הסאגה מתקרבת לסיומה. היום בלכתי לשמוע את ההבדל בין הקליפש למוניטור אודיו. ההשוואה היתה, על פניו, לא כוחות בין ה RF82 ל RX8. את הקליפש שמעתי עם הסנטר של הסדרה הגבוהה יותר RC64 (מפלצת מטורפת) ואת המוניטור עם הסנטר המתאים.
למה כתבתי על פניו? כי לפחות בקולנוע בייתי הקליפש מפורט יותר. את שניהם שמעתי עם רסיבר של פיוניר שהדגיש את הצווחניות של הקליפש לעומת רסיבר של ימאהה, ששמעתי במקום אחר, שהסתיר במעט את הצווחניות. מי שעוקב אחרי השירשור כבר יודע שיש ברשותי את ה 3067 ככה שאני על הצד הבטוח
ניסיתי לברר לגבי חברות אחרות שיכולות להתחרות אבל לא נראה שבתקציבים שיש לי, יש על מה לדבר. רציתי גם לשמוע טאנוי אבל המחיר שלו היה גבוה בהרבה מהקליפש.
המון תודה על כל העזרה של כולם
istarmini
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17940
שליחה
הצווחניות של הקליפש
...
אז אתה אומר שהקליפש צווחני עם הפיוניר?
סוף סוף צדיק בסדום
רציתי גם לשמוע טאנוי אבל המחיר שלו היה גבוה בהרבה מהקליפש
...
כנראה שבצדק.
MarioMan
עוסק בתחום
תגובות: 3539
שם מלא: יונתן פת-יה
שליחה
תבדוק גם Focal
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
kingikra
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141
שליחה
פוקאל קשה למצוא. אתה יכול להמליץ על סדרה ספציפית שעומדת בתקציבובאיזה חנות אפשר לשמוע אותה?
תודה
MarioMan
עוסק בתחום
תגובות: 3539
שם מלא: יונתן פת-יה
שליחה
התקציב (7K, כן ?) מחייב רכישת מוצר חדש או שגם תצוגה זו אופציה ?
בכל אופן, פוקאל אפשר למצוא בפיוז (מניח שגם בעוד כמה מקומות, אבל אני מכיר שם ועוד מקום שכבר לצערי אינו רלוונטי).
והכיוון הוא סרטים בלבד או גם מוסיקה?
נערך לאחרונה על ידי MarioMan ב 19/09/2012 21:49, נערך פעם 1 בסך הכל.
kingikra
חבר שלא מהעולם הזה
שליחה
istarmini כתב:
הצווחניות של הקליפש
...
סוף סוף צדיק בסדום
...
כנראה שבצדק.
...
אכן הכי צווחני מבין הרמקולים ששמעתי. דיי ברור לי שאם יחס השמיעה שלי היה אפילו 90-10 מוזיקה סרטים ובטח ובטח ש 80-20 לא הייתי הלך על הקליפש.
ד"א, גם המוכר אמר את זה.
מה זה עוזר לי שטאנוי יותר טוב מהקליפש אם הוא לא בתקציב? למוכר יש טאנוי בבית ולמרות זאת הוא לא חושב שהקליפש פחות טוב בק"ב
istarmini
חבר במועדון ה-15K
שליחה
kingikra כתב:
istarmini כתב:
הצווחניות של הקליפש
...
סוף סוף צדיק בסדום
...
כנראה שבצדק.
...
אכן הכי צווחני מבין הרמקולים ששמעתי. דיי ברור לי שאם יחס השמיעה שלי היה אפילו 90-10 מוזיקה סרטים ובטח ובטח ש 80-20 לא הייתי הלך על הקליפש.
ד"א, גם המוכר אמר את זה.
מה זה עוזר לי שטאנוי יותר טוב מהקליפש אם הוא לא בתקציב? למוכר יש טאנוי בבית ולמרות זאת הוא לא חושב שהקליפש פחות טוב בק"ב
...
הטעות שלך ושל רבים אחרים היא שאתם חושבים שיש רמקול לקולנוע ביתי ורמקול למוזיקה.
רמקול טוב זה רמקול טוב .
לא ברור לי הענין, שבקולנוע אתה רואה את הצווחניות כיתרון ובמוזיקה כחסרון.
