פעמים
קיבל תודות: 1460 פעמים

שליחה #116 

DoriMo כתב:@molvy
אין לי שום אינטרס למכור לו את הסופרב. אני לא מוכר רכבי סקודה או רכבים אחרים.
אם הבנת את הנקרא (או לא) קרא שוב את ההודעה האחרונה שלי לאט לאט, אני ממליץ לו בחום גם על הקאדילק..
אתה לא מבין כלום בנושא? אין לך מה לתרום לדיון? אז למה אתה מפריע??
...
·
הבעתי את דעתי בדיוק כפי שאתה מביע את דעתך, לא חושב שאני מפריע ....... אולי רק לך? (Y)

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #117 

גם לי לא נועם הסגנון שלך.

DoriMo
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #118 

nir11 כתב:גם לי לא נועם הסגנון שלך.
...
·קפוץ לי.

guys
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1253
נתן תודות: 120 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #119 

למה האנטי הזה נגד דורי_מו? אולי הוא בסל״ד קצת גבוה משל כולם אבל הוא בסך הכל תורם לדיון לדעתי.
סך הכל הוא המליץ להוריד את האימפלה מרשימת הבדיקות כי לטענתו היא לא עומדת באותה קטגוריה של פותח השירשור.
מכאן, חילופי ההאשמות מי התעורר ומתי סתם מסיטים את הדיון מהדרך התרבותית הרגילה בפורום.
יאללה תנו לשירשור להתקדם ולנו לחלום עוד קצת על אקזוטיקה מוטורית ;)

רק להוסיף קצת תמונות ולפרט יותר קצת על הרשמים מכל נסיעות המבחן בבקשה ;)
ואני חשבתי שמסע להחליף רמקולים זה כיף חחחח

psibeast
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #120 

סה"כ אני חושב שזה היה שרשור דיי מרתק :)

שלח תגובה

חזור אל “רכבי ICE וחשמליים”