סקין Phenomenal - הפרויקט הבא שלי
-
tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
1. על איזו גירסה אתה של הסקין? סידרתי את זה ממש בעדכון האחרון לפני שבוע
2. אני ארשום לעצמי להתעסק עוד קצת בתצוגה הנ"ל. אני פשוט התמקדתי בפאנארט\שואוקייס.
3. עניין של עיצוב
4. אני לא יודע בדיוק למה אתה מתכוון, אבל יש כמה סוגיות בעניין, דבר ראשון יש בהגדרות הסקין אפשרות לעבור אוטומטית למסך מלא כאשר מנגנים מוסיקה (כי בקודי ברירת מחדל, שאתה לוחץ על שיר "אנטר", זה לא עובר למסך מלא, אלא פשוט מתחיל לנגן אותו), אז תוכל לבטל\לאפשר את זה בהתאמה. (איני זוכר אם זה מגיע כדיפולט, לדעתי הדיפולט זה שזה עובר למסך מלא)
באותו הקשר, אם יש לך את ההרחבה של Artist Slideshow אז אתה יכול לעשות שתמונות האומן יתחלפו כאשר השיר מתנגן, אתה יכול גם לבטל את זה, דרך המסך מלא של המוסיקה יש שם כפתורים, יש שם כפתור בצורת 4 חיצים, שיגרום לאנימציה להפסיק, ואז הרקע יהיה קבוע ולא יזוז, ויש שם כפתור בצורה של אמן, שיגרום לביטול\הפעלה של ה- Artist Slideshow.
5. אני מניח שאתה בתפריט רוחבי, והרבה אמרו לי על עניין ההדגשה של התת-תפריט, ובעיקרון אני הוספתי משולש קטן, אני לא יודע אם אתה שם לב, אבל אם הצבעים של התת-תפריט והתפריט ראשי הם בצבעים שונים (כמו שמגיע בברירת מחדל של הסקין), אז יש משולש קטן כזה שמצביע על איזה תפריט אתה נמצא (הוא תמיד באמצע כמו שאמרת).
6. לקחתי לתשומת ליבי, אני אבדוק.
2. אני ארשום לעצמי להתעסק עוד קצת בתצוגה הנ"ל. אני פשוט התמקדתי בפאנארט\שואוקייס.
3. עניין של עיצוב
4. אני לא יודע בדיוק למה אתה מתכוון, אבל יש כמה סוגיות בעניין, דבר ראשון יש בהגדרות הסקין אפשרות לעבור אוטומטית למסך מלא כאשר מנגנים מוסיקה (כי בקודי ברירת מחדל, שאתה לוחץ על שיר "אנטר", זה לא עובר למסך מלא, אלא פשוט מתחיל לנגן אותו), אז תוכל לבטל\לאפשר את זה בהתאמה. (איני זוכר אם זה מגיע כדיפולט, לדעתי הדיפולט זה שזה עובר למסך מלא)
באותו הקשר, אם יש לך את ההרחבה של Artist Slideshow אז אתה יכול לעשות שתמונות האומן יתחלפו כאשר השיר מתנגן, אתה יכול גם לבטל את זה, דרך המסך מלא של המוסיקה יש שם כפתורים, יש שם כפתור בצורת 4 חיצים, שיגרום לאנימציה להפסיק, ואז הרקע יהיה קבוע ולא יזוז, ויש שם כפתור בצורה של אמן, שיגרום לביטול\הפעלה של ה- Artist Slideshow.
5. אני מניח שאתה בתפריט רוחבי, והרבה אמרו לי על עניין ההדגשה של התת-תפריט, ובעיקרון אני הוספתי משולש קטן, אני לא יודע אם אתה שם לב, אבל אם הצבעים של התת-תפריט והתפריט ראשי הם בצבעים שונים (כמו שמגיע בברירת מחדל של הסקין), אז יש משולש קטן כזה שמצביע על איזה תפריט אתה נמצא (הוא תמיד באמצע כמו שאמרת).
6. לקחתי לתשומת ליבי, אני אבדוק.
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4807
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
תודה על המענה
1. אני על גרסה 1.1.9 וזה עדיין קיים.
4. כן, זה מה שחיפשתי
5. לא רואה את המשולש. אני אכן על תפריט רוחבי.
דבר נוסף, כדאי לעשות משהו בתפריטי רשימה באנגלית, כי לא רואים את כל הכיתוב. רק את ההתחלה שלו.
1. אני על גרסה 1.1.9 וזה עדיין קיים.
4. כן, זה מה שחיפשתי
5. לא רואה את המשולש. אני אכן על תפריט רוחבי.
דבר נוסף, כדאי לעשות משהו בתפריטי רשימה באנגלית, כי לא רואים את כל הכיתוב. רק את ההתחלה שלו.
