לפני כולם : בזק תשיק היום מבצע מהירות 20 מגה לכולם
-
taoyossi
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
פשש כנראה שיש כאן אנשים שמצמידים להם אקדח לרכה ומאיימים עליהם להתחבר לבזק והם כל כך סובלים מזה ....
חבר'ה זה שוק פתוח , אין התחייבות ואין סודות ... כל אחד שיעשה מה שטוב לו .....
חבר'ה זה שוק פתוח , אין התחייבות ואין סודות ... כל אחד שיעשה מה שטוב לו .....
- adirbooking
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
אתה לירן שהיה בסניף ראשון לציון בשביל D-LINK ?liranmishani כתב:לי עוד לא יצא לשלם עבור שדרוג תשתית התקנה כלשהיא. אין ממש סיבה, הם רק מעדכנים מהירות אצלם...
מקסימום אתה נוסע לבזק סטור ומחליף את המודם/ראוטר שלך.
שגם זה אגב, בשדרוג האחרון שעשיתי לפני כמה ימים, לא חובה.. הם הציעו לי משלוח לבית של המודם....
- liam
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 587
לא גובים.RYaniv כתב:RYaniv כתב:מישהו יודע אם עבור שדרוג מהירות בתשתית בזק (מ 10 ל 20 מגה) נהוג לגבות דמי התקנה?......
- liranmishani
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 653
לא.. אני מרעננהadirbooking כתב:אתה לירן שהיה בסניף ראשון לציון בשביל D-LINK ?liranmishani כתב:לי עוד לא יצא לשלם עבור שדרוג תשתית התקנה כלשהיא. אין ממש סיבה, הם רק מעדכנים מהירות אצלם...
מקסימום אתה נוסע לבזק סטור ומחליף את המודם/ראוטר שלך.
שגם זה אגב, בשדרוג האחרון שעשיתי לפני כמה ימים, לא חובה.. הם הציעו לי משלוח לבית של המודם.......
לירן
- adirbooking
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
בקיצור עדכון קליל - למי שרוצה D-Link 6740U יש בסניף ירושלים [ליד תחנה מרכזית] עוד כמה בודדים
כנ"ל לגביי סניף ראשל"צ.
תתפרעו..
כנ"ל לגביי סניף ראשל"צ.
תתפרעו..
- liranmishani
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 653
יש לך מושג לגבי סניף רעננה?
לקחתי את הנטגייר, כי זה מה שהיה. הנציגה הבטיחה לי שאוכל להחליף את המכשיר ברגע שיהיה ושאבוא עוד שבוע..
לקחתי את הנטגייר, כי זה מה שהיה. הנציגה הבטיחה לי שאוכל להחליף את המכשיר ברגע שיהיה ושאבוא עוד שבוע..
לירן
- oron1g
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 245
כי היא יודעת שתוך שבוע לא יהיו עוד די-לינקים.liranmishani כתב:יש לך מושג לגבי סניף רעננה?
לקחתי את הנטגייר, כי זה מה שהיה. הנציגה הבטיחה לי שאוכל להחליף את המכשיר ברגע שיהיה ושאבוא עוד שבוע.....
ובשביל להחליף תצטרך אישור מהמחלקה הטכנית. לא שזה בעיה אם תגיד את הדברים הנכונים אבל פשוט קח את זה בחשבון.
- Biablo
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 104
איך הדגם של הטלויזיה הזו, איכות התמונה שלה טובה ב HD במיוחד בקונסולות??
יש לינק אולי לביקורות?
יש לינק אולי לביקורות?
- Mistoffelees
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4854
חשבתי שאסרו לעשות מבצעים כאלה.
זאת התחייבות ל-3 שנים בשנה שנייה המחיר מטפס ל-140 ש"ח מינימום לתשתית 20 מגה, זה המון.
וגם צריך להיות מנוי לתמיכה בעוד 7 ש"ח כדי לקבל את הזיכוי.
בקיצור, עוד מבצע מבלבל ובעייתי של בזק.
זאת התחייבות ל-3 שנים בשנה שנייה המחיר מטפס ל-140 ש"ח מינימום לתשתית 20 מגה, זה המון.
וגם צריך להיות מנוי לתמיכה בעוד 7 ש"ח כדי לקבל את הזיכוי.
בקיצור, עוד מבצע מבלבל ובעייתי של בזק.