״זכיתי במתנה״ מה- Onkyo TX-NR809 שלי
·Amir64 כתב:לא יודע מה אתה מצפה לשמוע.......
כבר נתת לבדיקה.
תחכה לקבל הצעת מחיר לתיקון.
יקר מידי? תגיד: לא תודה.
כמו כל תקלה, אם מתקנים את הגורם לתקלה (בניגוד לתיקון התופעה של התקלה), סביר שלא תחזור.
לפחות לא בטווח של חודשים\ שנים בודדות....
אם התיקון יעלה יותר מכמה מאות ש"ח בודדות - אולי שווה להציע אותו כחלקי חילוף ?
ואולי התיקון יעלה רק 200 ש"ח ? אז שווה להשקיע ולתקן !
חכה שהמעבדה תיתן את דעתה על העניין ואז תחליט .
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אני לא מכיר מישהו שקונה רסיברים כאלה לחלקים, אבל אתה יכול לתקן את הרסיבר גם ב-1,000 ש"ח ולמכור אותו בשוק בחצי מחיר, וזה יקזז גם את התיקון וגם לא מעט מעלות הרסיבר הבא שלך...

האמת שאני די "חם" על ה -Denon x4100 ונכון שמצד אחד חבל לשדרג אם יש אפשרות לתקן אבל מצד שני, אם הרסיבר נכנס לתקופה של תקלות.... אז לא כדאי להתחיל ולהשקיע. לכן עניין אותי האם מישהו נתקל בתקלה שתיארתי. לדעתי מדובר במשהו מוזר ביותר.
אשמח גם לשמוע חוו"ד של אנשים לשירותי המעבדה של טופ אודיו. האם הם יעילים ומקצועיים?
שוב, המון תודה☺
אשמח גם לשמוע חוו"ד של אנשים לשירותי המעבדה של טופ אודיו. האם הם יעילים ומקצועיים?
שוב, המון תודה☺
מנוי מתנה בעקבות זכיה בתחרות בפייסבוק - 09.03.12
- epony
- חבר במועדון 10K

אכן יעילים ומקצועיים. אם זכרוני אינו מטעני רובי הוא מנהל המעבדה שם והוא מקצוען אמיתי.
עכשיו, לגבי מחיר התיקון...
עכשיו, לגבי מחיר התיקון...
המון תודה אור! אני מוכרח להגיד שדי עודדת אותי....epony כתב:אכן יעילים ומקצועיים. אם זכרוני אינו מטעני רובי הוא מנהל המעבדה שם והוא מקצוען אמיתי.![]()
עכשיו, לגבי מחיר התיקון......
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
·teenet כתב:המון תודה אור! אני מוכרח להגיד שדי עודדת אותי..........כמובן שנשאר עדיין לראות מה העלות...
...
אני יכול לחזק את דבריו של אור לגבי רובי.
איש מקצוע מעולה שנתן לי שרות ליגה לאומית עבור פרוססור אינטגרה שנרכש בחו״ל.
יש לי רק דברים טובים להגיד עליו.
- epony
- חבר במועדון 10K

דעתי שעדיף לך לשמוע אותו לפני שאתה קונה אותו...

