TD 160

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
raniburg פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1434

שליחה

אתה בטוח שהצלחת מפולסת?
...
כן, בבית חושבים שאני עושה הסבה מקצועית לרצף :lol:

החיווט :@ הקנדי שחתך את החוטים מדד את האורך עם מיקרו מטר ,קיבלתי בול פוט! מלבד הירוק שם הוא התפרע וקיבלתי עוד 10 סנטים..(כנראה סוף הגליל)
בקיצור לא מספיק ארוכים החוטים לבצע שקעי RCA וכמובן לא מגיעים לסרגל המקורי, עשיתי הארכות :roll:

מגנטים זה מעשה שטן :twisted: והם האנטי כרייסט של הסקייטינג :!:
אני לא זז מכאן עד סוף הצד

tnsilver
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4166

שליחה

אני מסתדר יופי עם פוט אחד של חיווט. RCA קרוב לזרוע, בצד ימין בצד התחתון של הבסיס - לא צריכה להיות שום בעייה. הארקה אפשר לאלתר מכל חוט חשמל ישן. הכי טוב, מהחיווט הישן של טורנס.

קיבלת 10 ס"מ חוט חינם? Lucky Devil. זה לא אמור לקרות. בהזמנה האחרונה שלי מ-Mouser, שכללה רכיבים בלמעלה מ-$200, קיבלתי (בטעות) קבל קרמי אחד (35 סנט) יותר מידי. זה קצת מפתיע משום שהזמנתי גם 360 דיודות והן הגיעו בשקית גדולה שהכילה בדיוק 360 - כלומר, מישהו עמד וספר בשבילי עד 360. השקיעו בי זמן... זו מחמאה גדולה. :lol:

כמובן שעקב כך, כדי לשמר את מסורת יחסי הלקוח \ ספק המעולים שלנו, כתבתי להם, התנצלתי, ושלחתי להם את החלק שלא הגיע לי :אופס: :ממש לא: אבל זה מראה שמשהו ביבשת הצפון אמריקאית אינו כתמול שלשום.

raniburg פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

לי לא הספיק,כנראה שהזרוע אצלי ארוכה יותר,אבל כולם כבר יודעים שהאורך זה לא מה שחשוב :lol:
לי נראה שהקבל הקרמי שקיבלת הינו חלק ממבחן נאמנות שמאוזר עורכים ללקוחותיהם
עברת אותו בהצלחה you ready now grasshopper
מה שיותר מדאיג זה מדוע נזקקת ל 360 דיודות? מה אתה עושה בחמשת הימים הנותרים בשנה?

tnsilver
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

raniburg כתב:מה שיותר מדאיג זה מדוע נזקקת ל 360 דיודות? מה אתה עושה בחמשת הימים הנותרים בשנה?
...

[left]I can tell you, but then I'll have to kill you. Better show you - but you didn't get it from me :wink:[/left]

[img2=550x412]https://lh4.googleusercontent.com/-_O7K ... BOARDS.jpg[/img2]

raniburg פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

זהו נכנסתם לייצור סידרתי של ה9090?
לפי מה שקראתי בAK יש בנוסף לפירגונים (Y) (Y) גם הזמנות
כל הכבוד לכם :לך ולאנטולי
מי מפתח תלות לאדי הלחמה? :lol:

tnsilver
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

מה? זה ממכר? חשבתי שאני סתם אוהב את הריח. :דביל:

כן, השכנים אוהבים את הרעיון. אני מקבל PM'ים מידי פעם שבהם דורשים ממני 'לזכור' את השולחים ביום המכירה... הם עוד לא יודעים את המחיר. :אתה חמוד אתה: הח*א הזה לא זול. רק השעות של אנטולי היו מעמידות איזה מק' נחמד מחובר ל-L300 ואני כבר לא מדבר על הרכיבים הסופר-דופר שדחפנו ללוחות האלה במקום השייסע שסנסוי הרכיבו עליהם... אבל הסאונד... אאחחח בנאדם... איזה סאונד!!! ואיזה שקט יש מהלוחות האלה. אפס רעש רקע! תענוג. :מוזיקה: :מוזיקה: :מוזיקה:

