איזה טורנט ומאיזה טרקרLinarSavion כתב:אני עברתי בדיוק ל100mbit בהוט עם בזק בינלאומי כספק (על הקוו החדש ובלי חייגן)
ומקבל הורדה של 12.5mb בלי שום שינוי בהגדרות
אולי עוד משהו אחר משפיע אצלכם על המהירות?...
uTorrent+תשתית 100M, לא עובר את ה- 6MB/s בעלי תשתית 100M אנא כנסו להשוואה
- Bigman3
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 23
- LinarSavion
-
- חבר פעיל

- תגובות: 52
גם המון טורנטים מטורנטליצ' שמשם אני מוריד בדרך כלל מגיעים ל11-12.5 מגהBigman3 כתב:איזה טורנט ומאיזה טרקרLinarSavion כתב:אני עברתי בדיוק ל100mbit בהוט עם בזק בינלאומי כספק (על הקוו החדש ובלי חייגן)
אולי עוד משהו אחר משפיע אצלכם על המהירות?......
ועכשיו שוב בדקתי ספציפית את הטורנט שפותח הדיון פרסם (Ubuntu) וגם מגיע ל12.5 מגה
- dalet11
-
- חבר פעיל

- תגובות: 66
אתה יכול לרשום לנו כאן את ההגדרות שמוגדרות אצלך? או להביא צילום מסך?LinarSavion כתב:גם המון טורנטים מטורנטליצ' שמשם אני מוריד בדרך כלל מגיעים ל11-12.5 מגהBigman3 כתב:איזה טורנט ומאיזה טרקרLinarSavion כתב:אני עברתי בדיוק ל100mbit בהוט עם בזק בינלאומי כספק (על הקוו החדש ובלי חייגן)
ועכשיו שוב בדקתי ספציפית את הטורנט שפותח הדיון פרסם (Ubuntu) וגם מגיע ל12.5 מגה...
תודה.
- liranmishani
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 653
אני חושב שיש פה תבנית.
הח'ברה בהוט מקבלים תוצאות טובות יותר בגלל רוחב הפס העולה.
יש פה מישהו בבזק, 100 מגה, שמגיע למספרים האלה?
הח'ברה בהוט מקבלים תוצאות טובות יותר בגלל רוחב הפס העולה.
יש פה מישהו בבזק, 100 מגה, שמגיע למספרים האלה?
לירן
-
liam
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 587
^^ כבר הגענו למסקנה שלא.
מי שרוצה מהירות 10-12.5M בהורדת טורנטים צריך להתחבר להוט (תשתית 100M), מי שרוצה חצי מזה שיתחבר לבזק (תשתית 100M).
האמת איך שאני רואה את זה היום, החיבור של הוט טוב יותר באופן כללי משל בזק, התהפכו היוצרות. מה שמונע ממני לעבור, זה חוסר האמינות שלהם (אני לא אתפלא, אם בתור ירית פתיחה הם שחררו את כל ההגבלות, ויותר מאוחר יחזירו אותן), אבל לאט לאט אני משתכנע...
מי שרוצה מהירות 10-12.5M בהורדת טורנטים צריך להתחבר להוט (תשתית 100M), מי שרוצה חצי מזה שיתחבר לבזק (תשתית 100M).
האמת איך שאני רואה את זה היום, החיבור של הוט טוב יותר באופן כללי משל בזק, התהפכו היוצרות. מה שמונע ממני לעבור, זה חוסר האמינות שלהם (אני לא אתפלא, אם בתור ירית פתיחה הם שחררו את כל ההגבלות, ויותר מאוחר יחזירו אותן), אבל לאט לאט אני משתכנע...
- liranmishani
-
- חבר פעיל במיוחד

