חברים
לא הייתי מספיק ברור?
התחדשתי בסט חדש וקיבלתי חווית האזנה מדהימה בעזרתו של איציק es9000+תמונות!!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7045
- נתן תודות: 1275 פעמים
- קיבל תודות: 1465 פעמים
נראה לי שמישהו שכח לתת לתינוקות פה את המוצצים לכן הם צועקים כל כך חזק
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
רק להבהיר - אני מזמן בלי שום קשר לפיוצ'ר, דווקא בכלל הייתי קשור לחנות אחרת, וכרגע רק למען הסר ספק אני נשאר עם התואר.Arieldr כתב:Itay_Pollak האם לא היה ראוי להוסיף:Itay_Pollak כתב:זה שרשור התחדשתי, לא שרשור ייעוץ. כמו ילד שחוזר עם תעודה מבית הספר וכל מה שרוצה שהוריו יהיו גאים. אז אנחנו מצפים או לשמוע ת.ת.ת. או ואוו איזה מערכת או כל סופרלטיבים אחרים ולא שאלות תהיות ושאר שטויות.
אם באמת אתם רוצים להתווכח על ביטוי זה או אחר ,פתחו שרשור אחר והזמינו את מי שבא לכם לדיון. ״האם מערכת שקנה שלמה בשרשור (קישור) היא מערכת קולנועית? למשל.
כשאחזור הביתה אפתח שרשור כזה ואשמח לחוות דעתי.
בתמצית, המערכת של איציק היא באמת לא חוויה קולנועית, כי בקולנוע בחיים לא נהנתי והרגשתי את הסרטים כמו אצלו. אז כנראה אפשר להגדיר זאת מערכת על קולנועית. אמשיך בשרשור ייעודי....
גילוי נאות: 9000es , איציק, הוא לקוח ותיק ומועדף בחנות פיוצר בא אני עובד / עבדתי ואת הציוד המעולה המתואר לעיל "כמערכת על קולנועית" הוא רכש אצלנו בחנות.
ככה, כאשר קורא מזדמן יקרא את הודעתך יהיה לו קל יותר להבין. לדעתי כמובן !!!...
הדבר היחיד שאולי אני צריך להבהיר שאני מעריך את איציק ורואה בו חבר. זה הגילוי נאות היחיד שהייתי צריך להכניס שם. אני אשמח לבקר אצל מי שרוצה ולהרגיש חוויה דומה.