יס בפניקה, מחירי שחיטה למבקשים להתנתק.
-
shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
@moti_levi
·
לא יהיה חורף הבא.
לשמחתי הצלחתי לשכנע את ההורים שלי לוותר עליהם.
אכניס אותם לעולם הקודי וגמרנו.
בכסף שיחסכו יוכלו לעשות עוד חופשה.
אנשים לא מבינים עד כמה זה לא נורא.
אני התנתקי מהם לפני 3 שנים ועד היום הם כל הזמן מנסים לשכנע אותי לחזור.
·
לא יהיה חורף הבא.
לשמחתי הצלחתי לשכנע את ההורים שלי לוותר עליהם.
אכניס אותם לעולם הקודי וגמרנו.
בכסף שיחסכו יוכלו לעשות עוד חופשה.
אנשים לא מבינים עד כמה זה לא נורא.
אני התנתקי מהם לפני 3 שנים ועד היום הם כל הזמן מנסים לשכנע אותי לחזור.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4217
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
אני מאמין שגולן טלקום יביא לשינוי כמו שהוא עשה ועושה בטלפונים.חייבים לפרגן לחברה הזאת.
מעדכן גם - אחרי ה-3 חודשים מוזלים ששילמתי 125 ש"ח, ביקשתי להתנתק, 3 שיחות שימור לא הצליחו להביא להנחה משמעותית (נשאר מעל 200 ש"ח),
תיאמו לי איסוף ממירים למחרתיים (זה היה לפני שבועיים, ואז גם הפסיקו לי את השידורים בפועל), היום התקשרו לשאול אם אפשר בכל זאת לעשות משהו - לא הגענו לעמק השווה ונפרדנו כידידים.
תיאמו לי איסוף ממירים למחרתיים (זה היה לפני שבועיים, ואז גם הפסיקו לי את השידורים בפועל), היום התקשרו לשאול אם אפשר בכל זאת לעשות משהו - לא הגענו לעמק השווה ונפרדנו כידידים.
אם שאלת אותי - שילמתי ברגיל 250, אחרי ששלחתי בקשת ניתוק לפני כמה חודשים הורידו לי בלי בעיה ל-125 ש"ח, ל-3 חודשים, "ואז נדבר".
אז דיברנו, והם רצו לחזור למחיר דומה למחיר הישן, לא היו מוכנים להמשיך את המחיר המוזל, התנתקתי.
אז דיברנו, והם רצו לחזור למחיר דומה למחיר הישן, לא היו מוכנים להמשיך את המחיר המוזל, התנתקתי.
כן karpe שאלתי אותך,תודה על התשובה 
עכשיו שניסית שוב, לכמה הם הסכימו לרדת ?
אני כמו החברים בשרשור גם דיברתי איתם באפריל,והורידו לי 150 שקל בחודש לשלושה חודשים מהחשבון.
לצערי אני לא יכול להתנתק מהם ,ומענין אותי ,לכשאתקשר שוב כשיגמר המבצע ,בכמה כן הם הסכימו לרדת ?
או איזה הטבות הם נתנו ?
תודה.
עכשיו שניסית שוב, לכמה הם הסכימו לרדת ?
אני כמו החברים בשרשור גם דיברתי איתם באפריל,והורידו לי 150 שקל בחודש לשלושה חודשים מהחשבון.
לצערי אני לא יכול להתנתק מהם ,ומענין אותי ,לכשאתקשר שוב כשיגמר המבצע ,בכמה כן הם הסכימו לרדת ?
או איזה הטבות הם נתנו ?
תודה.
התחילו מזה ש-250 ש"ח "זה מחיר מעולה" ואין אפשרות להוזיל אותו הרבה, אפשר לצמצם חבילות וכו'.
אמרתי שחבל לשנינו על הזמן ואם הם לא מוכנים להגיע לאזור המאה ומשהו עם אותם ערוצים שהיו - אז ניפרד, וכל הנציגים שדיברו איתי אמרו שאין סיכוי למחיר כזה, וזהו. לא ביררתי יותר על הטבות וכאלה כי זה לא רלוונטי מבחינתי אם זה המחיר.
אני מניח שאם הייתי ממשיך להתמקח היה אפשר להגיע לאזור ה-200 וקצת, לא פחות.
אמרתי שחבל לשנינו על הזמן ואם הם לא מוכנים להגיע לאזור המאה ומשהו עם אותם ערוצים שהיו - אז ניפרד, וכל הנציגים שדיברו איתי אמרו שאין סיכוי למחיר כזה, וזהו. לא ביררתי יותר על הטבות וכאלה כי זה לא רלוונטי מבחינתי אם זה המחיר.
אני מניח שאם הייתי ממשיך להתמקח היה אפשר להגיע לאזור ה-200 וקצת, לא פחות.
-
shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
שמתי להורים בשבת את הקודי.
אבא שלי מאוד מרוצה.
הוא עוד לומד להשתמש אבל ראה כמה תוכן יש שם וראה ש-YES עובדים על כולם בעיניים עם המחירים שלהם.
לדעתי עד 150 שקל ליס כולל כל הערוצים(וזה גם הרבה) מעבר לזה זה פשוט כסף מיותר.
אבא שלי מאוד מרוצה.
הוא עוד לומד להשתמש אבל ראה כמה תוכן יש שם וראה ש-YES עובדים על כולם בעיניים עם המחירים שלהם.
לדעתי עד 150 שקל ליס כולל כל הערוצים(וזה גם הרבה) מעבר לזה זה פשוט כסף מיותר.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1253
- שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 181 פעמים
אני התנתקתי לפני כשבוע מYES. אפילו לא ניסו לשכנע אותי, להציע משהו או לנסות להוריד לי במחיר (לא התאמצתי במיוחד לבקש, כי ידעתי שבמילא אני מתכוון אחרי 15 שנה להתנתק)
התקנתי קודי ליד כל טלויזיה בבית ומבחינתי רק מחכה לאיסוף הממירים וגמר חשבון
התקנתי קודי ליד כל טלויזיה בבית ומבחינתי רק מחכה לאיסוף הממירים וגמר חשבון