יש דבר כזה כרטיס-טלוויזיה???
-
SHAULISHKO
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 195
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
כן pixies, ה-3D זה כניראה יצא לפני חודשים מעטים...ממש חבל שהם כאלה כורדים...והם לא מבינים את הרעיון של חלונות-הווינדווז....תודה בכול-אופן...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אולי שווה לך לנסות לחבר את המסך בכבל DVI במקום HDMI ולהגדיר רזולוצייה גבוהה יותר.
ואז, הגודל היחסי של החלון של התוכנה עשוי להיות קטן יותר ופחות מרבע מסך.
ואז, הגודל היחסי של החלון של התוכנה עשוי להיות קטן יותר ופחות מרבע מסך.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
SHAULISHKO
-
- חבר פעיל מאוד

וואלא זה רעיון שלא חשבתי עליו...אבל איפה שמתי את הכבל הזה קיבינימאט?...
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
אנ מנסה להבין ,יש לך U3011 ,מסך ברזולוציה מפלצתית של 2560X1600 ואתה בחרת להשתמש בחיבור הHDMI מה שמגביל אותך ל1920X1200 .. ?
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
-
SHAULISHKO
-
- חבר פעיל מאוד

כן lamezio, מצאתי את הכבל והחלפתי, אז עכשיו החלון של הממיר הוא בערך על שליש-מסך-ברוחב ושליש-מסך-בגובה, אבל איכות הצפייה היא כניראה לא HD, לא מה שהיה עם כבל-HD בין המחשב ל-U3011...הבנת למה ידידי?
-
SHAULISHKO
-
- חבר פעיל מאוד

בסדר, לא אותה איכות HD בדיוק, אבל עכשיו יש לי שני-שליש-מסך פנויים ברוחב ובגובה....כול-הכבוד pixies על המוח מלא הרעיונות שלך!!!
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

כבל HDMI וכבל DVI הם בעצם אותו הדבר ,רק שHDMI מאפשר גם העברה של סאונד , חיבור רשת של 100Mbps וכו' ,1080p (מה שנוהגים לכנות Full HD) זה 1920X1080 , הרזולוציה הטבעית של המסך שלך היא 2560X1600 ,מה שקורה זה שעם חיבור HDMI באותו התקן שמשתמש בו המסך אין מספיק רוחב פס כדי להעביר 2560X1600@60Hz אז מה שקורה הוא שהמסך פשוט מוגבל ל1920X1200 (כי זה מסך של 16:10 ולא 16:9 כמו תקן ה1080p) ,במצב כזה המסך פשוט מקבל 1920X1200 ומותח את התמונה ככה שתתפוס את כל שטח התמונה , אבל ב2560X1600 המסך מנצל את הרזולוציה המקסמלית שלו וכל פיקסל יושב אחד לאחד ולא מבוצעת שום מתיחה ,כשאתה רואה תמונות או טקסט לדוג' התמונה תיהיה חדה יותר בעיקר בגלל ההתאמה של פיקס שהמסך מקבל לפיקסל בפאנל שלו ,אבל בסרטים לדוג' כשתצפה במסך מלא התמונה לא תיהיה טובה יותר כי עדיין מתבעצת אותו המתיחה רק שפה היא מבוצעת על ידי כרטיס המסך ולא המסך ,ככה כשתראה 1080p על מסך מלא לא תראה הבדל ,מה שכן כשאתה רואה 720p כמו סדרות לדוג' במצב הקודם התמונה היתה נמתחת פעמיים - פעם על ידי כרטיס המסך ל1920X1200 בפעם השנייה על ידי המסך לרזולוציה הטבעית שלו ..
ככה שלראות גרוע יותר במצב הזה אתה לא תראה , רק טוב יותר בגלל הרזולוציה הגבוהה יותר והעובדה שהתמונה לא מתעוותת אלה מתאימה 1:1 לפאנל של המסך .
ככה שלראות גרוע יותר במצב הזה אתה לא תראה , רק טוב יותר בגלל הרזולוציה הגבוהה יותר והעובדה שהתמונה לא מתעוותת אלה מתאימה 1:1 לפאנל של המסך .
-
SHAULISHKO
-
- חבר פעיל מאוד

אני מודה לך lamezio,על המידע המעניין, אבל ניראה לי שאיכות התמונה, היא לא בדיוק האיכות המהממת שהייתה קודם עם כבל ה-HD...אולי אני טועה....בכול-אופן, הסיפור שאי-אפשר להקטין את חלון-הממיר ל-פחות מרבע-מסך ניגמר ברוך-השם ועכשיו אני עוד איכשהו יכול לעבוד על ה-Excel בלי הפרעות רציניות....תודות ל -- pixies הצנוע....אפשר להגיד שעשיתם לי שירות-יוצא-דופן....ואינני יכול להודות לכם, בצורה יותר אמיתית מאשר להגיד "תודה-רבה"....חבל...כי אני מאוד נהנה עכשיו והייתי רוצה שגם pixies וגם uriler, יקבלו מימני מתנה שתיגרום להם קצת הנאה...
-
SHAULISHKO
-
- חבר פעיל מאוד

pixies ו -- uriler, אפשר לישלוח לכם הבייתה ארוחה-סינית או הודית על חשבוני?...חסכתם לי בערך 3,500שקל....מה איכפת לכם?...אל תביאו לי עצבים...
-
SHAULISHKO
-
- חבר פעיל מאוד

אם אתם לא רוצים לאכול סיני או הודי , אז אני לא אשפיל את עצמי יותר....דרך-אגב, אני עוד הפעם צריך לילחוץ על "הקלטה", כדי להעלים את ה-3/4מסך שחור, מאז שעברתי מ-כבל-HD ל -- כבל-DVI-D....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

