יעוץ בשדרוג רסיבר קולנוע ביתי כולל רמקולים 5.1

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
FastandFurious פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5183
נתן תודות: 1068 פעמים
קיבל תודות: 704 פעמים

שליחה #101 

@עופרפולק
חחחחחחחח חבר שלי אתה
עצות אחיתופל....
Perlisten R7T
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7442
נתן תודות: 498 פעמים
קיבל תודות: 981 פעמים

Re: שבוע טוב

שליחה #102 

האיטלקי כתב:@pacific100
אולי אתה באמת לא אוהב את החברה הזאת או את הרמקול הספציפי שקניתי,בכול אופן אם יש לך מה להגיד אתה יכול להגיד את זה בצורה יותר עדינה ויותר יפה,רמקולים זה עניין של טעם ואתה ממש לא יכול לבוא ולהגיד את זה על חברה כמו B&W שזה נחשב למותג על,ובכלל הרמקולים שבחרתי נחשבים ל Hi end///
אני שמעתי פה נימה של קינאה,לא נורא זה יעבור לך
...
·

האיבה של pacific100 כלפי b&w היא לא חדשה אז ויקטור דהן על תתרגש.
את pacific100 אני מכיר לא מעט מעל דפי הפורום, האמן לי דבריו לא נובעים מקנאה,
B&W הם חברה מאוד מיינסטרים ומאוד משווקת לטוב ולרע בעולם וזה שיש באזז סביבה מראה עד כמה היא משווקת כנראה מאוד טוב.
יש לא מעט חברות מקבילות בעלויות דומות שיכולות בהחלט להתחרות ולדעתי לשם pacific100 כיוון.

ויקטור על תיקח את זה קשה, אבל המושג הייאנד והרמקולים שברשותך אינם יכולים להכנס באותו משפט.
B&W נכנסים לקטגוריה הגבוהה החל מסדרה 800 שלהם וגם המונח גבוה היא בהחלט נושא לדיון.
הסדרות מתחת הם סדרות כניסה וביניים יש לחברה בהחלט קהל אוהד כמו ש-בדיוק יש להם קהל שלא אוהב אותם ולא את מה שהם מייצגים והשקפתם.

שמח שאתה בתחילת דרכך וכך תוכל ללמוד לא מעט וליצור לעצמך העדפה משל עצמך.
תתחדש ותהנה.

evgenetic
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2641
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 303 פעמים

שליחה #103 

לחברות גדולות הרבה יותר קל לייצר מוצרים איכותיים במחירים תחרותיים, אז לא צריך להתחיל פה שוב עם כל ה"זו לא איכות אם לא בזבזת על זה 18 אלף שקל לפחות לרמקול".

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #104 

@evgenetic
אתה יכול בבקשה להסביר את עצמך יותר טוב?
Perlisten R7T
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra

evgenetic
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #105 

כן, יש כמה נקודות:
1. לחברה גדולה כמו B&W יהיה הרבה יותר קל לייצר רמקול איכותי למדי ביחסית מעט כסף בהשוואה לחברת בוטיק קטנה כלשהי.
2. הקשר בין איכות למחיר הרמקולים הוא ממש לא לינארי, כלומר בהשקעה כפולה אתה לא בהכרח מקבל רמקול איכותי פי שתיים, וככל שהמחיר עולה העיקרון הזה רק מתחזק.
3. לאודיופילים רבים יש נטיות היפסטריות/רצון להתבדל מה"עמך" - כלומר מוצר שמשווק היטב ומפורסם מאד הופך בעיניהם לנחות אפילו מבלי ששמעו אותו והשוו אותו לאחרים.