אני מתחיל לחשוב כמוך.liam כתב:האמת איך שאני רואה את זה היום, החיבור של הוט טוב יותר באופן כללי משל בזק, התהפכו היוצרות....
אם בזק לא יעשו משהו עם האפלואד שלהם, ואנחנו לא נראה תוצאות בשטח, אני חושב שזה יבוא לידי ביטוי בעתיד הקרוב.
יש לנו שבועיים לבטל עסקה בבזק, לא? צריך לחשוב על זה ברצינות.
לירן
- xsoft7
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 604
בתור שאלה כמה זה מוריד לי.. על 6.5~....
אבל זה בידיוק הגיע למהירות הזאת וסיים.
*אצלי המגבלה באופן כללי עד 65 מגה.
אבל זה בידיוק הגיע למהירות הזאת וסיים.
*אצלי המגבלה באופן כללי עד 65 מגה.
-
liam
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 587
עוד יתרון להוט לפי הבדיקה של Class889 - ניתן לקבל מהירות מקסימלית בהורדה בסשן אחד. בבזק זה נדיר לראות מהירות מקסימלית ללא הורדה במולטי-סשן (בעזרת מנהל הורדות). בנתיים רק בבדיקה של בזב"ל (לא תמיד) ובשרתי MS ו- Nvidia ראיתי מהירות מקסימלית בסשן אחד.
- fighter
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1144
לינר מאופק?LinarSavion כתב:גם המון טורנטים מטורנטליצ' שמשם אני מוריד בדרך כלל מגיעים ל11-12.5 מגהBigman3 כתב:איזה טורנט ומאיזה טרקרLinarSavion כתב:אני עברתי בדיוק ל100mbit בהוט עם בזק בינלאומי כספק (על הקוו החדש ובלי חייגן)
ועכשיו שוב בדקתי ספציפית את הטורנט שפותח הדיון פרסם (Ubuntu) וגם מגיע ל12.5 מגה...
- Shayosef
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
טוב אז מה תוך שבוע כל המוניטין שהחזקתי על איכות האינטרנט העדיפה של בזק על הוט התנדפה לה ?
אם ה 100 מגה של בזק באמת נותן לי חצי מהמהירות של הוט אז זה באמת ביזיון...
כמוך liam אני פשוט חושש שאתלוש שערות אחרי שאעבור להוט כי סה"כ ה 65 מגה בבזק יציבים מאוד והשירות טוב מאוד לטעמי.
אני נותן לזה עוד חודש.
אם ה 100 מגה של בזק באמת נותן לי חצי מהמהירות של הוט אז זה באמת ביזיון...
כמוך liam אני פשוט חושש שאתלוש שערות אחרי שאעבור להוט כי סה"כ ה 65 מגה בבזק יציבים מאוד והשירות טוב מאוד לטעמי.
אני נותן לזה עוד חודש.
שי
- liranmishani
-
- חבר פעיל במיוחד

Shayosef,
אבל אחרי חודש, נניח ותרצה להתנתק, מה תעשה לגבי הראוטר?
אבל אחרי חודש, נניח ותרצה להתנתק, מה תעשה לגבי הראוטר?
לירן
- Shayosef
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
נעביר הלאה במשפחה או שפשוט נספוג אותו, שיהיה גיבוי במידה ולא אהיה מרוצה מהוט.liranmishani כתב:Shayosef,
אבל אחרי חודש, נניח ותרצה להתנתק, מה תעשה לגבי הראוטר?...
שי
- LinarSavion
-
- חבר פעיל

כמה לינר כבר יש?fighter כתב:לינר מאופק?LinarSavion כתב:גם המון טורנטים מטורנטליצ' שמשם אני מוריד בדרך כלל מגיעים ל11-12.5 מגהBigman3 כתב:איזה טורנט ומאיזה טרקרLinarSavion כתב:אני עברתי בדיוק ל100mbit בהוט עם בזק בינלאומי כספק (על הקוו החדש ובלי חייגן)
ועכשיו שוב בדקתי ספציפית את הטורנט שפותח הדיון פרסם (Ubuntu) וגם מגיע ל12.5 מגה......
- fighter
-
- חבר ותיק