raniburg פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

במקום השייסע שסנסוי הרכיבו עליהם
...
העברתי לאבא שלי את 6060 לטיפולו,כשפתח את המכשיר הוא תפס את הראש ושאל אותי מה זה הקקט הזה!
הבן אדם רגיל לסטנדרטים של הגרמנים ימח שימם, גרונדיג,דואל ואז יש את פיליפס ופיליפס וגם פיליפס,

tnsilver
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

אני מחבב את סנסוי 'אלברט מלך ההגברה' דווקא בגלל ה'נאך שלעפערי' הזה שלהם. הם רכשו מאות אלפי רכיבים במכרזים יפנים מספקים שהציעו את ההצעות הכי נמוכות, הם הלחימו ברישול את הזבל'ה שלהם על לוחות אסייתיים מקרטון ונסורת עם בדיל זול, מלא עופרת, בתהליך חצי אוטומטי.

את המכלולים האלה הם קישרו בהגברה שלהם באמצעות מטרים של חיווט זול ואת 'יצירות הפאר' האלה הם מכרו לאמריקאים במחיר של מכונית יד שנייה. גם את זה עשו, רק אחרי שהם ביצעו את המינימום האפשרי כדי לעמוד ברגולציה של ה-FTC הקשורה בתיעוד, ואפילו את זה, תוך כדי שהם 'מערימים' על המבקרים עם סכימות מופרכות וחסרות בעליל.

הדיכוטומיה שבין המבנה הפנימי של היחידות האלה מסדרת X0X0 לבין הסאונד שהן מוציאות היא כל כך קיצונית -שזה פשוט נס 'רפואי' שהדבר הזה עובד בכלל. מדהים. יצרנים יפנים אחרים אגב, כמו Luxman ו-Trio, שלא לדבר על Leben היום, הם לא פחות מסודרים מהגרמנים. Leben לקחו אפילו את השם שלהם מהשפה הגרמנית ואין מישהו שמסתכל על ה-CS-600 וחושב שהוא לא יוצר בגרמניה.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

dragon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 158

שליחה

tnsilver כתב: Leben לקחו אפילו את השם שלהם מהשפה הגרמנית.
...
אני חשבתי שהם לקחו אותו מהשפה העברית:
.Anything can be done, but it's only done if it's done

tnsilver
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

זה לא 'לבן' - זה 'ליבן'. אתה אמור לדעת...

dragon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 158

שליחה

...ויודע, אבל עדיין זו האסוסיאציה.
.Anything can be done, but it's only done if it's done

raniburg פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9068

שליחה

בהקשר לפוסטים של "המאזנת" - מישהו צריך ?
לא יודע לאיזה סוג פטיפון זה מתאים. הקוטר הכללי הוא 3 ס"מ והחור באמצע 1.5 ס"מ.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

raniburg פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

העסק הזה של צד אחד חלש - מדיר שינה גם ממני. לא סביר שהוא בא מהאנטי-סקייט. כדי שזה יקרה, צריכים להיות מופעלים על הזרוע כוחות גדולים מאוד בכיוון פנים התקליט - או החוצה. לא סביר. אתה בטוח שהצלחת מפולסת? VTA? הזרוע ישרה על הצירים שלה? הסנפיר מתיישר עם הקו כשמירים אותה?
...
יש את העניין הכי ''מסריח'' שעוד לא שללתי - הקנטליבר המעוקם ,הכיוונים שמוזכרים לעיל ,אמנם משפיעים על הסאונד, אך אם המחט עקומה ביחס לראש, הכיוונים לא מדוייקים ביחס לתקליט,זאת ההשערה לפחות, הניסוי - מחט חלופית ל881 , עדיין לא ביקרתי בעיר האורות,
כל המשחקים עם הכיוונים משפיעים על הבלנס, כך שההשערה הנ'ל מתחזקת