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #106 

@evgenetic
תראה אני שמעתי הרבה רמקולים בזמן האחרון,ואני רוצה להגיד לך שבסכום כסף שקניתי את הסט לא היה מש\הו שבכלל השתווה למה שרכשתי.
אין לי מושג למה אנשים מנסים להשמיץ את B&W 685 S2 אלה רמקולים שמוצאים סאונד נקי ויש להם במה מפורטת לחלוטין אני ממש אהבתי אותם..
ואתה צודק במה שאתה אומר
Perlisten R7T
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra

royla
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2450
שם מלא: רועי
נתן תודות: 1026 פעמים
קיבל תודות: 462 פעמים

שליחה #107 

האיטלקי כתב:@evgenetic
תראה אני שמעתי הרבה רמקולים בזמן האחרון,ואני רוצה להגיד לך שבסכום כסף שקניתי את הסט לא היה מש\הו שבכלל השתווה למה שרכשתי.
אין לי מושג למה אנשים מנסים להשמיץ את B&W 685 S2 אלה רמקולים שמוצאים סאונד נקי ויש להם במה מפורטת לחלוטין אני ממש אהבתי אותם..
ואתה צודק במה שאתה אומר
...
·
הכל מדויק ונכון,

אני מבין מישהו שבא ואומר שעשית טעות,זאת דעתו,ואני שמח שמישהו אומר זאת בקטע טוב מתוך מטרה לפתוח דיון ואת הראש...

אז גם אני קניתי B&W cm9 אחרי כמעט אין סוף בדיקות.....זה הטעם שלי באותו זמן...

ואז אמרתי לעצמי,בוא נעלה מדרגה,תקציב כ100 אלף שח לרמקולים!
הלכתי לכמה חנויות והקשבתי,הלכתי לתערוכה האחרונה במכביה,עם סטאפים שעולים כמליון שח!!

ואתה יודע מה?!

בחרתי נכון!!! לשימחתי הרבה :)

אז כן,שאלתי ואני עדיין שואל את עצמי "האם הסטאפ שלי הוא הנכון בשבילי,לצרכי וטעמי האישי"

לא שאלה רעה בכלל בעולם של המשוגעים :)
כיף חיים.

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #108 

רועי
שבוע טוב

רועי
אילו רמקולים שמעת ב100,000 ש"ח עם נכונות ממשית (אמיתית ולא חרטה) להוציא סכום כזה על רמקולים, והעדפת cm9?

אני מאמין שאולי שמעת באיזו תערוכה, אבל לא באמת תכננת להוציא מהכיס סכומים אילו על אודיו. :wink:

אני חייב לציין ועל תיקח את זה במובן לא נכון
אבל לפעמים התגובות שלך מעט מנותקות מהמציאות.

שבוע טוב לך.

royla
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #109 

itay123 כתב:רועי
שבוע טוב

רועי
אילו רמקולים שמעת ב100,000 ש"ח עם נכונות ממשית (אמיתית ולא חרטה) להוציא סכום כזה על רמקולים, והעדפת cm9?

אני מאמין שאולי שמעת באיזו תערוכה, אבל לא באמת תכננת להוציא מהכיס סכומים אילו על אודיו. :wink:

אני חייב לציין ועל תיקח את זה במובן לא נכון
אבל לפעמים התגובות שלך מעט מנותקות מהמציאות.

שבוע טוב לך.
...
·
ה800 של b& w..כמעט את כל הסידרה
סונוס פאבר....
פרואקים...
קבאס...
אילק...
איתי ידידי,אני באמת מעריך אותך ומאוד את הידע שלך!

אגב בעבר כבר ציינתי שעשיתי את הבדיקה הזאת פה בפורום, ואתה אגבת ושאלת...בקיצור כבר דיברנו על זה בעבר....

הכנס במכביה המחיש לי יותר את טעמי ואת זה שעולם הסטריאו לא מדבר אליי בכלל!

איתי,אתה צריך להבין,בסטריאו אולי אתה צודק ,יש הרבה יותר טוב ממה שיש לי,אבל,

,אני שומע הופעות בלבד! רמקולים 5.1 ..סאב!!

אז רמקולים שיורדים נמוך בבאס..אני לא צריך...טוויטר שעף קדימה...לא צריך...זה לא נעים לי באוזן!!