כשאני רואה סרט אני רוצה שיהיה לי נעים באוזן ,בדיוק כמו שאני שומע מוזיקה.
וכשהרמקול צווח, במיוחד בעוצמות גבוהות , פשוט לא נעים לשמוע.
בסרטים יש לא רק פיצוצים ויריות. גם בסרטים יש מוזיקת רקע, מוזיקה קלאסית לפעמים, דיבור ....
בהצלחה
kingikra
חבר שלא מהעולם הזה
שליחה
MarioMan כתב:התקציב (7K, כן ?) מחייב רכישת מוצר חדש או שגם תצוגה זו אופציה ?
בכל אופן, פוקאל אפשר למצוא בפיוז (מניח שגם בעוד כמה מקומות, אבל אני מכיר שם ועוד מקום שכבר לצערי אינו רלוונטי).
והכיוון הוא סרטים בלבד או גם מוסיקה?
...
תקציב עבר את ה 7K ואין בעיה עם תצוגה.
LiorShap
חבר מביא חבר
תגובות: 3068
שליחה
שמע יואב , אין לי כוונה להכנס לויכוח עמך ואיש איש באמונתו ( לגבי המערכת ) יחיה.
אבל ברגע שאתה מצטט אדם כצדיק על כך שהוא חושב ( לא בבדיקה מסודרת אלא ב 5 דקות תצוגה בחנות )
שרמקול קליפש הוא צווחני עם פיוניר זה כבר לא דעה. זה אמונה. זה דת אצלך ואתה מנסה להדביק אותה באחרים.
תפנה לחזום ותשאל אותו למה בביקורת הקליפש דווקא היה נשמע לו בכלל לא בהיר לעומת המתחרים שם.
לטעמי פוקאל בהיר וצווח בהרבה מהקליפש. ואני מכיר את הפוקאל מעולה חוץ מהאוטפיות שגילוי נאות לא שמעתי אותם.
דרך אגב , גם ה Cabasse שהיו לי , שהם מוזיקליים להפליא ואני חושב שהם רמקולים מהטובים שיש למוזיקה , לא פחות
בהירים מקליפש שיש לי היום בסלון. ואני מכיר את קבאס 10 שנים כמעט בכל קצוות המחירים חוץ מהטופ שלהם
שעולים בין 250-300K יורו. אבל שמעתי מ 10K על 100K כל מה שתגיד שלהם כולל הפסיפיק המדהימים.
אתה אוהב רמקולים שהם פקק באוזניים. בסדר לגיטמי. אני ואחרים ( חלקים כן לא כולם ) לא. מה גורם להם לא להיות
צדיקים ?!
epony
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
שליחה
קינג, מה שלא ברור לי זה מה זה עזר לך לשמוע את הקליפש והמוניטור אודיו עם רסיבר של פיוניר כשאתה יודע שיש לך ימאהה בבית?
קשה למצוא חנות שמחזיקה גם רמקולים נורמליים וגם רסיברים של ימאהה?
istarmini
חבר במועדון ה-15K
שליחה
LiorShap כתב:שמע יואב , אין לי כוונה להכנס לויכוח עמך ואיש איש באמונתו ( לגבי המערכת ) יחיה.
אבל ברגע שאתה מצטט אדם כצדיק על כך שהוא חושב ( לא בבדיקה מסודרת אלא ב 5 דקות תצוגה בחנות )
שרמקול קליפש הוא צווחני עם פיוניר זה כבר לא דעה. זה אמונה. זה דת אצלך ואתה מנסה להדביק אותה באחרים.
תפנה לחזום ותשאל אותו למה בביקורת הקליפש דווקא היה נשמע לו בכלל לא בהיר לעומת המתחרים שם.
לטעמי פוקאל בהיר וצווח בהרבה מהקליפש. ואני מכיר את הפוקאל מעולה חוץ מהאוטפיות שגילוי נאות לא שמעתי אותם.
דרך אגב , גם ה Cabasse שהיו לי , שהם מוזיקליים להפליא ואני חושב שהם רמקולים מהטובים שיש למוזיקה , לא פחות
בהירים מקליפש שיש לי היום בסלון. ואני מכיר את קבאס 10 שנים כמעט בכל קצוות המחירים חוץ מהטופ שלהם
שעולים בין 250-300K יורו. אבל שמעתי מ 10K על 100K כל מה שתגיד שלהם כולל הפסיפיק המדהימים.