חחח צודקLinarSavion כתב:כמה לינר כבר יש?fighter כתב:לינר מאופק?LinarSavion כתב:גם המון טורנטים מטורנטליצ' שמשם אני מוריד בדרך כלל מגיעים ל11-12.5 מגהBigman3 כתב:איזה טורנט ומאיזה טרקרLinarSavion כתב:אני עברתי בדיוק ל100mbit בהוט עם בזק בינלאומי כספק (על הקוו החדש ובלי חייגן)
ועכשיו שוב בדקתי ספציפית את הטורנט שפותח הדיון פרסם (Ubuntu) וגם מגיע ל12.5 מגה.........
- LinarSavion
-
- חבר פעיל

משהו מוזר קרה היום עם החיבור, אחרי בערך 3 ימים של דיי טחינה של ההורדה וההעלאה פתאום ראיתי שהUtorrent לא מצליח לקבל ולשלוח בקצב של יותר מ10kb/s (מהירות רגילה בשאר המקומות), גם אחרי אתחול של הHotbox והמחשב המצב נשאר ככה, ניסיתי להחליף פורט לUtorrent ופתאום המהירות חזרה לעצמה, (ניסיתי שוב לחזור לפורט הראשון ושוב המהירות צנחה)...
יכול להיות שהוט עושים לי QOS ומגבילים את הביטטורנט אחרי שהייתה תעבורה גדולה בפורט הזה?
יכול להיות שהוט עושים לי QOS ומגבילים את הביטטורנט אחרי שהייתה תעבורה גדולה בפורט הזה?
- fighter
-
- חבר ותיק

באיזה פורט אמרת שאתה משתמש?
ותצטרך להתחבר למשתמש אחר עם VPN כדי לבדוק אם זה הגבלה על המשתמש שלך
אם התחילו לעשות הגבלות של QOS בתשתית זה כבר אבסורד, בין אם יש סעיף של 50 ג'יגה ובין אם לא
ותצטרך להתחבר למשתמש אחר עם VPN כדי לבדוק אם זה הגבלה על המשתמש שלך
אם התחילו לעשות הגבלות של QOS בתשתית זה כבר אבסורד, בין אם יש סעיף של 50 ג'יגה ובין אם לא
- fail
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
לדעתי כל ה 100MB האלה זה FAIL אחד גדול.
יש לי 2.5 מגה (בינתיים) ואני מתכוון מקסימום לעלות את זה ל12MB ואני מוריד ב utorrent על 300KB
אני בHot, בקיצור לדעתי ה100MB הזה נשמע יותר מדי טוב בשביל שיהיה אמין עד הסוף.
תחזרו ל"פרימיטיביות" ל12/10MB הכי טוב, אבל אם האתם ממש מתעקשים תנסו את ה power NGN, הכבל התת ימי.
שבת שלום!
יש לי 2.5 מגה (בינתיים) ואני מתכוון מקסימום לעלות את זה ל12MB ואני מוריד ב utorrent על 300KB
אני בHot, בקיצור לדעתי ה100MB הזה נשמע יותר מדי טוב בשביל שיהיה אמין עד הסוף.
תחזרו ל"פרימיטיביות" ל12/10MB הכי טוב, אבל אם האתם ממש מתעקשים תנסו את ה power NGN, הכבל התת ימי.
שבת שלום!
- Bigman3
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 23
יש פה אנשים עם 100 מגה (כולל אותי) שמורידי קובץ של 8 ג'יגה בערך בחמש דקות
וזה עדיין "נשמע יותר מדי טוב בשביל שיהיה אמין עד הסוף" איזה עוד הוכחות צריך לפה???
- Hertz33
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
אני מוריד הופעות וסרטי בלוריי מלאים של 40GB בשעה. עם 12 מגה היה לוקח לי 8-9 שעות. Fail זה לא לפי דעתי.
"על החתום...."
- xsoft7
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 604
fail. לפחות אתה מודע לכינוי שלך