האקוסטיקה שלי מעולה!! הבאתי כמה בעלי חנויות!! אליי הבית!

אמרו לי שרמקולים ברמות הגבוהות יותר...ישרקו לי בבית בצורה לא נעימה ....קידמית מאוד...

בקיצור:

1-אני יודע מעולה מה הטעם שלי!

2-יש כמה חנויות שלקחתי מהן כמעט את כל הציוד הקיים אליי הבית לבדיקה וניסיון...שום דבר לא גרם לי לשידרוג בשנתיים וחצי האחרונות-קניתי את כל הסטאפ שלי לפני שנתיים וחצי :) ומאז אני מחפש לשרג...

3-עולם הסטריאו והקולנוע הבייתי שונים! אצלי הסטריאו סביר+ ,בהופעות...מדהים!!!!!

4-אספר לך משהו על שידרוג-יש לי רק שאלה אחת אל עצמי "האם בחינם אני מחליף?"

אם התשובה חיובית...מחליף....אם התשובה שלילית....לא מחליף....ולקחתי מהחנויות דברים בסכומים גבוהים

אני לא עשיר,אל תחשוב,אבל יש לי רק תחביב אחד שעליו אין לי גבול ,כמעט :)

5-זה שיש לך דעה שונה משלי.....זכותך.
כיף חיים.

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #110 

נסכם ב
ש-רק תהנה ותבלה (b)

royla
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #111 

itay123 כתב:נסכם ב
ש-רק תהנה ותבלה (b)
...
·
תודה ידידי!
(f)
כיף חיים.

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4949
נתן תודות: 58 פעמים
קיבל תודות: 209 פעמים

שליחה #112 

evgenetic כתב: כן, יש כמה נקודות:
1. לחברה גדולה כמו B&W יהיה הרבה יותר קל לייצר רמקול איכותי למדי ביחסית מעט כסף בהשוואה לחברת בוטיק קטנה כלשהי.
...
·
טיעון לא רלוונטי.
הטענה שטוענים אלה שלא אוהבים את מוצרי החברה היא שמחירם יקר ביחס לאלטרנטיבות אחרות בשוק והוא נובע מפעילות שיווק אינטנסיבית. התגובה שלך הייתה יכולה להיות נכונה אם מוצרי B&W היו מתומחרים זול יותר....
evgenetic כתב: 2. הקשר בין איכות למחיר הרמקולים הוא ממש לא לינארי, כלומר בהשקעה כפולה אתה לא בהכרח מקבל רמקול איכותי פי שתיים, וככל שהמחיר עולה העיקרון הזה רק מתחזק.
...
·
נכון מאוד, כמו בהרבה תחומים של מוצרי צריכה ביתיים...
evgenetic כתב: 3. לאודיופילים רבים יש נטיות היפסטריות/רצון להתבדל מה"עמך" - כלומר מוצר שמשווק היטב ומפורסם מאד הופך בעיניהם לנחות אפילו מבלי ששמעו אותו והשוו אותו לאחרים.
...
·

הסיפא מגוחכת ועוד ממי שטוען ש"אין צורך לשמוע מגברים כי כולם טובים ונשמעים אותו דבר"....

אודיופילים שמים את התחביב הזה בסדר עדיפות גבוה ומכאן שהם מוכנים , כל אחד לפי יכולתו כמובן, להשקיע יותר מהממוצע.
בדיוק כמו שחובבי אופנועים/מכוניות/וידאופילים/מחשבים/רוכבי אופניים/חובבי טיסנים וכו ישקיעו כל אחד בתחומו הרבה יותר מהממוצע.

האובססיה שלך לנגח אודיופילים בכל מחיר ובכל הזדמנות לא עושה לך טוב... :lol:

royla
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #113 

ארז_וחני כתב:
...
...
·

הסיפא מגוחכת ועוד ממי שטוען ש"אין צורך לשמוע מגברים כי כולם טובים ונשמעים אותו דבר"....