אתה אוהב רמקולים שהם פקק באוזניים. בסדר לגיטמי. אני ואחרים ( חלקים כן לא כולם ) לא. מה גורם להם לא להיות
צדיקים ?!
...
פניתי לחזום ושאלתי אותו . הוא ענה לי שבדק רמקול מדפי ולכן אין לו תשובה לגבי המקדחות הריצפתיים.
לא יעזור לך כלום. לאוזני הקליפש האלו זה אסון אודיופילי ובשילוב הפיוניר זו התאבדות אודיופילית. זו דעתי אתה לא חייב לקבל אותה.
אני אחזור ברשותך לפקקי אוזניים שלי מת עליהם.
epony כתב:קינג, מה שלא ברור לי זה מה זה עזר לך לשמוע את הקליפש והמוניטור אודיו עם רסיבר של פיוניר כשאתה יודע שיש לך ימאהה בבית?
קשה למצוא חנות שמחזיקה גם רמקולים נורמליים וגם רסיברים של ימאהה?
...
בעולם הדיגיטלי שמעתי את הקליפש עם ימאהה.
bariko
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9327
שליחה
ליאור,
מסתבר שבתחום שלנו, אין אמת אבסולוטית
לי דווקא היה את הפוקאל 816- לא צווח ולא בטיח.
השתלבו נהדר עם הפיוניר.
גם יוסי הרי שביקר אצלי, סבור כך, ואף ציין זאת בסקירה שלו.
Kingikra
הפוקל שלי עברו לפיוז, במסגרת טרייד עם הרמקולים החדשים.
תנסה לברר אם זה עדין זמין.
בהחלט שווה לשמוע, למרות שאינני יודע כיצד ישתלבו עם הימאהה שלך.
בכל אופן, יש עליהם עדיין כשנה אחריות של היבואן הרשמי.
לגבי טאנוי, חברה ענקית, שמייצרת רמקולים מדהימים, בעיקר הסדרות הגבוהות שמעבר לתקציבך.
מי יודע, אולי יתמזל מזלך, ותמצא משהו יד שניה, שיתאים לטעמך ולכיסך
kingikra
חבר שלא מהעולם הזה
שליחה
epony כתב:
istarmini כתב:
קשה למצוא חנות שמחזיקה גם רמקולים נורמליים
...
אתה רומז שהקליפש זה רמקול לא נורמלי?
ליאור ,ליאור הנה עוד צדיק
...
לא רומז, אומר במפורש בחוצות העיר!
...
על מה אתה ממליץ?
bossgt6
חבר מביא חבר
תגובות: 4497
שליחה
istarmini כתב:
קשה למצוא חנות שמחזיקה גם רמקולים נורמליים
...
אתה רומז שהקליפש זה רמקול לא נורמלי?
ליאור ,ליאור הנה עוד צדיק
...
עוד מעט חיים הכט מגיע עם המדליות
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
kingikra
חבר שלא מהעולם הזה
שליחה
חברה,
להשמיץ את הקליפש זה בסדר גמור. כל אחד וטעמו האישי אבל אם אתם לא רושמים לי פה אלטרנטיבה בתקציב, מה זה עוזר לי?
יואב, אצלך בבית הייתי פעם ועזרת לי מאוד עם ספוג בשביל הרסיבר שהוריד ממני קצת את השכנים . לא בדקתי באופן מדוקדק איזה רמקולים יש לך אבל מאיך שהם נראים, יהיו טובים ככל שיהיו, אין לי את הכסף בשבילם.
תודה
istarmini
חבר במועדון ה-15K
שליחה
אצלך בבית הייתי פעם ועזרת לי מאוד עם ספוג בשביל הרסיבר שהוריד ממני קצת את השכנים
...
ספוג לסאב אתה מתכוון.
אצלי ,לצערי, השכן עדין פעיל בערבים ודופק על הקיר למרות שכל השלישיה הקידמית+הסאבים יושבים על משטחי אורלקס.
הרמקולים שלי הם של טאנוי, שניראים ונשמעים מעולה, לאוזני.
בכל מקרה, במידה ואתה אוהב את הקליפש, תרגיש בנוח לרכוש