אני מזכיר שהאנטי סקייט המאולתר הינו זמני וזאת רק גירסת הביטא,(גם המאזנת עברה פיתוח בשלבים ) לכן אני מפציר בכם לדחות את פנייתכם לוועדה :lol:

raniburg פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

tnsilver כתב:המגנטים הקבועים בגימבל וגם המגנט הנע של האנטי - אמורים לדחות את המגנט המרכזי. לא למשוך אותו. אם אתה מקבל אנטי הפוך - סובב את המגנט בתוך הדיסקית ב-120 מעלות ונסה שוב. כך חוזר חלילה. אם סובבת פעמיים ולא הסתדר - הפוך את המגנט המרכזי לצד השני וחזור על התהליך. ציינתי שיש לסמן אותו - בדיוק כדי להימנע מהמשחק המטורף הזה. (6)
...
·
לכבוד החג והגעתו של הטורנס השני :wink: אני מנסה לפתור את בעיית המגנטיות באנטיסקייט :@
המגנט בבורג של ה א.ס. אמור למשוך את הזרוע החוצה בתחילת התקליט?
והמגנט בגימבל (הקבוע,שקרוב יותר לפלטה)אמור לדחות את הזרוע החוצה לקראת סוף התקליט?

tnsilver
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

אין טעם להיכנס לזה. זה הזוי. הדסקית המרכזית שעל הזרוע כוללת בתוכה מגנט קרמי שיחסי הקוטביות שלו עם שני המגנטים האחרים, משתנים עם הסיבוב של הזרוע. הכי בטוח זה להתחיל עם כיוון של הבורג (המגנט הנייד) לאמצע של הסקלה ואז לשחק עם הכיוון (פנימה והחוצה) של המגנט הקבוע. העיקרון הוא למצוא את הנקודה שבה המגנט הקבוע לא גורם לזרוע, שחייבת להיות מאופסת\צפה במשך ההליך, לנטות לאחד הצדדים, והיא נשארת לרחף מעל אמצע התקליט (בהתחשב בדגש הראשון).

למגנט הקבוע יש אום מוליך (הברגה קדימה ואחורה) ואום נעילה נוסף עליו. אפשר לפרק את אום הנעילה, ולכוון את המוליך פנימה והחוצה עד שתימצא הנקודה המיוחלת, ואז להחזיר את הנועל למקומו. ברגע שנמצאה נקודת ה'אפס', אפשר לבחון אותה תוך כיוון של המגנט הנייד על הבורג. תזוזה לאחד הצדדים מעבר לאמצע הסקלה, אמורה להקנות לזרוע נטייה לאחד הצדדים. אפשר לחזק את הנטייה הזו עם כיוון נוסף של המגנט הקבוע.

דגשים
  • יש לוודא שהזרוע לא מהודקת מידי בין הצירים האופקיים (הבורג בראש הציר - מתחת לפלסטיק הכסוף) שכן אין בכוח האנטי-סקייט להתגבר על צירים מהודקים יתר על המידה.
  • למגנט הקבוע יש נטייה להשתחרר מהמוליך אליו הוא מודבק. במקרה כזה הוא הופך לנייד ומקרקס את כל תהליך הכיוון שהופך ליותר קשה אפילו ממה שהוא במקור. אם זה קורה אפשר להדביק אותו בחזרה עם קצת דבק מגע.
  • יש לשים לב שהברגת אום הנעילה לא משנה בטעות את כיוון האום המוליך.
  • כל תושבת האנטי-סקייט 'מחבקת' את עמוד הזרוע ומהודקת אליו עם שני ברגי אלן. אם מאיזושהי סיבה (כיוונים נוספים, יישור עם ה-Cue Bar, וכ"ו...), משחררים את הברגים האלה, ומסובבים את כל תושבת האנטי-סקייט, הכיוון עלול להשתנות שלא בכוונה.
  • ההליך מעצבן ולא צפוי. ס-ב-ל-נ-ו-ת!!!

raniburg פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

נראה לי שהצלחתי.!
ההסבר עם האמצע , איפוס , ציפה , נתן לי כיוון ועשה לי סדר בראש
המנגנון המגנטי בהחלט מעצבן
תודה טומי (Y)