כן, בבית חושבים שאני עושה הסבה מקצועית לרצףאתה בטוח שהצלחת מפולסת?...
החיווט
בקיצור לא מספיק ארוכים החוטים לבצע שקעי RCA וכמובן לא מגיעים לסרגל המקורי, עשיתי הארכות
מגנטים זה מעשה שטן

כן, בבית חושבים שאני עושה הסבה מקצועית לרצףאתה בטוח שהצלחת מפולסת?...

raniburg כתב:מה שיותר מדאיג זה מדוע נזקקת ל 360 דיודות? מה אתה עושה בחמשת הימים הנותרים בשנה?...

העברתי לאבא שלי את 6060 לטיפולו,כשפתח את המכשיר הוא תפס את הראש ושאל אותי מה זה הקקט הזה!במקום השייסע שסנסוי הרכיבו עליהם...

אני חשבתי שהם לקחו אותו מהשפה העברית:tnsilver כתב: Leben לקחו אפילו את השם שלהם מהשפה הגרמנית....

יש את העניין הכי ''מסריח'' שעוד לא שללתי - הקנטליבר המעוקם ,הכיוונים שמוזכרים לעיל ,אמנם משפיעים על הסאונד, אך אם המחט עקומה ביחס לראש, הכיוונים לא מדוייקים ביחס לתקליט,זאת ההשערה לפחות, הניסוי - מחט חלופית ל881 , עדיין לא ביקרתי בעיר האורות,העסק הזה של צד אחד חלש - מדיר שינה גם ממני. לא סביר שהוא בא מהאנטי-סקייט. כדי שזה יקרה, צריכים להיות מופעלים על הזרוע כוחות גדולים מאוד בכיוון פנים התקליט - או החוצה. לא סביר. אתה בטוח שהצלחת מפולסת? VTA? הזרוע ישרה על הצירים שלה? הסנפיר מתיישר עם הקו כשמירים אותה?...

·tnsilver כתב:המגנטים הקבועים בגימבל וגם המגנט הנע של האנטי - אמורים לדחות את המגנט המרכזי. לא למשוך אותו. אם אתה מקבל אנטי הפוך - סובב את המגנט בתוך הדיסקית ב-120 מעלות ונסה שוב. כך חוזר חלילה. אם סובבת פעמיים ולא הסתדר - הפוך את המגנט המרכזי לצד השני וחזור על התהליך. ציינתי שיש לסמן אותו - בדיוק כדי להימנע מהמשחק המטורף הזה....