-
tomer953
- חבר מכור קשה

1. מאוד מוזר, תוכל לצלם לי ולהעלות ל- vid.me ולתת לי קישור? אני מניח שזה פרטני אצלך, והתקנה נקייה\מחדש תפתור את זה, אבל בכל זאת אשמח לראות
5. רואה את המשולש השחור מעל האות ט' במילה סרטים אחרונים? http://i.imgur.com/dVcTEuy.jpg
6. יישמתי את מה שאמרת - http://i.imgur.com/vfSaFqg.png
תן לי דוגמה לתפריטי אנגלית, למשל שאתה ביוטיוב, אז איפה שמופיע התקציר - מופיע גם השם המלא של הסרטון, בדיוק בשביל הנוחות שאתה מדבר עליה.
בנוסף בתצוגת פאנארט, אם אתה לוחץ "ימינה" כאשר אתה ברשימת הפריטים - אתה מקבל את הפאנאררט על מסך מלא + השם המלא.
5. רואה את המשולש השחור מעל האות ט' במילה סרטים אחרונים? http://i.imgur.com/dVcTEuy.jpg
6. יישמתי את מה שאמרת - http://i.imgur.com/vfSaFqg.png
תן לי דוגמה לתפריטי אנגלית, למשל שאתה ביוטיוב, אז איפה שמופיע התקציר - מופיע גם השם המלא של הסרטון, בדיוק בשביל הנוחות שאתה מדבר עליה.
בנוסף בתצוגת פאנארט, אם אתה לוחץ "ימינה" כאשר אתה ברשימת הפריטים - אתה מקבל את הפאנאררט על מסך מלא + השם המלא.
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4807
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
1. אין לי מושג איך עושים את זה
לא אמרת שזה באג מוכר? דרך אגב,שמתי לב שזה קורה רק לוחצים על חזור אחורה. כאשר אני לוחץ שוב על i כדי לבטלו, אז זה לא קורה.
5. מצאתי את המשולש
הוא לא נראה כי צבע הרקע של התפריט והתת תפריט היה זהה
6. אחלה. תודה. נראה לי יותר נוח.
7. זה קורה בשמות ארוכים. לדוגמה כאן- מהתוסף MP3strams כאשר שם האמן מופיע בכל שם שיר:
[imgbig]http://srv1.jpg.co.il/2/563d0b2502839.png[/imgbig]
5. מצאתי את המשולש
6. אחלה. תודה. נראה לי יותר נוח.
7. זה קורה בשמות ארוכים. לדוגמה כאן- מהתוסף MP3strams כאשר שם האמן מופיע בכל שם שיר:
[imgbig]http://srv1.jpg.co.il/2/563d0b2502839.png[/imgbig]
-
tomer953
- חבר מכור קשה

1. זה היה באג שסידרתי בגירסה 1.9, ואני לא רואה את זה נתקע אצל אף אחד מהמשתמשים האחרים. ותעלה וידאו לאינטרנט, בכל דרך שאתה מכיר (צלם בפלאפון ושלח ליוטיוב, לא כזה משנה איך..)
7. בתמונה שצירפת, אתה על ה"..." ולא על אחד מן הפריטים. אם אני לא טועה, כשאתה על פריט מסוים שהשם שלו ארוך - אז הוא נגלל, בנוסף איפה שאמור להופיע התקציר שלו - מופיע גם השם המלא, ואם אתה לוחץ במצב שאתה נמצא עכשיו על חץ ימינה- אתה מועבר למסך מלא שמציג את כל השם..
אתה מבין שאין לי דרך להראות ברשימה קטנה יחסית את כל השם כן? תמיד יהיה חתוך משהו.. אין מה לעשות![חיוך ענק :]](./images/smilies/happy02.gif)
7. בתמונה שצירפת, אתה על ה"..." ולא על אחד מן הפריטים. אם אני לא טועה, כשאתה על פריט מסוים שהשם שלו ארוך - אז הוא נגלל, בנוסף איפה שאמור להופיע התקציר שלו - מופיע גם השם המלא, ואם אתה לוחץ במצב שאתה נמצא עכשיו על חץ ימינה- אתה מועבר למסך מלא שמציג את כל השם..
אתה מבין שאין לי דרך להראות ברשימה קטנה יחסית את כל השם כן? תמיד יהיה חתוך משהו.. אין מה לעשות
התופעה הזו מתרחשת אצלי גם בעוד סקין (Titan), רק שאצלי המסך הוא שחור וקודי לא קורס.itrigalo כתב:תומר - אחלה סקין, אני מאד נהנה ממנו.
יחד עם זאת קיימת אצלי בעיה שכל פעם שמתבצע עדכון של הסקין שלך המסך נהיה לבן והקודי קורס לי עם שגיאה.
