שרשור תגובות: yes multiroom - הממשק החדש של יס והזרמת סרטים בין חדרים

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2056

שליחה

shiki כתב:עברתי על כל השרשור ולא מצאתי בעיה דומה לזו שקיימת אצלי:

ממיר מקס טוטאל בסלון שבו מוקלטים כל התכנים.
צפייה בתכנים שבממיר זה מאחד החדרים בבית "נועלת" את התוכנית ולא מאפשרת מחיקתה - אני מקבל הודעה שהתוכנית נצפית בממיר אחר (למרות שהיא כבר לא) ולמרות שאני מאשר את פעולת המחיקה הפעולה לא מתבצעת...

מישהו נתקל בבעיה? יש דרך לפתור?
...
אני חושב שכך זה תוכנן. אני לא חושב שמי שצופה בחדר אחר היה רוצה שהתוכנית תימחק בזמן שהוא צופה בה.
ניתן למוק את התחוכנית רק אם לא צופים בה בממיר אחר.

אתה גם לא תוכל לצפות בה בממיר שלך אם צופים בה בממיר אחר, אז זה לא רק מחיקה.

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2056

שליחה

oris74 כתב:אז בעקבות המאמר של עופר על אסתי נזכרתי שיש את הממשק החדש - חיברתי את הטוטאל לרשת והורדתי.
חיפשתי דרך לעדכן את הממשק גם בממיר בחדר שינה שלא מחובר לרשת כשלתדהמתי גיליתי שגם הוא עודכן 8O

הכיצד??

בשלב מסוים נכנסתי לאתר של יס ושם לחצתי על הקישור לעדכון ממשק - האם זה מה שגרם לעדכון? ושוב - איך זה נעשה ללא חיבור לרשת??... (לא שאני מתלונן חלילה - סתם סקרנות)
...
בעדכון דרך האתר של yes, הממשק מתעדכן באופן אוטומטי לכל הממירים התומכים בגרסה הזו. הפקודה נשלחת דרך הלוויין ואינה קשורה לחיבור לרשת.

uh99
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3783

שליחה

smallville4r כתב:
oris74 כתב:אז בעקבות המאמר של עופר על אסתי נזכרתי שיש את הממשק החדש - חיברתי את הטוטאל לרשת והורדתי.
חיפשתי דרך לעדכן את הממשק גם בממיר בחדר שינה שלא מחובר לרשת כשלתדהמתי גיליתי שגם הוא עודכן 8O

הכיצד??

בשלב מסוים נכנסתי לאתר של יס ושם לחצתי על הקישור לעדכון ממשק - האם זה מה שגרם לעדכון? ושוב - איך זה נעשה ללא חיבור לרשת??... (לא שאני מתלונן חלילה - סתם סקרנות)
...
בעדכון דרך האתר של yes, הממשק מתעדכן באופן אוטומטי לכל הממירים התומכים בגרסה הזו. הפקודה נשלחת דרך הלוויין ואינה קשורה לחיבור לרשת.
...
גם עדכון דרך הממיר זה ברירת מחדל של יס

shiki
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1930
שם מלא: שלומי

שליחה

smallville4r כתב:
shiki כתב:עברתי על כל השרשור ולא מצאתי בעיה דומה לזו שקיימת אצלי:

ממיר מקס טוטאל בסלון שבו מוקלטים כל התכנים.
צפייה בתכנים שבממיר זה מאחד החדרים בבית "נועלת" את התוכנית ולא מאפשרת מחיקתה - אני מקבל הודעה שהתוכנית נצפית בממיר אחר (למרות שהיא כבר לא) ולמרות שאני מאשר את פעולת המחיקה הפעולה לא מתבצעת...

מישהו נתקל בבעיה? יש דרך לפתור?
...
אני חושב שכך זה תוכנן. אני לא חושב שמי שצופה בחדר אחר היה רוצה שהתוכנית תימחק בזמן שהוא צופה בה.
ניתן למוק את התחוכנית רק אם לא צופים בה בממיר אחר.

אתה גם לא תוכל לצפות בה בממיר שלך אם צופים בה בממיר אחר, אז זה לא רק מחיקה.
...

אבל המחיקה נכשלת גם כאשר לא מתבצעת צפייה בממיר הנוסף...!
הטוטאל ״זוכר״ שמישהו צפה בתוכן בנקודה אחרת בבית וחוסם את אפשרות המחיקה!
כיצד פותרים?!?!

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78973
שם מלא: עפר לאור

שליחה

אם אני זוכר נכון אפשר גם אם מיהו צופה למחוק אם כי ניסוח ההודעה קשה להבנה.

uh99
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3783

שליחה

"בממיר yesMAX עד כה ניתן היה "רק" להקליט שני ערוצים בו זמנית ובמקביל לצפות בהקלטה נוספת. "
גם כיום לא ניתן ............ אם היה אפשר לעביר את הקלטות לממיר זאפר זה היה פותר העניין .. או לאפשר גם לזאפר גם להקליט לא רק תכנים של vod

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”