@tals79
האמת שלא... הבאתי אותו למעבדה ב-16.4 ומאז הוא מחכה שם בשקט בשקט לבדיקה כדי לתת לי הצעת מחיר. בכוונתי לתבוע את חברת החשמל בהמשך.
בינתיים הספקתי להזמין וגם לקבל לפני יומיים את הדנון שכה רציתי...☺
האמת שלא... הבאתי אותו למעבדה ב-16.4 ומאז הוא מחכה שם בשקט בשקט לבדיקה כדי לתת לי הצעת מחיר. בכוונתי לתבוע את חברת החשמל בהמשך.
בינתיים הספקתי להזמין וגם לקבל לפני יומיים את הדנון שכה רציתי...☺
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·teenet כתב:@tals79
בינתיים הספקתי להזמין וגם לקבל לפני יומיים את הדנון שכה רציתי...☺...
היו אצלך בבית קפיצות מתחים? הפסקת חשמל ?
פנית באותו הרגע ל 103 ויש לך אישור פניה?
במידה ולא אין לך מה לבנות על חברת החשמל .
הייתה הפסקת חשמל בכל השכונה עם עליות וירידות מתח חדות מאוד. בדקתי ואין צורך בפנייה אליהם. יש לשלוח אליהם דו"ח מעבדה שמוכיח שהם גרמו לתקלה. כמובן, עד שלא אקבל את דו"ח המעבדה, לא אדע מה סיבת התקלה...
מנוי מתנה בעקבות זכיה בתחרות בפייסבוק - 09.03.12
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·teenet כתב:הייתה הפסקת חשמל בכל השכונה עם עליות וירידות מתח חדות מאוד. בדקתי ואין צורך בפנייה אליהם. יש לשלוח אליהם דו"ח מעבדה שמוכיח שהם גרמו לתקלה. כמובן, עד שלא אקבל את דו"ח המעבדה, לא אדע מה סיבת התקלה......
בהצלחה
הי, כנראה שהצטרפתי למועדון.
Onkyo 807.
בזמן האחרון לא היה סאונד לאחר הדלקה ראשונית, אבל כיבוי והדלקה מחדש של הרסיבר פתרה את הבעיה. בהתחלה חשבתי שמדובר בבעיית handshake בין המחשב לרסיבר שנפתרת כשמאתחלים את הרסיבר (האשמתי את הלינוקס),
אבל החל מהיום, איתחול הרסיבר לא עוזר יותר, בנוסף לכך גם מעידן+ אין סאונד - כלומר זה לא המחשב.
אין סאונד ולא עוזרים כל תחנוני (לא ניסיתי תרגילים של חימום וכיו"ב).
אין ספק שהרסיבר הזה שירת אותי נאמנה מספר לא מבוטל של שנים, אך אין כרגע צורך אמיתי בשדרוג, לפחות כל עוד אני לא משדרג את המסך ל-3D או 4K, כמו-כן 5.1 מספיק בהחלט (משתמש ב-bi-amp), ויש DTS-HD MA ו-DOLBY TRUE HD, לא צריך יותר. בהתחשב בזה ש-4K עדיין לא התייצב זו נראית תקופה לא הכי טובה לשדרוג.
מצד שני ה- DENON X4100W נשמע מאד מפתה במחיר של פחות מ-5K כולל הכל מאמזון גרמניה.
מישהו יכול להגיד לי מניסיון כמה יעלה התיקון ב- TOP AUDIO ? מדובר ברסיבר שנקנה בארץ מהם.
Onkyo 807.
בזמן האחרון לא היה סאונד לאחר הדלקה ראשונית, אבל כיבוי והדלקה מחדש של הרסיבר פתרה את הבעיה. בהתחלה חשבתי שמדובר בבעיית handshake בין המחשב לרסיבר שנפתרת כשמאתחלים את הרסיבר (האשמתי את הלינוקס),
אבל החל מהיום, איתחול הרסיבר לא עוזר יותר, בנוסף לכך גם מעידן+ אין סאונד - כלומר זה לא המחשב.
אין סאונד ולא עוזרים כל תחנוני (לא ניסיתי תרגילים של חימום וכיו"ב).
אין ספק שהרסיבר הזה שירת אותי נאמנה מספר לא מבוטל של שנים, אך אין כרגע צורך אמיתי בשדרוג, לפחות כל עוד אני לא משדרג את המסך ל-3D או 4K, כמו-כן 5.1 מספיק בהחלט (משתמש ב-bi-amp), ויש DTS-HD MA ו-DOLBY TRUE HD, לא צריך יותר. בהתחשב בזה ש-4K עדיין לא התייצב זו נראית תקופה לא הכי טובה לשדרוג.
מצד שני ה- DENON X4100W נשמע מאד מפתה במחיר של פחות מ-5K כולל הכל מאמזון גרמניה.
מישהו יכול להגיד לי מניסיון כמה יעלה התיקון ב- TOP AUDIO ? מדובר ברסיבר שנקנה בארץ מהם.