The Walking Dead - עונה 6
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
אני אמרתי את זה על "על טבעי" כבר לפני 5 עונות. אבל הם עדיין ממשיכים באותה נוסחה. מה לעשות? סוס מנצח לא מחליפים. אתה כמובן תמיד יכול להפסיק לצפות בסדרה מיוזמתך(כמו שעשיתי עם "על טבעי").
"על החתום...."
shuali כתב:·......
אתה מדבר שטויות, ריק הוא ממש לא אותו הבן אדם שהיה בעונה הראשונה (שריף לצורך העניין) הרבה מים זרמו מאז, הוא הגיע למצב שמישהו זר דקר בן ברית שלו מולו ואז אותו אחד מצמיד לו סכין לצוואר (אחרי סבב מכות) ומאיים שאם מישהו יזוז הוא יהרוג אותו. אתה מצפה ממנו שיעשה מה בדיוק ? ולהגדיר את המצב הזה כסיכון נמוך זה הזיה. ראיתי את הסצינה שוב ואתה טועה בכל הנקודות שהעלית.
בן אדם פאקינג דקר בן ברית שלו מול הפרצוף שלו בלי שום "סיבה" ואתה אומר שהוא לא מסוכן... טוב, בטח הם יעמדו מסביב ויזמינו אותו לארוחת ערב....
שמע - זו ההרגשה שלי, הרגשה שכאן נחצה קו. אני לא מתווכח על כך שהיה מצב מסוכן ואפילו סכנת חיים, אבל בשבריר השניה הזה שהיתה לריק אפשרות לפעול הוא יכל לבחור באופציה אחרת. סכין לצוואר זו האופציה הכי קיצונית שאפשר לבחור בה, במיוחד בהתחשב בזה שמסביב היו אנשים שמכירים את התוקף וחשבו עליו כחבר.
clubnet כתב:דוגרי כן אני מצפה לאיזה שינוי בקו העלילה,(כי נמאס כבר מכל זה!) וזהו פתרון יצירתי כלשהוא לנגיף........
לא יודע מאיפה זה יגיע העיקר שיגיע, כי תאכלס הסידרה לעוסה כבר.
או שסתם עלתה לי תיאורה/b] שכל הזומבים פשוט יעלמו מין העולם ע"י הרג/או משהו אחר.. וככה הם ישרדו.
לא הגיוני בעליל אבל לך תדע..
אחרת כפי שאמרתי זה לא יגמר לעולם (הסידרה)..בסופו של דבר זה ימאס כבר!
נ.ב- נכון הסידרה הזאתי היא הצלחה מסחררת, וסוחטת כסף בסיטונאות. אבל די צריך לסיים מתישהו
תחשוב על זה..השאלה מתי זה יקרה ע"י צוות הכותבים/מפיקים..
...
אני לא מבין אותך... לפי השרשור הזה נראה שאתה מעריץ שרוף של הסדרה, אבל עכשיו אתה אומר שנמאס לך ואתה רוצה שהסדרה תיגמר - אבל לא סתם שתיגמר, אלא בפתרון קסם שיתן סוף טוב וכולם ילכו מחובקים אל השקיעה (כשבצידי הדרך ערימות של זומבים מתים בזכות תרופת הקסם
·
- clubnet
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5246
- שם מלא: clubnet
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 189 פעמים
אם התחלתי סידרה והיא טובה/מסקרנת, אי לכך "המתים המהלכים" לא אפסיק באמצע ואפרוש ממנה.tamirl כתב:אני לא מבין אותך... לפי השרשור הזה נראה שאתה מעריץ שרוף של הסדרה, אבל עכשיו אתה אומר שנמאס לך ואתה רוצה שהסדרה תיגמר - אבל לא סתם שתיגמר, אלא בפתרון קסם שיתן סוף טוב וכולם ילכו מחובקים אל השקיעה (כשבצידי הדרך ערימות של זומבים מתים בזכות תרופת הקסם......)... אם זה באמת מה שאתה רוצה, אז כנראה אתה לא צופה בסדרה הנכונה. אני ממליץ לך להינות ממה שאתה מקבל (כי זו אחת הסדרות הכי טובות שהיו אי פעם בטלוויזיה), או שתוותר ותפסיק לצפות. אל תצפה לפתרון קסם ותרופת פלא כי זה פשוט לא יקרה.
·...
עניין תפוס העלילה שלה, נשאר דורך במקום..אין משהו חדשני בורחים מפה לשם, הורגים, מתחברים לעוד קבוצה.. וכדומה..
וכן אני מצפה לפתרון אם זה יהיה לטוב או לרע אקבל אותה!
כפי שכבר אמרתי מס' פעמים, אפשר להמשיך לכתוב תסידרה ללא הפסקה..
אבל הצופים מאבדים בסופו של עניין תסבלנות של הסידרה.. וזה לא רק אני ידידי.
אני צופה ל-גג אולי עוד 4 עונות..בערבון מוגבל כמובן..
אין מצב שנראה עוד 10 עונות. אחרת זה יהיה מטופש כבר
שורה תחתונה
בגדול החבורה של ריק צריכה פה או להינצל או למות. אחד מהשנים צריך להתקיים בסופו של עניין..
איך זה יקרה רק הכותבים יספרו זאת.. ניצטרך להמתין בסופו של דבר.
גם אתה וגם אני
·clubnet כתב:אם התחלתי סידרה והיא טובה/מסקרנת, אי לכך "המתים המהלכים" לא אפסיק באמצע ואפרוש ממנה.......
עניין תפוס העלילה שלה, נשאר דורך במקום..אין משהו חדשני בורחים מפה לשם, הורגים, מתחברים לעוד קבוצה.. וכדומה..
וכן אני מצפה לפתרון אם זה יהיה לטוב או לרע אקבל אותה!
כפי שכבר אמרתי מס' פעמים, אפשר להמשיך לכתוב תסידרה ללא הפסקה..
אבל הצופים מאבדים בסופו של עניין תסבלנות של הסידרה.. וזה לא רק אני ידידי.
אני צופה ל-גג אולי עוד 4 עונות..בערבון מוגבל כמובן..
אין מצב שנראה עוד 10 עונות. אחרת זה יהיה מטופש כבר![]()
שורה תחתונה/b]
בגדול החבורה של ריק צריכה פה או להינצל או למות. אחד מהשנים צריך להתקיים בסופו של עניין..
איך זה יקרה רק הכותבים יספרו זאת.. ניצטרך להמתין בסופו של דבר.
גם אתה וגם אני...
ליפים והאמיצים היו 10,000 פרקים אז יש לאן לשאוף
- clubnet
- חבר מכור קשה