אודיופילים שמים את התחביב הזה בסדר עדיפות גבוה ומכאן שהם מוכנים , כל אחד לפי יכולתו כמובן, להשקיע יותר מהממוצע.
בדיוק כמו שחובבי אופנועים/מכוניות/וידאופילים/מחשבים/רוכבי אופניים/חובבי טיסנים וכו ישקיעו כל אחד בתחומו הרבה יותר מהממוצע.

האובססיה שלך לנגח אודיופילים בכל מחיר ובכל הזדמנות לא עושה לך טוב... :lol:
...
·
+1(Y)
כיף חיים.

evgenetic
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #114 

...
זה לא אני טוען אלא אנשים שמתמחים בתחום ועשו את הבדיקות הנדרשות, אני רק מצטט אותם. מה גם שזו לא בדיוק הטענה, אבל נניח..
האובססיה שלך לנגח אודיופילים בכל מחיר ובכל הזדמנות לא עושה לך טוב...
...
זה עושה לי מצוין האמת.
ואני לא אובססיבי, אני רק רוצה שלא תהיו פה ותהרסו את הפורום היחיד בישראל שמנסה להתבסס על המדע ומדידות מדויקות כשזה נוגע לאודיו. הרי יש לכם גם את dtown וhifimusic איפה שתוכלו לכתוב עמודים עד כמה כבל SPDIF משודרג שיפר לכם את הסאונד וכמה חשוב להשקיע אלפי שקלי בדאקים וכו'.

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #115 

evgenetic כתב:
זה לא אני טוען אלא אנשים שמתמחים בתחום ועשו את הבדיקות הנדרשות, אני רק מצטט אותם. מה גם שזו לא בדיוק הטענה, אבל נניח..
...
זה משתפר מרגע לרגע... :lol:
אהבתי את ה"אנשים שמתמחים בתחום"... :lol:
למה לא תתן גילוי נאות ותרשום שמדובר באנשים שמתמחים במדידות ולא טורחים לבטל את זמנם בהאזנה, שזה המהות של כל התחביב הזה?

evgenetic כתב: זה עושה לי מצוין האמת.
ואני לא אובססיבי, אני רק רוצה שלא תהיו פה ותהרסו את הפורום היחיד בישראל שמנסה להתבסס על המדע ומדידות מדויקות כשזה נוגע לאודיו. הרי יש לכם גם את dtown וhifimusic איפה שתוכלו לכתוב עמודים עד כמה כבל SPDIF משודרג שיפר לכם את הסאונד וכמה חשוב להשקיע אלפי שקלי בדאקים וכו'.
...
זה מצוין שחוסר ההבנה שלך עולה וצף על פני השטח....
הרי כל מתחיל בתחום יודע ש B&W מצטיינת בשיווק ומשלמים פרמיה עבור השם הזה (נכון לכל שם מותג בכל תחום...) אבל זה לא מפריע לך לרשום את....ההיפך הגמור. :lol:

להשקפתי אנשים כמוך הם סכנה לאנשים לא מנוסים שנכנסים לפה ומקבלים את ה"אמיתות" שאתה רושם כתורה מסיני...
מעניין שלא מעט בעלי ניסיון יגחכו למקרא הדברים שאתה כותב, שהם לגיטימיים לאנשים לא מנוסים/אנשים מקובעים שלא מוכנים להתנסות ומעדיפים לצטט...אכן "מדע" במיטבו.... :lol:

·

royla
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #116 

evgenetic כתב:
...
...
זה עושה לי מצוין האמת.
...
·
1-מה זה אודיופיל,זה קללה?

2- אתה אכן תורם לדיון

3-לדעתי האודיופילת אתה טועה המון

4-אנשים אודיופילים כמוני יהיו פה עוד הרבה אחריך

ביידידות !

ואני כן רוצה אותך פה בשביל הדיון,כי לדעתך יש אמת אחת בעולמונו ולדעתי יש יותר משחור לבן
כיף חיים.

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #117 

royla כתב:
...
...
·
1-מה זה אודיופיל,זה קללה?