כשאני מפעיל את קודי מחדש הוא עולה עם סקין ברירת המחדל Confluence (ופונט ג'יבריש כמובן - לא זו הבעיה).
כשאני מנסה שוב להחליף בהגדרות - הסקין שלך בכלל לא מופיע ברשימת הסקינים ואני צריך להתקין אותו מחדש דרך הריפוזיטורי...
זו פעם שלישית רצוף בכל אחד משלושת העדכונים האחרונים שלך שזה קורה לי.
רץ על Kodi v15.1 + Win 10
תודה...
אני נאלץ לסגור אותו בכוח בעצמי ואז כשאני חוזר שוב אני גם מתקין את אותו סקין שוב מהרפו.
יש גירסת סקין ישראלית נוספת שמישהו עושה ל-eminence שם הוא מודע לבעיה שלי לפחות, ואולי יש לזה רעיון לפתרון.
הנושא עוד בבדיקה.
בינתיים זה סתם מציק.
- AvivMalihi
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 44
- שם מלא: Aviv Malihi
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
היום הגדול הגיע הסקין כבר זמין להורדה ?
AvivMalihi , תומר כתב בפייסבוק שהסקין יהיה זמין בערב
- AvivMalihi
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 44
- שם מלא: Aviv Malihi
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
כל הכבוד על ההשקעה תומר
- TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
- נתן תודות: 247 פעמים
- קיבל תודות: 1436 פעמים
עד לפני מס' שבועות השתמשתי במעטפה הרגילה (ברירת המחדל), מאז החלפתי לסקין של תומר.
סקין מקצועי, לא מצועצע, נותן בדיוק את מה שצריך.
משכך החלטתי בחבילה שלי להטמיע את הסקין המדהים של תומר Phenomenal.
תודה תומר! שיחקת אותה!
סקין מקצועי, לא מצועצע, נותן בדיוק את מה שצריך.
משכך החלטתי בחבילה שלי להטמיע את הסקין המדהים של תומר Phenomenal.
תודה תומר! שיחקת אותה!
- nirmitlamed
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 360
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
@TheWiz
·
מעולה!!! עכשיו מתקין!
עדכון:
נראה מצויין!! אין לי מילים פשוט עבודה מדהימה!
לגבי שינוי הממשק למצב רוחבי לא היה נכון יותר אם הסמלים היו הפוכים. הכוונה שבמקום שבצד ימין הכפתור של היציאה, ההגדרות וכן הלאה יהיו, ווידאו, סרטים וטלוויזיה יחליפו את מיקומם.
·
מעולה!!! עכשיו מתקין!
עדכון:
נראה מצויין!! אין לי מילים פשוט עבודה מדהימה!
לגבי שינוי הממשק למצב רוחבי לא היה נכון יותר אם הסמלים היו הפוכים. הכוונה שבמקום שבצד ימין הכפתור של היציאה, ההגדרות וכן הלאה יהיו, ווידאו, סרטים וטלוויזיה יחליפו את מיקומם.
- TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
- נתן תודות: 247 פעמים
- קיבל תודות: 1436 פעמים
- finalmakerr
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 157
- שם מלא: finalmakerr
- נתן תודות: 28 פעמים
- קיבל תודות: 28 פעמים
- יצירת קשר:
סקין ממש מושקע, אחד הטובים שיש - תומר כל הכבוד באמת פרוייקט ענק שלך!
-
tomer953
- חבר מכור קשה

שיחררתי, אתם מוזמנים להוריד
http://www.hometheater.co.il/vt243361.html
הסקין עובד טוב על הפאי, מלבד מספר תצוגות שהן מיועדות למחשבים חזקים יותר (כמו תצוגת שואוקייס)
http://www.hometheater.co.il/vt243361.html
הסקין עובד טוב על הפאי, מלבד מספר תצוגות שהן מיועדות למחשבים חזקים יותר (כמו תצוגת שואוקייס)
- shlomyga
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1403
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 126 פעמים
הורדתי, התקנתי והספקתי גם קצת לשחק איתו- סקין פשוט מדהים והשם שלו בול עליו.
שווה כל שקל ואני מנסה כבר כמה דקות לתרום על מנת להודות לתומר על ההשקעה הגדולה אבל משום מה לא מצליח. מנסה גם מהאייפון וגם ממחשב והכפתור ״לחץ לתרומה״ לא מגיב.
שווה כל שקל ואני מנסה כבר כמה דקות לתרום על מנת להודות לתומר על ההשקעה הגדולה אבל משום מה לא מצליח. מנסה גם מהאייפון וגם ממחשב והכפתור ״לחץ לתרומה״ לא מגיב.