יש מצב שנזכה לאין סוף עונות אני מודע לזה..shuali כתב:·......
ליפים והאמיצים היו 10,000 פרקים אז יש לאן לשאוף...
ואולי הזומבים בסוף יהפכו לנשים יפות בסוף התהליך של הסידרה.
נמתין בסבלנות יש למה לצפות
מבחינתי שימשיכו ככה עוד 5 עונות.
הדבר האחרו! שאני רוצה הוא שהעלילה תלך לכיוןצשל תרופה לזומבים כמו בכל סרט סוג ז.
הסדרה מתמקדת במיקרו של חבורה ספציפית מאוד וההסתגלות שלה לעולם החדש.
לנו ולהם אין מושג מה קורה בעולם וזה היופי. קבוצה קטנה, הסתגלות, מאבק והשינוי הפסיכולוגי שהם עוברים.
בדמיון שלי הסדרה נגמרת בסגנון הסופראנוס. החבורה מצאה מקום בטוח. על איזה הר מבודד או מה שלא יהיה. חיים באושר כבר תקופה. מבינים שהם מוגנים ויכולים לחיות בשקט מכאן והלאה. המצלמה מתרחקת כלפי מעלה עם מבט רחב ועשרות אלפי זומבים נוהרים לכיוון שלהם. חושך. וכתוביות...
לנו ולהם אין מושג מה קורה בעולם וזה היופי. קבוצה קטנה, הסתגלות, מאבק והשינוי הפסיכולוגי שהם עוברים.
בדמיון שלי הסדרה נגמרת בסגנון הסופראנוס. החבורה מצאה מקום בטוח. על איזה הר מבודד או מה שלא יהיה. חיים באושר כבר תקופה. מבינים שהם מוגנים ויכולים לחיות בשקט מכאן והלאה. המצלמה מתרחקת כלפי מעלה עם מבט רחב ועשרות אלפי זומבים נוהרים לכיוון שלהם. חושך. וכתוביות...
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35088
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
נכוןHertz33 כתב:אני אמרתי את זה על "על טבעי" כבר לפני 5 עונות. אבל הם עדיין ממשיכים באותה נוסחה. מה לעשות? סוס מנצח לא מחליפים. אתה כמובן תמיד יכול להפסיק לצפות בסדרה מיוזמתך(כמו שעשיתי עם "על טבעי")....
רק שאני ממשיך להינות מעל טבעי...
אבל הבחלט יש דה ז'ה וו כבר בפעם השלישית בערך
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73273
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
בהחלט הפרק הכי טוב של העונה. קרל הופך להיות די מפלצת, ההחלטה לחסל קבוצה של אנשים בשביל מזון באה לו כ"כ בקלות שזה היה מפחיד. קרול כרגיל מדהימה, רק מאפא צץ לו הרומן הזה (לא זוכר שהראו שום אינטרקציה בנהם בעבר).
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
·אני בכלל מרגיש כאילו פיספסתי כמה פרקים. מתי הם חזרו למתחם אחרי שהגדר נפרצה? חיסלו את כל הזומבים והספיקו להעלים את הגופות? איפה קארל נעלם? מה זה כל הרומנים שנרקמים משום מקום? למה הג'ינג'י(ברח לי השם שלו) פשוט קם ועזב?Huber כתב:בהחלט הפרק הכי טוב של העונה. קרל הופך להיות די מפלצת, ההחלטה לחסל קבוצה של אנשים בשביל מזון באה לו כ"כ בקלות שזה היה מפחיד. קרול כרגיל מדהימה, רק מאפא צץ לו הרומן הזה (לא זוכר שהראו שום אינטרקציה בנהם בעבר)....
יותר מדי חורים בעלילה.
- Huber
- חבר במועדון HT