2- אתה אכן תורם לדיון

3-לדעתי האודיופילת אתה טועה המון

4-אנשים אודיופילים כמוני יהיו פה עוד הרבה אחריך

ביידידות !

ואני כן רוצה אותך פה בשביל הדיון,כי לדעתך יש אמת אחת בעולמונו ולדעתי יש יותר משחור לבן
...
·

אתה נאיבי אם אתה חושב שהוא מעוניין בדיון ענייני או , רחמנא ליצלן, להתנסות בהאזנה....
יש לו אג'נדה ברורה, אג'נדה של סטודנט שנה א' בחשמל שלבש את תחפושת רובין הוד (אפרופו פורים שקרב ובא...) ומגיע "להציל את הנפשות התמימות והטועות" שהגיעו לפורום לשאול שאלה....
היו פה סטודנטים לפניו ויהיו גם אחריו...

evgenetic
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #118 

זה משתפר מרגע לרגע... [צוחק בקול]
אהבתי את ה"אנשים שמתמחים בתחום"... [צוחק בקול]
למה לא תתן גילוי נאות ותרשום שמדובר באנשים שמתמחים במדידות ולא טורחים לבטל את זמנם בהאזנה, שזה המהות של כל התחביב הזה?
...
מהות התחביב הוא האזנה למוזיקה באיכות כמה שיותר טובה ובעלות כמה שיותר נמוכה, בשביל להגיע לזה אנחנו צריכים אנשים שמתמחים במדידות, הנדסת החשמל וכו'. אני בכלל לא מבין מה אתה מנסה להגיד פה, אין עקביות לוגית בסיסית בטיעון שלך. כפי שכבר נאמר לך מאתיים פעם - בדיקות האזנה חסרות כל משמעות אם לא עושים אותן בתנאים מסוימים.
זה מצוין שחוסר ההבנה שלך עולה וצף על פני השטח....
הרי כל מתחיל בתחום יודע ש B&W מצטיינת בשיווק ומשלמים פרמיה עבור השם הזה (נכון לכל שם מותג בכל תחום...) אבל זה לא מפריע לך לרשום את....ההיפך הגמור. [צוחק בקול]
...
אנא תביא הוכחות לכך ש B&W 685 S2 נחות באופן אובייקטיבי מרמקול אחר באותה רמת מחיר, אם אין לך הוכחות - אז הטענה שלך חסרת בסיס.
להשקפתי אנשים כמוך הם סכנה לאנשים לא מנוסים שנכנסים לפה ומקבלים את ה"אמיתות" שאתה רושם כתורה מסיני...
מעניין שלא מעט בעלי ניסיון יגחכו למקרא הדברים שאתה כותב, שהם לגיטימיים לאנשים לא מנוסים/אנשים מקובעים שלא מוכנים להתנסות ומעדיפים לצטט...אכן "מדע" במיטבו.... [צוחק בקול]
...
ההשקפה של בן אדם שלא יכול להפיק טיעון הגיוני בסיסי ומנומק לא ממש מעניינת אף אחד.

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #119 

royla ,
ראה את התגובה שלו מעל זו.
מה לדעתך הוא תורם לדיון?....
הרי אין לו מושג על מה הוא מדבר...מה שכן, הוא יודע לצטט... :)

royla
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #120 

אני באמת חושב שמטרתו טובה,אפילו שהוא מתייחס כאילו כל החוכמה והידע אצלו

עובדה שיש אנשים שטוענים על הבדלים בין מוצרים וכאלו שלא...והם גם מוכיחים לנו שאנחנו טועים....לטענתם!

אבל מה לעשות ,עובדה שיש מלחמת עולם על ההבדלים בעולם הסאונד...שנים!!

וטוב שיש אחד כזה שמשוכנע בצדקתו,

כמו שאני משוכנע בצידקתי,יש הבדלים עצומים!

יבוא חבר וישאל שאלה,יבין שעליו ללכת לחנות ולשמוע במו אוזניו את האמת :)

זה הכל
כיף חיים.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”