קצת כואב לי בצד עכשיו על 7100 ש"ח ל RAID בתוכנה
בכל מקרה, אחרי כל מה שאמרתי, החלטתי בסוף ללכת על SHR עם יתירות של דיסק בודד. מאוד רציתי שני דיסקים אבל הביצועים הכריעו. 120-125 בהעתקת קובץ על ה NAS זה סביר בהתחשב בכך שיש דיסק אחד לגיבוי.
אוסיף דיסק נוסף במקום התקול למחשב ואז אוכל לגבות בין המחשב ל NAS וככה להיות מוגן ברמה גבוהה עד שריפה בבית או רעידת אדמה (השם ישמור).
מאחר ומערכת ההפעלה של סינולוג׳י מבוססת לינוקס, תבדוק אם יש לך אפשרות להתקין ++bonnie.
זה כלי שתוכל לבדוק איתו את ביצועי השרת דרך טלנט או ssh.
הוא ינטרל לחלוטין את הרשת בבדיקה.
הערכים שאתה מביא נראים דומים מידי למקסימום של רשת ג׳יגה.
ipkg זה משהו שצריך להתקין דרך SSH לזכרוני. אתה נכנס עם שם משתמש root וסיסמת הadmin שלך ואז יש פקודה שמוצאים בפורומים של סינולג'י שמאפשרת את ההתקנה.
אגב אם כבר מדברים על שריפה או רעידת אדמה, תרשה לי להמליץ לך לנצל את זה שיש לך NAS ולהתקין עליו תוכנה לגיבוי ענן. אני אישית משתמש בcrashplan וזה עובד נהדר. אני משלם משהו כמו 4-5 דולר בחודש ויש לי שקט שכל הNAS מגובה.
shayze כתב:
אגב אם כבר מדברים על שריפה או רעידת אדמה, תרשה לי להמליץ לך לנצל את זה שיש לך NAS ולהתקין עליו תוכנה לגיבוי ענן. אני אישית משתמש בcrashplan וזה עובד נהדר. אני משלם משהו כמו 4-5 דולר בחודש ויש לי שקט שכל הNAS מגובה.
...
אין ספק שגיבוי לרשת הוא הבטוח ביותר שיש אבל כמה עולה לגבות טרות של מידע?
kingikra- אני משתמש בשירות של ZOOLZ, ללא הגבלת נפח. 2.5 דולר בחודש.
שירות מומלץ.
גם נושא העלאה לא קריטי, אומנם לקח כמה חודשים לגבות 2.6 טרהביט אבל זה חד פעמי.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
היתרון של crashplan עם synology, שדי קל להתקין את זה על השרת ולבצע seamless backup. מכיוון שהתוכנה מבוססת java, זה רץ בקלות על כל מעבד ובכל הפצת לינוקס שיש לה JAVA.
לא מכיר את ZOOLZ, אבל לא זכור לי שנתקלתי ביכולת להתקין את זה על הNAS.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.