רצית 10 פרקים שבו יראו אותם מנקים גופות ומתקנים גדר? קרה מה שקרה, התגברו על זה (בעזרת דרך שגם הייתה הזויה - ממתי זומבים נמשכים לאש? ואיך פתאום קומץ אנשים מנצח עדר בכזו קלות וכמעט ללא נפגעים?) - ממשיכים הלאה
לגבי הרומנים, כן, מסכים, הרומן של קרול ושל קרל ומישון פשוט צצו מהשמיים ללא שום בניה מוקדמת. הגנגי לא עזב את הישוב/קבוצה, הוא פשוט עזב את הבת זוג שלו/הבית בו הוא גר איתה כי הוא מאוהב בכושית.
לגבי הרומנים, כן, מסכים, הרומן של קרול ושל קרל ומישון פשוט צצו מהשמיים ללא שום בניה מוקדמת. הגנגי לא עזב את הישוב/קבוצה, הוא פשוט עזב את הבת זוג שלו/הבית בו הוא גר איתה כי הוא מאוהב בכושית.
- clubnet
- חבר מכור קשה

הקטע של הרומן שצץ לנו פתאום, מין קטע של היוצרים/כותבים
מין רעיון חידוש רענון לסידרה, איך שתרצו לקרוא לזה...
שקבוצה של אנשים שנמצאים יחד הרבה זמן, נקשרים זה לזו..
ולכן עשו רק עכשיו את הקטע של ״הרומן״ התאהבות..
זה דעתי בקטע של הרומן שהפתיע את הצופים..
מין רעיון חידוש רענון לסידרה, איך שתרצו לקרוא לזה...
שקבוצה של אנשים שנמצאים יחד הרבה זמן, נקשרים זה לזו..
ולכן עשו רק עכשיו את הקטע של ״הרומן״ התאהבות..
זה דעתי בקטע של הרומן שהפתיע את הצופים..
- Huber
- חבר במועדון HT

הקבוצה הזו יותר קטלנית מהזומבים. לדעתי הם כבר די מזמן לא "הטובים" (אם נשאר בכלל משהו שכזה).
- clubnet
- חבר מכור קשה

