התחדשתי בסט חדש וקיבלתי חווית האזנה מדהימה בעזרתו של איציק es9000+תמונות!!

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78934
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #101 

חברים

לא הייתי מספיק ברור?

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7045
נתן תודות: 1275 פעמים
קיבל תודות: 1465 פעמים

שליחה #102 

נראה לי שמישהו שכח לתת לתינוקות פה את המוצצים לכן הם צועקים כל כך חזק

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #103 

Arieldr כתב:
Itay_Pollak כתב:זה שרשור התחדשתי, לא שרשור ייעוץ. כמו ילד שחוזר עם תעודה מבית הספר וכל מה שרוצה שהוריו יהיו גאים. אז אנחנו מצפים או לשמוע ת.ת.ת. או ואוו איזה מערכת או כל סופרלטיבים אחרים ולא שאלות תהיות ושאר שטויות.

אם באמת אתם רוצים להתווכח על ביטוי זה או אחר ,פתחו שרשור אחר והזמינו את מי שבא לכם לדיון. ״האם מערכת שקנה שלמה בשרשור (קישור) היא מערכת קולנועית? למשל.
כשאחזור הביתה אפתח שרשור כזה ואשמח לחוות דעתי.

בתמצית, המערכת של איציק היא באמת לא חוויה קולנועית, כי בקולנוע בחיים לא נהנתי והרגשתי את הסרטים כמו אצלו. אז כנראה אפשר להגדיר זאת מערכת על קולנועית. אמשיך בשרשור ייעודי.
...
Itay_Pollak האם לא היה ראוי להוסיף:
גילוי נאות: 9000es , איציק, הוא לקוח ותיק ומועדף בחנות פיוצר בא אני עובד / עבדתי ואת הציוד המעולה המתואר לעיל "כמערכת על קולנועית" הוא רכש אצלנו בחנות.

ככה, כאשר קורא מזדמן יקרא את הודעתך יהיה לו קל יותר להבין. לדעתי כמובן !!!
...
רק להבהיר - אני מזמן בלי שום קשר לפיוצ'ר, דווקא בכלל הייתי קשור לחנות אחרת, וכרגע רק למען הסר ספק אני נשאר עם התואר.

הדבר היחיד שאולי אני צריך להבהיר שאני מעריך את איציק ורואה בו חבר. זה הגילוי נאות היחיד שהייתי צריך להכניס שם. אני אשמח לבקר אצל מי שרוצה ולהרגיש חוויה דומה.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”