http://www.mediagalaxy.co.il/rec/4017-% ... 7%95%D7%95
מה אתם אומרים על זה?
שקע חשמל עם שקע USB מובנה
- דרור3
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 786
- שם מלא: דרור יונתן
- yayu2120
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 665
·דרור3 כתב:http://www.mediagalaxy.co.il/rec/4017-% ... 7%95%D7%95
מה אתם אומרים על זה?...
נראה מעולה, לא כתוב אם זה מתאים גם לניסקו או רק לגוויס...
הדיל יחד עם שאר השקעים גם משתלם
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46462
במטען יש חשיבות גדולה ליצרן שעומד מאחוריו, מכיוון שיש עשרות חלקים בתוך המטען כאשר כולם חשובים ומחיר זול נובע לרוב מהשמטת רכיבים או שימוש בזולים במיוחד, כמו שנאי זול ללא סינון רעשים ממתח היציאה וכזה שעלול להתחמם ולהיות בעל אורך חיים קצר, שימוש ביחידת בקרה פשוטה אשר לא שומרת על יציבות בתלות העומס, אי תאימות מול BC 1.2 ועוד.
כאשר כל זה נמצא ביחידה קטנה למדי, מאותגרת איוורור ועם רצון להפיק זרם גבוה - החשיבות של היצרן הינה גבוהה.
אני לא טוען כי המטען שהוצג איננו טוב, מטרתי רק להציג עד כמה חשובים רכיבי המטען ולא המחיר ונתוני השיווק המרשימים.
למי שפספס, הרחבתי בכתבה הבאה על החשיבות של רכיבים טובים במטען: מטען USB לקיר של חברת וויסבורד
ניתן לראות למטה וידאו לדוגמה אשר מציג מטען שאמור להיות טוב לפי הנתונים, אבל בסופו של דבר גורם להרס המסך של הטלפון המחובר אליו:
כאשר כל זה נמצא ביחידה קטנה למדי, מאותגרת איוורור ועם רצון להפיק זרם גבוה - החשיבות של היצרן הינה גבוהה.
אני לא טוען כי המטען שהוצג איננו טוב, מטרתי רק להציג עד כמה חשובים רכיבי המטען ולא המחיר ונתוני השיווק המרשימים.
למי שפספס, הרחבתי בכתבה הבאה על החשיבות של רכיבים טובים במטען: מטען USB לקיר של חברת וויסבורד
ניתן לראות למטה וידאו לדוגמה אשר מציג מטען שאמור להיות טוב לפי הנתונים, אבל בסופו של דבר גורם להרס המסך של הטלפון המחובר אליו:
- Musicmess
-
- חבר פעיל

- תגובות: 63
שלום לכולם,
התקנתי את הקע ניסקו שיש לו
טריפל שקע USB ושקע רגיל USB2X1.0A USB1X2.4A
קישור לדף המוצר בניסקו
האם אפשר עזרה עם השאלות הבאות..
להבנתי יש שני חיבורים 1A וחיבור אחד 2.4
אבל על הסוויץ כתוב בחלק העליון כתוב 3.1A מדוע?
האם בכל השקעים היציאה היא של 5V ורק האמפרז שונה?
האם יש קשר בין היציאות למספר המכשירים המחוברים?
כאשר אני מחבר את הטלפון שלי ליציאה 1A ההטענה מהירה למרות שמטענים רגילים של 1A נורא איטיים. האם אחבר ליציאה 2.1A יכולה לפגוע במשהו?
יש לי גוגל הום מיני שלפי הספספיקציות צורך 5V 1.8A כאשר אני מחבר אותו ליציאה של ה 1A הוא עובד האם זה בסדר או יכול לפגוע בו. גם כאשר אני מחבר ליציאה של ה 2.1A הוא עובד. מה עדיף?
לסיום קראתי בשירשור שכתוב משהו על קרינה יש לי ממה לחשוש? איך אני יודע לבדוק אם המוצר פולט קרינה או לא?
בתודה
איתי
התקנתי את הקע ניסקו שיש לו
טריפל שקע USB ושקע רגיל USB2X1.0A USB1X2.4A
קישור לדף המוצר בניסקו
האם אפשר עזרה עם השאלות הבאות..
להבנתי יש שני חיבורים 1A וחיבור אחד 2.4
אבל על הסוויץ כתוב בחלק העליון כתוב 3.1A מדוע?
האם בכל השקעים היציאה היא של 5V ורק האמפרז שונה?
האם יש קשר בין היציאות למספר המכשירים המחוברים?
כאשר אני מחבר את הטלפון שלי ליציאה 1A ההטענה מהירה למרות שמטענים רגילים של 1A נורא איטיים. האם אחבר ליציאה 2.1A יכולה לפגוע במשהו?
יש לי גוגל הום מיני שלפי הספספיקציות צורך 5V 1.8A כאשר אני מחבר אותו ליציאה של ה 1A הוא עובד האם זה בסדר או יכול לפגוע בו. גם כאשר אני מחבר ליציאה של ה 2.1A הוא עובד. מה עדיף?
לסיום קראתי בשירשור שכתוב משהו על קרינה יש לי ממה לחשוש? איך אני יודע לבדוק אם המוצר פולט קרינה או לא?
בתודה
איתי
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46462
Musicmess,
הכיתוב 3.1A מציין כנראה זרם מקסימלי ליחידה מכל מחברי ה- USB יחדיו.
המתח כנראה 5V בכל מחברי ה- USB. בהחלט תיתכן סטייה בערכים לפי העומס המוטל על המטען.
לא ייגרם נזק מחיבור צרכן למחבר USB בעל הספק גבוה.
כל מכשיר פולט קרינה, אבל הקרינה שיוצאת ממארז הטריפל USB אינה מייננת, לכן אין חשש.
הכיתוב 3.1A מציין כנראה זרם מקסימלי ליחידה מכל מחברי ה- USB יחדיו.
המתח כנראה 5V בכל מחברי ה- USB. בהחלט תיתכן סטייה בערכים לפי העומס המוטל על המטען.
לא ייגרם נזק מחיבור צרכן למחבר USB בעל הספק גבוה.
כל מכשיר פולט קרינה, אבל הקרינה שיוצאת ממארז הטריפל USB אינה מייננת, לכן אין חשש.