תודה שאול. אני דווקא מאוד אוהב אוכל הודי... וכמה שיותר חריף... 
מוזר העניין הזה עם ההקלטה. כנראה שאיכשהו התוכנה של AverMedia נתקלת בבעיות עם כרטיס המסך.
תנסה אולי שוב לשחק קצת עם הגדרות ה-720P/1080I בממיר של יס, ותראה אם משתנה משהו.
ייתכן גם שכדאי להוריד ולהתקין דרייבר עדכני ומלא של כרטיס המסך (ולא כרטיס הטלוויזיה), ואז אולי תסתדר בעיית ה-3/4 מסך שחור.
מוזר העניין הזה עם ההקלטה. כנראה שאיכשהו התוכנה של AverMedia נתקלת בבעיות עם כרטיס המסך.
תנסה אולי שוב לשחק קצת עם הגדרות ה-720P/1080I בממיר של יס, ותראה אם משתנה משהו.
ייתכן גם שכדאי להוריד ולהתקין דרייבר עדכני ומלא של כרטיס המסך (ולא כרטיס הטלוויזיה), ואז אולי תסתדר בעיית ה-3/4 מסך שחור.
-
SHAULISHKO
-
- חבר פעיל מאוד

pixies אחי, אני כבר ניסיתי לשחק עם כול הרזולוציות ברשימה ושום-דבר לא עזר....ותוך כדי כך, גיליתי שגם הדיליי המחורבן של 3שניות בפקודות של השלט של הממיר חזר...ניראה לי שאני צריך ליבחור, בין רזולוצייה נהדרת של 2560 עם דיליי-בשלט ומסך-שחור, לבין רזולוצייה של 1920 עם חלון-ממיר על רבע-מסך ובלי שום-בעיות...אחד מהשניים האלה אני צריך ליבחור...
-
אני אנסה לחפש דרייבר של המסך DELL-U3011, אבל אני לא טוב בדברים האילו...בטח לא אמצא...
-
אני אנסה לחפש דרייבר של המסך DELL-U3011, אבל אני לא טוב בדברים האילו...בטח לא אמצא...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

זה לא דרייבר של המסך של DELL אלא של כרטיס המסך.
איזה כרטיס מסך יש לך במחשב? אתה יכול לראות את שם הדגם בחלון של מערכת ההפעלה בו משנים רזולוציה.
איזה כרטיס מסך יש לך במחשב? אתה יכול לראות את שם הדגם בחלון של מערכת ההפעלה בו משנים רזולוציה.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

הכי פשוט תוריד את GPU Z
http://www.techpowerup.com/downloads/21 ... .0.6.3.exe ,התוכנה תפתח תלחת על NO כדי שהיא תפתח ללא התקנה ופשוט תגיד מה כתוב בשורה הראשונה .
אם יש לך כרטיס מסך של AMD אז לא יהיה כתוב את הדגם המדויק אלה רק סדרה ככה שתוכל להעתיק את מה שכתוב בשם ובנוסף את המספר שרשום בShaders וזה יספיק כדי לדעת איזה כרטיס מסך זה במדיוק .
http://www.techpowerup.com/downloads/21 ... .0.6.3.exe ,התוכנה תפתח תלחת על NO כדי שהיא תפתח ללא התקנה ופשוט תגיד מה כתוב בשורה הראשונה .
אם יש לך כרטיס מסך של AMD אז לא יהיה כתוב את הדגם המדויק אלה רק סדרה ככה שתוכל להעתיק את מה שכתוב בשם ובנוסף את המספר שרשום בShaders וזה יספיק כדי לדעת איזה כרטיס מסך זה במדיוק .
נערך לאחרונה על ידי IamEzio ב 08/08/2012 23:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
SHAULISHKO
-
- חבר פעיל מאוד

את כרטיס-המסך AMD Radeon HD 6450 האמת היתקנתי לפני איזה חצי-שנה, או יותר ומאז הוא ביקש מימני להתקין עידכונים, אבל אני היתקנתי פעם אחת עידכון ולקח המון זמן, אז מאז כמה חודשים שאני דוחה את ה-UPDATES.....אולי כאן הבעייה?
-
SHAULISHKO
-
- חבר פעיל מאוד

lamezio, הלינק שנתת לא עובד..."the website decline to show this webpage"...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אם מערכת ההפעלה שלך היא Windows 7 או ויסטה של 32 ביט, תוריד ותתקין את זה (ה-Download הראשון שם):
http://support.amd.com/us/gpudownload/w ... sta32.aspx
ואם היא של 64 ביט, אז זהו הלינק:
http://support.amd.com/us/gpudownload/w ... sta64.aspx
ואם יש לך בכלל Windows XP, אז זהו הלינק:
http://support.amd.com/us/gpudownload/w ... iw_xp.aspx
נקווה שאיכשהו יעזור. תעדכן!...
http://support.amd.com/us/gpudownload/w ... sta32.aspx
ואם היא של 64 ביט, אז זהו הלינק:
http://support.amd.com/us/gpudownload/w ... sta64.aspx
ואם יש לך בכלל Windows XP, אז זהו הלינק:
http://support.amd.com/us/gpudownload/w ... iw_xp.aspx
נקווה שאיכשהו יעזור. תעדכן!...
-
SHAULISHKO
-
- חבר פעיל מאוד

pixies, יש לי ווינדווז7-אולטימייט-64ביט, בחרתי את הלינק הנכון מהשלושה, אבל יש שם 3אפשרויות...איזה להוריד?