הולי שיט איזה פרק
אחד הטובים.. ככה זה לקראת הסוף..מביאים אותה בצררות..
קטע שקצת הפריע לי זאת "קרול", מה נהייה ממנה?!
נראה לי שהיא נשברה, הפכה מאישה לוחמת לשבר כלי..
מעניין האם זה יתפתח לאיזה כיוון כלשהוא, לדעתי עושה רשום שכן..
פרומו לפרק 14
קטע שקצת הפריע לי זאת "קרול", מה נהייה ממנה?!
נראה לי שהיא נשברה, הפכה מאישה לוחמת לשבר כלי..
מעניין האם זה יתפתח לאיזה כיוון כלשהוא, לדעתי עושה רשום שכן..
פרומו לפרק 14
- Huber
- חבר במועדון HT

אני די בטוח שזו הייתה הצגה על מנת לגרום לג'ינג'ית להוריד את ההגנות שלה ו"לזלזל באויב".
קצת התאכזבתי שקרל הוציא להורג את ההוא שטען שהוא נייגן בכזו קלות וקור רוח, הבנאדם הופך למפלצת.
מה גם שלא הבנתי מה הכוונה שהמעשנת טענה "כולנו נייגן". האם הם המציאו את נייגן בכדי לגרום לקבוצות אחרות לפחד? לא נשמע הגיוני.
קצת התאכזבתי שקרל הוציא להורג את ההוא שטען שהוא נייגן בכזו קלות וקור רוח, הבנאדם הופך למפלצת.
מה גם שלא הבנתי מה הכוונה שהמעשנת טענה "כולנו נייגן". האם הם המציאו את נייגן בכדי לגרום לקבוצות אחרות לפחד? לא נשמע הגיוני.
·שמתי לב שאתה קורא לריק קרל באופן שיטתי חחחHuber כתב:אני די בטוח שזו הייתה הצגה על מנת לגרום לג'ינג'ית להוריד את ההגנות שלה ו"לזלזל באויב".
מה גם שלא הבנתי מה הכוונה שהמעשנת טענה "כולנו נייגן". האם הם המציאו את נייגן בכדי לגרום לקבוצות אחרות לפחד? לא נשמע הגיוני....
- clubnet
- חבר מכור קשה

אולי כוונתה של הגברת המעשנת, שכולנו ״נייגן״ משמעותו אנחנו רעים /רשעים..Huber כתב:אני די בטוח שזו הייתה הצגה על מנת לגרום לג'ינג'ית להוריד את ההגנות שלה ו"לזלזל באויב".
מה גם שלא הבנתי מה הכוונה שהמעשנת טענה "כולנו נייגן". האם הם המציאו את נייגן בכדי לגרום לקבוצות אחרות לפחד? לא נשמע הגיוני....
סתם השערה שחשבתי עליו.. נכון לרגע זה כולם חוסלו..
רק שלא יצוץ לו חבר/ים חדשים בכת הזאתי
- Huber
- חבר במועדון HT

·shuali כתב:·שמתי לב שאתה קורא לריק קרל באופן שיטתי חחח.........
כן, זה תקוע לי בראש מאז שצפיתי בווידאו הזה:
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7651
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
ואם ימשיכו ככה אז מה יהיה ב 5 עונות כאלה? אותו דבר? עוד זומבים, עוד פעם יעברו ממקום למקום ,וכל כנופיה שהם יתקלו בה הם יצליחו לחסל עד סוף הפרק. אתה חושב שהדמויות נהנות מהעולם החדש או שהן היו מעדיפות פתרון ולחזור לחיים הקודמים? הבעיה שזה לא נבנה באף כיוון. אני מבין שהם צריכים לשרוד, אבל כדי שהסדרה גם תשרוד הסיפור חייב ללכת לכיוון כלשהו, גם אם זה אומר להביא לסיום אם אין איך לפתח אותה. המון סדרות טובות נשארו יותר מדי כי הרייטינג היה טוב, אבל הן ירדו ברמה והסתיימו גרוע. עדיף לסיים כמו בסופרנוס מאשר לגרור.lukas כתב:מבחינתי שימשיכו ככה עוד 5 עונות.
בדמיון שלי הסדרה נגמרת בסגנון הסופראנוס. החבורה מצאה מקום בטוח. על איזה הר מבודד או מה שלא יהיה. חיים באושר כבר תקופה. מבינים שהם מוגנים ויכולים לחיות בשקט מכאן והלאה. המצלמה מתרחקת כלפי מעלה עם מבט רחב ועשרות אלפי זומבים נוהרים לכיוון שלהם. חושך. וכתוביות......